9/05/14

Tunnelmia Trendin ja Vero Modan lukijaillasta

10 47 P5082009.JPG

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Vero Moda

Huh, olipa eilen vauhdikas päivä! Ehdin oikeastaan tehdä vähän kaikkea muuta kuin istahtaa rauhassa koneen ääreen naputtelemaan, mutta ei se mitään: korjataan tilanne tänään. :) Hektinen päivä huipentui illalla Trendin ja Vero Modan järjestämään lukijailtaan Kampissa ja luonnollisesti myös minä Trendin bloggaajana olin paikalla. Nappalin illan aikana kuviakin, vaikka valtavassa ihmisvilinässä se oli ajoittain hieman haasteellista. Porukkaa tosiaan oli sateisesta säästä huolimatta liikkeellä hurjasti eli kiitos kaikille paikalle saapuneille! 

P5081994.JPG

Näitä Trendin ja Vero Modan lukijailtoja on järjestetty jo muutaman kerran ja eilen samanlaisissa tunnelmissa vietettiin lukijailtaa myös monen muun kaupungin Vero Moda -liikkeissä. Oliko joku teistä mukana muualla päin Suomea? Helsingissä tilaisuus järjestettiin tuttuun tapaan Kampin liikkeessä ja oli taas mahtavaa nähdä ne molemmin puolin kauppakeskuksen keskiaukiota kiemurtelevat jonot ennen tilaisuuden alkua. 

P5081953.JPG

Minäkin edustin paikan päällä Vero Modan kamppeissa ja tällä kertaa illan stailauksessa mentiin mustanpuhuvalla linjalla. Sain juuri ennen väkijoukon vyörymistä sisään napattua nopeasti peilin edessä asukuvan, joten tässä nyt siis esittelyssä myös meikäläisen eilisillan look. Olen jo pitkään halunnut kokeilla tuollaista oikein ohutolkaimista toppia, joten testasin sellaista nyt sitten vihdoin eilen. Väljän mallinen ja kauniilla pitsiyksityiskohdilla koristeltu toppi sai parikseen simppelit, mustat (ja maailman mukavimmalta tuntuvat) herrainhousut. Pidin kokonaisuuden yksinkertaisena ja lisäsin vain asuun näyttävät korvikset, pari ohutta sormusta sekä kimaltavan pikkulaukun. Hopeanväriset luottokengät nappasin mukaan omasta kaapista ja metallisina hohtavat avaruuskynnetkin sopivat hyvin illan tyyliin. :)

P5081970.JPG P5082059.JPG

Ihastuin näihin Piecesin korviksiin kovasti. Tosi kauniit!

P5081986.JPGP5081984.JPG

Nopeimmille shoppailijoille jaettiin muhkeat lahjakassit.

P5081989.JPG

Kassalla riitti hulinaa koko illan.

P5082000.JPG P5082002.JPG

Ehdin illan aikana ottaa muutaman kuvan myös omista lempparilöydöistäni. Nämä korvikset! <3

P5082043.JPG

Halukkaat pääsivät illan aikana kokeilemaan myös Dr. Hauschkan huulimeikkejä. 

P5082004.JPG P5082012.JPG

Dj nostatti tunnelmaa pitkin iltaa ja myönnän kyllä miettineeni, että olisipa joka kaupassa aina oma dj soittamassa levyjä. :D

P5082019.JPG P5082021.JPG

Oijoi, nämä shortsit saivat haaveilemaan kesästä. Missä ovat aurinko ja shortsikelit? Tulkaa jo!

P5082050.JPG

Lempparimyyjäni Kampin Vero Modassa: ihana Moona! Aina tyylikäs ilopilleri osaa aina vinkkailla parhaista jutuista ja tuntuu tietävän kuin ajatus, että mikä minulle sopii ja mistä tykkäisin. Meillä tosin taitaa olla aika samanlainen maku monissa jutuissa. :) Onko muuten teillä muilla lemppari- tai luottomyyjiä eri liikkeissä? 

