30/04/14

Pikkuputiikit esittelyssä: kashmirinpehmeä Arela

7 64 P4281622.JPG

Pikkuputiikkiesittelyt ovat olleet hetken tauolla arkikiireiden takia, mutta nyt olisi taas esittelyssä yksi ihana pieni putiikki. :) Muistatte varmasti Arelalizzan, tuon kotimaisen kashmirvaatteistaan tunnetun pienen brändin, jonka unelmanpehmeitä huiveja ja villapaitoja löytyy minunkin kaapistani muutama. Hiljattain merkin taustalla on tapahtunut pieniä muutoksia ja niiden myötä kokonaan Arelan perheen omistukseen siirtynyt yritys vaihtoi nimensäkin Arelalizzasta Arelaksi. Siinä samassa rytinässä brändin ja liikkeen visuaalinen ilmekin hiukan uudistuivat – mielestäni pelkästään parempaan suuntaan! Helsingin liike muutti tässä kevään aikana Katajanokalta Uudenmaankadulle ja uudet tilat ovat kyllä ihanan valoisat ja raikkaat ilmeeltään. 

P4281627.JPG

Piipahdin Arelan uudessa liikkeessä ensimmäistä kertaa tällä viikolla ja nappailin sieltä tuttuun tapaan teille kuvia näytille. Esillä liikkeessä on tällä hetkellä kevätmallistoa ja valikoimaan on parin viikon sisällä tulossa vielä lisää täydennystä. Arela on tullut tutuksi ylellisistä kashmirvaatteistaan, mutta nyt tämän kevään mallistossa on mukana myös hiukan kevyempiä puuvillavaatteita. Ihastuin itse paitojen lapsuusmuistoja henkivään samettiseen pintaan ja raikkaisiin väreihin. Etenkin tuo pinkki on ihana! Ja keltaiset college-housut. :D

Käykää ihmeessä kurkkaamassa suloista pikkuputiikkia myös ihan paikan päällä! Jos nyt ei ole tiedossa reissuja Helsinkiin, niin muistutukseksi, että Arelalla on liike myös Tampereella sekä oma verkkokauppa

P4281619.JPGP4281643.JPG

Kevätmalliston puuvillapaidoissa on ihanan samettinen tuntu.

P4281621.JPG P4281630.JPG

Liikkeessä myydään vaatteiden lisäksi myös OLO-merkin tuoksuja. Merkki on kuitenkin nimestään huolimatta amerikkalaista alkuperää. :)

P4281631.JPG

Nimiuudistuksen myötä Arela sai myös uuden tyylikkään logon.

P4281633.JPG P4281634.JPG P4281635.JPG P4281636.JPG P4281641.JPGP4281640.JPG P4281629.JPGP4281645.JPG

Kashmirkampa on tarkoitettu kashmirista valmistettujen vaatteiden huoltamiseen ja nyppyjen poistamiseen.

P4281650.JPG P4281625.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ann-nna

  Moi, ovatko nämä putiikkiesittelypostaukset yhteistyöpostauksia, eli saatko jotain vastineeksi postaamisesta?

 • Jenniii

  Yhteistyöt ilmoitetaan blogissani aina selkein sanoin erikseen, kuten olen tehnyt kautta linjan blogini alusta lähtien. Yhteistyön ilmoittamatta jättäminen on piilomainontaa ja täten laitonta. Toivoisin lukijoilta hieman luottamusta, kun olen aina ollut todella avoin ja suora yhteistyökuvioista. 

  Eli ei, putiikkiesittelyt eivät ole yhteistyöpostauksia, vaan syntyvät puhtaasta halustani tukea pienyrittäjiä. Teen näitä omaksi ja lukijoiden iloksi ja toivon siinä sivussa voivani jeesata hiukan omasta mielestäni kivoja pieniä putiikkeja ja potentiaalisia asiakkaita löytämään toisensa.

  Tähän mennessä kerran pikkuputiikkiesittely on johtanut myöhemmin pienimuotoiseen yhteistyöhön sitten jälkikäteen, mutta se ilmoitettiin selkeästi erikseen. Putiikkiesittelyitä ei kuitenkaan voi blogissani ”ostaa”, vaan valitsen itse ne putiikit mukaan sarjaan, jotka haluan siinä esitellä enkä tee tämän sarjan juttuja maksua/lahjoja vastaan.

 • Jenniii

  Ja lisättäköön edelliseen vielä, että tottakai aina saa kysyä, jos mieltä jokin askarruttaa tai asia on jäänyt epäselväksi. On parempi kysyä suoraan kuin jäädä itsekseen ihmettelemään. :) Silti välillä kummastuttaa, että yhä edelleen porukka jaksaa epäillä vilunkipelistä, vaikka meikäläisen tyyli on alusta alkaen ollut todella johdonmukainen ja selkeä näissä yhteistyöasioissa. Suurin osa bloggaajista ei yritä viilata ketään linssiin tai harrastaa salaa laittomuuksia – se ei palvele kenenkään etua.

 • en muista nimimerkkiä

  Vaatteet näyttävät aivan ihanilta ja pehmeiltä, mutta Arelan nimestä tulee minulle heti Arola mieleen :) Onkohan se tarkoituksella vai vahingossa? Eipä silti, positiivinen mielleyhtymähän se on – tuulahdus ajoilta, jolloin laatuvaatteet valmistettiin Suomessa…

 • Jenniii

  Minä taas en taida edes tuntea Arolaa? Tai ei ainakaan suoraan soita kelloja. :) Tässä tapauksessa nimi tulee ihan vain siitä, että firma on Arelan perheen omistuksessa eli veikkaan, että tarkoituksella ei ole haettu mitään yhtymäkohtia Arolaan. Nimi Arelalizza oli käytännössä yhdistelmä firman omistaneiden kahden perheen sukunimistä Arela ja Lizza. Kun yritys siirtyi kokonaan Arelan perheen omstukseen, myös Lizza putosi nimestä pois. Tässä siis hiukan taustaa nimelle. :)

 • en muista nimimerkkiä

  Aah, ymmärrän! Enkä siis tarkoittanut, että tässä olisi nyt kopioitu Arolaa tai jotain – tuli tosiaan vain positiivisessa mielessä Arola mieleen, ja mietin, ovatko mielleyhtymät sattuma :)

  Arola (alunperin Arolan Kutomo) oli siis suomalainen maailmallakin menestynyt neule- ja vaateyritys, joka perustettiin joskus 40-luvulla. En ole varma, milloin firma lopetettiin, mutta ainakin vielä 80-luvulla oli toiminnassa. Arolan vaatteita tulee usein kirppareilla ja Huuto.netissä vastaan, ja ne ovat ihan mielettömän laadukkaita. Vintage-harrastajana minultakin löytyy useita: esimerkiksi 70-luvun neulepusero, johon ei ole vuosikymmenten saatossa ilmaantunut yhtään nyppyä tai muuta kulunutta kohtaa. Jos kirppiksellä tulee Arolan aarteita vastaan, kannattaa ehdottomasti napata kiinni :)

 • Jenniii

  Kiitos tarkennuksista, sillä Arolan kohdalle oli jäänyt omassa yleissivistyksessäni aukko. :) Täytyykin ehdottomasti pitää tuo nimi muistissa kirppareilla. Kiitos vinkistä! :)

Related posts