8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Tosi ajankohtanen ajatus! Osu johonkin herkkään kohtaan koska silmät kostuivat vaikka miten istun jo työpisteellä.

  Oon muuttanut mun elämää viime vuosina ihan olan takaa. Oon kokeillut vähän kaikenlaista ja se on ihan oikeesti vaikeeta, se tekee kipeää. On riistävää jättää kaikki tuttu taakse ja lähteä, vaan koska pitää lähteä. Se sattuu kun pitää myöntää että pieleen meni taas. Sitten taas välillä palaan ja lähden jälleen. Mutta kaikkein kivuliainta todellakin on olla jossain mihin ei kuulu. Pitää olla rohkeutta lähteä, kunnes löytää paikkansa ja on helppo hengittää.

  Moni voisi sanoa että lähden vain ongelmiani karkuun, mutta itse en näe sitä niin. Asioiden käsittely ei ole se ongelma, vaan ehkä se että tietyissä paikoissa niitä ongelmia kerääntyy ja siksi se on väärä paikka.

 • pienisisko

  Tuli mieleen tuosta viimeisestä kappaleesta Saku Tuomisen kirja, jota illalla lueskelin. Siinä oli meinaan minusta aika fiksuja sanoja tähän liittyen!

 • Majayna

  Tämä ajatus sopii mun tilanteeseen ku nenä päähän! Oon muuttamassa pienestä keski-suomalaisesta kaupungista Helsinkiin, ja 43 neliöinen keskustayksiöni tulee vaihtumaan kahden muun asuttamaan kimppakämppään, josta saan pienen huoneen. Voi vaatia hieman totuttelua 9 vuotta yksin asuneelle, että yhtäkkiä siinä asuu muitakin. En vielä tiedä, miten saan valkattua tavaroistani ehkä n.20%, mitkä voin ottaa mukaan. Enempää ei mahdu. Loput menee sitten vanhempien luo säilöön. Silti tämä on juttu, jonka vain haluan tehdä, ettei tarvitse myöhemmin harmitella. Ei ole mitään syytä jäädäkään. Vaikka periaatteessa tunnen täältä paljonkin ihmisiä, niin todella harvoin niitä tulee nähtyä. Tylsää olla aina yksin, niin jospa se kämppiselämä toisi kaivattua vaihtelua.

 • Saranda

  Ihan huippu. :)

 • Anskis

  Kiitos Jenni. Oli pakko laittaa pinterestiin tämä kuva, jotta pysyy muistissa. Osui ja upposi.

 • Vierailija

  Hei kiitti vinkistä! :) Pitääpä tutustua Sakun kirjaan.

 • Evli

  Miksi englanninkieliset ajatelmat? Kivempaa olisi jos ajatelmat olisivat suomeksi-suomenkielinen blogi,suomenkieliset asiat esittelyssä. Sen verran fanitan harvinaista kieltämme,että sen vivahteista ja sanoista löytyisi varmasti riittävästi pontta ajatelmiinkin :)

 • Jenniii

  Nämähän eivät ole minun omia ajatuksiani, vaan sieltä täältä poimittuja lainauksia ja aforismeja (lähde mukana tietysti aina, jos se vain on tiedossa). En ole viitsinyt alkaa kääntää niitä, koska tuntuu, että usein käännöksessä jotain kärsii. Postaan nämä kaikki esim. myös Instagramiin, jossa käyttämäni kieli puolestaan on englanti, joten on tuntunut luontevalta pysyä alkuperäiskielessä. Mutta ilman muuta jos oikein nasevia suomenkielisiäkin tulee vastaan, niin olen avoin myös niille. :) 

Related posts