P5082023.JPG

Oli ilo huomata, että Vero Modan valikoimassa on tällä hetkellä paljon aitonahkaisia laukkuja. :)

P5082029.JPG P5082063.JPG

Paikan päällä tehtiin myös Biozellin kanssa pikakampauksia. 

P5082066.JPG

Kiitos vielä Trendille, Vero Modalle ja kaikille osallistuneille kivasta illasta. Toivottavasti nähdään pian taas! :)

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Olin paikalla Tampereella, mutta meillä ei ollut DJ:ta, nyyh! Kirjoitinkin blogiin Tren tunnelmista.

  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/2014/05/trendin-ja-vero-modan-lukijailta.html

 • Jjjohanna

  Olin mukana Tampereella, ja nautin kovasti! Väkeä oli paljon mutta ei liikaa, ja palvelu oli ensiluokkaista. Ostin ihanan korallinvärisen tunikan ja korvikset :) ja skumppa ja lahjakassi kelpaa tietysti aina ;) koska tänäänkin on sadepäivä, taidan käydä pian Trendin kimppuun…

 • Minä vain

  Olit tosi kauniina – taas kerran. <3 Rakastuin noihin farkkushortseihin!

 • Pakko kyllä sanoa että oli vähän sääli että kaikki ei saanu skumppaa koska se loppui kesken. Olisi kanssa ollut kiva tietää että nopeimmille lahjakassi, nyt oli vähän sääli kun näki ihmisiä kassien kanssa siellä. Ainakin kun jäi ilman sitä skumppaa ja kassia. Olisi ollut vaikka kiva että kaikille olisi anettu jotain pientä.

  Muuten oli tosi kiva ilta ja näin. Lisää vaan tällasia :D Ja ehkä olen ainut joka on vähän hämilläni siitä että vain nimellä pääsi sisään ja kuitenkin skumppa loppuu.

 • Jenniii

  Harmi, ettei Tampereella saatu shoppailla dj-soitannan tahtiin, mutta kiva kuulla, jos oli muuten mukavaa! :)

 • Jenniii

  Huippua kuulla! Luulen, että taidankin tietää sen tunikan, josta puhut – oli tosi nätti! :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Farkkushortseista saa vielä vain haaveilla, kun katsoo ikkunasta ulos, mutta toivotaan, että kesä ja shortsikelit tulevat pian! <3

 • Jenniii

  Harmi kuulla, että skumppa loppui kesken. Lahjakassien osalta oli kyllä sekä ilmoittautumissivulla, tilaisuuden mainoksissa sekä minun postauksessani mainittu, että niitä on vain rajallinen määrä (muistaakseni noin 100 kpl). Tällaisissa tilaisuuksissa on yleensä tapana, että nopeimmat syövät hitaat, joten kannattaa olla kärppänä paikalla heti ensimmäisten joukossa. :) 

  Kiva kuulla silti, että muuten oli mukava ilta! Välitän palautteen harmistuksestasi eteenpäin.

 • Mä olin Turussa, tai siis kävin siellä ja lähdettiin alle viiden minuutin jälkeen pakoon ihmismassaa. Koko pieni Vero Moda oli ihan täynnä ja missään vaiheessa ei meiltä ainakaan kysytty, että onko ilmottautunut tapahtumaan.. Paikkojahan piti olla rajoitettu määtä? Tuolla oli ainakin sellainen tungos, että siitä oli rauhallinen shoppailu kaukana :D Ennemmin shoppailen ilman sitä alennusta ja skumppaa joku toinen kerta rauhassa.

 • Jenniii

  Myös Helsingissä oli aikamoinen väenpaljous, mutta täällä kyllä jokaiselta osallistujalta kysyttiin nimi ovella. Ehkä eri kaupungeissa on ollut eri käytäntöjä. Minä olin paikalla Trendin bloggaajana, mutta en ole ollut mukana järjestämässä tapahtumaa sen kummemmin, joten en valitettavasti osaa ottaa kantaa noihin järjestelyihin. :)

Related posts