5/05/14

Fashion Stock Sales tulee taas: voita pääsy VIP-shoppailuun!

51 47 fashionstocksales1.jpg

Yhteistyössä Lumi & Fashion Stock Sales

Jihuu, yksi vuoden kivoimmista muotitapahtumista eli Fashion Stock Sales tulee tänäkin keväänä ja tarkalleen ottaen tällä viikolla! :) Vanhalla YO-talolla tuttuun tapaan järjestettävä tapahtuma on avoinna yleisölle pe 9.5. klo 11-19 & la 10.5. klo 10-18. Tarjolla on jälleen kerran monenmoisia herkkuja muodin ystäville suomalaisilta ja kansainvälisiltä muotibrändeiltä: mallikappaleita, yksittäiskappaleita, uusia mallistoja sekä edellisten kausien helmiä. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja maksutapana toimii käteinen. Lisätietoa tapahtumasta löydät Fashion Stock Sales -Facebook-sivuilta sekä Facebook-tapahtumasta.

Mukana ovat tänä vuonna muun muassa nämä brändit ja putiikit: Acolyth, 2OR+BYYAT, Lumi, Kirsi Nisonen, Finsk, Tyra Therman, Nomad, Camilla Mikama, FRENN, Nina’s, Minna Parikka, Ivana Helsinki, Terhi Pölkki, Marita Huurinainen, With love Sanna Hopiavuori, KAKSITVÅ, Miia Magia Design, Make Up For Ever, Kaarina K, titiMadam, Bagnanas, MOIMOI, Minna, Dusty ja jolier.

Tällä kertaa saan tarjota teille hauskan pienen ekstra-jutun, sillä saan arpoa yhdelle onnekkaalle puolen tunnin VIP-shoppailumahdollisuuden ennen kuin ovet avataan muulle yleisölle. Koska monet tapahtuman huippuhintaiset aarteet ovat yksittäiskappaleita tai uniikkeja mallikappaleita, nopeat syövät tietysti paikan päällä hitaat ja näin ollen VIP-shoppailukierroksella voi tehdä astetta parempia löytöjä. Kaiken kaikkiaan VIP-shoppailuhetkeen pääsee mukaan reilut kymmenen henkeä, joten tuolloin YO-talolla saa todellakin kierrellä ja sovitella ihan rauhassa. :) Koska ovet aukeavat yleisölle perjantaina klo 11, yksityinen VIP-shoppailutuokio starttaa klo 10.30. Sinä, joka mielisit päästä nauttimaan tästä ekstraedusta, niin huikkaahan asiasta kommenttiosion puolella ja kerro, minkä tapahtumassa mukana olevan brändin tai putiikin pöytään suunnistaisit ensimmäiseksi. Kisaan voi osallistua ke 7.5.2014 klo 24 asti ja muista liittää kommenttisi yhteyteen myös sähköpostiosoite. 

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

51 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • rosalii

  Menisin ehdottomasti Minna Parikan pöydälle. Kengät ovat olleen ostoslistalla jo vuosia

 • Elina

  Mahtava tilaisuus! Minä rynnistäisin ensimmäisenä Lumin luokse :)

  (Mailiosoite löytyy onnettaren osuessa kohdalle profiilista.)

 • tinat

  Rakastan Parikan kenkiä ja olen yhden parin juuri Fashion Stock Sales -tapahtumasta vuosia sitten ostanutkin (ei ole siis ainoa omistamani Parikan kenkäpari…), joten sille ständille suuntaisin ensimmäiseksi. Reissujen takia kahden viime vuoden tapahtumat ovat jääneet väliin, joten nyt ilman muuta aion olla tikkana paikalla klo 11, toivottavasti jo siis 10.30! :)

 • KaisaJ

  Lumin laukut ja kaksitvån ihana urheilumallisto pitää ainakin tsekata.

 • ambe

  Oh, olin innoissani Fashion Stock Sales -tapahtumasta niin kauan kunnes tajusin että olen juuri samaan aikaan töissä muualla.. Tuon VIP-mahdollisuuden ansiosta minulla olisi mahdollisuus kipittää Lumin pisteelle hakemaan itselleni synttärilahjaksi joku upea laukku toivottavasti hymyilyttävään hintaan! :) Olen haaveillut Lumin laukusta jo pari vuotta, ja nyt viimein minulla olisi varaa sellaisen hankkimiseen.

 • tinkku

  Minä tsekkaisin ensimmäisenä Terhi Pölkin tarjonnan, haaveilen puusandaaleista :)

 • Miiu

  Tämä houkuttelisi suuntaamaan kesken työaamun Lumin pehmeiden laukkujen ääreen, suosikkeja on onneksi monia!

 • kristaa

  Lumin laukkuja säntäisin ensimmäisenä hipelöimään! Myös titimadamin korut ovat olleet pitkään ostoslistalla…

 • oi oi! kaikki ovat mainioita putiikkeja! tällä hetkellä kuitenkin kiinnostaa ensimmäisenä FINSK:n upeat kengät! veer.teppola@gmail.com

 • SallaMaa

  Uuuuiii! Suunnistaisin Camilla Mikaman pakeille, ehdottomasti :)

 • Neiti Näpsä

  Ensimmäinen stoppi olisi 2OR+BYYAT:lla, toinen Parikalla ja kolmas Lumilla. Paljonkohan tuossa ajassa ehtii? :D

 • peppiss

  Ehdottomasti YAT! Joka kerta tarttuu mukaan uusi laukku ;)

 • -T-

  Ehdottomasti ensin Lumi ja sitten 2OR+BYYAT. Äiti on jo pitkään ihaillut mun Lumin laukkua, niin voisin käydä ostamassa äitienpäivälahjan ja ehkä jotain pientä itselle :)

 • Tulppaani

  Suuntaisin ensimmäisenä Nina’sin pöytään ballerinat mielessä.

 • Julys

  Ensimmäisenä rynnistäisin katsomaan Parikan ja Nina’sin valikoimat. Kenkiä ei voi koskaan olla liikaa ;)

 • Mrs.M

  Oi, Finsk <3 !!

 • saaruliini

  Ehdottomasti nokka suuntautuisi 2OR+BYYAT:n kojulle. Siellä minä tuhlaisin roposiani!!

 • iv

  Oh! Suuntaisin ensimmäiseksi Minna Parikan ja Nina’sin pöytiin! Myös Terhi Pölkin sekä Ivana Helsingin valokoima kiinnostaa. :-)

 • AinoS.

  Ihan ehdottomasti ensin on sännättävä Minna Parikan valikoimien ääreen. Myös Lumin tuotteet täytyy katsastaa ensimääisten joukossa! Opiskelija ei voi koskaan saada muotia liian edullisesti.

 • Elisa.

  Oih. Taidanpa mennä tapahtumaan perjantaina joka tapauksessa, mutta tämä aikaistettu keikka olisi kyllä ihan loistojuttu. Ensimmäisenä suunnistaisin katsastamaan Nina’sin tarjonnan.

 • Fashionaddict

  Hui! Olen kokonaan unohtanut tämän tapahtuman, mutta jos saisin päättää kenen pöydälle menisin, se olis Minna Parikka. Kengät on niin syötävän suloisia, ah, rakkautta.

 • RuPu

  Suuntaisin heti Finskin upeiden luomusten äärelle! :)

 • Pepa

  Pää kolmantena jalkana Minna Parikan pöydälle, en halua vaan TARVITSEN elämääni glitterkengät <3 pepsic91@msn.com

 • Murkinamasu

  Hyökkäisin heti Lumin laukkuihanuuksien kimppuun.

 • Outipouti

  Kyllä minäkin sinne Minna Parikan luo ensimmäisenä ryntäisin. :) Kengät ja laukut on hänellä niin syötävän ihania! Hyvänä kakkosena tulisi sitten Lumi, jonka laukkuja myös rakastan.

 • naranja

  Lumin laukut houkuttelevat, suuntaisin siis niiden luo.

 • Tuyaa

  Ensin ryntäisin Minna Parikan kenkien luo, ja sieltä suuntaisin metsästämään Lumin laukkuja. :)

 • tuovituulia

  Oi, kuulostaa ihanalta! Tahtoisin niin mukaan, ensimmäisenä kirmaisin Terhi Pölkin kenkiä ihailemaan! <3

 • heidit

  Ehdottomasti Nina’s, Minna Parikka ja Finsk! En osaa näiden kolmen välillä päättää, voisi tulla tukalat paikat kun h-hetki koittaa.. ;-) Haussa olisi varsinkin kenkiä ja mekkoja kesän isoihin juhliin!

 • Anna___

  Ninasille, ehdottomasti. Avopuolisoni on töissä toisella puolella maapalloa ja pyysi minua ostamaan itse äitienpäivälahjani. Ottaisin tyttäreni mukaan ja hän saisi valita mitä ostan. Todennäköisesti joutuisin hankkimaan elämäni ensimmäiset pinkit glitterkengät :)

 • ss

  ensimmäisenä nina’s ja nomad!

 • Emilia_

  Luulen että joutuisin paikan päällä tekemään valinnan Nina’sin ja Lumin välillä, eli viime hetken priorisointi fiiliksen mukaan :-)

 • Vierailija

  Lisätietoa tapahtumasta löydät .. ei kun et löydäkään, mistään, koska eivät ole avoimessa internetissä.
  *sob*

 • Babs

  Voih! KaksiTvån värit ja Terhi Pölkin kengät ainakin… mutta kaikkihan nuo ovat upeita suunnittelijoita!

