30/04/14

Avaruuskynnet

5 63 P4301679.JPG

Sain jo kolmisen viikkoa sitten vision seuraavista kynsistäni, kun istahdin edellisen kerran Mariannen hoteisiin Bio Sculpture Salongissa. Viimeksi kynsissä oli minttua, vaaleanlilaa sekä hopeisina hohtavia glitterkolmioita, mutta ajatus hologrammin tavoin hohtavista avaruuskynsistä syntyi jo silloin. Ja tapojeni vastaisesti en tällä kertaa ehtinyt muuttaa mieltäni tähän päivään mennessä. Onneksi en muuttanut, sillä näistä tuli aivan käsittämättömän hienot – kuvat eivät todellakaan tee oikeutta! Ja mikä mahtavinta, Mariannen toteutus vastaa aivan täydellisesti päässäni ollutta visiota. :)

P4301677.JPG

Kynsiin laitettiin siis tällä kertaa ensin jännittävästi helmiäisvalkoisen ja glitterpinkin välimaastossa hieman hologrammimaisesti hohtavaa geeliä (141 Opal Glacier). Kaksi ohutta kerrosta tuota geeliä antoi jo aika tasaisen väripinnan, josta oma kynsi ei enää kuultanut läpi. Sen jälkeen kynsiin liimattiin vielä keskelle foliosta (siis kynsille tarkoitettu koristelufolio) leikatut ohuet raidat, jotka kiinnitettiin paikoilleen lakkaamalla vielä yksi kerros väritöntä geeliä päälle. Folio hohtaa kynsilakan tavoin hologrammimaisesti, mutta sen pinta on peilimäisempi ja se heijastaa kaikkia sateenkaaren värejä. Kuvissa kynsien kiilto ja heijastus ei pääse ihan parhaalla tavalla esille, mutta livenä nämä ovat kyllä aivan mielettömät. En muista, että olisin monta kertaa ollut kynsistä näin innoissani –  ihan täydelliset vappukynnet! :D Mitäs te tykkäätte? Liian oudot vai just hyvät?

Kynnet sponsoroi Bio Sculpture.

P4301681m.jpg

Tässä vielä lähikuvaa, jossa näkyy paremmin tuo geelaus ja folio. :)

P4301684.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • millamainen

  Vau! UPEAT!! 

  Milla / millamainen

 • PSK

  Hih, mullekin laitettiin tänään huollossa folioo!

 • Suvi55

  Ei todellakaan liian oudot, vaan just upeat! :)

 • ROSA000

  hienot!! kamppista bion kanssa taas pian ¨-¨

 • Roosaaa

  Jenni, todella kivat kynnet! :) Nyt tykkään tosi paljon! Ja hauskasti just Vapuksi tuli tollaset hohtavat kynnet ;)

  PS. Olen kuunnellut ihan koko ajan sitä sun soittolistaa, mitä olit soitellut siellä DJ:nä ja olen aaaevan rakastunut taas koko soittolistaan, ihania kappaleita. Olet varmasti ollut siellä upea DJ! :)
  Muutenkin pidän siitä, että jaat myös omaa musamakuasi täällä blogissa koska olen löytänyt itselleni ihan hirveesti kaikkia hyviä uusia musatuttavuuksia. ;)

  PPS. Ja vielä pakko tulla onnittelemaan uudesta poikaystävästä, on niin ihana kuulla, että olet onnellinen ja että olet löytänyt rakkauden. :) Paljon kaikkea hyvää teille!

Related posts