4/05/14

Sunnuntaisointuja

2 36 angel-olsen.jpg

Tänä viikonloppuna mennään musiikkipainotteisilla linjoilla, sillä taas olisi jaossa ihana biisi. Kannattaa selvästi pitää silmien lisäksi myös korvat avoinna kaupungilla ja vaatekaupoissa vieraillessa, sillä olen tehnyt jo monta mahtavaa musabongausta shoppailukierroksillani. Eilen tyydyin vaatteiden osalta vain ihastelemaan tarjontaa, mutta korviani höristelin senkin edestä. Miesten My O My -putiikissa soi taustalla niin kauniin kuuloinen kappale, että piti jälleen nykiä myyjää hihasta ja kysellä lisätietoja.

Kyseessä oli Angel Olsen -niminen artisti ja minut hurmannut Windows-kappale on neitokaisen tämän vuoden puolella ilmestyneeltä albumilta Burn Your Fire For No Witness. Muuten levy ei iskenyt sen kummemmin, mutta tuon Windows-biisin leijaileva ja unenomainen tunnelma sekä kaunis melodia sykähdyttivät tänään vielä uusintakuuntelullakin sen verran, että tämän haluan teillekin jakaa. :) Sopii ihanasti sunnuntaitunnelmiin!

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • tiukuu

    Ootko kokeillut älypuhelimiin saatavaa shazamia? Se tunnistaa kappaleita ihan laidasta laitaan ja on tosi näppärä apuväline, jos kuulee jossain hyvää musiikkia eikä tiedä esittäjää tai kappaleen nimeä! :)

  • Jenniii

    Sovellus on tuttu ja ihan supernäppärä! Mutta valitettavasti sitä ei saa minun puhelimeeni. :/ Luuri on kyllä menossa lähiaikoina vaihtoon, koska sekoilee nykyään huolella: jättää tekstiviestejä toimittamatta ynnä muutakin omituista. Eli toivon mukaan Shazamin puute korjaantuu pian. :)

Related posts