11/05/14

Pupulandia goes glitter – again!

27 51 P5112235.JPG

Missä on pupunkorvat ja glitteriä ympäriinsä? No Minna Parikan glitter-pupukorkkareissa tietenkin! Olen joka kerta Fashion Stock Salesissa vieraillessani tehnyt hyviä löytöjä ja niin tälläkin kertaa. Minna Parikan pöydästä löytyivät nimittäin todella hyvään hintaan jo kauan haikailemani pupukorkkarit – ja vielä juuri nuo glitterillä kuorrutetut yksilöt! Harakkana kun aina tuppaan vähän olemaan kaiken kimaltavan perään.. Ja kuten täällä blogin puolella on aiemminkin todettu, kai nyt Pupulandian Jennillä kuuluu olla yhdet pupukengät. ;)

P5112231.JPG

Noista pupukengistä on ollut myynnissä monenlaista versiota: superkorkeaa ja kapeaa korkoa, matalaa ballerinaa sekä näitä hauskoja, hieman erikoisempia korkkareita, joissa etuosan korkea platform tekee jalan kaaresta melko pienen (ja päkiöille armollisen). Nyt kevään uutuus ovat ne puputennarit – hauskat nekin! Kokeilin myyntipöydästä sekä niitä superkorkeita glitteripupuja että näitä vähän matalampia platform-versioita, ja plato vei kyllä voiton mukavuudessa niin kirkkaasti, että valitsin tuon erikoisemman mallin jalkojen hyvinvoinnin nimissä.

P5112242.JPG

Nämä glitterpuput ovatkin ensimmäiset Minna Parikat kenkähyllyssäni, mutta olen sitä mieltä, etten olisi voinut loikata Parikan leiriin paremmissa merkeissä. Löytyykö joltakulta muulta pupukenkiä kaapista? Tai muita Minna Parikan luomuksia? Ja teittekö muut hyviä löytöjä viikonloppuna Fashion Stock Salesista? :)

P5112233.JPG P5112246.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

27 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • HAMI

  ei hitsi. aivan ihanat!! oon vähän kade :’–) nyt heräs glitterikenkäkuume

 • LauraKaa

  Mielenkiinnolla odotan asua näiden kanssa :)! Kimaltavat on kyllä!

 • Oli hauska törmätä Vanhalla. Ja ihan mahtavat kengät! U-P-E-A-T! Itse löysin vain yhden Dustyn paidan…

 • nämä on kyllä yhdet ihanimmat kengät ikinä! :-) x

 • IlonaKoo

  Olen harakkana katsellut näitä samoja kenkiä jo vaikka kuinka kauan… Täällä korvessa kun asun joutuisin tilaamaan netin kautta, joten en pääse sovittamaan ennen ostopäätöstä. Kiinnostaisi tietää, vastaavatko kokoaan? Ovat kyllä niin valloittavat, että nuo on ehkä pakko saada… Nuo lähikuvat olivat viimonen niitti… :)

 • Katri K

  Hyviä löytöjä Fashion Stock Salessa tuli tehtyä sekä Linda Sipilältä että Camilla Mikamalta. Tai löytöjä tuli tehtyä enemmänkin, mutta tässä loppui budjetti :) FSS:n kaltaiset tapahtumat herättävät kyllä entistä vahvemman halun siirtyä ostamaan yksinomaan laadukkaampia kotimaisten suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita halpistuotannon sijaan. Kotimaisten suunnittelijoiden vaatteet kun vielä ovat – varsinkin näissä saleissa – suhteellisen kohtuullisen hintaisia verrattuna moniin kansainvälisiin muotimerkkeihin. Ja ainakin Linda Sipilä vaikutti niin mukavalta ja herttaiselta, että keräsi kauniiden vaatteiden lisäksi pisteet senkin takia!

 • Noi on kyllä aivan täydelliset korkkarit! Haluisin niin itekkin tollaset, mutta ei ole varaa. Miten halvalla oikein sait ne? Harmi, ettei tollasten aleostosjuttujen aikoihin ole itellä sellanen tilanne pussin pohjalla, että vois lähtee Helsinkiin shoppaileen.

 • Sydnie

  Hehhheee, nyt kaduttaa, etten lähtenyt Helsinkiin käymään tuolloin…

 • Meeeri

  Oi! Multa löytyy kaapista mustat Jodiet, Linit ja Ginger-laukku ja pieni lompakko, jota ei sivuilta enää löydy. Lähiaikoina olisi tarkoitus Helsingin reissulla käydä ekaa kertaa itse liikkeessä ja hakea kotiin Bugs-pupuballerinat <3

 • Jenniii

  Glitterkengät ovat parhaita! ;) Nimim. Kaapissa jo kolmet

 • Jenniii

  Pitääkin miettiä, että minkä kanssa nämä sitten puetaan. Toisaalta, esimerkiksi mustan kanssa voi ainakin huoletta kimaltaa. ;)

 • Jenniii

  Oli hauska törmätä! :) Ja kiitos, tämä oli ainoa mutta sitäkin parempi löytöni. ;)

 • Jenniii

  Hihii, kiitos! :)

 • Jenniii

  Olen kuullut Minna Parikan kengistä, että ne ovat usein hiukan pienehköjä kooltaan. Olen itse yleensä kooltani 36 tai 37 ja näistä otin koon 37. Pienempi olisi ollut kyllä varmasti liian pieni. Kannattaa siis varmaan varautua ottamaan puoli kokoa-koon suurempi kuin normaalisti. Jos olet kokojen välillä, niin ota se suurempi vaihtoehto – näin neuvoisin. :)

 • Jenniii

  Hauskaa kuulla, että hyviä löytöjä tuli tehtyä! :) Linda on kyllä tosi symppis sen perusteella, mitä olen häntä näissä tilaisuuksissa tavannut. Ja olen ehdottomasti samaa mieltä siitä, että on kivaa tukea kotimaista suunnittelua – ennemmin ostan pienen suomalaisen suunnittelijan vaatteita kuin jonkun valtavan suuren luksusbrändin. Tosin se varmasti on blogistani välittynyt jo vuosia. :)

 • Jenniii

  Kiitos! No eiväthän nämä nyt halvat olleet missään nimessä, mutta normaalihintaan nähden sain varsin edullisesti. Normaalihinta taisi pyöriä 400 euron kieppeillä ja nyt maksoivat 150 euroa eli aikamoisen hyvä alennus. :)

 • Jenniii

  No onneksi näitä tulee! :) Seuraavan kerran suosittelen olemaan valmiudessa alkusyksystä Helsinki Design Weekin aikaan! Olen tehnyt myös Design Marketista Kaapelitehtaalta loistavia löytöjä vuosien varrella. :)

 • Jenniii

  Wau, sinulla onkin sitten jo ihan kunnioitettava Minna Parikka -kokoelma! :) Ja onnea hienolle ballerinavalinnalle myös. ;)

 • medde

  Spartoon nettikaupassa nämä samaiset glitteripuput löytyy 20% alennuksella :)

 • NinaMaria

  Voi ihanat! :)

  Kävin heti tuolla nettisivuilla ja myös ne pinkit pupuballerinat on aivan ihanat <3

  Saattaisin hairahtua tilaamaan ellei kyse olisi kengistä. Kenkiä kun on ihan pakko päästä ensin kokeilemaan. Mut ehkä joku päivä.

 • AnnaAusseista

  Mul on nää tummassa glitterissä. Ihanat!!! 

 • Tuyaa

  Oi, niin sinulle sopivat! Minä voisin ottaa nuo vaikka koristeeksi vitriiniin. ;) Tein itsekin tuolta löydön, myös ensimmäiset Parikkani, Raquelit, joilla täytyy nyt vain opetella kävelemään (juhlat ovat jo tiedossa), kun en oikein korkokenkien käyttäjä ole… Mutta uudet ihanat kengät ovat hyvä motivaattori. ;)

 • Mahtavat glitterkengät! Kyllä arkeenkin pitää aina mahtua vähän kimallusta :)

 • Meillä minifashionista kolmevee ihasteli noita samaisia kenkiä! Ja itseasiassa vaatimalla vaati päästä Fashion Stock Sales -tapahtumaan ylipäätään. Itse kävin jo perjantaina ihan tarkoituksella ilman jälkikasvua kun ajattelin, että siellä on järjetön tungos kuten olikin. Vaan ei siinä auttanut, peränurkkia myöten kierrettiin vielä yhdessäkin. :D

 • iduska

  Nuo on kyllä jotenkin ihan mahtavan överit :) Odotan mielenkiinnolla miten yhdistät. Pupukenkiä ei löydy vielä, tosin ballerinaversiot on haaveissa. Little Lulut minulla on musta-hopeisina ja ne on kyllä kauneimmat kengät mitkä omistan <3

 • Mä aloitin Minna Parikka -harrastukseni (hehe) rippijuhlakengistä, joihin säästin kotitöistä rahoja puolisen vuotta. Nykyään noiden valkoisten Raqueleiden lisäksi kaapista löytyy kahdet muut korkokengät, kahdet ballerinat (joissa toisissa hieman noita lyhyemmät kissankorvat!), kaksi Maxine-laukkua, valkoinen Ginger-sydänlaukku sekä lompakko.:) Vähän kallis maku opiskelijan budjetille, mutta tykkään satsata suomalaiseen persoonalliseen suunnittelijaan ja on ollut kiva viimeisen neljän vuoden aikana seurata Parikan uran ja oman tyylin kehittymistä!

 • Minna Parikan kanta-asiakkaana jäin miettimään glitter pupuja pitkään ja ne hävisivätkin nopeasti Fashion Stock Salessa. Nyt pitäisi siis valita pupu tennareiden ja loafereiden väliltä.

Related posts