 • NooraK

  Ensimmäisenä suuntaisin kohti Nina’sin myyntipistettä, vaikka Lumi ja Kaarina K:n putiikit pitäisi ratsata hyvin pian perään :) Viime vuonna tein aivan mielettömän löydön kun Katri Niskasen putiikista bongasin jo kauan ihailemani pinnaltaan ”ryijy?”-tyylisen pastellisävyisen takin, jossa tekstuuri siis muodostui erilaisista langoista. IHANAIHANA :)

 • iviiviv

  Oon monta kertaa haaveillut pääseväni tuonne tapahtumaan, mutta hitsi vie, joka vuosi on ollut jotain muuta, yleensä pakollisia töitä, mistä ei ole voinut luistaa ja tapahtuma on jäänyt käymättä. Tällä kertaa näyttäisi siltä, että olisin töitten puolesta tapahtumaan pääsemään, joten voin jo tässä vaiheessa hyvästellä pankkitilin saldon…

 • hade

  Oi tuonne on joka tapauksessa tultava, ja ensimmäisenä aion katsastaa Nina’sin tarjonnan. Ihana piristys keskellä kevään tenttirypistystä! :)

 • cocobee

  Tsekkaisin ensin Lumin ihanat tuotteet ja sitten YAT:n valikoiman. Sen jälkeen vielä pikaravaus muiden pöytien äärelle, jos aikaa riittää :)

  e-mail: kiagroupon@gmail.com

 • Gaselli79

  Ekana menisin Nina’sin pöydän ääreen, jonka jälkeen kiiruhtaisin Minnalle. Ja toivoisin kovasti, että löytäisin jotain minulle sopivaa. En ole ihan se ”keskiverto”, kun pituutta on enemmän kuin vastavalitulla Miss Suomella ja kenkäkoko on 41/42.

 • paulahelena

  kyl se ehkä se parikka sit olis, oon jotenkin viime aikoina syttyny tosi paljon erityisesti söpöihin korvakenkiin :) vip-shoppailuun uskaltautuisin ehkä vauvankin kanssa mutta saa nähä viittinkö normisettiin lähteä ruuhkaa tuottamaan…

 • Kultakala

  Kenkäjumalattaret Pölkki ja Ninas :)

 • AnniManninen

  Suuntaisin suoraan lumille: viimeksi lähti upea, ihana sinapinkeltainen laukku suoraan nenän edestä epätoivoisista ”onpa hankala väri yhdistää ja varmaan kyllästyy äkkiä” -yrityksistäni huolimatta. Tällaista tragediaa en halua kokea toiste!! Puolessa tunnissa ehtii hyvin katsastaa myös Terhi Pölkin ja Minna Parikan kengät.

 • mikaaa

  Itse ottaisin suunnaan Lumin laukkujen luo :)

 • essiemilia

  Minna Parikan pöytään kipaisisin ehdottomasti ensimmäiseksi! Viime vuonna tein sieltä sellaisen löydön, että vieläkin hymyilyttää! :)

 • kätrin

  Camilla Mikaman! Olin hänellä vuosi sitten työharjoittelijana ja mukana työstämässä tämän kevään mallistoa. :)

 • Nejlikka

  Suuntana lienisi ensimmäisenä Parikan kenkäpöytä. Koska shoeees.. <3

 • Menisin ensimmäisenä Lumin osastolle, koska tarvitsen jonkun elämää kauniimman laukun. Kaikki nykyiset käyttämäni laukut ovat vanhoja second hand -löytöjä; olkapääni kaipaa jotain raikkaampaa ja värikästä!

 • ipsukka

  Heh, helppo kysymys :D Minna Parikka olisi ehdoton ykköskohde, niitä kenkiä on himoteltu ja pitkään! (erityisesti pupu-ballerinoja<3) Tuolta voisi tiukan opiskelukevään lopuksi vaikka löytää itselle jonkun pikku palkinnon....

 • Marikken

  Ensimmäisenä suuntana olisi varmaankin Nina’s, mutta kyllä Minna Parikan ja Luminkin osastot tulisi varmasti koluttua.

 • nialine

  Nina’s, ei tarvitse kahdesti miettiä! :)

 • Jenniii

  Näillä postauksessa kerrotuilla perustiedoilla löytänet jo tapahtumaan? :) Ymmärrän kyllä, että Facebookiin kuulumattomia harmittaa kaiken infon siirtyminen sinne, mutta toisaalta ymmärrän myös tapahtumien järjestäjiä. FB on helppo tapa tavoittaa kiinnostunut yleisö ja eventin voi perustaa maksutta. Monilla yrityksillä ei edes ole enää erillisiä nettisivuja, etenkin jos puhutaan kovin pienistä firmoista, joille verkkosivut saattavat olla taloudellisesti suhteessa suurikin sijoitus. Olen silti itse sitä mieltä, että aina olisi hyvä olla nettisivut FB:n ulkopuolella ja yrityksen asioista olisi tärkeää tiedottaa myös muualla, mutta jos ajatellaan myönteisesti, niin eikös olekin hyvä, että esimerkiksi minä nyt sitten jaan tämän tiedon teillekin, jotka ette FB:ssa ole? :)

Related posts