9/05/14

Bravolution – vallankumous helpompien alusvaateostosten puolesta

226 40 P5071779.JPG

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Lindex

Käsi ylös kaikki te, jotka vihaatte käydä alusvaateostoksilla? Ei taida rintaliivien sovittelu kaupan ahtaassa sovituskopissa olla kenenkään lempipuuhaa – ei ainakaan minun. Ylipäänsä hyvin istuvien ja muutenkin mieluisien rintsikoiden löytäminen on aina aikamoinen homma, mutta tuntuu jotenkin erityisen tuskastuttavalta, että joka kerta uusia rintaliivejä etsiessä on sen saman ruljanssin edessä. Hikeä puskee ja ensin pitää äheltää kaikki vaatteet pois ja pian taas takaisin. Ja jos tuli napattua matkaan juuri se väärä koko tai mallikaan ei ole hyvä, pahimmillaan pitää pukea ja riisua edes-takaisin hakiessa hyllystä välillä lisää kokoja tai malleja sovitukseen. 

P5071777.JPG

Lindexillä huomattiin alusvaateshoppailun tuska ja päätettiin tarttua haasteeseen. Lindex nimittäin uudisti hiljattain alusvaatemallistonsa täysin ja sitä kautta pyrkii hieman helpottamaan naisten elämää alusvaateostosten osalta.  Juuri lanseeratussa uudessa Bravolution-alusvaatemallistossa on nimittäin 13 eri mallia, jotka ovat tästä eteenpäin AINA saatavilla. Eli kun löydät mieluisan ja sopivan mallin sekä koon, voit jatkossa ostaa saman malliset ja kokoiset rintsikat helposti sovittamatta. Jokaisella rintsikkamallilla on oma nimensä, jonka perusteella se on helppo tunnistaa ja mallit on liikkeissä lajiteltu nimen mukaan omille osastoilleen, joilta löytyy sitten samasta mallista eri värejä ja kuoseja. 

P5071780.JPG

On mahdollista, että joillakin alusvaatemerkeillä on tiettyjä myynnissä vuodesta toiseen mukana pysyviä malleja, mutta onpa suorastaan hassua, että kukaan ei ole keksinyt tehdä tätä tällä tavoin jo aiemmin! :) Väittäisin nimittäin, että idea on oikeasti aika nerokas ja ostosten tekoa helpottava – nyt rintsikat voi tilata yhden sovituksen perusteella vaikka verkkokaupasta, kunhan sopiva malli ja koko on kerran kaupassa sovitettu. 

P5071778.JPG

Mallistoon kuuluu siis 13 erilaista rintsikkamallia, joiden joukossa on tarjolla vähän joka makuun jotakin: on useampaa erilaista push-upia, t-paitaliiviä, balconettea, olkaimetonta, topattua, toppaamatonta, kaarituellista ja kaarituetonta. Suurin osa malleista on myynnissä jo nyt, mutta muutama ilmestyy vasta tulevana syksynä. Aika hauska juttu Bravolution-mallistoon liittyen on myös se, että kampanjakuvissa alusvaatemalleina esiintyvät Lindexin omat työntekijät. :)

P5071786.JPG

Olen muuten miettinyt vähän näitä alusvaatejuttuja muutenkin, kun bongasin jostain (en tietenkään muista mistä) luvun, että suomalainen nainen ostaa keskimäärin 1,7 rintsikat vuodessa. Ryhdyin miettimään tuota määrää ja sitä, kuinka aika monen vaatekaapissa alusvaatehylly on niitä laiminlyödyimpiä osa-alueita. Aika moni tinkii vaateostoksilla nimenomaan alusvaatteissa. On tavallaan ymmärrettävää, että alusvaatteisiin ei ehkä haluta niin paljon panostaa, koska ne eivät näy päällepäin. Kannattaa silti muistaa, että kyse vaatekappaleesta, jota käytetään vuoden jokaisena päivänä. Sekään ei muuten taida ihan pitää paikkaansa, että alusvaatteet eivät näkyisi päällepäin, sillä vaikka itse rintsikat jäisivät vaatteiden alle piiloon, ne vaikuttavat olennaisesti sekä omaan fiilikseen että siihen, miltä ne päällysvaatteet näyttävät yllä. Huonosti istuvat tai vääränkokoiset rintsikat (tai alushousut) nimittäin saattavat pahimmillaan pilata koko asukokonaisuuden.

P5071783.JPG

Paljon on puhuttu myös siitä, että suurin osa naisista käyttää vääränkokoisia rintaliivejä. Kannattaa siis oikeasti ottaa mittanauha avuksi ja varmistaa oma koko ennen rintaliiviostoksille lähtemistä tai pyytää liikkeessä myyjältä apua sopivan koon valitsemiseen. Myyjät osaavat kyllä tarkistaa oikean koon, se on osa heidän ammattitaitoaan ja työtään. Ei siis kannata ujostella, vaan rohkeasti pyytää apua tai kysyä neuvoa. Myös Lindexin nettisivuilla on hyvä opas oikean koon valintaan. :)

P5071776.JPG

Kävin tällä viikolla tutustumassa lehdistötilaisuudessa tähän Lindexin uuteen Bravolution-mallistoon, mutta vielä en ehtinyt sovitella ja valita omaa lempparimallia. Veikkaan silti, että lemppari löytyy joko t-paitaliivien joukosta tai kaarituettomista malleista. Myös olkaimettomat kiinnostavat, sillä tykkään käyttää usein sellaisia paitoja ja toppeja, jotka vaativat seurakseen olkaimettomia liivejä. Pitää siis käydä sovittelemassa!

Sain yhteistyön tiimoilta järkätä myös teille pienen kisan tähän uuteen Bravolution-mallistoon liittyen. Saan nimittäin arpoa viidelle onnekkaalle 20 euron arvoisen lahjakortin rintaliiviostoksille. Bravolution-liivien hinnat ovat pääosin 15-20 euron hintahaarukassa, joten lahjakortilla voi käydä lunastamassa itselleen sitten uutuusmalliston rintsikat. :) Minua kiinnostaisi tietää, että milloin te olette viimeksi ostaneet uudet rintsikat ja millaisista malleista ja kuoseista itse eniten alusvaatteissa pidätte? Olen myös utelias sen suhteen, mitkä noista uusista Bravolution-malleista (Adore, Love, Diva, Tease, Rebel, Wow, Amaze, Dare, Romance, Attract, Delight, Flirt ja Charm) ovat teidän suosikkejanne! Käykää siis kurkkaamassa Lindexin sivuilta mallistoa tarkemmin ja antakaa vastauksenne kommenttiboksin puolella. Kaikki kysymyksiin kommenteissa vastanneet ovat mukana lahjakorttien arvonnassa. Kisa on voimassa ti 13.5.2014 klo 24 asti ja muistakaa jättää kommenttinne yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. Onnea kisaan!

P5071784.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

226 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Alusvaatteilla on todellakin iso vaikutus siihen, miltä vaatteet näyttävät ja tuntuvat päällä. Itse satsaan alusvaatteisiin ihan jo sen takia, millainen henkinen vaikutus niillä on :) Kun tietää, että vaatteiden alla on pitsiä ja hehkuvia värejä, niin kyllä tulee hyvä olo! 

 • Tosi nättejä rintsikoita! Attract miellytti silmääni ehkä eniten. :) Kaikki tosin kauniita, että mielelläni sovittelisin kaikkia malleja (vaikka tosiaan alusvaatteiden ostaminen on aina melko rasittavaa). Itse ostin viimeksi 2 viikkoa sitten uudet rintsikat. Kävi tuuri ja löysin Seppälän alesta ihan perinteiset mustat rintaliivit. Olivat ihan sopivat! Mulla on aika erilaisia alusvaatteita. En ole siis mitenkään kovin uskollinen kuoseille ja malleille välttämättä. Tuo Lindexin ajatus on kyllä tosi mahtava, helpottaa varmasti jatkossa ostosten tekemistä!

  marianne.salonen(a)hotmail.fi

 • Mari!

  Juuri viime viikolla havahduin siihen, että käyttämäni rintaliivit oli ostettu jo monta vuotta sitten. Ne ovat pysyneet ihmeen kaupalla napakkana, mutta ulkonäöltään ne ovat kulahtaneita ja hyvinkin jo parhaat päivänsä nähneitä. Oikeastaan järkytyin siitä, että tämän näköisissäkö alusvaatteissa sitä kulkee päivästä toiseen :D Puhumattakaan siitä, että rintaliivit ja alushousut mitenkään mätsäisivät keskenään.. Otin itseäni niskasta kiinni ja kävin ostamassa muutamia uusia pareja. Tästä lähtien aion kyllä oikeasti kiinnittää enemmän huomiota siihen, millaisissa alusvaatteissa kuljen. Tuntuu paljon skarpimmalta ja hemaisevammalta, kun on uudet alusvaatteet päällä, vaikka niitä ei kukaan muu näkisikään :D Suosittelen! Noista Lindexin malleista rebel ja adore näyttävät kiinnostavilta. Voisi käydä sovittamassa! Hieno idea, että mallit pysyvät samoina. Helpottaa suuresti ostosten tekemistä tulevaisuudessa. :)

 • Olisipa ihana ostaa pitkästä aikaa uudet rintaliivit! Ihan totta, että aivan liian harvoin satsaa alusvaatteisiin. Pidän itse aika simppeleistä malleista, joten Amaze balconette-malliset tai Love t-paitaliivit olisivat suosikkejani. Edelliset liivini olen tainnut ostaa viime syksynä. :D

 • Jjjohanna

  Uudet rintsikat ostin viimeksi heräteostoksena noin kaksi kuukautta sitten, kun sattui niin nätti kuosi vastaan. Alusvaatteissa on mukava käyttää juurikin kuoseja ja rohkeita värejä, koska arkityylini on ulospäin yleensä hillitty – alusvaatekuosien yhteensopivuutta näkyvään vaatekerrokseen ei useimmiten tarvitse miettiä. Lindexin uusista liiveistä huomioni kiinnitti erityisesti Adore-malli mehukkaan punaisena. Täytyy päästä pian sovittelemaan! :)

 • AaHoo

  Parhaat rintsikat on kauniin väriset ja näköiset, ja joissa tissit ei hölsky :P. Niin ja pitäisi vielä näyttää hyvälle kaikenlaisten paitojen kanssa (ei näkyä röpelöistä pitsiä tai paksun toppauksen reunaa).

  Ja yksi ongelma on myös löytää kauniin värisiä rintsikoita, jotka menisivät ”ihonvärisistä”, sillä ihonvärisiähän ei kukaan halua ostaa :D.

  Senpä vuoksi mahdottoman yhtälön ratkaisu saattaisi olla Love t-paitarintaliivit oranssina. Wuhuu!

 • iidami

  Kivan näköisiä, kun vielä olisi laajempi kokovalikoima, olisi kiva. Adore, Love ja Charm olivat noista malliltaan sen näköisiä, mitä itselle saattaisin ostaa.

  Tykkään kauniista alusvaatteita, ja shoppailisin rintsikoita varmaan paljon useammin, ellei olisi työn ja tuskan takana löytää omaa kokoa olevia kauniita rintsikoita, jotka eivät vie vararikkoon. Viimeksi taisin rintsikat ostaa marraskuun tienoilla. Aiemmin ostin usein alusvaatteita La Senzalta, koska ne olivat kauniita ja edullisia, mutta sieltäkään ei enää konkan jälkeisen uudistuksen jälkeen löydy isompia kokoja. Nettikaupoista löytyisi, mutta sovittamatta tilaaminen on aina vähän hasardihommaa, ja palautusrumba taas oma lukunsa.

  Onneksi pikkareita on helpompi ostaa, ja yhdistämällä vaikka yksivärisiinkin rintsikoihin jotkut pirtsakkakuosiset pikkarit saa vähän alusvaateosastollekin piristystä.

 • mansikkamaa

  Bravolutionit näyttivät klassisen kauniilta ja pidän valkoisista alusvaatteista. :)

   

  tiia68@gmail.com

 • Lii

  Ihan hirveitä kaikki. Lukuunottamatta olkaimettomia kaikissa on jotain pitsisomistusta. Ja olkaimettomathan on ihan puhtaasti satunnaiskäyttöä varten, tukevat niin huonosti. Luulin, että piti löytyä jotain jokaiseen makuun, mutta löytyikin vain jotain jokaiseen hörsellysmakuun.

 • nansk

  Noista on varmastikin Dare oma suosikkini, mutta todennäköisesti olkaimilla – saa nähdä pysyykö päällä ilman :D Kunnollisiin olkaimettomiin en ole vielä törmännyt. Vinkkiä otetaan vastaan!

  Amaze ja Romance näyttivät myös malleina hyviltä. Balconette-malli on lähellä sydäntä (kirjaimellisesti, hehe). Jostain syystä tuon mallinen kuppi on aina sopiva, toisin kuin monet noista kolmionmallisista. Viimeksi kävin rintaliiviostoksilla viime viikolla, mutta en löytänyt mitään miellyttävää. Harmi.

  anna_mikkonen (a) hotmail.com

 • hako

  Minusta rintaliiviostosten suurin ongelma ei ole vaihtuvat valikoimat, vaan onneton kokovalikoima. Oma kokoni on joko 65E tai 70DD, enkä usko edes olevani mikään poikkeustapaus. Yksikään perusvaateliike ei kuitenkaan tunnu myyvän isompia kuppikokoja tai ei ainakaan isompaa kuppikokoa yhdistettynä kapeampaan ympärysmittaan. Sama ongelma näytti olevan tässä Lindexinkin mallistossa. Mää jatkan rintaliiviostoksiani sitten edelleen vaan alusvaateliikkeistä. :)

 • Jenniii

  Katsoitko Lindexin nettisivuilta kaikki mallit? Kaikista malleista on olemassa monenlaisilla kuoseilla vaihtoehtoja, vaikka lehdistötilaisuudessa ja sitä kautta tämän postauksen kuvissa olikin noita pitsisiä esillä.

 • Jenniii

  Olen muuten ehdottomasti samaa mieltä! Itsekin kaipailisin etenkin toppaamattomiin malleihin myös pieniä kokoja tarjolle. Tästä kannattaisi muuten laittaa asiakaspalautetta Lindexin suuntaan, sillä olen varma, että siellä ollaan kiinnostuneita asiakkaiden toiveista. Kokoan vaikka itsekin postauksen kommenteista palautteita yhteen, niin saadaan viestiä eteenpäin. :)

 • 0ili

  Hävettää myöntää, mutta en edes muista, milloin olen viimeksi ostanut rintaliivit. Se on aina ollut jotenkin haasteellinen tehtävä – löytää sopivat, joten tulee ostettua harvoin. Nyt kun miettii, niin olisi kyllä alusvaatehyllyni päivityksen paikka. Olisipa ihana voittaa tuo palkinto! :) Itse tykkään melko neutraaleista rintaliiveista. Omistan parit räväkän sävyiset, mutta ei tule juuri käytettyä. Lindeksiltä olen alusvaatteeni aina ennenkin ostanut, ja tuo uusi mallisto vaikuttaa hyvältä. Pitää käydä testailemassa…

 • Jenniii

  Olet oikeassa! Kokovalikoimat ovat kyllä ketjuliikkeillä usein harmillisen suppeat – tämän saan usein kokea karvaasti omissakin nahoissani, vaikka olen vielä ihan tavallinen 70B (tai 65C). Jopa näistäkin malleista osassa koot alkavat vasta ympärysmitasta 75 tai vaihtoehtoisesti kuppikoot vasta C:stä. Pitääkin laittaa tästä palautetta eteenpäin!

 • 0ili

  Niin ja se sähköposti tietysti unohtui: oili_89@hotmail.com

  :)

 • padepade

  En muista milloin viimeksi oisin ees ostanu ees alusvaatteita muualta ku lindexistä… viimeksi sijoitin alusvaatteisiin joulualennusmyynneissä. Oon megahuono ostelemaan sukkia ja alusvaatteita, pitäis kai näin aikuisiällä skarpata….

  Tykästyin yksinkertaisiin Amazen balconetteliiveihin noista kaikista eniten. Helpointa on luottaa mustaan, musta on jotenkin ihan kaameeta kun rintsikan olkain erottuu vaatteiden alta… yksinkertaiset, simppelit ja mustat. leveillä olkaimilla kiitos :- )

 • Monanen

  Viimeksi olen tainnut käydä rintaliiviostoksilla vuosi sitten keväällä. Pidän eniten sileäpintaisista T-paitaliiveistä, joissa on pieniä nättejä yksityiskohtia – röpelöt eivät näy päällepäin, mutta tiedän itse pitäväni vaatteiden alla jotakin kaunista.
  Lindexin mallistosta silmääni osuivat Attrack-malliset liivit. Yksinkertaisen viehättävät :)

 • Ssuvi

  Apua! Hävettää myöntää, että uusimmat rintsikkani ovat ehkä viime vuoden alkupuolella ostetut. Ellei vanhemmat. Rintsikoiden ostaminen on aina ollut tuskan takana, koska rintani ovat vähän eri kokoiset, ja on todella hankalaa löytää liivit, joissa molemmilla olisi edes suhteellisen hyvä olla. Olen sitten rintsikkaostoksilla tyytynyt yksivärisiin ja pelkistettyihin ihan sen vuoksi, että ne sitten menee kaikkien arkivaatteiden kanssa – eikä tarvitse kuluttaa enemmän hermoja vaatekaupoissa. Rintsikkojen ostaminen taitaa osittain lykkääntyä myös siksi, että sinkkuna ajattelee, että ne pitää uusia viimeisimpänä, koska eipä niitä kukaan näe.

  Lindexin uudesta mallistosta Dare miellyttää eniten silmää (itseasiassa yllätyin, että rintsikkamalleja on noinkin monta), mutta ehkä useampaa pitäisi sovittaa, että löytyisi se, joka tuntuu parhaimmalta.

 • HAMI

  siitä on jo melkein vuosi :–0! hassua, löysin kivat liivit lindeksin alesta, ja ilahduin löytäessäni samanlaiset myöhemmin myös alesta. niitä on sitten tullut vuorotellen käytettyä. kotona menevät pehmeät kolmioliivit, mutta julkisilla paikoilla nämä perus t-paitaliivit. eniten mua ärsyttää liiveissä kupin yläosan reunus. se saattaa käytön myötä alkaa repsottamaan, vaikka on kuinka pessyt hellävaraisesti käsin, ja siten näkyä törkeän rumasti paidasta läpi.

  diva on mun suosikki. normikäytössä liivien pitää olla kunnolliset ja peittävät. mikään ei ole kamalempaa kuin tunne, että nyt jokin saattaa pullahtaa ulos!!

 • maiuu

  Liiviostoksista on ehkä vuosi aikaa, tykkään aika neutraaleista väreistä, vaikka liivihyllystä pitää kyllä väripilkkujakin löytyä! Jännä juttu, että jotkut rintaliivit vain jäävät pitämättä ja vain harvoista tulee sellaiset itselle mukavimmat ja tykätyt.. Tähän Lindexin tarjontaan pitää kyllä tutustua, Rebel miellytti mallina eniten silmää.

 • Puolikäytös

  Käytän lähes aina pitsisiä, toppaamattomia ja kaarituettomia liivejä, koska rintani ovat melko pienet. Etsinnässä on ollut jo jonkin aikaa olkaimettomat liivit, mutta en ole löytänyt vielä istuvia ja päällä pysyviä :(

 • Ylva

  Hauska sattuma, että tuli luettua tämä postaus juuri, kun huomiseksi suunnittelin alusvaateostoksia. Viimeksi hankin uudet liivit maaliskuussa, sporttiversiot tosin. Tuntuu että niitä tässä lähinnä tulee nykyään käytettyä… Adore ja Dare vaikuttavat kuvien perusteella omaan makuuni sopivimmilta, huomenna pitää mennä tutkailemaan! Jos vaikka joskus tulis puettua päälle jotain muutakin kuin urkkaliivejä..:)

 • Hulmuhelmahumanisti

  Täälläkin pieni ympärys+normaali kuppi -ongelmainen. Ihan mahdotonta löytää istuvaa ja sopivaa liiviä 60-ympäryksellä muista kuin nettikaupoista (sovitus-palautusrumba <3), kun erikoisliikkeiden hinnoittelupolitiikka ei oikein istu opiskelijabudjettiin. Voi, kun kapeampirintakehäisetkin otettaisiin isommissa ketjuissa huomioon. Pieni ympärys kun ei tarkoita välttämättä aa-b -kuppia.

 • Janita

  On harmi, ettei voi ostaa rintsikoita esim. Lindexistä, kun siellä ei oo sellasia missä ois mahollisimman pieni ympärysmittä ja suuri kuppi. Ei viitsi kovin montaa paria rintsikoita vuodessa ostaa, kun yhdet maksaa alusvaateliikkeessä tai nettikaupoista tilattuna 50-100e..

 • Liisuli

  Hei, hyvä juttu! Varmaan viime kesänä olen viimeksi käynyt alusvaateostoksilla. Kesäisin on vähemmän sitä riisuttavaa / uudestaan päälle puettavaa kuin talvella, niin on mukavampi suorittaa tämä pakollinen paha silloin ;) Ja yleensä ostan sitten samalla tuskalla kahdet tai kolmet erilaiset kerralla.

 • K=Katariina

  Pitääpä kokeilla arpaonnea. Ostan useat rintaliivit vuodessa, usein kesällä ja huomaan mustien lisäksi omistavani monet vaaleanpunaiset rintaliivit. Olen suosinut Lindexin malleja, mutta muualtakin on tullut hankittua liivejä. Uudesta valikoimasta en osaa sanoa mitkä ovat mieluisimmat, ehkä Adore-liivit, mutta en ole satavarma sopivatko ne koska ovat aika avarat edestä. Amazeliivit näyttävät myös kauniilta. Hienoa jos saa ostettua myöhemmin lempiliivinsä ilman pelkoa, että ne eivät ole enää tuotevalikoimassa:)

 • N-K

  Yksi asia jonka olen oppinut iän ja kokemuksen myötä koskien alusvaateostoksia: on TURHA ostaa muunvärisiä kuin mustia alusvaatteita. Tämä päähänpinttymä saattaa johtua myös osaksi siitä että olen kokenut mustan klassiseksi ja aina muodikkaaksi väriksi myös pukeutumisessa yleensä ;) Mutta yhdenvärisissä alusvaatteissa on plussansa: ne eivät menetä väriään käytön myötä ja sopivat aina toistensa pariksi. Rintaliivien oston kanssa eräänlainen järkevyys on myös ottanut vallan ja vaikka kuinka haluaisinkin ostaa kauniita pitsisiä luonnonvaaleita liivejä, ovat mustat balconette-liivit paras valinta. Minulla on nyt käytössä Lindexiltä löytämäni balconetteliivit jotka ovat vertaansa vailla. Näitä ennen taisin omistaa oikeasti hyvät rintaliivit kaksi tai kolme vuotta sitten?! Jos onni suosisi minua arvonnassa, ryntäisin ostamaan toiset balconetet itselleni :—) Jokainen nainen ansaitsee ainakin KAHDET hyvät rintaliivit.

 • Toulouse

  Kuulun juurikin tähän ryhmään, joka ei edes muista, milloin on viimeksi uudet liivit ostanut… Silloinkin, kun olen päätynyt kiertelemään alusvaateosastolle, mallistot ovat monesti saaneet kääntymään kannoillani. Toisinaan kokonikin puuttuu, B-kupin ympärysitat kun alkavat monesti vasta 75:stä, kun itselleni pitäisi olla 70B. Pidän hyvin simppeleistä rintsikoista, joissa ei ole kuvioita, turhia pitsejä tai niitä ainaisia pikkurusetteja siinä edessä keskellä. Ikävä kyllä suuri osa liikkeistä, jotka myyvät opiskelijan kukkarolle sopivia alusvaatteita, näyttävät hankkivan mallistoonsa juuri edellä kuvattuja. Ostan yleensä t-paita-liivejä, mielellään toppaamattomia, toisinaan myös kaarituettomia. Nyt näyttäisi Lindexinkin mallistossa olevan kauniita ja simppeleitä malleja! Eniten lämpeän noille Dare-, Flirt- ja Love-mallistoille (haha mikä sanakombo!).

 • iinae

  Aah, miten ihanaa, joku on vihdoin vastannut rukouksiini! Olen käsittämättömän kärsimätön liiviostelija, joten usein ostankin liivini pelkän koon perusteella (joka on muuten varmasti väärä), enkä jaksa edes sovittaa. Kamalaa, tiedän. Olen hyvin tarkka muun pukeutumiseni suhteen, joten hieman hävettää moinen laiminlyönti. Luonnollisesti tämä kampanja kuulostaa ihan mielettömältä. Pakko päästä kokeilemaan!
  Malleistakaan en osaa valita suosikkiani, mutta Love, Amaze, Romance ja Attract vaikuttivat erittäin lupaavilta… ;)

 • Lii

  Nimenomaan Lindexin nettisivuilta katsoin. Linkkaamaltasi sivulta. Jos jonnekin muualle oli vielä jotain kätketty, se on sitten Lindexin ongelma.

 • C.

  Viimeksi olen ostanut rintsikoita viime vuoden lopulla, mutta silloin tulikin ostettua viidet! Olen vähän kausittainen alusasujen ostelija, välillä ostan useammat ihan pienen ajan sisään ja sitten taas en hetkeen, nyt pitäisi taas käydä ostamassa muutamat nudet rintsikat kesään ja vaaleampien yläosien alle :) Eniten tykkään pitsisistä alusasuista ja malleista lempparini on balconette :) Olen tosi positiivisen yllättynyt tästä Lindexin uudesta mallistosta, monia malleja haluan ehdottomasti käydä testaamassa! Eniten kiinnostavat Amazet, Romancet ja Adoret :) 

 • Pirkko

  Ihan liian harvoin mutta viimeksi ostin kerralla 3 liivit Triumhin Amourette.
  Lindexin liivejä en ole aijemmin ostanut mutta nyt olisi mukavaa voittaa lahjakortti ja päästä kokeilemaan istuvuutta vaikkapa näitä <3 http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/mallistot/lindex/7095536/Wow-push-up-rintaliivit/?styleId=52448076
  Ihanaa olisi ostaa istuvat ja kaikinpuolin sopivat lempiliivinsä liivit ilman toistuvia sovittelemisia.

 • Vierailija

  Vaikutti siltä, ettei mallistossa ole ainuitakaan rintaliivejä irrotettavilla toppauksilla, joita voi laittaa eri määriä eri kuppeihin parhaan istuvuuden aikaansaamiseksi. Tämä on tärkeä juttu eriparitissisille, joiden määrään nähden tällaisia liivejä on markkinoilla suhteellisen vähän. Se vasta tekeekin sopivan parin löytämisestä hankalaa kun liivivalikoima on hyvin rajallinen.

  (Jos tissini olisivat lähestulkoon samaa kokoa, en kaipaisi toppauksia sitten lainkaan. Käytän niitä vain kokoeron tasaamiseen.)

 • NinaMaria

  Noista osui ensimmäisenä silmään (positiivisessa mielessä siis) Diva t-paitarintaliivit leopardikuvioituna. Tuo kuvio on vaan niin ihana. Yleensäkin ostan kaikkia värikkäitä rintaliivejä (ja sitten ihmettelen kun yritän käyttää valkoista t-paitaa ja rintsikat paistaa läpi ;) ) koska mun mielestä jos jossain kuuluu olla iloa ja väriä niin alusvaatteissa.

  Nyt en oo pieneen hetkeen ostanut yhtään alusvaatteita. Viimeisestä ostoskerrasta taitaa olla yli vuosi jolloin löysin hulluilta päiviltä täydelliset calvin kleinit puoleen hintaan. Sovittamatta muuten. Niillä kun löytää kerran oikean koon niin samaa mallia löytyy jatkossakin. 

  Mutta halvemmista alusvaatteista parhaat on kyllä aina löytynyt lindexiltä. Joten mielelläni sen 20euroa ottaisin.

  ninamariatuulikki@gmail.com

 • Jenniii

  Tosi hyvä pointti muuten! En ole edes tullut ajatelleeksi, että toppauksilla voi hyvin tasata kokoeroja. Ja tosiaankin, todella monella naisella on kokoeroa rinnoissa, joten sisällytetäänpä tämäkin siihen palaute/toive-listaan. :)

 • tuulit

  Just ihastelin noita ihanuuksia kaupassa ! Rebelit vaikuttais malliltaan mulle juuri sopivilta. Itse pyrin ostamaan säännöllisin väliajoin uusia pyhäpöksyjä, koska hyvältä näyttävät ja tuntuvat alusvaatteet saavat jotenkin olon niin paljon itsevarmemmaksi, ryhdikkäämmäksi ja seksikkäämmäksi. Pieniä arjen supersankareita nuo alusvaatteet, naisten pitäisi investoida niihin PALJON useammin ja enemmän.

 • Viimeksi ostin rintsikat viime tiistaina! Eipä siis kovin kauaa. Ne ostin toki vain ja ainoastaan siksi, että tarvitsin ihonväriset ja olkaimelliset (mutta joista tarvittaessa saa olkaimet pois) liivit. Sitä edellisistä onkin sitten jo aikaa… Vuosi sitten syyslomalla hamstrasinTukholman reissulta heti kunnolla liivejä, eipä ole tarvinnut sen jälkeen paljon ostella. Ja ellen ihan väärin muista, olivat kyseiset liivit Lindexiltä.

  Soft liivit jo kuulostavat niin mukavilta, että täytyy vastata se! (Kai nekin kuuluivat näihin, kun linkin takaa löytyivät? :D)

 • Jenni_

  Viimmeisimmät liivit on tullut ostettua vissiinkin helmikuun puolella kun leiriä varten piti uudistaa rintsikka osastoa. Havahduin joku aika sitten siihen että vaikka tulee välillä kierreltyä vaatekaupoissa satunasesti ei milloinkaan ota sovitukseen rintaliivejä, vaan niiden osto jää sinne viimme hetkeen…

   

  Itse olen varmaankin epäsopivien liivien takia ihastunut urheiluliiveihin ja esim. halpa-hallista saataviin urheiluliivi jäljitelmiin, sillä niiden kanssa ei ole tarvinnut miettiä kuppikokoa. Mutta onneksi kaapista löytyy myös muutamat hyvät perusliivit.

   

  http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/mallistot/lindex/7036548/Rebel-push-up-rintaliivit/?styleId=52677715&nbsp;

 • Ioni

  Viimeksi ostin uudet rintsikat talvella, kun tajusin tarvitsevani nudeliivit! Alusvaatteissa tykkään eniten huomaamattomuudesta sekä mukavuudesta – materiaali ei saa hiostaa eikä näkyä päällepäin. Noista rintsikoista Amaze on eniten mieleeni. :)

 • Miunmaunmukkaan

  Rintaliiviostosten teko on kyllä tuskallista, mutta sattumalta hankin juuri tarjouksesta uudet vaaleat liivit. Minunkin ympärysmittani on kovin pieni, joskus jopa 65B. (Huvittavaa on sekin, että ostan yleensä alushousuja senttikoossa lasten puolelta. :) Tosin menen lähinnä yksivärisellä linjalla, mustaa ja valkoista.) Minulla taitaa olla muutamat tummat, vaaleat sekä kirjavat liivit ja yhdet tummat urheilua varten, yhteensä minulla on ehkä kuudet käyttökelpoiset liivit. Yleensä liivini menevät käyttökelvottomiksi siinä vaiheessa, kun olkaimet venyvät liikaa, ettei lyhyinkään pituus ole tarpeeksi lyhyt.

  En hirveästi tykkää toppauksista, ja ne on yleensä saatava pois. Ulkomailla asuessani löysin vaihteeksi omaa kokoani, mutta toppaukset olivat aivan hirvittävän suuret. Jos osasi etsiä oikeasta paikasta, saattoi jopa 5 eurolla saada sekä sopivat liivit ja niihin sopivat alushousut!

  Nyt tarpeessa olisivat hyvin päällä pysyvät olkaimettomat liivit, joten suosikkini mallistossa lienevät Dare-mallit. Toisaalta voisihan niitä alushousujakin ostaa, kerrankin aikuisten puolelta! ;)

 • Lullah

  Olen pitkään tässä miettinyt, että pitäisi ottaa itseä niskasta ja käydä ostamassa taas uudet rintsikat. En muistakkaan, milloin viimeksi olisin ostanut rintaliivejä. Olen hamstrannut yhtä rintaliivimallia neljä kappaletta kaappiini, sillä ne ovat täydelliset päällä. Olisi kuitenkin kivaa ostaa parit lisää, ihan vaan jotta olisi vaihtelua. Vähän myös kaipaisin oikeastaan ihan settiä, jossa olisi yhteensopivat rintsikat ja alushousut. Eihän siitä kukaan muu näe, mutta joskus olisi ihana pukeutua täydelliseen kokonaisuuteen, ihan sieltä alimmista vaatekerroksista lähtien. 

  Katselin noita Lindexin uusia malleja ja ai että, kun siellä on ihania malleja. Ensin katselin, että Dare, Attract ja Adore ovat aika ihania, mutta sitten silmiini pomppasi Romance. Ihania pitsejä ja tärkein sana: toppauksettomat. Suosin aivan minimi toppauksia rintaliiveissä, sillä toppaukset eivät tunnu mukavilta ja ne nyt vain ovat valhetta :D Ohut muotonsa pitävä kuppi on paras. Pitäneekin käydä sovittelemassa noita Lindexin uutuuksia ja ehkä sieltä kiikuttaisi jonkun kotiinkin. 

  sonja.immonen@gmail.com

 • Sara06

  Minua miellytti eniten Rebel-malli. Tykkään sileistä, topatuista rintaliiveistä ja ehdottomasti yksivärisinä (mustina tai ihonvärisinä). Ostin edelliset rintsikkani viime kuussa. Olin mieltynyt Chantellen erääseen malliin, mutta se valitettavasti lopetettiin. Sen korvannut malli ei ole läheskään niin hyvä, joten mielelläni tutkailen muitakin merkkejä.

 • MiiaS

  Ihanaa että Lindex on huomioinut alusvaateostojen haasteet! :) Omaan silmääni näteimmät ovat Adore t-paitaliivit, mustina. Kevyesti topatut kupit ja pitsisomisteet miellyttävät.
  Vaikka työskentelen vaateliikkeessä ja myyn Triumph:in rintaliivejä päivittäin, tiedän kokoni ja minulle parhaiten sopivat mallit, ei liivivarastoni ole kovin kattava, saatikka hyvin päivitetty! :D Ostin viimeksi uudet rintaliivit viime syyskuussa, jonka jälkeen olen pudottanut painoa yli 20 kiloa, joten myös kuppikokoni on pienentynyt reilusti. Olen sinnitellyt vuosia vanhoilla, kauhtuneilla, pienemmillä liiveillä, joita satuin löytämään vaatekaapin kätköistä. Taidan olla uudet rintaliivit ansainnut! :D

 • mustikkamansikka

  En edes muista kuinka kauan viime ostosten teosta on aikaa.. Varmasti pari vuotta ja enemmänkin. Olen ollut niin hurjan epävarma kehostani, että liivien sovittelu peilin edessä jo vaan ajatuksena on herättänyt suorastaan pakokauhua. Onneksi käyttämäni liivit ovat säilyneet ehjänä jokapäiväisestä käytöstä huolimatta.

  Mutta nyt. Hyvin pitkällisen ja syvällisen prosessin jälkeen olen alkanut hyväksyä ja rakastaa itseäni juuri sellaisena kuin olen. Itseasiassa nyt postauksesi myötä aloin miettimään, että kauniit ja naiselliset, vaikka pitsikoristeiset liivit voisi olla enemmän kuin passelit tähän hetkeen kohottamaan itsetuntoani vielä lisää.

  Lindexillä oli nättejä malleja, joista Love ja Adore -liivit miellyttivät omaa silmää eniten. Kiitos Jenni postauksesta, taidanpa joka tapauksessa suunnata alusvaateostoksille vaikka arpaonni ei suosisikaan. :)

 • esprit

  Ostan rintsikoita melko usein, muutama päivä sitten tilasin useammat nettikaupasta ja nyt odottelen pakettia saapuvaksi :) Malleista miellyttää eniten Romance tai Adore.

 • Unia

  Edellisen kerran taisin tehdä rintsikkaostoksia joulun aikoihin, ja kaapista löytyy varmaan 10-15 paria liivejä. Niinkin monet niitä on sen takia, etten koskaan löydä täysin mieleisiä ja säännöllisin väliajoin lähden toiveikkaana metsästämään uusia oikeasti hyvien liivien toivossa. Pieni ympärysmitta + pieni kuppikoko aiheuttaa sen, että yleensä joutuu tyytymään sellaiseen vaihtoehtoon, joka ei roiku tyhjillään luisevalla rintakehällä tai tunnu muuten vain hirveältä päällä. Että tosiaan juu niitä pieniä kokoja sinne ketjuliikkeisiin kiitos. 75A ei paljon lohduta. Noista uusista rintsikkamalleista Love ja Rebel vaikuttivat kokeilemisen arvoisilta. 

  Ai niin, liittyen siihen että kivoista alusvaatteista tulee hyvä fiilis: Löysin tällä viikolla Lindexiltä alushousut palmuprintillä ja ne oli pakko ostaa koska ne saivat hymyilemään jo rekissä roikkuessaan! :D

  sitruuna.unia@gmail.com

 • Henn

  Suosikkini on Adore-malli. Viimeksi ostin rintsikat pari kuukautta sitten Lindexiltä, josta olen suurimman osan rintsikoistani ostanutkin. Pidän melko yksinkertaisista malleista, mutta jotain naisellista pitää olla.

 • enninen

  Musta t-paita tai pitsiset rintsikat on kivoimmat. Värejä saa olla, mutta tykkään valkoisesta niin niiden alle saa pukea mummorintsikat… :)

 • iinamaarit

  Mä oon varmaan sitten poikkeus sääntöön sillä rakastan alusvaatteiden sovittelua ja ostamista :D viimeksi keskiviikkona menin alusvaateostoksille ja meni reilusti yli satanen..hups. sitä edellinen kerta noin 2 kk sitten. jos ei rintsikoiden ostelu yleensä nappaa, kannatas mennä alusvaatteliikkeeseen perus ketjukaupan sijaan; parempi laatu ja asiantuntevat myyjät tekee sovittelusta mieluista. eikä tarvi itse sovituskopista lähteä hakemaan toista kokoa, vaan myyjä auttaa siinä :)

 • joutseninen

  Dare vaikuttaa malleista parhaimmalta, vaikka usein olkaimettomien liivien ostaminen on lähes mahdotonta, ei vain meinaa löytyä hyvää mallia. Viimeksi tuli ostettua uudet rintaliivit noin 6kk sitten, luulin ostavani samaa mallia kuin aiemminkin, mutta malli olikin ilmeisesti muuttunut. Arvostan siis tuhannesti pysyviä mallistoja!!

 • Elunator

  Tykkään rintaliiveistä, jotka sopivat vaatteen kuin vaatteen alle. Valintani mallistosta olisi siis Adore. Olkaimettomista pidän myös, joten Dare olisi myös minun makuuni sopiva.

  Yleensä omani ovat tylsiä ja mustia kuten muutkin vaatteet. Joskus olisi mukava kokeilla jotain värikästäkin mutta jokseenkin vierastan värikkään olkaimen pilkahtamista vaatteen alta.

  Viimeksi ostin uusia rintaliivejä kaksin kappalein pari kuukautta sitten ja nuo uusimmat taitavatkin olla eniten käytetyt. Ennen oikean rintaliivikokoni myyjän avustuksella löytymistä – kyllä vain, kuppi oli olettamaani kokoa yhtä suurempi – ennen ostetut ovat aikalailla jääneet käyttämättä. Samoin vähälle käytölle ovat jääneet push up-liivit, joita löytyy muutamat. Mitäs tuota huijaamaan, pienet ja ihanat ne ovat! ;)

 • Viimeeksi olen ostanut uudet rintaliivit muistaakseni tammikuussa, mutta sitä edeltävästä kerrasta olikin jo hävettävän pitkä aika. Oma koko mietityttää, ja olenkin päättänyt, että joku kerta täytyisi mennä ihan oikeaan alusvaateliikkeeseen tarkastamaan koko :).

  Lindexin uudesta mallistosta minua kiinnostavat erityisesti Adore, Amaze sekä Rebel, mutta liivejä täytyisi tosiaankin päästä sovittamaan, jotta itselle sopivan mallin löytää. Olen siis mukana arvonnassa :).

  blackpluswhiteisgrey (ät) gmail.com

 • Fee-

  Minullakin on ongelmana pikemminkin koko, kuin mallisto. En saa liivejä kuin parista erikoiskaupasta ja netistä, kokoni on 70i, joillain merkeillä jopa 70j. Ja nuo rintsikat maksavat 50 eurosta ylöspäin – olisi ihanaa, kun voisi ketjuliikkeestä ostaa parillakympillä rintsikoita. Ymmärrän toki, ettei ole ehkä liikkeelle kannattavaa, jos noita kokoja menisi niin vähän kaupaksi.

 • Iiduska

  Itseä nuo mustat Adore-t-paitaliivit kiinnostavat eniten, vaikuttavat hyviltä! Varsinkin paksun alareunan vuoksi ja ulkonäkökin on kaunis.

  Tykkään itse panostaa alusvaatteissa erityisesti laatuun ja siksi juuri tuo 1 ja toisinaan toisetkin liivit vuodessa tuntuu ihan hyvältä luvulta. Käyttöaika on kumminkin pari vuotta, kun pesee oikein, on valinnut oikean koon jne. Kolmilla hyvillä pärjää omien kokemuksieni mukaan hyvin. Lindex on vakiopaikka, suosin yleensä hyvää mallia ja käytettävyyttä ulkonäön edestä.

 • Hannam

  Tykkään rintsikoissa erityisesti pitsistä! Ja tummista väreistä! Musta pitsi on toimiva klassikko. Viimeksi ostin rintsikat alkuvuodesta, tai oikeastaan kahdet. Aika uusille olisi kyllä ja tuo Lindexin mallisto täytyy ehdottomasti tsekata! Rebel ja romance esimerkiksi viehättävät.

 • Miss Dior

  moikka :) mä just tänään tosiaan ostin uusia rintsikoita Lindexistä, kun oli -20 % :) ja ostin nimittäin ADORE-rintaliivit.. ja 4 paria :D kauheeta.. mut ne oli niin kivat et oli pakko <3 :D

 • Annieee

  Aivan totta, ettei alusvaateosastoon tule niin satsattua, juurikin sen vaivalloisuuden takia. Mutta kun ne oikeat löytyvät… ihana tunne laittaa uudet liivit päälle:) t-paitaliivi love tai balconette olisi houkutteleva.

 • pirtsu

  Itse olen mittaillut moneen otteeseen oman kokoni ja erilaisten ohjeistusten mukaan ymparyskokoni on 70, mutta itse kaupassa ei ole toivoakaan, etta alle 80 mahtuisi.. Kummallista. Ja itse asiassa ostin eilen uudet rintsikat! Nudet, joita minulla ei ole ennen ollut ja nyt olin innostunut kaikista uusista valkoisista vaatteista, joita olen hommannut:)

 • Sini_H

  Kuulun rehellisesti tähän kyseiseen ryhmään joka laiminlyö alusvaateosastoa täysin. Viimevuosina olen hieman petrannut ja alkanut jopa pitää alusvaateostoksista. Töiden takia yleensä alusvaatteet on huomaamattomia ja ”näkymättömiä” sillä valkoisen hoitajan puvun läpi näkyy kaikki pilkut ja raidat ja muut kuosit todella herkästi. Vapaalla tykkään vähän räväkämmästä tyylistä.

  Olisi kyllä aika vähän päivittää varastoja ja nakata menemään vanhat rimpulat. Taitaa olla likemmän puolitoista vuotta viimesistä ostoksista. 

 • Mindeka

  Kyllä, juuri niin! Toppaamattomia ja kaarituettomia liivejä!

 • chance

  Jaaaa en oikeastaan muista milloin olen viimeksi ostanut rintsikat, ehkä juuri sen takia että sopivia ja kivoja tuntuu olevan mahdotonta löytää. Ensinnäkin, en missään nimessä halua topattuja/pushupeja, ja tämä jo ikävä kyllä rajoittaa valikoimaa aikalailla. Ei-topatut kategoriassa kun tuntuu olevan lähinnä vain joko perus ei-minkään-näköisiä mummoliivejä tai sitten pitsihepeniä joita nyt ei ole tarkoitettu käyttöön. Tykkäisin vähän naisellisemmista mutta kuitenkin siroista, ei topatuista liiveistä ja näitä tuntuu olevan vaikea löytää.
  Lindexin mallistosta Adoret näyttivät ihanilta! samoin Romancet

 • mmiu

  Oon kyllä sitä mieltä, että rintsikoita kannattaa aina sovittaa! Siis periaatteessa kiva idea tämä, että kun löytää kerran sopivan mallin ja koon, niin rintsikat voisi ostaa sovittamattakin, mutta kroppa voi kyllä muuttua lyhyessäkin ajassa sen verran (jos vaikka lihoaa tai laihtuu, aloittaa tai lopettaa liikuntaharastuksen tms.), että samat liivit eivät sovikaan – varsinkin, jos rintsikat tulee ostettua kerran, kaksi vuodessa :)

 • iida--

  Tosi nättejä rintsikoita! Tykkään eniten bandeau-mallisista rintsikoista, joissa on hillitysti toppausta ja mahdollisuus olkaimien irrottamiseen. Siksipä tuo Daren olkaimeton malli iski kaikista eniten näistä Bravolution-malliston vaihtoehdoista.
  En nyt muista, milloin ostin uudet rintsikat. Aika kauan siitä on. Mulla on sellainen jännä juttu, että rakastan alusvaatteiden ostamista, koska ne ovat niin nättejä. Löydän hirveän usein ihanan näköisiä alusvaatteita, mutta ongelma on sama kuin muillakin, eli niiden kokeileminen ei oikein innosta. Usein kuitenkin raahaan itseni sinne sovituskoppiin, ja ostankin liian usein uusia alusvaatteita. :D

 • juulimaa

  Täällä vannotaan Changen liivien nimiin. Pari vuotta sitten munkin rintaliivikokoni muuttui, kun laihduin 7 kiloa. Kävin sitten Changen liikkeessä, jossa myyjä mittasi kokoni. Yllätys oli aika iso, kun mittasivat ihan eri koon kuin olin kuvitellut; ympärysmitta oli paljon pienempi ja kuppikoko puolestaan suurempi kuin olin luullut. Nyt mulla on Changen t-paitaliivejä valkoisena, mustana ja nudena ja lisäksi parit H&M:n nätimmät pushupit, jotka osasin ostaa oikeassa koossa tuon mittauksen jälkeen. Kyllä koheni fiilis ja oli ihanaa saada ostaa laadukkaita ja istuvia liivejä! Changen liivit ovat myös niin laadukkaita, että niitä ei tarvitse kovin usein ostaa uusia. Tuntuu, että yhdet tai kahdet uudet liivit vuodessa ovat siis ihan ok. Mulla taitaa olla kaapissa tällä hetkellä 2 mustat, 2 valkoiset, 1 nudet ja 3 H&M:n pushupit + 6 urheiluliivit (niitä saa pestä ihan jatkuvasti) ja hyvin pärjään niillä.

 • Ihanannäköisiä alusvaatteita, tykkään varsinkin alimmaisen kuvan mustista pitsisistä. Lindexillä oonkin tehnyt paljon alusvaateostoksia, heidän tuotteissaan hinta ja laatu on mielestäni kohdallaan! :)

  I’m a medical student by day and a fashion blogger by night.

  New post and some outfit dreams up on my blog Arctic Vanilla!

  http://www.arcticvanilla.com/

 • No nyt on nättejä tissikkäitä! Itse ostan yleensä rintaliivejä vain silloin kun on täysi pakko, rintsikoitten sovittelu on kamalaa! Varsinkin kun esim h&m:llä on rintsikat ja sovituskopit ihan eripäässä liikettä..
  Amazet ja Rebelit näyttää aika kivoilta ainaskin :-)
  karotikka@gmail.com

 • Riikka-K

  Ei kyllä rintsikoiden ostaminen ole minunkaan lempipuuhaani. Yleensä ostan useammat aina kerralla niin, että ei tarvitse taas hetkeen mennä shoppailemaan. Rintsikoita ostan yleensä ihan käyttötarkoitukseen enkä tee juurikaan mitään heräteostoksia alusvaateosastolla, vaikka tietysti välillä pistää silmään, jos näkee oikein nätit :) Suosin yleensä myös yksinkertaisia malleja. Hillityt pitsiyksityiskohdat on ok mutta silloinkin pitää olla tyylikästä. Yksivärisyys on myös parasta. Ei taida löytyä minun kaapistani muita kuin mustia plus parit nudet ja yhdet punaiset!
  Itse tarvitsen ritsikoilta tukea ja kaaret on siis ehdottomat! Nyt tuntuu että sellaiset kauniit pitsiset braletet (vai mikä niiden nimi nyt olikaan?) on näkyvillä joka paikassa, ja joudun vain huokailemaan, että olisipa sen verran pienet rinnat, jotta voisin minäkin käyttää! Pieniritaisena varmaan tykkäisin kokeilla myös erilaisia malleja ja materiaaleja… Luulisin.
  Tunnistin itseni häpeäkseni myös tuosta väärän koon käyttämisestä… Tai ei ehkä täysin väärän, mutta aina se tuntuu olevan kamala ongelma. Vaikka kuinka yritän mittailla, niin oikeaan on silti vaikea osua. Pitäisi kyllä kysyä varmaan ammattilaisen apua. Jotenkin se vaan tuntuu niin kiusalliselta ajatukselta pyytää myyjää auttamaan alusvaateostoksilla. Ehkä pitäisi mennä ihan jonnekin alusvaatteiden erikoisliikkeeseen, siellä se tuntuisi jostain syystä luontevammalta?
  Pitääkin käydä katsomassa tarkemmin noita Lindexin rinstikoita ihan myymälässä. Ensisilmäyksellä ainakin Amourit näyttäisivät kivoilta :)

 • norbert

  Nyt kun rupesin miettimään, niin olen tainnut ostaa uudet rintsikat viimeksi 1,5 vuotta sitten – nekin pakon edessä, kun piti saada valkoisen juhlamekon alle huomaamattomat liivit. Viimeisimmät rintsikkahankintani ovat kaikki Calvin Kleinin, ja ne ovat säilyneet kyllä todellä hyvässä kunnossa! Siksi ei olekaan ehkä tarvinnut pariin vuoteen pyöriä liiviostoksilla. Tärkeintä rintsikoissa on mielestäni neutraalit värit (musta, valkoinen, ihonväri) sekä yksinkertainen malli & koristus, ettei vaatteiden läpi näy runsaat pitsit ja muut. Näistä Lindexin malleista Amaze ja Adore olivat eniten makuuni :)

  Vinkki: Calvin Kleinelta saa myös pieniä ympärysmittoja ja paljon eri malleja – uskoisin, että netistä saa tilattua myös halvemmalla kuin mitä esimerkiksi Stockmann myy :) voin suositella!

 • tydy

  Viimeksi ostin rintaliivit ehkä puolisen vuotta sitten. Malleista viehättävät yhä enemmän ne kaikkein käytännöllisimmät, eli kauniit sileähköt ja vaaleat t-paitaliivit, joiden näkymistä tai pursuilemista ei tarvitse aamukoomassa edes miettiä. Toki eri tilanteissa lähestyn asiaa eri tavoin ja iltarientoihin on sitten omat liivinsä. Haastavinta rintsikka-asioissa on varmastikin koko, varsinkin kun on suht rintava ja vähän jojo-laihduttajan tyyppinen nuori nainen, jonka kehon rasvakudos tuntuu elävän ihan omaa elämäänsä. Hirveän kivalta kuulostaa tämä Lindexin systeemi. Minun kaksosille nuo Tease-malliset push upit vaikuttaisivat parhailta näin silmämääräisesti. Kyseisen mallin värit haalea pinkki ja tuo persikka ovat väreinä juuri niitä, jotka ovat arjessa käytännöllisiä ja joita usein suosin.

 • Lisbe

  Ostin viime rintsikat varmaankin yli puoli vuotta istten. Kuulun ehdottomasti laiminlyöjien porukkaan. ’en tiedä miksi niitä ei vain osta, sillä kun yllä on kivat rintsikat, on olo todellakin hirmusesti viehättävämpi. Nyt etsin kuumeisesti uusia, sillä ostin kevään juhliin mekon, jonka kanssa ihan perusuliivit eivät käy.
  Lindexin vaihtoehdoista äkkisältään mieluisiksi erottuvat etenkin nuo Adoret, Romancet myös ihan nätit.

  llmpel@utu.fi

 • Ava A

  Kävin juuri pari viikkoa sitten etsimässä uusia keväisiä rintsikoita, mutta en löytänyt mieleisiä. Ongelmana oli sekä etsimäni tyyppisten mallien/värien puute että koko. Ketjuliikkeistä ei tunnu löytyvän monia malleja, joissa olisi tarpeeksi iso rinnanympärys (en pidä yhtään kiristävistä/ hiertävistä rintsikoista), vaikka vaatteita löydän kyllä ongelmitta samoista liikkeistä. Viimeksi taisin ostaa punaiset liivit joulun alla, juurikin Lindexiltä.

  En tykkää erityisesti korostaa rintoja ja varustukseni on sen verran muodokas, että en kaipaa isompia toppauksia tai pushuppeja. Välillä tuntuu että on vaikeaa löytää toppaamattomia/kohottamattomia liivejä. Ainakaan muissa kuin perus t-paita liivien väreissä.

  Arkiliivini ovat yleensä mustat ja melko sileät (pienet pitsit ovat ok, kunhan eivät näy vaatteiden läpi), mutta välillä on mukava valita myös jotain hiukan räväkämpää.

 • maisa900000000

  push upit seppälästä toimii, jotkut randomit kivan näköiset alennuksesta.

 • ketunleipä

  Hei,

  Ostan alusvaatteita vain tarvittaessa, mutta todennäköisesti aivan liian harvoin. Viimeksi ostin uudet rintaliivit keväällä ja sitä edeltävää kertaa en edes muista. Lindexin malleista minua miellyttää adore sekä charm.

 • Hemey

  Ostan sellaisia liivejä, jotka päälleni sopivat. Olen kokoa 75F, valmistajasta riippuen tuokin koko on usein liian pieni. Usein kuppikoot loppuvat juuri E:hen. Enkä ole yksin tämänkään koko-ongelman kanssa. Eniten pidin Diva-mallista, joka saattaisi olla juuri ja juuri sopiva. Ainoat istuvat liivit olen löytänyt Freya-merkiltä.

 • Sidyr

  Hyvä idea tämä vakiomalleissa pitäytyminen! Ja tosi kauniita alusvaatteita. Luulenpa, että Adoret olisi mulle sopivimmat. Viimeksi uusia alusvaatteita olen ostanut muistaakseni viime syksynä.

 • Saritalta

  Ja mina kun sitkeasti jaksan haaveilla rintseista joissa ei ole noita kuppien alle sisaanupotettuja metallikappaleita (ne rikkoo parhaassa tapauksessa pesukoneen ja tekevat olosta epamukavan kun niita pitaa paallaan). Edelleen en halua etta liivit topataan paksusti koska C-D kuppikoon omaavalla on tuota rintavarustusta muutenkin, kaikki ylimaarainen toppaus siihen paalle lisaa vain epamukavuutta. Jos noiden ominaisuuksien lisaksi saisi mainitun vaatekappaleen kivoissa vareissa ja kivasti leikattuna, lienee pelkaa utopiaa ja mahdoton toteuttaa kun koskaan ainakaan kaupoista ole sellaisia loytynyt….

 • Annasam

  Itse olen ostanut puolen vuoden sisään kolmet rintaliivit. Kävin Changen liikkeessä mittauttamassa koon ja sen jälkeen alkoi epätoivoinen metsästys koosta 65B ja perusrintsikoista, joita voi juuri käyttää t-paitojen ja toppien alla.
  En halua mitään turhaa pitsiä ja harmittaa, että ketjuliikkeiden rinnanympäryskoot alkavat usein vasta 70:stä. Itse asiassa en ole löytänyt yhtään 6:lla alkavaa ympärysmittaa ketjuliikkeistä.
  Lindexin liivit näyttivät kivoilta, mutta koot uupuivat. Olisi kiva, jos laittaisit palautteet kootusti eteenpäin :) Hyvää viikonloppua Jenni!

 • jepjepjepjepjepjepjep

  Itse asiassa tällä viikolla viimeksi kiersin suunnilleen kaikki pääkaupunkiseudun alusvaateliikkeet ja yllätyksekseni sopivat liivit löytyivät halvalla cubuksesta! Yleensä menee rahaa rintaliiveihin sen vähintään 40 euroa, jos haluaisi sopivat olkaimettomat liivit niin pitäisi investoida noin 100 euroa, sen verran Funky Ladyssa maksoivat sopivan malliset. Pakko siis häpeäkseni tunnustaa, että olen käyttänyt samoja olkaimettomia liivejä nyt noin 10 vuotta, koska en ole onnistunut löytämään mistään sopivia! Harmittaa ettei voi pukeutua niinkuin haluaisi, kun ei löydy sopivia alusvaatteita alle.

  Lindexin mallistosta kiinnostaisi Attractit ja Adoret, jos niissä siis olisi sopivia kokoja. Lindexille terveisiä, ettei koko 65C tai 65D niin harvinanen ole etteikö senkin kokoisia liivejä voisi valmistaa monen mallisina, värisinä, pitsisinä, olkaimettomina, toppauksettomina jne. Pienet liivit pilataan aina liiallisilla toppauksilla, mutta mikään pelkkä toppi ei myöskään riitä koska nännit näkyy niin pahasti läpi :(

 • olensofia

  Täytyy myöntää etten edes muista, milloin viimeksi ostin uusia liivejä… Siitä on varmasti melkein kaksi vuotta! Olen elänyt tiukalla opiskelijabudjetilla ja alusvaatteet ovat kyllä olleet se kohta, jossa säästetään. Uudet tulis kyllä tarpeeseen! Hurjan vaikea valita suosikkia mallistosta. Kivoja perusliivejä paljon. Ehkä kaarituettomat Charm-liivit ja olkaimettomat Dare:t kiinnostaa eniten, koska kummankaanlaisia en ole ennen käyttänyt. 

 • annijee

  itsellä tulee ostettua suht usein alusvaatteita, viimeksi viime viikolla. Lemppareita on lindexin liivit, yleensä mustaa balconetteä, mitä nyt isona kokona sattuu löytymään. Amaze näyttäs kivalta, kunhan väri on musta!

 • nimbus

  Ostin edelliset rintsikkani varmaankin viime syksynä ja suosin värikkäitä rintsikoita ! Malliltaan ostan ne mitkä tuntuu parhaimmilta. Love on noista malleista mun suosikki :)

 • Nannil

  Olen ostanut aina rintaliivini Lindexistä, teini-iästä alkaen (siskoilta kuultu hyvä neuvo). Kohtuullisen hintaista ja laadultaan hyviä alusvaatteita. Pienirintainen löytää sieltä ainakin helposti valikoimaa, värivalikoimasta puhumattakaan. Viimeksi ostin alkutalvesta viidet eri rintaliivit, kaikki eri tarkoitukseen. Juurikin Lindexistä.

 • Katjajolie

  Kerkesin jo innostua, että elämäni olisi juuri helpottunut, mutta kokoni on 65F. Impossible. Näitä löytyy vain erikoisemmista liikkeistä ja kalliimmilta merkeiltä, pääsääntöisesti maksan huntin per rintsikat. Kurjaa on se, että lähes poikkeuksetta kun löydän kivan näköiset rintsikat, ne ovat väärää kokoa. Eipä tule siis kovin usein shoppailtua rintsikoita ja yleensä vain todella basic mustaa ja nudea, koska tarjolla ei juuri mitään muita kivoja ole :(

 • SmM

  Lindexin rintsikat ovat olleet luottokamaani jo vuosia. Ostin juuri reilusta alennuksesta parit liivit vakiomalliani. Ovat kuulemma poistumassa valikoimasta:/ joten nähtäväksi jää löydänkö yhtä hyviä uudesta mallistosta. Myyjän mukaan vastaava pitäisi löytyä. Mukana siis arvonnassa, luulen, että tuo Love osuu lähimmäksi omaa malliani.

 • Neelia

  Minä taidan sitten olla aikamoinen poikkeus, sillä ostan noin 7-10 rintsikat vuodessa. Tämä siksi, että en voi vastustaa kauniita kuvioita, värejä, koristeita ja yksityiskohtia. SILTI käytössä ovat usein ne yhdet ja samat mustat T-paita-rintaliivit.

  Lempimerkkini on ehdottomasti Calvin Klein mutta voisin hyvin laajentaa merkkikokoelmaani. Noista Lindexin malleista ehkä Love tai Adore olisi mieluisin. Sovittamalla paras..!

 • irisolivia

  Edellinen ostotapahtuma taitaa olla viime vuoden puolella, en edes muista milloin.
  Koska ympärysmittani on pieni, mutta rasvakudosta rintsikoiden täytteeksi riittää, on haastavaa löytää kauniita JA tukevia liivejä. Usein teen ostokseni liiviliikkeissä, koska vaateketjujen liikkeistä sopivaa numerokirjainyhdistelmää ei meinaa löytää.
  Olen tykästynyt balconette-mallisiin liiveihin, jotka tasapainottavat kroppaani. Alusvaateostoksilla valitsen neutraalin värisiä ja materiaaliltaan sileitä liivejä, koska pidän usein ohuita ja laskeutuvia yläosia. Vaikka liiveissäkin pidän katseen kiinnittävistä yksityiskohdista, alaosan väreillä ja materiaaleilla leikittelen enemmän.
  Bravolution-malleista Amaze täsmää lähimmäs omia toiveitani, voisi kerrankin täräyttää ja ostaa nuo täyspitsiset mustat.

 • Sini!

  Haha, en kehtaa edes myöntää, milloin olen ostanut viimeeksi uudet rintsikat, luettuani muiden kommentteja :D Mutta tässä täytyneekin mainita, että pesen liivini aina käsin ja siksi ovatkin pysyneet hyvänä (minimaalista nukkaa tietysti on, mutta nekin saisi helposti nypittyä pois, mutta rintsikat eivät todellakaan ole mennyt kauhtuneen näköiseksi). Panostan rintaliiveihini ja ostan yleensä n. 50e rintsikoita, tässäkin lienee syy, miksi ovat säilyneet hyvänä. Olen yllättynyt myös, että ostaessani Victoria’s Secretiltä edullisimmat rintsikat heidän valikoimastaan, ovat ne säilyneet aivan älyttömän hyvinä!

  Tänä vuonna on kyllä suunnitelmissa ostaa uudet liivit :D Ehkä arpaonni suosisikin. Suosin mustia liivejä tai ihon värisiä. Niillä pärjää todella pitkälle.

  Diva, Tease ja Rebel -malleista taisi löytyä jokaisesta yksi malli, joita voisin käyttää :)

 • SC

  Jep! Ihan sama ongelma mullakin! Harmittaa niin paljon kun ei ikinä voi ostaa nättejä ja halpoja rintsikoita kun niitä ei tehdä mun koossa (65E). Ja oon tosiaan ihan samaa mieltä että ei tää voi olla niin epätavallinen koko ettei sille löytyisi kysyntää.. Itse ostan kaikki rintsikat netistä koska Suomessa ne vaan on niin kalliit (kaksinkertainen hinta!!) eikä kuitenkaan löydy niitä kaikkein kivoimpia malleja ja värejä.

 • möh

  Hitsit toi kuulostaa tosi hyvältä, ja liivit näyttävät kauniilta. Tosi harmi että ton tyyliset ketjukaupat eivät tee koko myös isommille rinnoille, yleensä koot loppuvat D:hen :-/ itse esimerkiksi olen hoikka mutta isompi povinen, jolloin liivit on aina ostettava erikoisliikkeista a la 60e..silloin ei myöskään kovin monia vuodessa raaski ostaa!

 • jermia

  Olen aktiivinen rintsikkashoppailija, sillä kivat alusvaatteet saavat oloni tuntumaan hyvältä ja itsevarmalta. Amaze ja Rebel -mallit olivat omia suosikkejani. 

   

  javies@hotmail.fi

 • Vierailija

  Mainostan nyt täälläkin että Helsingin isojen kokojen funky ladysta Fredikinkadulta löytyy hyvännäköisiä isojen kokojen liivejä aina I-J-kuppiin asti.. Muualta en ole enää löytänyt omaa kokoani G. Ainakaan mitään hyvännäköisiä. Merkeistä Brittiläinen Freya on suosikkejani. Kurkkaappa muuten niiden nettisivuille ;)

 • Murkinamadu

  Mallisto on todella kivan näköinen ja idea on mielestäni aivan mahtava. Omaa silmää miellyttivät eniten: charm, love ja attact.
  Olen kaivannut Suomen valikoimaan toppaamattomia (muotoontuettu saa olla) ja kaarituettomia liivejä. Sekä sellaisia nättejä toppimaisia liivejä (vrt. Harkkaliivit), mutta aikuiseen makuun tehtyjä, eikä millään snoopy-kuviolla.
  Lindexin alushousut ovat malliltaan ja laadultaan kaikkein parhaita, enkä ole vuosiin muita käyttänytkään. Niissä mallit ja koot ovat pysyneet suht samoina jo vuosia, joten ostaminen on helppoa, eikä kertaakaan ole tarvinnut pettyä.

 • Mirene

  Viimeksi ostin rintsikat puoli vuotta sitten, mutta sitä ennen hankin uudet n. 3 kuukauden välein alennusmyynnistä. Nyt ongelmaksi on muodostunut (onnistunut) painonnousu ja samanaikainen liikunnan aloittaminen, eli puolet vanhoista rintaliiveistä on epäsopivia (hennosta ruipelosta on tullut muodokas mutta jäntevä). Kun yhdistelmään lisää vielä sen, ettei niitä sopivia voi käyttää lähes minkään vaatteen kanssa (näkyvät läpi värinsä ja mallinsa takia), niin soppa on valmis. Uudet liivit siis pitäisi hankkia, mutta tuo kokeileminen todellakin on sellaista tuskaa, että olen onnistuneesti vältellyt uusien rintsikoiden etsimistä.

  Yleisesti pidän rintaliiveissä pitsistä ja tummista sävyistä, mutta arkikäytössä suosin beigejä ja huomaamattomia liivejä. Alushousuissakin pitsi on in, mutta värikkyyttä esiintyy enemmän :) Lindexin valikoimasta tykästyin mallin puolesta Adoreen, mutta koska oikeasti tarvitsisin ne huomaamattomat beiget rintsikat, niin ostoskoriin lähisivät Tease push up -rintaliivit.

 • Regnbogi

  Kuulostaapa hyvältä jutulta tämä! Siitä onkin varmaan vuosi aikaa, kun ostin viimeisimmät rintaliivit…ongelmana on nimittäin melkein aina se, että kokoani ei hienoimmista malleista löydy, tai sitten kokoni on aina loppuunmyyty. Tästä uutuusvalikoimasta löytyy monta jotka vaikuttavat hyvältä, ja omaa kokoanikin näyttäisi löytyvän useammasta mallista. Hei jes! Dare -malli on semmoinen jota pitää testata ekana :)

 • tiia_

  Jep, kokovalikoimaa pitäisi ehdottomasti laajentaa! Minä tykkäisin kevyesti topatuista, kaarituettomista liiveistä, joita ei tunnu löytyvän MISTÄÄN. Soft- ja Charm-mallit olisivat olleet mieleeni (ehdin jo innostua oikein kunnolla), mutta mun kokoa ei ollut tarjolla kummassakaan…

 • ambe

  Viimeksi ostin rintsikat joulun alennusmyynneistä, mutta olen jo pitkään tuskaillut sen asian kanssa, että uusia toimivampia liivejä (nimenomaan arkiliivejä) minulla on aivan liian vähän.

  Ongelmakseni muodostuu usein se, että pidän pitseistä ja hillityistä printeistä ja viimeisimmät rintsikkaostokseni ovatkin suosineet nimenomaan tätä linjaa. Ongelman tästä tekee se, että kamppailen päivittäin sen tosiasian kanssa, että ihanat pitsit ja printit harvemmin toimivat arkivaatetukseni kanssa :D pitsit näkyvät kohoumina puseroiden ja mekkojen läpi ja printit kuultavat etenkin vaaleden vaatteiden alta. Niinpä uusimmat printtiostokseni ovat jääneet harmillisen vähälle käytölle ja olen pitänyt arkisin vähän vanhempia jo ehkä vähän löystyneitäkin arkiliivejä! Eli päivitystä alusvaatekaappiini tulisi todellakin hankkia. Itse pidän nimenomaan vain todella kevyesti topatuista liiveistä sekä olkaimettomista versioista.

  Lindexin valikoimissa minua harmittaa se, että ainakin ennen minun on ollut todella vaikeaa löytää kokoani (65D) heidän malleistaan. Pitääpäs käydä kurkkaamassa mikäli tähän asiaan olisi Bravolutionin kautta tullut muutos! :) Muutoin Lindexillä on mielestäni aina ollut kauniita liivejä, jotka laadullaan vetävät vertoja kalliimmille huippumerkkisille kanssasisarilleen. Näistä uutuuksista ainakin tuo ’Charm’ miellyttää silmääni – siinä voisi olla täydelliset arkiliivit ja vieläpä pitsiyksityiskohdilla!

 • Hannaj

  Dare olkaimettomat liivit kiinnostaisi eniten, kun en omista kunnollisia olkaimettomia liivejä. Rajoittaa aika paljon vaatteiden käyttöä tällä hetkellä, pitäisi ehkä ottaa itseä niskasta kiinni ja kesäksi käydä ostamassa. Viimeksi taisin ostaa rintsikat viime kesänä, jotenkin talvella sovittelu tuntuu vieläkin työläämmältä.

 • Idelan

  Alusvaatteet ovat kyllä sellaisia, ettei niitä kovin mielellään lähde shoppailemaan ennen kuin on aivan pakko. Harvinaista kyllä, olen ostanut kuluneen kuukauden aikana peräti kahdet rintsikat. Mutta kun sopivat löytyivät alennuksesta 8 euron hintaa, ei voinut jätttää tilaisuutta käyttämättä, vaikka olinkin etsinyt vähän toisentyyppisiä. Pidän eniten yksinkertaisista malleista, ei mitään pitsejä tms. jotka voivat näkyä paidan läpi. Väreinä mustaa, valkoista tai nudea. Ehkä jonkun mielestä tylsää, mutta varsin toimivaa. Lindexin mallistosta Dare onkin suosikkini!

  ira_maria@luukku.com

 • pipsa-

  Pieniä ympäryksiä haikaileville bongaus: Love-mallissa oli tarjolla myös 65-ympäryksellä kupit D-F! Tämä olisi siis kokorajoitteen takia myös oma valintani. Edelliset liivit olen hankkinut ihan liian kauan aikaa sitten Patriciasta.

 • empyreum

  Aivan liian harvoin tulee hankittua uusia liivejä! Alushousuja ostelen aika useinkin, mutta liiviostoksien tekeminen on niin tuskallista, että suorastaan välttelen sitä.

  Lindexin malleista Charm miellytti silmääni eniten, mutta sitäkään ei saa riittävän suurella kuppikoolla. Buu!

  Olen noin vuosi sitten siirtynyt lähes kokonaan käyttämään kaarituettomia liivejä. Ajattelin aluksi, että nämä vähän keskivertoa suuremmat hinkit ei millään voi saada riittävästi tukea kaarituettomista liiveistä, mutta matkoilla satuin ostoksille Victoria’s Secretiin. Heillä on kaaritueton malli, joka tuntuu päällä paremmalta kuin yksikään kaarituellinen malli mitä olen koskaan käyttänyt. Ei enää sitä ikävää kaaritukien päiden painautumista ihoon tai muuta epämukavuutta. Harmi vain, että älysin ostaa vain kahdet. Nyt kumpikin pari alkaa osoittaa lurpsahtamisen merkkejä ja tullimuodollisuuksista ulapalla olevana en uskalla VS:n nettikaupastakaan tilata. Suomesta en ole löytänyt kuin yhdet kaarituettomat liivit riittävän isolla kuppikoolla. Ne ei vain olleet yhtä napakkaa matskua mitä VS:n liivit. Ilman kuppikokoa myytävät kaarituettomat (S, M, jne) taas eivät käy, koska niissä poikkeuksetta rinnanympärys jää löysäksi, jos tissit mahtuvat liiveihin.
   

 • empyreum

  Ai niin, piti vielä kommentoida noihin kaarituettomiin. Jostain syystä Suomessa myytävät kaarituettomat ovat usein niitä rimpuloita, missä on rinnan kohdalla vain yksinkertainen ohut kangas! Siis mitä, täytyy kysyä, etteikö muilla ole mitään ongelmaa töröttävien nännien kanssa? Itse vaadin edes pientä toppausta, että lasernännit pysyvät piilossa eikä tarvitse joutua kiusallisiin tilanteisiin, kun keskustelukumppania tuijottaakin silmiin paidan alta nöpöttävät ulokkeet. Vaikka edes kaksinkertainen kangas, tai vuori tai mikä tahansa välimuoto seitinohuen lerpakkeen ja kaikkein paksuimman push upin väliltä. Jos tällaisia jostain löytäisin, ostaisin varmaankin monen vuoden tarpeeksi saman tien varastot tyhjiksi.

  Sähköpostikin unohtui. empyreum(at)luukku(dot)com

 • Minä vain

  Ostin alusvaatteet n. 1-2 kk sitten. Silloin mukaan lähti persikanväriset Kiroilevat siilit. ;) Tykkään alusvaatteista (varsinkin rintsikoista), joissa on joku juju: palloja, ruutuja, sarjakuvahahmoja..

 • Ef

  Ei ole minullekaan koko valikoimassa mitään. Olisi kätevää, jos voisi ostaa liivejä ketjuliikkeistä, mutta kokoa 60E/65DD ei yleensä löydy kuin erikoisliikkeistä. Stockalla ja Sokoksella on alettu hiljalleen huomata, että meitä pienen ympärysmitan naisia on aika paljon, mutta malleja on silti tarjolla vielä kovin, kovin vähän, ja ne muutamat pienet koot katoavat hyllystä nopeasti. Sain kuitenkin vastikään ensi kertaa ostettua itselleni sopivat liivit Sokokselta. Vielä pari vuotta sitten heilläkin pienin ympärysmitta oli 70.

  Saa nähdä milloin ketjuliikkeet havahtuvat siihen, ettemme me pienet naiset ole mikään marginaaliryhmä. Itse asiassa ihan huomattavalle osalle paljon shoppailevista nuorista naisista sopisi ympärysmitta 60 tai 65, he eivät vain itse vielä ole tajunneet sitä, kun heidän suosimiensa kauppojen tarjontaan eivät moiset koot kuulu. Sitten kun he tajuavat, he siirtyvät erikoisliikkeiden asiakkaiksi.

 • sms

  rebel on mielestäni kaunis ja mieleen tulee vanhanajan tapetti :) t-paita malleja käytän yleensä mutta kaapissa on oltava aina myös rinkattomat versiot. viime ostos reissusta tulee pian vuosi.. ei ole minunkaan lempipuuhaa!

 • Siri

  Apua, en todellakaan edes muista milloin olisin viimeksi ostanut rintaliivit! :D Mielessä on käynyt kyllä monta kertaa, mutta aina se sovittamisrumba on niin hermoja raastavaa että sitä vain lykkää ja lykkää… Hyvistä ja laadukkaista alusvaatteista tulee kyllä ihan mieletön fiilis. :) Minua miellytti eniten Diva t-paitarintaliivit.

 • Melinka

  Onpa kivan näköisiä! Itselläni on rintsikoita tavallaan kahdesta kategoriasta, simppeleitä mustia tai ihonvärisiä sileitä t-paitaliivejä sekä kauniita pitsisiä (yleensä nekin mustia). Noista hyvältä mun makuun näyttää Amaze ja Romance!

  sanna.sipuli@gmail.com

 • Anna v

  Adore ja tease on mun suosikit!
  Viimesimmät alusvaatteet hankin viime kesän lopulla changesta. niihin oon ollu tyytyväinen! lindexiä en vielä omistakaan:) tykkään yksivärisistä, joko perusväreistä musta ja valkonen tai sitten kirkkaista väreistä… ja pitsistä!

 • Elluellu

  Kuulostaapas tosi hyvältä tämä Lindexin idea! Tuoltahan löytyi vaikka mitä kivan näköisiä rintsikoita, mutta valitsisin varmaankin nuo Adore t-paitarintsikat pitsisenä. Tykkään tavallisesti juuri pitsisistä ja kauniista alusvaatteista, vaikka niiden rinnalle on tietty pakko ostaa vähän käytännöllisempiä sileitä vaihtoehtoja. Viimeksi ostinkin tuollaiset käytännölliset nudet olkaimettomat liivit :)

 • Kiitos postauksesta. Ihan loistava konsepti! Tuo helpottaa, kun voi oikean mallin lödettyään valita suosikkinsa helposti eikä tarvitse mennä enää sovittelemaan. Ostin viimeksi rintsikat Lindexiltä noin 1,5 kuukautta sitten ja ovat tänä vuonna ekat :) Vaatekaappini todella kaipaisi täydennystä rintaliiviosastolla. Käytän yleensä vain muutamia lemppareita ja ne kulutetaan tietysti ihan loppuun. Olen monesti hutiloinut rintsikkaostoksilla ja harmittaa kun on jäänyt monet kauniit parit käyttämättä ihan vaan sen takia, että ne eivät ole mukavat päällä.

  Olen aina tykännyt Lindexin alusvaatteista ja mielestäni söpöimmät näistä malleista ovat ehdottomasti Charmit. Vaikuttaisi, että ne passaisivat hyvin kaltaiselleni pienipoviselle naiselle, kun en varsinaisesti kaaritukea kaipaa.

 • Tuyaa

  Olen heikkona kauniisiin rintsikoihin, mutta arkena käytän aina sileitä T-paitarintsikoita, joiden pinta ei näy puseroiden lävitse. Viimeksi ostin uudet liivit noin pari kuukautta sitten, ja ostan yleensä heti useammat jos hyvä malli löytyy, koska isomman poven omaavana liivien tukevuudella ja istuvuudella on suuri merkitys. Näistä Lindexin malleista minulle sopivin olisi varmaankin Diva.

 • Dina__

  Olen viimeksi ostanut uudet rintsikat viime kesänä; silloin tuli ostettua kahdet. Ylipäätään ostan rintsikoita aika harvoin. Pidän eniten yksinkertaisista, näteistä rintsikoista. Viime aikoina pitsi on alkanut kiinnostaa. Noi Rebel-rintsikat miellytti eniten; tykkään, että rintsikoissa on jonkin verran push-up-efektiä, mutta ei kuitenkaan mitään massiivisia toppauksia. Toisaalta arkena tärkeintä on, että rintsikat on mukavat ja näyttää hyvältä vaatteiden alla ja silloin perus t-paitaliivit on parhaita.

 • PetraSSS

  Ostin viimeksi uudet rintsikat ehkä n. kuukausi sitten. Eniten tykkään käyttää pitsisiä rintsikoita ja myös erilaiset värit innostavat. Noista Lindexin malleista Adore vaikutti kiinnostavimmalta :)

 • riikka1234

  Tämä lahjakortti tulisi kyllä hyvään saumaan, koska olen kipeästi uusien rintsikoiden tarpeessa! Minulla taitaa olla tällä hetkellä peräti kahdet käyttökelpoiset liivit… Viimeisimmät olen tainnut ostaa juurikin Lindexistä, josta muutenkin yleensä olen liivilöytöni tehnyt. Noista Bravolutioneista kiinnostaa eniten T-shirt Bra ja Unpadded Bra, koska kaipailen juurikin sellaisia hyviä perusliivejä joissa ei ole mitään megasupertoppauksia.

 • Tua

  Eniten noista Lindexin liiveistä silmääni miellyttivät Romance- ja Charm-liivit. Olen jo pitkään haikaillut romanttisten pitsiliivien perään, mutten ole raaskinut lähtä sellaisia hankkimaan, opiskelijabudjetilla kun elelen. Kohta olisi kyllä aika jo lähtä ostoksille: ”uusimmat” liivini ostin muistaakseni noin vuosi sitten! Minua miellyttävät liiveissä oikeastaan kaikki muut paitsi ihonväriset ”mummoliivit”. Pidän kovasti pitsistä, kuvioista ja kirkkaista väreistä, mutta koska pidän useimmiten melko vaaleita yläosia, tulee alusvaatekaupasta sitten ostettua mukaan jotkin vaaleat ja ”käytännölliset” liivit.

 • Katttti

  Minä käyn alusvaateostoksilla ihan liian harvoin. Pidän eniten yksinkertaisista malleista ja yleensä alusvaatteeni ovat mustia. Tästä uudesta mallistosta lempparini on Rebel. :)

 • Tiii

  Viimeksi olen ostanut rintsikat, apua, puolitoista vuotta sitten! Pitäisi todellakin uusia rintsikkalaatikon sisältöä… Olen aika kaikkiruokainen rintaliivien suhteen, riippuu ihan mielialasta ja muista vaatteista, laitanko ylleni perustylsät beiget t-paitaliivit vai viettelevät pitsiunelmat. Värin valitsen sen mukaan, että rintsikat eivät loista t-paidan läpi! Lindexin uutuuksista Adore on lempparini.

 • iduska

  Minäkin kaipaisin pieniä kokoja toppaamattomiin malleihin! 70B on aina loppu. Kaikkialta.

  Tykkään alusvaatteissa simppelistä linjasta, mutta toisaalta välillä pirteät värit piristävät. Ja pitsistä tykkään myös, mutta liian hörselöistä ei saa olla. Näistä ensivilkaisun perusteella kivin malli on Adore :) (apinanpaivakirja @ gmail.com)

 • mhs

  Viimeksi olen tainut käydä alusvaateostoksilla Nykissä Victoria’s Secretissä, aah sitä paikkaa! Siitäkin on kyllä jo vuosi… Rintsikkaostokset tuottaa täälläkin tuskaa, hommaa vaikeuttaa isohko kuppikoko ja pieni ympärysmitta. En myöskään halua mitää supertopattuja tai push up-liivejä, joten valikoima kaventuu entisestään, eikä opiskelijalla ole varaa satasen liiveihin. :/ Hennesiltä on sentään löytynyt mukavan simppeleitä t-paitaliivejä, mustia liivejä tulee käytettyä eniten.

 • annioo

  Haha, on kyllä ihan totta että tämä tuotekategoria jää ensimmäisenä jalkoihin, kun pitää miettiä mihin ne vähät pennosensa haluaa sijoittaa. Viimeksi taisin ostaa rintsikat vähä vajaa vuosi sitten (apua!) ja nekin meni jo rikki. Vähän hävettää.

  Äkkiseltään Lindexin malleista tuo push-up vaikuttaa parhaalta, sen tyyppiset ovat ainakin aiemmin tarttuneet useimmiten mukaan jos joskus ostoksille asti on päätynyt :D Koitan aina löytää sopivan välimallin kauppojen valikoimista, jotka yleensä vaihtelevat tylsistä perusmalleista pornahtavampiin versioihin eikä kumpikaan ääripää oikein puhuttele. Kultainen keskitie vie tässäkin asiassa onneen! :D

 • mollyQ

  Eniten miellytti Adore, Rebel ja Love-mallit. Seuraavalla kaupunkikeikalla pitää kyllä käydä Lindexillä katselemassa, sen verran kivoja malleja oli. Uudet rintsikat olen hankkinut ehkä alle puoli vuotta sitten. Välillä tykkään ostella sileitä perusmalleja, välillä taas pitää olla värikästä ja pitsikoristeista:D Oikean koon ja mallin löytäminen on usein hankalaa, esim. h&m:n liivit eivät minulle useimmiten sovi. Kokoni olisi 65C, mutta sitä ei ole paljon saatavilla joten ostan sitten 70B:tä. Ympärys vaan löystyy käytössä ja eivät enää tue kunnolla.. Pakko myös myöntää että minulta löytyy useita liivipareja joiden istuvuus on niin ja näin, täydellisesti istuvia liivejä löytyy ehkä kahdet.

 • rrrrr

  Itse asiassa kävin rintsikkaostoksilla aika vasta — olisiko noin kuukausi sitten? Normaalisti ostan uudet liivit noin kerran-pari vuodessa. Ja Lindexiltä ostan lähes aina, paras valikoima kivoja liivejä. Näistä etenkin Adore miellytti omaa silmää, Romancekin näytti kivalta. Tykkään T-paita-rintsikoista ja balconette-mallista. Myös multiway-olkainominaisuus on kiva, joskaan ei kaikissa liiveissä pakollinen :)

 • Leppis

  Osallistun arvontaan! Voi siitä on ihan liian kauan kun on rintsikoita ostettu. Suosin itse malleja, jotka tuntuvat kevyiltä päällä eli tuntuu kuin ei liivejä olisikaan. Oma kokoni tuntuu olevan joku välikoko ja on vaikea löytää sopivia liivejä.

 • hheidi

  Pidän pitsistä ja kevyestä toppauksesta. Siispä Adore oli eniten mun makuun. Oon ostanut edellisen puolen vuoden aikana ennätysmonet rintsikat, kuudet nimittäin. Loppuvuodesta kahdet suuremmat loppuraskauteen, sen jälkeen kolmet imetysliivit ja viime viikonloppuna uudet urheilurintsikat. Odotan, että pääsen imetyksen loputtua alusvaateostoksille. Imetysrintsikoita vasta vaikea onkin löytää pienellä ympäryksellä.. :/

  sposti on elle004 ät hotmail.com

 • LL

  Hyvä idea kyllä! varsinkin talvella on inhottava riisua kaikki vaatteet ja on sähköistä jne…
  Tykkään eniten Adore ja Rebel mallista, hyviä perus värejä kummassakin. Yleensä ostan aina mustaa. Tällä hetkellä olisi todellinen tarve kumminkin valkoisille rintsikoille, jotta uusia kesäpaitoja voisi käyttää.

 • TulinaK

  Minun oli vaikea valita vain yhtä suosikkiani, mutta top3:stani löytyvät Amaze, Rebel ja itsellenikin hieman yllättäen Tease. Yleensä suosin mustaa pitsiä alusvaatteissani ja push up -liiveistä tykkään eniten, joskaan en toki mistään supertopatuista malleista, vaan kauniisti kohottavista. Edellisen kerran olen tainnut olla liiviostoksilla vähän ennen joulua, kun äiti halusi mulle joululahjaksi ostaa ison pinon alusvaatteita.

 • OonaR

  Adore. Se taitaa olla suosikkini noista kaikista. Viimeksi taisin ostaa ennen joulua uudet rintsikat ja nekin olivat samanlaiset kuin edelliset, jotka ostin. Tykkään eniten yksinketaisista ja mukavista liiveistä, ja tietty kauneus on plussaa.

  Onni on kun rintaliivit ovat mukavat!

 • Li

  Ostan kaikki liivini lindexiltä, mutta hankin niitä kyllä aika harvoin. En muista milloin olen viimeksi edes ostanut. Minä todellakin pihistelen näissä hankinnoissa, ja en ole liivien hankintaa niin erityisen tärkeänä pitänyt, siksi minulla onkin niitä vain muutamat. En nimittäin tarvitse juuri tukea, enemmänkin suojaa, ja suosikkejani ovatkin t-paitaliivit, mieluiten ihonvärisenä. Kunhan eivät paista vaatteiden alta mitenkään ja tuntuvat mukavilta. Noista malleista suosikkini oli Adore. Pitäisi varmaan uusia hankintoja tehdä…

 • Siiri E.

  Itse en löydä rintsikoita muualta kuin Changesta, koska muissa kaupoissa eivät vain koskaan yhdisty tarpeeksi suuri kuppikoko + tarpeeksi pieni ympärysmitta (65cm). Toivottavasti tämäkin ongelma olisi noissa Lindexin uusissa liiveissä ratkaistu! Amaze-liivit näyttävät parhaimmilta.

 • NooraF

  Nimenomaan, ongelma on pieni ympärysmitta. Ennen raskautta kuppikokoni oli 65DD, 70D tai jopa 60DD, mallista riippuen. Lindexillä ei ole tämän kokoisia liivejä (joten kilpailuun osallistuminenkin lienee turhaa). Tällä hetkellä minulla on yhdet 70 ympärysmitan liivit, jotka ovat selvästi suuremmat ympärysmitaltaan muiden liikkeiden vastaavaan kokoon ja ”sopivat” minulle nyt, loppuraskaudessa. Luulen, että 60-70 -ympärysmittaisia naisia on paljon, koska en koe itsekään olevani mikään maailman pienin ihminen. Pieneen ympärysmittaan yhdistettynä DD/E-kuppikokokaan ei todellakaan tarkoita mitään massiivisia tissejä, vaan ihan tavallisia.

 • tiivaa

  Viimeisin rintaliivi ostos tuli tehtyä alle viikko sitten, alennuksesta löytyi simppelit valkea t-paitarintaliivit joten pitihän käytännölliset liivit kotiin kantaa. T-paitarintaliivit ja push-up liivit ovat mieleeni, tykkään simppeleistä liiveistä, mutta pieni pitsikään ei ole pahasta. Lindexin malleista tuo Love olisi oma suosikkivalintani.

 • Inkaliina

  Oma suosikkini Bravolution-malleista taitaa olla Charm. Suosin kaarituettomia, kevyesti topattuja rintsikoita. Hieman kolmionmallinen muoto sopii minulle. Väreistä miellyttävät musta ja valkoinen, mutta lisäksi toivoisin ihonvärisiä tai puuterinsävyisiä rintsikoita myös näissä kevyemmin topatuissa, ei vain push up- ja mummomalleissa! Ne kun eivät paista vaaleimpienkaan paitojen alta. Nyt olisi todella tarvetta uusille rintsikoille, sillä minulla on vain parit. Hyvä kun muistutit aiheesta – taidankin suunnata Lindexille palkkapäivän koittaessa, sieltä olen ennenkin löytänyt ihan kivoja, kohtuuhintaisia liivejä!

 • Nupppu

  Ostin viimeksi rintsikat ehkä kuukausi sitten. Ja oli jo aikakin :) Suosikkini olivat tämän postauksen viimeiset rintsikat, tuollaisia pitsi-ihanuuksia olenkin kaivannut pitkän aikaa!

 • Mönkkeli

  Ostin viijmeksi uudet rintsikat viime jouluna. Jostain syystä tissini eivät tahdo mennä, kuin niihin kalliiisiin rintaliiveihin -_-. Viimeisin ja mukavin ostos oli kaarietuettomat Calvin Kleinit ja siksi nuo Lindexin kaarituettomat Flirt liivit kiinnostaisivat kovasti, pakko melkein käydä kokeilemassa, toivottavasti niitä on jo kaupoissa…

 • Marjaani

  Apua, mä en edes muista, milloin olen ostanut viimeksi rintaliivit! :O Siitä tosiaankin tulee tingittyä, kun eihän ne päällepäin näy…tässä pitää skarpata. Itse pidän kuitenkin simppeleistä malleista, ei mitään pitsihörselöä tai muuta ylimääräistä. Näistä heti pisti silmään tuo Dare-malli. :)

 • MA

  Edellisestä ostoksesta on vierähtänyt tovi (~ 5kk), 1,5 vuotta sitten saatoin ostaa liivit kerran kuussa. Sitten kun on valinnanvaraa, ei ostoksillekaan tule mentyä. Wow näytti mallina kivalta ja lisäksi ihana mintunvihreä sävy!

 • hillaemilia
  Viimeksi taisin ostaa edellisen malliston rintsikat just Lindexiltä viime viikolla, mut niitä uusiakin oon jo käyny testailemassa pariin kertaan. 
   
  Malleista taas kivoja on t-paitaliivit, mutta tykkäisin vähän enemmänkin muotoilevista rintsikoista jos kokoja löytyis (ilman mitään jäätäviä toppauksia. Ne bombshellit nyt on vaan jotain niin järkyttävää). T-paitarintsikoita oon suosinu lähinnä sen siluetin takia, ku mua jostain syystä ärsyttää, jos tissit näyttää ”teräviltä” sivusta. Haluun sellaset pyöreet ja luonnollisen muotoset :D
   
  Kuoseina oon suosinu ihan vaan mustaa/nudea helpon yhdistettävyyden ja näkymättömyyden takia, mutta just jotku pitsiset/muuten erillaiset ja värikkäät olis aika makeeta vaihtelua! Näistä Lindexin uusista Adoret ja Romancet olis niiin kivan malliset ja näköset, mut koot ei riitä :/ Myöskin Dare ja Amaze (en vielä ostanu, mut testasin ja tykkään<3) kiinnostaa paljon.
   
  Ja palautetta Lindexille:
  – Toppauksettomista, ei-full cup (eli Romance ja Attract) olis kiva saada pienemmälläkin ympäryksellä. Delightissä toki on kokoja, mutta kun 70E ei oo todellakaan ison näkönen. (Kupin tilavuus on sama kuin 80D:ssä tai 85C:ssä) Emmää halua peittäviä kuppeja ja pienentävää vaikutelmaa.
  – Adore malliin lisää kirjaimia myös! Ja varmasti myös ympäryksen 65 omaavilla henkilöillä kiinnostaa muutkin kun ne muutamat mallit joita tarjolla on.
   
 • hillaemilia

  Höh, kommenttiboksi sekotti mun kaikki rivitykset :/

 • minttu-93

  Itse olen oppinut aika hyvin löytämään sopivia rintsikoita itselleni.

  Mutta olisi kiva kuulla juttu, miten löytää sopivia pikkareita ja stringejä itsellensä. Olen itse pitkä tyttä (178 cm), 60 kg, mutta peppuni on muodokas. Mistä liikkeistä löytyisi mukavia (hyvin istuvia, vaatteiden alle sopivia, sellaisia josta tapailukumppani pitäisi) pikkareita?

 • Hulmuhelmahumanisti

  D-DD-E -kuppi esim 60-65 -ympäryksellä ei kyllä tosiaankaan tarkoita kahta rantapalloa rintakehällä! :D Ei edes hoikalla ja lyhyellä – ainakaan oman peilini ja kamerani mukaan. Tosin kyllähän esim. 95D on ihan eri luokkaa kuin 65D. Lienevätkö sitten yleisesti saatavilla olevat koot vaikuttaneet ihmisten mielikuviin hillittömistä maitohinkeistä, kun mennään C:stä vähänkin eteenpäin aakkosissa.

 • Ilana

  Hear, hear! Käytän kokoa 65DD ja rinnanympärystä multa löytyy 84 cm eli tismalleen koko 36 suurimmassa osassa mittataulukoista. Rinnan alta mulla ei mitta ole paljoa alta 70 cm, mutta silti 70 cm ympärysmitat ovat aina auttamatta löysiä. Muista kuin liivikaupoista on siis valitettavasti turha etsiä sopivia rintsikoita.

 • saaras

  Lindexiltä löytyy kyllä parhaat halvemman kategorian liivit niin kuin joku muukin tuolla totesi. Daret kiinnostaisi juuri tällä hetkellä eniten, toivottavasti onni suosii!

 • Riiinuskaa

  Ostin viimeksi jouluna kahdet uudet rintaliivit. Myönnän, että välillä rintaliivivalikoima on ollut erittäin suppea, vain muutamilla rintaliiveillä on menty. Tällä hetkellä tilanne on jo parempi. Itsekin siirrän ja siirrän alusvaateostoksia, koska pidän sitä vastenmielisenä, riisuminen ja pukeutuminen on tuskaista puuhaa ja monesti saan ravata monta monta kertaa löytämättä välttämättä sopivia liivejä. Se on turhauttavaa. Innostuin todella näistä Lindexin liiveistä, mieluisimmat näyttivät olevan Amaze balconette-liivit.

 • Mahtava kilpailu, koska liivejä ei ole täälläkään liikaa!

  Itseasiassa en itse ostanut viimeisimpiä rintsikoitani vaan poikaystäväni osti ne minulle. Jopa hän oli huomannut alusvaatekaappini vajavuuden istuvien rintsikoiden suhteen. Liivikaupoille mentiin yhdessä Changeen ja mukaan lähti mustat yksinkertaiset liivit, joissa on pienet pitsikoristeet. Juuri sellaisista liiveistä tykkäänkin, joiden pitsit eivät näy paitojen läpi. Haluaisin liivien tekevän minulle rintavakoa, koska normaalisti rintani ovat niin kainaloissa ettei sellaista synny. Väreinä liiveissä tykkään mustasta tai jos käytän valkoisia vaatteita beigestä. Beige tosin ei ole hirveän seksikäs väri mielestäni. Lindexin mallistosta Wow näyttää eniten mieleisimmältä, mutta myös olkaimettomien liivien tarpeessa Daret houkuttelevat.

 • Lasikauris

  Pärjäilen tällä hetkellä yksillä liiveilla, jotka eivät istu kunnolla ja pidemmän käytön jälkeen kaarituki painaa ihan hemmetisti. Uusien rintsikoiden etsiminen on paitsi rasittavaa myös vaikeaa – pukukopeissa ei tosiaan jaksa äheltää (etenkään talvivaatteilla) ottaen ensin kaiken pois ja pian taas takaisin ravaten hyllyjen välissä etsien sitä oikeaa…

  Nämä ainokaiseni taisin ostaa viime kesänä ja tarvitsisin ehdottomasti uudet. Olen joka tapauksessa menossa ostamaan uudet rintsikat tässä lähiaikoina ja lahjakortti tietenkin helpottaisi ostamisen tuskaa. :D Mulla on ollut ihan perus rintsikoita: kaarituellisia ja yhdet push up -liivit. Push up on siitä kiva malli, että myös pienirintaisena voi näyttää muodokkaalta, mutta siinä se oikea istuvuus on taas ihan ehdoton, koska muuten ne näyttävät vain hölmöiltä.

  Dare olkaimettomat liivit (http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/mallistot/lindex/7036654/Dare-olkaimettomat-rintaliivit/?styleId=56937847) näyttävät todella kivoilta ja voisivat istua minulle, olenhan melko pienirintainen. Tosi kätevää, että noita voi käyttää niin olkaimilla kuin ilmankin! :) Tykkään tosta mallista ihan älyttömästi, se on kaunis ja yksinkertainen, eikä näytä mitenkään epämukavalta. Inhoan sitä, kun kaarituet painavat rintalasta-kylkiluualuetta. Vaikeinta rintsikoiden hankinnassa on se oleellinen oikean istuvuuden löytäminen – en ole vieläkään omistanut liivejä, joissa minun olisi mukava olla (plussana se, ettei pitsi näy paidan läpi ja että se saa muodot kauniiksi). Noita käyn varmaankin sovittamassa, vaikka lahjakortti ei kohdalleni osuisikaan.

 • Satunnainen

  Maaliskuussa olen viimeksi ostanut liivit..

  Itse malleista Adore -t-paitaliivi oli selkeästi nätein, mutta tulipahan taas huomattua että ns. erikoisemmalla koolla etsiessä (pieni ympärysmitta, abcd-osastoa isompi kuppi) ei kyllä löydy ollenkaan niin paljoa vaihtoehtoja :(

 • Ostin viimeksi uudet rintsikat syyskuussa, hääpuvun alle. Niihin liittyy edelleen ihanat muistot, joten niitä on vaikea käyttää ”arkiliiveinä”. :)
  Tykkään monenlaisista liiveistä, kunhan niissä on vähän tukea ja napakkuutta. Pitsiin usein ihastun.
  Lempparit Bravolutionista on Charm ja Amaze.

  Bravolution on loistava idea siinäkin mielessä, että yleensä alusvaatekauppojen sovituskopeissa valaistus on mitä kammottavin! Kotona tai jopa rannalla bikineissä en koskaan näe kaikkia niitä virheitä ja muhkuroita, jotka tulee esiin sovituskopissa! En ymmärrä sitä logiikkaa, että halutaan myydä esim. bikinejä, mutta sovituskopin valaistus on asetettu niin masentavaksi. Kenties olen ainoa, jolla on ko. ongelma…
  Mutta mielelläni siis ostan sovittamatta hyväksi todetun koon ja mallin. :P

 • Indra

  Siitä ei ole kauaakaan, kun kävin ostamassa Lindexiltä tavalliset rintsikat. Tätä ennen olin viimeksi shoppaillut alusvaatteita varmaan yyli vuosi sitten… jos arpaonni nyt suosisi, saattaisin innostua käymään ostoksilla jo toista kertaa samalle vuodelle ;D Malleista silmää miellytti eniten Rebel ja Adore.

 • drt

  Hah, järkytyin vähän tuosta tiedosta että suomalainen nainen ostaa vain 1,7 rintsikat vuodessa!! Itse oon ehkä vähän liiankin omistautunut asialle ja täten nostan tuota keskiarvoa varmaan reilustikin :D Hyvät rintsikat vaan pelastaa asun, lähes aina jos löydän kivat liivit hyvällä hinnalla ostan ne! :) Joskus taas panostan enemmän laatuun ja voin laittaa useita kymppejäkin just niihin oikeisiin liiveihin. Joskus tulee hutiostoksia, mutta tälle vastapainona: mun lemppareimmat ja mukavimmat liivit ostin Prismasta sovittamatta alle kympillä :D Niissä tunsi oikeasti olonsa hyväksi vaikka lähtökohdat ei kyllä omaankaan korvaan kuulosta parhailta. Nyt ne on jo parhaat päivänsä nähneet, mutten raaski vain heittää niitä pois!

  Itselläni on se ongelma että ympärysmitta on hieman normimitoituksia pienempi, joten yleensä en löydä ihan vaivatta liivejä. Lindexillä onneksi on laaja kokovalikoima ja löydän tarvitsemaani 70C tai 70D kokoa (en pistäisi pahitteeksi jos 65 ympärystäkin valmistettaisiin isompaakin kuppikokoa kuin B) :) Pitää kyllä sanoa että bravolution on virkistävin mainoskampanja pitkään aikaan, tykkään ihan älyttömästi että Lindexin omat työntekijät ovat malleina, hirmu kiva ajatus! Lemppareimmat mallit tuosta uudesta mallistosta on nuo Lovet ja Rebelit :) Pitääkin käydä katsastamassa ihan paikan päällä!

 • neutriino

  Hei!
  Minulle on käynyt juuri noin mitä kuvailit! Vaikka muuten viihdyn harkituissa asuissa, niin alusvaatteet jäävät jotenkin aina taka-alalle… Olen vuosien varrella löytänyt vain muutamat liivit joita voin sanoa rehellisesti mukaviksi, ehkä siitä jäänyt kammo uusien osteluun. Pairit uudet on tarttunut mukaan, mutta muutaman päivän kokeilun jälkeen ne ovat jääneet taas kaapin pohjalle mukavempien vanhojen rintaliivien tieltä. Todella kaappini kaipaisi siis istuvia uusia liivejä! Olen myös ollut arka ostamaan mitään näyttävempiä liivejä, tunnen oloni usein hyvin epävarmaksi, jos minusta tuntuu että liivini paistavat vaatteiden läpi tai esimerkiksi pitsinen reunus näkyy paidasta painautumana. En ole varmaan vaan löytänyt vielä sitä oikeaa mallia. Jos voitto osuisikin omalle kohdalleni haastaisin itseni ostamaan jotkut kauniimmat ja näyttävämmät liivit :)

 • LauraKaa

  Diva ja Attract miellytti eniten omaa silmää.. Siitä on kyllä aikaa kun viimeksi rintaliivit ostanu, se tuska siellä kopissa vaan on niin hirveetä että välttelen tuota touhua viimeiseen asti :D.

 • sonjam

  Itselläkin aina ongelmana kokojen löytäminen, ja mielestäni ei ole ihmekkään miten suuri osa pitää väärän kokoisia, kun kaupoissa tarjonta on niin huono. Pieniä ympäryksiä on kovin vaikea löytää, Cubukselta onneksi löytyy 65 vai peräti 60-ympäryksellä!
  Itse tein ennen sen virheen mikä on ilmeisesti aika yleistä, että ostin pienen kupin ja mahd. pienen ympäryksen(yleensä löytyi 75….) jolloin rintsikat olivat kyllä aivan liian löysät. Onneksi Cubukselta löysin sopivan ympäryksen ja huomasinkin että kuppikin piti olla siten paria kokoa isompi, ja kyllä oli hyvät!
  Suosin yleensä t-paitaliivejä, perusväreissä ja siten ettei ohuisiin/tiukkoihinkaan paitoihin tule saumoista tai pitseistä ym ”möykkyjä” näkyviin. Olisikin aika ostaa uudet, viimeisimmäksi loppukesästä olen ostanut.

 • Pimmiainen

  Mulla koko on normaalisti 70D, mutta nyt raskaana 75E. Todella vaikea löytää kokoja, varsinkin kun en halua pitsiä enkä röyhelöä vaan kaarituellisia, toppaamattomia T-paitaliivejä. KappHallissa oli muuten isompia perusliivejä joissa oli poikkeuksellisen kapea/joustamaton ympärys kokoonsa nähden. Niistä mulle ei mahtunut mukavasti päälle 75E vaan oli ihan liian kireä. Sieltä vosi joku 70DD/E kokoa löytää sopivat. Ja hyllyssä taisi olla myös 70-ympäryksellä olevaa E-kuppia

 • Viimeiset alusvaateostokseni taisin tehdä joitakin kuukausia sitten. Pidän eniten malleista joissa on mahdollisimman vähän hörsellyksiä, rusetitkin ratkon pois, kun usein juuri liiveissä on vähintäänkin juurikin se rusetti (?). Pidin eniten Carm mallin ulkomuodosta. Availin muutamia, enkä löytänyt isompia kuppikokoja 70 sentin ympäryksellä. Lindexillä löytyy kyllä tuo 70 sentin ympärysmitta joistakin rintaliiveistä, kummallista olisi jos näissä uuden malliston liiveissä ei.

 • mandi

  Asun pienellä paikkakunnalla josta vaatekauppoja löytyy huimat kolme kappaletta! Yksi näistä sattuu olemaan Lindex ja voin valehtelematta sanoa että ainakin puolet mun vaatteista on sieltä hankittuja.. Juurikin rintsikoita en tunnu löytävän mistään muualta, oma kokoa kun ei peruskaupat kovin usein kanna myymälöissään tai edes nettisivuilla. En kyllä käsitä miksi, ei mun 70E:t nyt niin eriskummallisen isot ole O: Toivon kovasti että tota Dare mallia tulee vähän isommallakin kupilla koska noi on aikas herkullisen näköset! Tähän mennessä oon ollut muuten tosi tyytyväinen Ella M mallistoon (taitaa löytyä tuolta laatikosta kaikkia malleja kaikilla väreillä..), sellaset taisin ostaa noin kuukaus sitten kun oman kokoni sieltä kaupan rekistä bongasin!

 • masi

  Viimeksi olen ollut liiviostoksilla helmikuussa, kun etsin vanhojentansseja varten mekon alle sopivia rintaliivejä. Pidän eniten kevyesti topatuista, puoliksipeittävistä malleista. Materiaaleista pitsi on aika ihana. Olisi myös hienoa löytää joskus yhteensopivat alushousut ja rintaliivit; sellaisia kun minulla ei vielä ole. Mikä virhe! Olisi niin ihanaa pukeutua yhteensopiviin alusvaatteisiin… Lindexin mallistosta erityisesti Romance ja Amaze pisti silmään, mutta myös monet muut mallit olivat kauniita!

 • aluaP

  Edellisestä rintaliiviostoksesta taitaa olla noin vuosi. Edellisestä ”minä ja kymmenet liivit sovituskoppiin kiroamaan”-sessiosta puolestaan noin kuukausi, sillä tunne siitä, ettei minulla ole yksiäkään hyviä ja sopivia liivejä (pl. urheiluliivit) on jatkuva.

  Pidin nyt jo ”edesmenneen” merkin 6ixty8ight:n rintaliivimalleista, joiden koristelu oli söpön nuorekasta ja värit ihania mm. voimakasta violettia pinkeillä yksityiskohdilla. Olennaisinta toki oli, että merkin balconette-malli istui minulle täydellisesti. Fyysiseltä rakenteeltaan etsin matalahkoja ja leveäkuppisia malleja korkeintaan kevyesti topattuina. Jokin valmis muoto kupissa on kuitenkin oltava, pelkkä kangas ei tunnu miellyttävältä saati näytä hyvältä.

  Bravolution-malleista Amaze vaikuttaa lupaavalta, mutta Adore ja Love on varmasti sovitettava myös. Ulkoasun puolesta koko sarja näyttää koostuvan harmittomista perusliiveistä, mutta juuri nyt olisin onnellinen ihan minkä näköisistä liiveistä tahansa, kunhan eivät satu tai raivostuta päällä.

 • Ainomirjam

  Mitämitämitä? Rintsikkaostokset tuskaisia?? Mun mielestä alusvaateostokset on ehkä kaikista shoppailumuodoista parhaimpia! Viihdyn alusvaateosastoilla helposti tunnin etsimässä täydellisiä rintsikoita ja ostan uusia settejä vähintään kerran kahdessa kuussa, viimeksi eilen. On vaikea sanoa, mitkä värit/kuosit vois olla parhaita, koska musta tuntuu, että tarvitsen ja haluan kaikkea mahdollista. Ehkä pastellisävyiset Bravolutionin Amaze-tyyppiset ois semmonen ihanneyksilö. :)
  aino.m.manninen@gmail.com

 • katjajohannan

  Ostin uudet rintsikat noin puoli vuotta sitten, jolloin kävin samalla selvittämässä oikean kokoni. Pienirintaisena ja leveälantioisena suosin push up-rintaliivejä, jolloin vartalostani tulee edes hieman sopusuhtaisempi. Rakastan alusvaatteissa pitsiä ja hempeitä värejä! Rebel-malli tuntuisi eniten omalta :)

 • Myrynen

  Diva ja Amaze näyttävät hyviltä ja niissä voisi jopa löytyä minulle sopiva kokokin rinnakkaiskokona. On suhteellisen hankalaa löytää hyviä liivejä pienelle ympärykselle ja suurelle kupille… Freyan liiveistä on tullut luottotuotteita, mutta ne ovat Suomesta ostettuna ainakin aika hinnakkaita. Viimeksi ostin liivit noin kuukausi sitten, hurjalla 90% alennuksella Marlies Dekkersit!

 • Pakko sanoa että tuo Lindexin love on suosikkini, sillä viime viikolla ostin sellaiset! Liivejä ostan valitettavan harvoin, mutta niin usein kun vain sopivia tulee vastaan. Omaa kokoani on niin vaikeasti saatavilla, että ostan aina kun vain löydän sopivia. Hassua muuten että neljät viimeisimmät liivit ovatkin juuri Lindexiltä! :)

  Eniten pidän pelkistetyistä, sileäkuppisista mustista t-paitaliiveistä, mutta olisihan se kiva löytää joskus vaihtelun vuoksi jotain muutakin omassa koossa. Todella uskon ja toivon että tämä uusi sarja vastaa minunkin tarpeisiini!

 • Vierailija

  Mulla on kahet rintaliivit, joita käytän. Olen alkanut kaikessa pukeutumisesa tähdätä määrän suhteen minimalismiin. Ennen tuli usein hankittua vaatteita, joita ei sitten käyttänyt.
  Olen tykännyt t-paita liiveistä, koska niistä tulee ikäänkuin vähän toppausta, mutta ei sitten kuitenkaan paljon, mutta ÄRSYTTÄÄ, että käytännössä ne aina alkaa reunasta näkyä paidan läpi, vaikka just niiden ei pitäis, eikä taatusti ole koosta kiinni! Sama ongelma olkaimittomissa, reuna alkaa käätymään ja näyttää kankaan läpi sitten oudolta!

 • Tofunakki

  Valitsen ehkä hieman tylsästi Love-t-paitaliivit, sillä ne soveltuvat parhaiten arkiseen pukeutumiseen. Pitsit tahtovat helposti erottua paidan läpi, joten sileä kuppi on aina varma valinta.

  Viimeksi taisin ostaa liivit kuukausi sitten, kun ystävän innoittaman kokeilin erään vaateketjun liivejä, jotka osoittautuivat yllättävän hyviksi. Kokokin on vaihtunut vuoden sisällä!

 • Sennu

  Viimeisimmät liivini ostin varmaankin noin kuukausi sitten juuri Lindexistä, kiitos halvan hinnan :) Olen hyvin tylsä mitä liiveihin tulee, sillä suosin aina mahdollisimman huomaamattomia t-paitaliivejä ja mielellään vielä ihonvärisiä.
  Love-mallit näyttivät eniten makuuni sopivilta!

 • Hannahi90

  Love malli on jo kokeiltu päällä ja oikea koko löytyi, mutta kauppaan jäivät koska saumat jotenkin tuntuivat iholta karhealta ja hankasivat. Päätin käydä uudelleen kokeilemassa, mutta en ole vielä ehtinyt. Divat näyttävät myös tosi kivoilta. Edellisten ostosta on aikaa, ehkä viime keväänä ostettu? Ne ovat vielä tosi hyvässä kunnossa. Niitä edelliset on ostettu vielä kauemman aikaa ja nyt kaarituet on alkanu työntymään ulos. Eli uusien osto on edessä. Täytyy tsempata itseä rintaliiviostoksille. :) coccionella(at)gmail.com

 • tiiti66

  Ostan yleensä aina alennusmyyntiaikaan yhdet tai kahdet rintaliivit, eli siis 2-4 vuodessa…. Suosikkini näistä ovat Attract, koska ne ovat toppauksettomat. Nykyään kun alkaa olla vaikeaa löytää kunnollisia liivejä ilman toppausta.

 • tiiti66

  Ups, vielä se sp eli teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

 • EmiliaMaria

  Voi kökkö, olin jo toiveikas, että mallistossa olisi selästä kiinteästi ristiin menevät edestä kiinnitettävät liivit, mutta ei :( Minun pullohartioilla, vaikka olisi kuinka oikea koko liiveistä (ammattilaisen mittaama jne..) niin ei tahdo löytyä sellaisia liivejä joissa olkaimet pysyisivät paikoillaan.  

  Viimeksi olen ostanut imetysliivejä, ei mitenkään hohdokas tapahtuma, vaikka tarkoitus onkin mahdollistaa se tärkein rintojen tehtävä, lapsen ruokkiminen. Odotan jo kauhulla, millaiset ajokoiran korvat näistä tisseistä tulee, kun imetys loppuu, että pitääkö laittaa koko alusvaatelaatikko uusiksi… 

 • Embu

  Mä en ees muista millon oisin viimeks ostanut oikeat rintsikat. Oon niin laiskistunut, että oon viime aikoina ostanut lähinnä ns. mukavuusrintsikoita, semmoisia trikoisia toppimaisia. Niin ihanan helpot päällä, kauniit eivät niinkään. Tekisi siis mieli uusia nättejä liivejä arkea somistamaan. :)

  emppu.sundberg@gmail.con

 • tiit

  Rebel on kaunis malli, mutta seuraavaksi tarvitsen olkaimettomat juhlamekon alle. Viimeksi ostin liivit alkuvuodesta. Kyllä liiveissä pitää jotain jujua olla, pitsiä ja väriä, mutta edelleen käytössä on myös tylsääkin tylsempiä laastarin värisiä pitsittömiä t-paitojen ja vaaleiden paitojen alle. Pitää käydä testaamassa, josko noissa Lindexin uusissa on sellaisiakin, jotka ei näy paidan läpi.

 • Mea

  Voi kun itsekin saisi ostettua jostain ”peruskaupasta” liivinsä, mutta kun omaa pienen ympäryksen ja isot rinnat niin haaveiluksi jää.
  Ihan vinkkinä voin myös sanoa, että vaikka malli/koko pysyisi aina samana näissä Lindexin liiveissä suosittelisin silti sovittamaan liivit.Muutaman kerran erehtynyt tekemään että kun löytää hyvät liivit niin otan samalla kahdet täysin samat (ja sovitan yhdet). Mutta kyllä niistäkin voi pieniä eroja koossa löytyä (ompelujälki ja saumanvarat) ja se vaikuttaa heti istuvuuteen!

 • miniam

  Viimeisimmästä liiviostoksesta on aikaa, joten nyt voisi olla aika lähteä alusvaateostoksille. Lähes poikkeuksetta liivini ovat pitsisiä! Dare-malliset liivit miellyttivät näistä eniten. Minäkin kaipailen ketjuliikkeisiin pienempiä ympärysmittoja.

 • Rouseliini

  Samaistun ylläoleviin kommentteihin koko ongelmista. Itsellä on kylläkin se ongelma, että kun on D-kuppi niin vaatii rintsikoilta todella paljon. Mm. rintsikoiden keskellä oleva ”tuki” pitää olla tarpeeksi iso (halppis rintsikoissa on yleensä vaan sellainen ”naru” keskellä), koska muuten tissit pompahtavat ulos. Lisäksi se, että molemmat ovat erikokoiset pitäisi rintsikoissa olla kevyet (ei niitä 10cm supereita) toppaukset jotka olisi irrotettavat. Näin toisen saisi pois. Ja ei täällä olla kun 80D…

  Ennen en panostanut kivoihin alusvaatteisiin, mutta nykyään kyllä enemmän. Siitä tulee itselle kiva fiilis kun on kivat alusvaatteet. :) Ja Lindexillä on nykyään jatkuvasti (kysyin) niin alushuosut ota 3 maksa 2. Siellä on super iso valikoimakin!

 • Sissie

  Kaikilla oikeilla alusvaatemerkeillä (esim. Marie Jo) on jatkuvia malleja, joissa on vuodesta toiseen samat perusvärit ja monilla merkeillä on perusvärien lisäksi myös kausivärejä. Tällaisilla markettimerkeillä, joihin Lindex kuuluu, kausiajattelu on ehkä uutta. Hyviä, istuvia ja laadukkaista materiaaleista tehtyjä, puhumattakaan eettisesti valmistettuja rintsikoita ei saa 20 eurolla. Nättejä sinnepäin istuvia saa varmasti. Alusvaatemyymälöissä saa myös palvelua, eikä tarvitse itse ihmetellä kokoaan tai juosta hakemassa muita kokoja. Antaa myyjän juosta :)

 • Jenniii

  Tässä on muuten todella kiinnostava huomio, jonka olen itsekin sovituskopeissa havainnut! Miksi ihmeessä sovituskoppien valaistukseen ei kiinnitetä enempää huomiota? Ei kukaan halua ostaa vaatetta, jos sovittaessa valo on niin kamala, että iho näyttää kelmeältä ja jokainen kropan muhkura korostuu epäimartelevasta suunnasta tulevan valospotin takia. Veikkaan, että sovitukseen hieman panostamalla moni kauppa voisi tehdä moninkertaisesti parempaa tulosta. Jos sovituskopissa sekä sovittaja että sovitettava vaate näyttävät kauniilta, paljon varmemmin tulee kaupat. Eli et kyllä todellakaan ole ainoa tämän asian kanssa tuskaileva!

 • Elisea

  Ostan yleesä rintsikoita useammat kerralla, sillä en myöskään jaksa sovitella niitä usein. Sovittelussa tulee huomioida myös kuukauden ajankohta, sillä ainakin itselläni rinnat ovat vähän eri kokoiset kierron eri vaiheissa. Viimeksi ostin viime vuoden syyskuussa kolmet rintsikat, mutta vain yhdet jäivät aktiivisemmin käyttöön. Tämä Lindexin juttu kuulostaa kivalta, joten toivottavasti löydän hyvän mallin myös itselleni. Tärkeää minulle on, että liiveissä ei ole toppausta (mitä muuten näiden massavaateliikkeiden malleissa usein on) ja että malli on sileä ja suhteellisen ohut. Ympärysmitan pitää olla myös napakka. Näistä Lindexin malleista Adore tai Love, Romance tai Attract voisivat olla minulle sopivia. Diva näytti myös kivalta, mutta 75 näyttäisi olevan pienin ympärysmitta. Parhaimmat t-paita rintsikkani olen löytänyt noin kolme vuotta sitten ulkomaanreissultani merkiltä Hunkemöller, jotka ovat kestäneet hyvin pesuja ja ovat edelleen istuvat.

 • maimmi

  Rintaliivien ostaminen on itselleni yhtä tuskaa. Olen hyvin pienirintainen ihminen, ja sopivien liivien löytäminen on lähes neulan etsimistä heinäsuovasta: yleensä joko hyvin istuvia liivejä ei vain tahdo löytää, tai jos ne löytyvät, eivät ne muuten miellytä omaa silmää.

  Yleensä pidän hyvin huomaamattomista ”perusliiveistä”: mustat, valkoiset tai nudenväriset, sileäpintaiset liivit ovat omaan mieleeni, sillä käytän paljon t-paitoja ja toppeja, ja niiden alla pitsiset tai muuten yksityiskohtaiset liivit näkyvät mielestäni inhottavasti läpi. Viimeksi löytyi sopivat liivit aivan sattumalta Seppälän alennuksesta, joten ostin niitä heti kahdet kerralla! :D

  Lindexin malleista Soft ja Dare näyttivät mielestäni kivoilta, ja juurikin sellaisilta, jotka ostaisin itsekin sopivan koon löydyttyä hyllyltä :)

 • Elviirainen

  Ostin pari kuukautta sitten kahdet uudet rintsikat, kummatkin nude-värisinä. Kaikkein eniten noita tai vastaavia tuleekin käytettyä, koska en halua, että rintsikat paistavat puseron alta. Varsinkin työtilanteissa olisi kiusallista, jos alusvaatteet näkyisivät läpi tai kiinnittäisivät huomiota. Mutta vaatekaapin alusvaatelaatikoista täytyy löytyä vastapainoksi myös pitsiä ja väriä. Alusvaatteilla on kyllä kumma vaikutus mielialaan, vaikka piilossa kaikkien silmiltä ovatkin.

  Jos arpaonni suosii, niin olisi pakko lähteä sovittelemaan. Eniten kiinnostavat kyllä Tease-malliset liivit. En halua liikaa toppausta, ja nuo pitsit ovat tosi kauniit.

 • Pea

  En edes muista koska oisin viimeeksi alusvaatteita ostanut, vaikka tarvetta sille tietysti on. Jotenkin se sovittaminen ja etenkin talvella monien paitojen, takin, topin yms. pois ottaminen ja takaisin laitto turhauttaa liivejä etsiessä. Love- tai Dare-liivit olis aika bueno.

 • ajnat

  Rintsikkaostokset.Vihaan niitä! Lindex on tähän mennessä ainoa kauppa josta jotain kohtuu kokoisia on löytynyt. Omaan nimittäin rintavarustuksen koossa 65 a/aa. Ja tähän ei edes ”oikeat tissiliivikaupat” ole kyenneet vastaamaan. Ikää itsellä on kuitenkin jo se 30-v. Joten murrosiän myötä eivät enää omat tisulit kasva, ellei sitten joku päivä haikala tuo pikkuisia tai lähdetä kauneuskirurgian ihmemaahan seikkailulle. Suurin osa liivikuoseista oman kategoriani koossa kuitenkin tarjontana on vaaleanpunaista pääkalloa ja hellokittyä. Ei eroottista pitsihörhellystä joille poikaystäväkin ehkä paremmin lämpiäisi. Tästä uudesta lindexin tarjonnasta en tiedä, täytynee käydä kurkkaamassa ja toivoa parasta! Onneksi perus urheiluliivitopit täyttävät pitkälti tarpeeni sekä töiden että vapaa-ajan osalta, mutta olisi ihana löytää jotkut nätit ja naisellisetkin liivit arkisten sekaan. Mukana siis.

 • marra

  Ihanaa, vihdoinkin joku keksi helpottaa naisten elämää! Itse olen ostanut viimeksi syksyllä uudet rintaliivit. Suosin neutraaleja värejä, sillä ne ovat kaikkein käytännöllisimmät opiskelijabudjetilla eläessä, mutta haluan alusvaatteideni olevan yksinkertaisten ja käytännöllisten lisäksi myös kauniit, joten satunnaisesti valitsen pitsiä tms. kauniita yksityiskohtia sisältäviä rintaliivejä. Noista Lindexin malleista sovituskoppikokeiluun menevät ainakin Adore, Attract, Tease/Rebel ja jos oikein haluan hullutella niin miksei myö Wow :D

 • ahle

  Charm on suosikkini näistä. Yleensä ostan kerralla hyvän mallin löydettyäni useampia pareja. Lindexin alusvaatevalikoima on kyllä ihan superluotettavan hyvä.

 • Aaaanna

  Aloin miettiä, millon oon käyny viimeksi liiviostoksilla ja järkytyin, kun tajusin, että sehän oli viime kesänä. Sen jälkeen olen mm. parisuhteutunut, joten liiviosaston uudistus olisi ihan paikallaan. Pitsi-Teaset kiinnostaa!

 • pinka

  Viimeksi ostin reilu kuukausi sitten uudet liivit, tottumusteni mukaisesti uutta (suht hintavaa…) merkkiä ja vähän väärän kokoiseksi/malliseksi osoittautunut käytössä… Balconette on usein malliltaan minulle toimiva, mutta inhoan niitä kyljissä olevia vahvikeluita! Jotkut kaarituettomat soft-mallit olisi tietysti kaikkein mukavimmat muttei aina toimi kaikkien vaatteiden kanssa.

 • maijis85

  Edelliset rintsikat ostin viime syksynä, ei niitä turhan usein tule uusittua vaikka pitäisi. Tykkäisin pitää olkaimettomia rintsikoita, mutta vielä en ole löytänyt sopivia. Väreistä suosin vaaleita, valkoista, beigeä, vaaleansinistä ja -punaista. Pitsit ovat aina iso + :) Love t-paitarintaliivit vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta.

 • Maiamari

  Siitä on niin pitkä aika kun viimeksi ostin uudet rintaliivit, etten edes muista..ainakin kolme vuotta, saattaa olla enemmänkin :P Noista Lindexin malleista vetosi eniten Romance (mustana), mikä on hassua kun yleensä tykkään pelkistetyistä ja yksivärisisitä alusvaatteista, mutta noissa oli sitä jotakin :)

 • hukka

  Minä tykkään pitsistä ja kirkkaista väreistä liiveissä! Sen lisäksi on itselleni tärkeää, että liiveissä on irrotettavat olkaimet, jolloin voin kesäisin vaihtaa halutessa läpinäkyvät olkaimet niihin. Ne eivät tosin ole niin tärkeät olla jokaisissa liiveissä. En ole mikään valtavien toppausten ystävä, joten niitä en valikoi omiin liiveihini. Viimeksi taisin ostaa alesta liivit joskus vuosi sitten, hävettää myöntää..

  Love-sarjan liivit miellyttävät minun silmääni, esimerkiksi nämä ihanat punaiset:
  http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/mallistot/lindex/7093611/Love-t-paitarintaliivit/?styleId=54250630

 • Virna

  En osta ikinä rintaliivejä. En osaa, jaksa enkä halua. Tällä hetkellä omistan kahdet käyttökelpoiset, joista toiset ovat liian pienet. Mutta ehkä voisin Lindexiin uskaltautua, joku päivä. Rebelit taitavat näyttää parhaimmilta kuvissa.

 • Arhippa

  Minä ostin viimeksi rintsikoita 4 paria tammikuussa. Samaa mallia, jonka löysin reissussa ollessani Marks & Spenceriltä ja hyväksi havaitsin, löytyi onneksi ulkomaisesta verkkokaupasta, paljon edullisemmin kuin vastaavia liivejä Suomesta. Meiltä kun ei meinaa edes saada tarvittavaa kokoa, saati hyvää mallia. Näillä pärjää nyt tovin. Pitsiset liivit olisivat ihania, mutta käytännön syistä päädyn aina liiviin, jossa on tukeva kuppi ja sileä pinta, joka ei näy vaatteiden alta. Diva taitaisi olla eniten mun mieleen noista liivimalleista

 • Mariamaria

  Minä ostin juuri joulun jälkeisestä alesta useammat liivit kun sattui mieleisiä löytymään. Tykkään yksivärisistä ja hyvn istuvista malleista, sellaisista, missä ei ole kupin päällä mitään typerää, töröttävää leikkausta tai pitsiä. Tease tai rebel voisi olla mun malleja…

 • tytsy

  Seppälässä rintaliivit ovat olleet nimettynä jo vaikka kuinka kauan;)

 • satu k.

  myönnän, että olen yksi niistä, joille alusvaatteiden ostaminen on yhtä tuskaa ja jota välttelen juuri tällä ”no kun ei niillä edes niin väliä ole” -argumentilla. vaikka alusvaatteet ovatkin juuri ne, jotka tekevät ne päällä olevat vaatteet hyvännäköisiksi! ja ah sitä tunnetta, kun itse tiedät (harvemmin alan muille strippaamaan), että vaatekerroksen alta löytyy tyylikäs, matchaava pari alusvaatteita. harmi muuten, että suomen kielen sana on niin arkinen, jotenkin minua miellyttää englannin ”lingerie” huomattavasti enemmän!

 • HM

  Ostin viimeksi (kahdet) rintsikat pari viikkoa sitten. Sovittelu on aina tuskaa, enkä muutenkaan välitä shoppailusta, joten turhan usein ei tule ostettua. Viime aikoina olen ihastunut kaarituettomiin rintsikoihin. Pitsiä pitää olla. Mieluiten jokin neutraali väri, kuten musta, valkoinen tai puuteri. Tykkään Adore- ja Charm-malleista.

 • mayapiranha

  Ihanalle näyttävät! Kävin juuri Lindexillä etsiskelemässä hääalusvaatteita ja yllätyin tosi positiivisesti. Isompia kokoja löytyi kauniissa, mutta samalla myös tukevissa malleissa. Olisi loistavaa, jos jatkossa tosiaan voisi vain poimia omat suosikit mukaan ilman koppirumbaa oli kyse sitten perusarkiliiveistä tai vähän spessummista yksilöistä! :D

 • Nunu La

  Viimeksi olen ostanut rintsikat viime viikolla ja tässä tulee se paras kohta: LIDListä :D Okei, on mulla sille pieni lieventävä asianhaara nimittäin tuli sattumalta vastaan ja oli todella halvat imetysliivit (niihin kun en viitsi hirveästi panostaa, kun eivät ole käytössä kovin kauaa). 

  Suosikkimallini ovat Charm ja Rebel.

 • anninaem

  Täytyypä heti käydä ohikulkiessa Lindexillä katselemassa uutuuksia. :) Netistä vilkuiltuna parhaimmilta vaikuttivat Dare-, Amaze- ja Love-mallit. Yleensä pidän yksivärisistä, pitsisistä, vähän topatuista, mutta kaarituellisista rintsikoista. Ilmeisesti viime ostokerrasta on jo sen verran aikaa, ettei tule mieleen, vaikka melkoinen alusvaateharakka olenkin. Hyvä syy siis tutustua uuteen mallistoon! ;)

 • Vähän lohduttaa, että jollain muullakin on sama ongelma. :)

 • larppis

  Viimeisimmästä rintaliiviostoksesta taitaa olla jo vierähtänyt tovi jos toinenkin.. Ehkä muutama kuukausi? Hyvin istuvia rintaliivejä on vain niiiiin vaikea löytää! ! Lindexin liivejä mulla kyllä on muutamat parit, että uskoisin noista uusista malleistakin löytyvän jotkut sopivat :) Tosta mallistosta eniten kiinnostais noi olkaimettomat, sellaisia hyviä onkin vasta vaikea löytää..

 • Elsa

  Viimeisimmät rintaliivini taisin ostaa pari vuotta sitten. Pidän yksinkertaisuudesta ja minimalistisuudesta niin kuosien kuin mallienkin suhteen. Olen oikeastaan aika hankala rintsikka-asiakas, sillä kartan niin toppauksia, kuviointeja, rusetteja, kimalletta, strasseja kuin brokadejakin. Tykkään siroista leikkauksista ja kapeista olkaimista, värinä aina ja iankaikkisesti musta. Tästä huolimatta huomaan aina välillä haaveilevani kaarituettomista, aavistuksen pitsisistä kolmioliiveistä, tiedä sitten miksi.

  Lindexin Bravolutionilta suosikikseni muodostui Charm.

 • kilvia

  Taisin viimeksi ostaa rintaliivit viime kesänä… No sentään loppukesästä! Mutta ostan rintsikoita kyllä järkyttävän harvoin, ongelmana useimmiten se, että kupit ovat liian suuret. Ilmankaan en kuitenkaan osaa olla. Valinnassani tärkeintä on aina mukavuus ja monikäyttöisyys.
  Lindexin valikoimista itselleni sopivimpia olisivat varmaankin Love- ja Adore-mallit. Vasta myöhemmin myyntiin tulevista tuo kaaritueton Flirtkin näyttää erittäin mukavalta mallilta.

 • Janttara

  Onpas tuosta vierähtänytt muutama kuukausi, ettei peräti marraskuussa olisi ollut. Eli aika olisi taas rintsikkaostoksille. En kamalasti perusta hörsöliiveistä, pitää olla tukevat, silti naiselliset ja sellainen malli, jota kestää käyttää myös t-paidan kanssa.
  Diva taitanee olla eniten minun mallini

 • plokki

  Lähes vuosi on viime alusvaateshoppailusta. Kamalaa. Suosin rintsikoissa mukavuutta ja käytännöllisyyttä, pieni seksikkyys aina toki plussaa. Nykyisessä elämäntilanteessa se helppous ja miellyttävyys kuitenkin korostuvat. Lindexin malleista ainakin LOVE ja ADORE miellyttävät silmää.

 • Nellukka

  Muutama kuukausi sitten ostin rintaliivit, kun sattui tarjouksessa olemaan. On tosiaan rasittavaa tuo ainainen koon etsiminen eli tämä on kyllä hyvä juttu jos vain itselle passeli malli löytyy. Minä pidän siitä että liiveissä on kaunis väri tai joku kiva kuosi, mutta pitsit tai saumat juuri keskellä kuppia ovat ärsyttäviä. Mua miellytti malleista eniten Diva ja Dare

 • annamariakaroliina
  Viimeksi olen ostanut rintsikat liian kauan sitten, siitä on jo useita kuukausia. Minulla on useammat Victoria’s secretin rintaliivit, siellä käydessäni olen nimenomaan tykännyt sitä, että kun kerran mittaa sopivan koon ja mallin, sitä samaa mallia voi ostaa kokeilemattakin. Hienoa, että Lindexiin on saapunut sama! 
  Eniten pidän räväkistä rintaliiveistä. Victoria’s secretin rintaliivien kautta olen oppinut tykkäämään myös värikkäistä olkaimista. Kaapista löytyy niin sinistä leopardi- kuin pinkkiä seeprakuviota sekä ihan ”perus” kukkaa ja pitsiä :) Mallina tykkään erittäin kevyesti, jos ollenkaan, topatuista sekä puolipeittävistä.
  Lindexin uutuuksista lemppariksi nousi Amaze, se nousi ykköseksi myös nettisivuilla tekemästäni testistä ;)
   
 • Hensku5

  Kuulostaapas hyvältä :)! Amaze voisi olla minun vaihtoehtoni…. :)

 • Riiks

  Kävin viimeksi tänään silmäilemässä tositarkoituksella kauppojen rintaliivitarjontaa, mutten onnistunut löytämään mitään sopivaa. Viimeisestä ostoksesta onkin kulunut nyt vuoden päivät, ja kaipaisin pientä päivitystä. Harmi vain, että kevyesti topattuja, kaarituettomia ja pienehköä kokoa olevia liivejä on aivan tajuttoman vaikeaa löytää! Tähän mennessä olen löytänyt sopivia juurikin Lindexistä, mutta toivoisin mustan ja valkoisen perusliivin lisäksi jotain pirtsakampaakin väriä.

  Suosikkini Lindexin uusista liiveistä ovat Charmit, sillä ne täyttäisivät kutakuinkin kriteerini. Pitääkin käydä vielä sovittelemassa kaupassa, tulevatko liivien pitsit liian ylös olkaimiin :)

 • Kristaliini

  Kaksi kuukautta taitanee olla viimeisimmästä rintaliiviostosta. Mä tykkään pitsistä ja söpöstelystä, tosin sitten taas urheilua varten tarvii erilaisia liivejä. Rebel, Diva ja Amaze vaikuttaa tosi kivoilta näin ensi vilkaisulla

 • Anne H.

  Divat miellyttää eniten ja viime viikolla ostin itseasiassa kahdet uudet liivit.

 • Mirkkuli

  Onhan tuosta vierähtänyt jo monta kuukautta, viimeksi kun tuli ostettua useammat rintaliivit kerralla. Tykkään hyvin istuvista, napakoista liiveistä, joissa on sileä kuppiosa. Diva vaikuttaa mulle sopivimmalta mallilta

 • _nenna_

  Taisin tehdä viimeisimmät rintaliivihankinnat Changen kaksi yhden hinnalla-alesta vuoden vaihteessa. Töissä ja teepaitojen alla tykkään pitää sileitä ihonvärisiä t-paitaliivejä eli oikein sellaisia tylsimyksiä, joten vapaa-ajalla pitsit ja muut koristeet kelpaavat. Lindexin sivuilla olevan testin mukaan minulle sopisi Amaze -malli, joten pidän peukkuja arvontaan. :)

 • Riksukka

  Hävettävän huonosti olen minäkin pitänyt huolta rintsikoiden päivittämisestä. Ostin viime vuonna yhdet rintsikat, sitä edellisestä kerrasta olikin jo paljon pidempi aika. Sain joululahjaksi lahjakortin alusvaateliikkeeseen ja ostin vihdoin pari viikkoa sitten hyvin istuvat, laadukkaat liivit. Totesin silloin, että seuraavan rintsikkaostoksen olisi oltava jo kesän aikana. Mun lemppareita on tosi pelkistetyt, sileät kankaat. Värillä ei sitten olekaan niin väliä. Bravolution mallistosta eniten miellyttää Adore.

 • Jannnn

  Juuri kävin tänään Lindexissä ja pisti silmään, että on selkiytynyt alusvaateosasto! Ja nyt illalla sainkin vastauksen pohdintaan, kun päädyin sun blogiin. Oon nyt lähiaikoina havahtunut jotenkin siihen, kuinka vähän panostan alusvaatteisiin. Sama juttu, kun vaatteiden kanssa – pitäisi panostaa perusvaatteisiin eikä vain juhlaan. Olisi hyvä jos olisi myös perusalusvaatteet, jotka sopii siihen täydelliseen garderoobiin!

 • LauraV

  Itseäni miellytti ehkä eniten Dare-malli, mutta kaikki nuo mallit näyttivät mielestäni hyviltä. Viimeksi ostin imetykseen sopivia rintaliivejä esikoiseni synnyttyä viime vuoden lopussa..nyt voisin jo siirtyä ihan normaaleihin rintsikoihin :)

  lauraelisa.villalba@gmail.com

 • Saara_

  Oi, kun osuisi kohdalle lahjakortti! Minä kuulun porukkaan, joka ei ole panostanut alusasuihin. Juurikin mainitsemistasi syistä – ne eivät näy, ja sovittaminen on työlästä, tuskaista ja ärsyttävää puuhaa. Pitkään olen kuitenkin jo miettinyt, että pitäisi ihan oikeasti käydä ostamassa uudet ja hyvän kokoiset rintsikat. Urheilurintsikat ostin viime talvena, mutta en edes kehtaa miettiä, milloin olisin ostanut ihan tavalliset rintsikat. Siitä on monta vuotta.
  Tykkään pukeutua värikkäästi, mutta rintsikoissa pidän yleensä tummista väreistä. Tuo Lindexin mallisto kuulosti sellaiselta, että olisi tehnyt mieli lähteä jo tänään tsekkaamaan mallisto ja vihdoin kokeilemaan, että mitkä olisi oikeasti hyvät rintsikat kropalleni. Netistä katsottuna Amaze näytti kaikista miellyttävimmältä. Muutkin mallit näyttivät kyllä tyylikkäiltä!

 • Linah

  Ostin muutama viikko sitten kolmet uudet rintaliivit ulkomailla ollessani, kun löysin tosi kauniita ja hyvin istuvia malleja. Arvostan tosi paljon hyvää laatua ja kauniita leikkauksia myös alusvaatteissa, joten panostan ja olen valmis maksamaan hyvistä alusvaatteista. Tykkään klassisista ja naisellisista malleista ja pitsistä. Toppaukset eivät kuitenkaan ole mun makuun.

 • Maukkuti

  Juuri viikko sitten ostin, mutta kiireessä tuli tehtyä kyllä vähän hutihankinta… :( Et kyllä hyvältä kuulostaisi tämä Lindexin systeemi, vallankin jos eivät ole hinnalla pilattuja. Dare ja Rebel on kivoja malleja

 • Ruusunen

  Joulualesta ostin yhdet liivit. Tykkään hauskoista, värikkäsitä, tytömäisistä kuoseista ja malleista. Käytännöllisetkin pitää olla. Eniten mun näköisiä malleja oli Soft ja Attract

 • Malaika

  Onhan tuosta jo tovi vierähtänyt kun tuli alusvaateostoksilla käytyä, sen verran työlästä tosiaan on… Kaarituellisista malleista pidän, tarpeeksi tukeva kuppi, joka vähän kohottaa. Diva vaikuttaa hyvälle

 • Karenski

  Viime kuussa kiertelin, mutta en löytänyt sopivia. Edellisestä ostokerrasta onkin aikaa sitten vähän enemmän. Tykkään yleensä mustista tai liloista alusvaatteista, kupin pitää olla tukeva ja pitsiäkin saa olla, kunhan sitä on kohtuudella. Rebel on aika jees

 • Vierailija

  Tähän ei voi muuta sanoa kun HALLELUUJA, ja toivottavasti noista löytyisi sopiva malli niin ei jäisi liivejä kaapiin käyttämättömänä roikkumaan kun satuttavat/puristavat käytössä tai kaarituet narisevat (minulla on kolmet narisevat liivit!). Amazet vaikuttavat ensisilmäykseltä mun isokokoisille rinnoille parhaalta mallilta… :)

 • Hantsuki

  Yleensä ostan uudet rintaliivit vasta sitten kun vanhat alkavat olla niin venähtäneet etteivät ne pysy kunnolla päällä… Eli aika harvoin uusia ostan. Joskus käyn bongailemassa valikoimaa, mutta kun hyviä ja oikean kokoisia rintaliivejä saa etsiä tuskallisen kauan, lähden tyhjin käsin. Pitäisi olla isoa kuppia ja pientä ympärysmittaa, se tuntuu olevan kiven alla oleva yhtälö. Ja kun löytyy kokoja niin ulkonäkö on todella tylsä. :/

  Näistä Lindexin mallistosta tykkäsin Diva ja Dare -mallistojen ulkonäöstä (ei ollut tosin minun kokoa…). Kaupassa huomaan katselevani balconette tyylisiä rintaliivejä, mutta en tyrmää muun mallisia rintaliivejä jos ne ovat sopivat ja tuntuvat mukavilta.

  recycle91@jippii.fi

 • hööh

  Ostan rintaliivejä todella harvoin ja niistäkin ostoksista vain jokunen päätyy vakiokäyttöön. Muutamilla siis mennään päivästä toiseen… Huoh.

  Ongelmana on koko. Nämäkin alkoivat koosta 75, kun se vaan on itselle liian löysä eli pitäisi olla 70. Ja jos joskus alkavat 70:stä, niin siitä on sitten tarjolla vain A ja B, kun tarvitisisin C:n.

  Että eipä ollut Lindexin muuten hienosta ideasta mitään apua minulle, valitettavasti.

 • luumuinen

  Sama juttu täälläkin! Minunkaan kokoani 70C/65E ei tahdo ketjuliikkeistä löytyä. Rintsikoita tulee ostettua harvoin, kun ei niitä kalliita raaski hankkia usein… Kivaa, jos voit laittaa tästä kokoasiasta palautetta eteenpäin Lindexille!

 • Marppaa

  Itse löydän vähän turhankin usein alusvaatteita, jotka päätyvät lopulta vaatekaappiini. En käytä kaikkia ihania rintsikoitani läheskään niin usein kuin ne ansaitsisivat. Makuni selviää pikaisella vilkaisulla vaatekaappiin: lähes kaikki alusvaatteeni ovat pitsisiä ja useimmiten punasävyisiä. Ne vain osuvat ensimmäisenä silmiini hyllyssä roikkuessaan… Ei siis ollut mikään yllätys, että Lindexin mallistossa huomioni kiinnittyi ensimmäiseksi Adore-mallisiin rintsikoihin, joissa pitsi jatkuu pidemmälle mahaa kohti. Täytyypä käydä sovittamassa näitä uutuusmalleja. Sieltä löytyi monetkin suloiset rintsikat, jotka voisin itselleni ostaa!

Related posts