5/05/14

Apteekkikosmetiikka-kisan voittaja

2 59 P4291659.JPG

Jaoin viime viikolla uusimman ihonhoito-ihastukseni ja sainpa siinä samalla arpoa myös teille yhden paketin laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Kovin moni tuntuu olevan kiinnostunut apteekkistatuksella varustetuista ihonhoitotuotteista, mutta mielikuvat apteekkikosmetiikan hinnoista ovat tyyriitä. Ihan kaukana totuudesta mielikuva hinnoista ei taidakaan olla, mutta ilokseni voin kertoa, että tuo testaamani L300-sarja on harvinaisen edullinen apteekkisarjaksi. Hinnat pyörivät haarukassa 6-15 euroa ja Suomessa sarjaa myydään myös tavarataloissa, vaikka kyseessä ovat siis apteekkituotteet. Harvoin intoudun ihonhoitotuotteiden kohdalla ylistyssanoihin, mutta näistä purnukoista en ole kyllä testaamisen myötä löytänyt minkäänlaista moitteen sijaa. Väittäisin, että se on jo aika kova saavutus ja sen takia uskallan vahvasti suositella. :)

Mutta nyt siis kisan onnelliseen voittajaan! Tällä kertaa arpaonni potkaisi seuraavaa kommentoijaa: 

Jans:

Ooh nyt on kyllä hyvä vinkki! Mulla on kans tosi kuivat silmän ympärykset, ja muutenkin hirmusen herkkä iho, joten tää lähtee testiin samantien. Oon vuosia käyttänyt apteekin perusvoiteita, kaikki muu valitettavasti tuntuu vaan ärsyttävän:-/ nätit purkit noissa plussaa!

Käyhän kurkkaamassa sähköpostiasi! :)

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts