7/05/14

Uusi REVSdigital on nyt julkaistu!

47 REVSDIGITAL2COVERS2s.jpg

Superpitkästä aikaa luvassa vähän REVS Magazinen kuulumisia. Olin siis muutama vuosi sitten mukana perustamassa lehteä ja mukana sen taustatiimissä vuoden verran, mutta jättäydyin sitten projektista sivummalle muiden työkiireiden takia. Moni on kysellyt kommenttiboksissa lehden kuulumisia, mutta aina kiireiden takia (joko omien tai REVS-porukan) asia on jäänyt roikkumaan. Nyt kuitenkin on pitkästä aikaa tarjolla kivoja REVS-kuulumisia, sillä hiljattain digiversionsa lanseeranneen REVSin toinen diginumero on nyt ilmestynyt! :) 

REVS Magazine ilmestyy siis tuttuun tapaan neljä kertaa vuodessa printtiversiona, jota myydään Suomessa Akateemisissa kirjakaupoissa sekä REVSin omassa verkkokaupassa ja maailmalla lehteä voi bongata lukuisista kirja- ja lehtikaupoista. On ollut hauska kuulla esimerkiksi blogini lukijoilta, että REVS Magazinea on bongattu esimerkiksi Australiasta kiinnostavien putiikkien hyllyiltä. On aika mahtava tunne tietää, että on ollut mukana luomassa jotakin tällaista!

REVSDIGITAL2COVERS3s.jpg

Seuraava printtinumero julkaistaan kesäkuun lopulla, mutta printtilehti on nyt saanut rinnalleen kuukausittain ilmestyvän digilehden. REVSdigital ilmestyy siis 12 kertaa vuodessa ja tällä hetkellä sen saa ladattua iTunesin kautta iPhonelle tai iPadille. Jossain vaiheessa mukaan on tulossa varmaankin myös Android-versio, mutta toistaiseksi digiversio on luettavissa siis vain mäkkilaitteilla. Digilehdessä on printtiversion tapaan aina joka numerossa jokin teema, jonka ympärille lehti rakentuu ja REVSdigitalin toisessa numerossa teemana on The Touch

Monia on selvästi jäänyt askarruttamaan siirtymiseni sivuun REVS-taustatiimistä, joten ajattelin, että voisin nyt tässä yhteydessä myös selventää muutamia juttuja sen aiheen tiimoilta. :) Ihmisillä on usein halu löytää asioista kaikenlaista draamaa, mutta tässä tapauksessa tilanteen taustalla ei kyllä ole ollut minkäänlaista dramatiikkaa. Tai dramaattisinta tilanteessa oli ehkä se, että olin hukkua työmäärän alle hoitaessani samalla leijonaosan REVSin taustalla pyörivistä hommista ja yrittäessäni siinä sivussa tehdä varsinaista leipäduunia ja pitää blogia elossa. Ihmisellä on vuorokaudessa vain rajallinen määrä tunteja käytettävissä ja henkistä sekä fyysistä kapasiteettia tiettyyn pisteeseen asti. Burnoutin rajoilla jo toista kertaa keikkuessani osasin onneksi viheltää pelin poikki ennen kuin ajoin itseni aivan loppuun. 

REVSDIGITAL2COVERS4s.jpg

Oli haikeaa luopua projektista, jolle oli antanut niin paljon ja jota oli ollut mukana synnyttämässä ensimmäisistä hetkistä lähtien. Mietin päätöstä pitkään ja lopulta vaakakupissa painoi eniten se tosiasia, että ajankäytöllisesti tilanne oli mahdoton. Jouduin oikeasti miettimään, mikä minulle oli kaikkein tärkeintä. REVS oli alusta alkaen ensisijaisesti ystäväni, päätoimittaja Federico Cabreran luomus ja lapsi. Omat projektini jäivät REVS-hommien edellä sivuun ja minun oli mietittävä, miten paljosta olisin valmis luopumaan lehtiprojektin nimissä. Olisinko valmis luopumaan itselleni tärkeistä jutuista jonkun toisen unelman eteen? Koin, että REVS oli lopulta enemmän Federicon unelma kuin minun, ja minun oli valittava ne jutut, jotka olivat minulle itselleni kaikkein tärkeimpiä. Ja siinä kohtaa nyt parin viikon sisään 7 vuotta täyttävä blogini nousi ykkössijalle.

Päätös siirtyä REVS-projektista sivuun sinetöityi lopulta, kun solmin blogisopimuksen Trendin kanssa ja oli selvää, etten mitenkään pystyisi jatkossa hoitamaan kaikkea kerralla. Olin auttanut Fedeä toteuttamaan unelmansa ja nyt oli minun vuoroni seurata omaani. Olemme edelleen Feden kanssa läheisiä ystäviä, joskin varsin kiireisiä molemmat, mutta toivotaan, että ehdin jatkossa enemmän kertoilla myös REVS-kuulumisia täällä blogin puolella! Toivottavasti tässä tuli nyt vastauksia heille, joita asia on jäänyt ihmetyttämään. :)

REVSDIGITAL2COVERSs.jpg

Photos: REVS Magazine

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts