29/04/14

L300 – apteekkikosmetiikkaa marketista

203 68 P4291659.JPG

Yhteistyössä L300

Minulla ei ihonhoidossa ole kovinkaan monia sellaisia absoluuttisia luottotuotteita, joihin olisin ihastunut niin palavasti, että käyttäisin niitä uskollisesti purkista toiseen. Blogin kautta pääsen kokeilemaan ihan valtavasti uutta kosmetiikkaa, mutta on sanottava, että vaikka moni purnukka ajaa asiansa varsin mainiosti, sellaisia selvästi yli muiden nousevia loistoyksilöitä tulee vastaan melko harvoin. Nostan mieluusti hyviksi havaitsemiani tuotteita täällä blogissa ja nyt on tullut kyllä vastaan sellainen kosmetiikkasarja, joka ansaitsee maininnan. :) Psst, postauksen lopusta löytyy myös teille jotakin mukavaa!

Suosin ihonhoidossa apteekkikosmetiikkaa, herkän ihon luonnonkosmetiikkaa sekä ihan ylipäänsä herkälle ja kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita. Sain jokin aika sitten testaukseen aika kiinnostavan, juuri Suomessa lanseeratun kosmetiikkasarjan tuotteita. L300 on nimittäin ruotsalainen apteekkisarja, jota myydään Suomessa myös tavarataloissa. Jos olen ymmärtänyt oikein, niin kyseinen sarja on Ruotsin puolella maan suosituimpia ihonhoitosarjoja ja nyt sitä testailtuani en kyllä ihmettele. Tuotteet toimivat ainakin minun herkälle ja kuivalle iholleni mahtavasti, mutta plussaa annan sarjalle myös siitä, että siinä ovat hinnat todella kohdallaan. Yleensä yhtään ylellisempi apteekkikosmetiikka on melko hintavaa, mutta L300-tuotteiden hinnat pyörivät 6-15 euron haarukassa. Voisi jopa sanoa, että erittäin edullista siis!

P4291661.JPG

Olen nyt testaillut tuotteita parin viikon ajan ja olen ollut todella tyytyväinen – näitä voisin ostaa kokeilun jälkeen itsekin. En ole vielä ehtinyt koekäyttää sarjan putsaria, mutta ainakin kosteusvoiteet ovat mieluisia. Päivävoide kosteuttaa tosi hyvin, mutta imeytyy iholle nopeasti eikä jätä rasvaisen tuntuista pintaa, vaikka onkin kuivan ihon tuote. Myös yövoide on tuntunut tosi hyvältä – ihanan täyteläinen koostumus, mutta ei silti tunnu iholla raskaalta.

Suurimmat kiitokset annan kuitenkin silmänympärysvoiteelle, joka on kerrankin riittävän kosteuttava ja täyteläinen minun kuivalle silmänympärysiholleni. Olen saanut meikkaajilta usein huomautuksia juuri tuosta ihon kuivuudesta silmien ympärillä, vaikka tunnollisesti nykyään käytän silmänympärysvoidetta. Useimmista voiteista huomaan jo näppituntumalla, että kosteutus ei riitä. Geelimäiset voiteet voin unohtaa suoraan, mutta täyteläisimmistäkin voiteista suurin osa tuntuu olevan minulle riittämättömiä kosteutuksen puolesta. Siksi olikin tosi suuri ilo löytää nyt näin hyvä ja edullinen tuote, joka on vielä kaiken lisäksi apteekkikosmetiikkaa. :)

P4291656.JPG

L300 on ehtinyt olla Suomessa kaupossa vasta pienen tovin, mutta onko teistä joku jo testannut? Koska tykästyin tuotesarjaan niin kovasti, L300:n puolelta ehdotettiin, että voisin saada yhden tuotepaketin arvottavaksi täällä blogissa. :) Eli yksi onnekas saa itselleen omalle ihotyypilleen sopivan tuotepaketin, joka sisältää L300-ihonhoitotuotteita. Osallistu arvontaan tämän postauksen kommenttiosiossa vastaamalla seuraaviin kysymyksiin: Millainen on oma ihotyyppisi? Onko sinulla kokemuksia apteekkikosmetiikasta? Jätä kommenttisi pe 2.5.2014 klo 24 mennessä toimivan sähköpostiosoitteen kera, niin olet mukana kisassa.

PS. Kiinnostuneet löytävät kattavasti lisätietoa tuotteista TÄÄLTÄ.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

203 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • TuulaV

  Kuiva on iho ja eipä juurikaan kokemusta apteekkikosmetiikasta.

 • emmaaa

  Minun ihoni on rasvainen/sekaiho, olen apteekista joitakin tuotteita ostanut muun muassa avenea :)

 • EW

  Kokeilen onnea! Ihoni on couperosaan taipuvainen, aika herkkä. Suosin yleensä luonnonkosmetiikka, apteekkimerkeistä ei ole kokemusta.

 • SiniT

  Hyvien tuotteiden lisäksi selvää plussaa on todella söpöt purkit! :)
  Olen joskus kokeillut jotain Avènen puhdistusvaahtoa, mutta siitä on todella kauan aikaa. Selvästi ei ollut mieleinen, kun en yhden kokeilukerran jälkeen ole ostanut uudelleen. Ihoni on kuiva. Käytän normaalisti herkälle iholle suunnattuja tuotteita.

 • rakastunut

  Apteekkituotteet ovat usein niitä parhaita! Hyvien tuotteiden ei tarvitse olla hintavia tai näteissä purkeissa. Oma ihoni on sekaiho – talvella hyvin pintakuiva ja kesällä enemmänkin rasvainen. Toivottavasti onni lykästää!

 • Taina

  Kuulostaa hyvältä! Oma iho on aika kuiva ja herkkä mutta silti on epäpuhtauksia. Oikein unelmaiho siis ;) Apteekkikosmetiikkaa on aika paljon käytössä ihan jo siitäkin sattuneesta syystä, että olen töissä apteekissa.

 • Marsu75

  mulla kuiva ja herkkä iho ja kasvovoiteena olen käyttänyt jo vuosia apteekin Aqualan Plus perusvoidetta. Livboxin kautta olen tutustunut myös Vichyn kasvovoiteisiin, mahtavia nekin :)

 • SMM

  Saan aina vähän ristiriitaista infoa ihotyypistäni, joten en ole oikein absoluuttisen varma siitä, mutta toisaalta – vaihteleehan se sään ja vuodenajan ja ravinnon ja ties minkä mukaan muutenkin :-) Ihoni on ainakin usein pintakuiva ja todella ohut, myöskin melko herkkä. En kuitenkaan koe sitä rasvaiseksi tai epäpuhtaaksi.

  Käytän oikeastaan vain apteekkikosmetiikkaa – esim. ilman apteekin kasvovettä en enää pärjäisi (ja niin pitkään elin ilman koska pidin kasvovettä vähän turhana juttuna!), ja putsarit ovat poikkeuksetta apteekin.

  Näinkin jossain mainoksen tästä sarjasta, ja ajattelin kyllä ostaa kokeiluun, kunhan Vichyn kasvovoide loppuu kaapistani. Kiva kuulla edullisista hinnoista, olen tottunut aikamoisia summia apteekkiin kuluttamaan.

 • Ihoni on herkkä ja kuiva. En ole pitkään aikaan muita kuin apteekki tuotteita voinut käyttää.
  Olisi hieno päästä kokeilemaan tätä tuotesarjaa jos vaikka voisi alkaa sitä käyttämään tulisi halvemmaksi ja helpommaksi tuotteiden saanti.

 • -päivi-

  Ihoni on kuiva ja apteekin tuotteita olen joitain kokeillut ja onpa yksi jäänyt pitkäaikaiseen käyttöönkin.

 • Mangoananas

  Oma ihoni on kuiva ja melkoisen herkkä – ja kaiken lisäksi pukkaa epäpuhtautta, jos kosteutuksen laiminlyö yhtenäkään päivänä. Oman ihoni pitääkin kurissa vain tunnollinen kosteutus. Apteekkikosmetiikassa perusvoiteet, Ceridal-ihoöljy ja apteekin huulirasvat ovat jokapäiväisessä käytössä. Oodi Ceridalille ja Aqualan Plussalle! <3

 • HannaB

  Apteekkikosmetiikan puolelta käytössä on Avene ja Vichy. Minulla on sekaiho, talvella kuiva, kesällä vähän rasvoittuva.

 • riinu

  Ihoni on melko kuiva, mutta pihi luonteeni vie minut aina marketteihin. Toisaalta en ole kokenutkaan mitään tarvetta muutokseen, kun Nivea on palvellut aina niin hyvin. Toisaalta taas suurempi valinnan vara tässäkin asiassa kuulostaa hyvältä ja testaisin tuotetta mielelläni

 • Anna___

  Oma ihoni on herkkä sekaiho.Nuorena ihoni ei ollut koskaan mitenkään ongelmallinen, nyt aikuisiällä, yli 30-vuotiaana olen kokeillut kaikki mahdolliset tuotteet päittäistavarakaupoista, hinnakkaammilta brändeiltä sekä apteekista.

 • santtu20

  Olisin kiinnostunut Intensive Moisturizing-tuotteista kuivalle ja herkälle iholle, ihoni on vuosien mittaan muuttunut seka/normaali-iholuokasta selvästi kuivaan, jopa rutikuivaan ja herkistynyt selvästi, joka puolestaan juontaa varmaankin juurensa siihen että olen allergikko ja minulla on käsissä atooppinen iho. Minulla on myöskin astma, joka herkistää ihoa kuulemma entisestään ympäristötekijöille. Etsinkin parhaillaan tehokasta apteekkisarjaa iholleni, ja olen kuullut kyseisestä sarjasta, Vichy on tuttu sekä Aco, jolla on ihana ja edullinen seerumi, jolla kosteutan pohjustaen aamuin illoin, lisäksi päivä-tai yövoide.

 • SaR

  Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka pysyy kurissa parhaiten kuivan ihon tuotteilla. Apteekkikosmetiikka on minulle vierasta, ainoastaan joskus nuorempana olen kokeillut Acon jotakin puhdistusainetta.

 • Silki

  Innostuin postauksestasi niin, että kävin heti lukemassa tarkemmat tuotekuvaukset valmistajan sivuilta. Herkän ja pintakuivan ihoni pelastaja on jo pitkään ollut Vichy. Käytän muutenkin lähinnä apteekkikosmetiikkaa ja siksi olisi tosi kiinnostunut kokeilemaan L300-sarjaa. Toivottavasti Onnetar hymyilee tällä kertaa minulle!

 • Heidi T.

  Sekaiho taitaa olla. Apobasen läpinäkyvä geeli on paras apteekkikosmetiikkatuote mitä olen löytänyt, ja Acon puhdistusvaahto!

 • Kissis

  Sekaiho ja on kokemuksia! Apteekkikosmetiikka on ollut aina parasta mun iholle. Tämä sarja kyllä kiinnostaa.

 • Elina

  Kuiva ja herkkä. Etsinnässä on ollut pitkään tarpeeksi kosteuttava edullinen silmänympärysvoide herkälle iholle.

 • Anska

  Ihoni on hankala sekaiho, toisaalta kuiva ja todella herkkä, toisaalta rasvoittuva. Apteekkituotteita olen kokeillut aina välillä, mm. vichy ja avene, mutta mikään tuote ei ole vakiintunut käyttöön.

 • Tunji

  Kokemukset apteekkikosmetiikasta ovat pääosin vain hyviä, ja siksi niitä yleensä sekaiholleni käytänkin.

 • MariK

  Ihoni on sekaiho. Olen kyllä kokeillut apteekkikosmetiikkatuotteiden testereitä, mutta sen kummempaa kokemusta minulla ei apteekkikosmetiikasta ole.

 • Vierailija

  olisi todella kiinnostavaa tutustua apteekkikosmetiikkaan itselläni sekaiho ja ryppyjäkin on tullut.marita.romppanen@luukku.com

 • Tunji

  Kokemukset apteekkikosmetiikasta ovat pääosin vain hyviä, ja siksi niitä yleensä sekaiholleni käytänkin.

 • iidaac

  Itselläni on pintakuiva iho, joka kuitenkin alkaa kiiltää päivän aikana. Minulla on myös ollut akne, johon sain ihotautilääkäriltä lääkkeitä, jotka muuttivat aikalailla ihotyyppiäni parempaan suuntaan. Apteekkikosmetiikasta on paljon kokemusta, sillä ihoni on aina ollut herkkä ja vaativa ja apteekkikosmetiikasta on löytynyt juuri sopivat rasvat ja putsarit omalle iholleni.

 • eee

  Minulla on onneksi aika vähän epäpuhtauksia, mutta ihoni on kuiva. Talven jäljiltä iho tuntuu jotenkin elottomalta.

 • norsi

  Minulla on sekaiho, kuivuu todella helposti, mutta toisaalta on iltapäivisin monesti jo melko rasvainen ja näppyjä riittää, jos vähänki luistaa ihonhoidosta. Apteekkikosmetiikasta minulla on jonkin verran kokemusta ja mieluusti käyttäisin sitä enemmänkin, jos vain rahat riittäisivät. Siksi täytyy kyllä ihan ehdottomasti kokeillä tätä uutta merkkiä!

 • Anna Sofia

  Käytin lukiossa ollessani pelkkää apteekkikosmetiikkaa, se sopi hyvin epäpuhtauksiin taipuvalle iholleni. Viime vuosina olen siirtynyt luonnonkosmetiikan pariin, mutta vitsit, tämän jutun luettuani haluaisin kyllä palata taas apteekin hyllyille! Ihotyyppini on sekaiho, mutta herkkä, joten sarjan hajuusteettomuus voisi sopia juuri minun iholleni.

 • MariR.

  Ihotyyppini on kai kuiva sekaiho.. Pintakuiva varsinkin talvella. Apteekkituotteet on tullut tutuksi, koska äiti on farmaseutti ja tuo kokeiltavaksi milloin mitäkin:)

 • Jensber

  Olen käyttänyt kuivalle ja herkälle iholleni apteekista saatavaa Avenen kosteusvoidetta. Korkean hinnan takia apteekkituotteet ovat kuitenkin usein jääneet ostamatta. Näitä olisi kuitenkin ilo kokeilla!

 • lots

  Mun iho on varmaan sekaiho. Erittäin harvoin Se kuivuu, joten kaipa sitä voisi kutsua myös rasvoittuvaksi. Oon bongannu Tota tuotesarjaa jo kaupasta, mutta en ole testannut. Hoidan etenkin kasvojen ihoa aika tunnollisesti, mutta ois kiva kokeilla kyllä jotain uutta kokonaista tuotesarjaa, kun tätä nykyä käytän tuotteita niin eri merkeiltä. :)

 • Lelluu

  Mun ihoni on normaali/rasvainen ja ei ole aiempaa kokemusta apteekkikosmetiikasta.

 • Bennet

  Avenen silmänympärysvoide ja Favoran kasvovoide ovat toimineet pintakuivalla ja herkällä ihollani.

 • Samanlainen kuin sulla Jenni. Herkkä ja kuiva.

  ”Suurimmat kiitokset annan kuitenkin silmänympärysvoiteelle, joka on kerrankin riittävän kosteuttava ja täyteläinen minun kuivalle silmänympärysiholleni. Olen saanut meikkaajilta usein huomautuksia juuri tuosta ihon kuivuudesta silmien ympärillä, vaikka tunnollisesti nykyään käytän silmänympärysvoidetta.”

  Tuo kommentti on kuin omalta näppikseltä. Silmänympärysihoni kutisee kuivuudesta, enkä ole löytänyt täsmävoidetta..Ehkä nyt :)

 • millis

  Minulla on sekaiho. Apteekkituotteista löytyy jonkun verran kokemusta, mutta niiden hinnan vuoksi olen valitettavasti joutunut useimmin kallistumaan markettikosmetiikkaan. Olenkin ajatellut kokeilla tätä tuotesarjaa hinnan ja toivottavasti myös laadun vuoksi, mutta kokeillaan nyt ennen kauppaan marssimista tätä väylää.:)

 • Riikka-K

  Kuulostaa kivalta! Oma ihoni menee varmaankin tuonne sekaihon puolelle, sillä sen verran vaihtelee kuivasta rasvaiseen. Apteekkikosmetiikkaa en juurikaan ole käyttänyt korkean hintatason vuoksi.

 • Riitta T

  Minulla on sekaiho, mutta ikääkin on jo 40+. Sattuipa sopivasti, sillä juuri tänään etsin L300 Anti-Age silmänympärysvoidetta paikallisesta halpahallista, mutta sitä ei ollut, ainoastaan päivä- ja yövoidetta. Ilmeisesti eivät ole ottaneet kaikkia tuotteita vielä myyntiin. Pidän kovasti tälläisistä hyvistä, mutta edullisista sarjoista. Arpaonnea toivoen :)
  Apteekkikosmetiikasta on käyttänyt mm. Vichya, Favoraa, Acoa.

 • MinnaP

  Olen nähnyt mainoksia kyseisestä tuotesarjasta ja nyt sinun suosittelemana taidan uskaltaa kokeilla. Usein sitä ”tyytyy” tuttuun ja turvalliseen kun on tylsä ostaa uutta purkkia huomatakseen, ettei se välttämättä itselle sovi. Apteekkikosmetiikkaa en ole testannut. Ihoni on sekaiho.

 • herkkää

  Ihoni on herkkä ja couperosaan taipuvainen. Olen käyttänyt apteekkikosmetiikka Vicy ja Aco sekä aurinkotuotteita ja pesuaineita Eucerin ja Sebamed. Ja lukuisien muiden merkkien herkän ihon tuotteita, ihan vielä omaa lempparia ei kyllä ole löytynyt, testailu on menossa, pitäisi olla tarpeeksi kosteuttava mutta samalla täyteläinen. Josko tämä tuotesarja antaisi avun kuivalle ja herkälle iholle….

 • Leerilee

  Ihoni on überherkkä ja rapisevan pintakuiva, ja apteekkikosmetiikka on ollut ainoa, mitä voin käyttää. Olisi kiva kokeilla, olisiko näistä edullisemmista tuotteista kalliimpien syrjäyttäjiksi, opiskelijabudjetti kiittäisi! :)

 • Emilija

  Minulla on herkästi punoittava sekaiho, jota olen yrittänyt hoivailla apteekin voiteilla. Tätä sarjaa on pitänyt testata myös, osuispa onni kohdalle!

 • LindaT

  Kärsin ihon kuivuudesta ja epäpuhtauksista. Olen löytänyt luottotuotteet No7:n valikoimasta, joka Norjassa on apteekkituote. Olen ymmärtänyt, että Suomessa kyseisiä tuotteita saa marketista. Mutta olen päättänyt, että suosi arpaonni tai ei, niin näitä aion kokeilla. :D

 • RiikkaPe

  Couperosa-iholleni, olen käyttänyt sekä apteekki kosmetiikkaa että muitakin. Uudet tuotteet olisivat tervetulleita kokeiluun.

 • tiksu

  Minulla on kuiva iho, jota vaivaa välillä niin psori kuin atopiakin. Varsinkin nyt loppukokeiden alla stressi saa ihon huonoon kuntoon, eikä vanhat rasvat tunnu riittävän. Apteekkikosmetiikka on työnkin kautta tuttua, ja itsekin herkkäihoisena käytän oikeastaan vain sitä. Toivottavasti arpaonni suosii ;)

  Hyvää kevättä!

 • pihlou

  Minulla on kuiva sekä herkkä iho ja atopiakin vaivaa. Apteekkituotteita olen käyttänyt joskus ja koin niistä olevan apua, mutta nyt köyhähkönä opiskelijana ei niihin enää ole varaa. Siksi toivonkin arpaonnen suosivan juuri minua!

 • Eeva__

  Olen lievästä aknesta kärsivä atoopikko. Ihotyyppini voisi ehkä siis olla herkkä ja pintakuiva sekaiho. Apteekkituotteista käytössäni on aina perusvoiteita ja toisinaan lääkevoiteita. Myös varsinaista apteekkikosmetiikkaa olen kokeillut välillä, viimeisimpänä la roche-posay -merkki. Toivottavasti onnetar suosii, testi-intoa löytyy! :)

 • Kuulostaa houkuttelevalta tuotesarjalta! Mulla on melko normaali iho, joka tosin oikuttelee ajoittain mm. kuivin läiskin ja nypyinkin. Silmänympärysiho on aina ollut todella kuiva, joten tuo silmänympärysvoide päässee seuraavalla kerralla apteekin ostoskoriin. Muutoinkin kyllä suosin apteekin tuotteita, mm. Vichyn tuotteita olen käyttänyt.

 • AK A

  Olen iloinen atoopikko, joka etsii edelleen niitä oikeita iho tuotteita. Olen testannut Acon tuotteita, La Roche-Posay, Vichy… (Osa toimii, osalla saan ihoni putoamaan kasvoilta..ei kiva jos sattuu olemaan silloin kylillä..) etsintä jatkuu edelleen. Löysin jokin aika sitten Decubalilta sellaisen päänahan hoitonesteen joka on aivan loistava tällaiselle päänahaltaan erittäin krantulle henkilölle. ;) Olisi kiva päästä kokeilemaan olisiko tämä sarja se mitä olen etsinyt. Aurinkoista päivää ja Hauskaa Vappua kaikille!

 • tiippa

  Oma ihoni on kuiva, mutta rasvoittuva ja taipuvainen epäpuhtauksiin. Esim. Vichya ja Acoa on tullut käytettyä!

 • Lisbetti

  Minulla on pintakuiva sekaiho ja onkin vaikeaa löytää tuotteita, jotka kosteuttaisivat tarpeeksi, mutta imeytyisivät eivätkä jättäisi ihoa rasvaiseksi. Olen käyttänyt apteekkikosmetiikkaa jonkun verran, mm. Lumene LAB, Uriage, V 10 Plus, …

 • KaisaJ

  Minulla on pintakuiva sekaiho ja olen jonkin verran kokeillut apteekkikosmetiikkaa, lähinnä perusvoiteita.

 • annie101

  Näin myöskin kovin kuivan ihon omaavana kokemuksesi kuulostavat hyviltä. Olen lisäksi atoopikko ja vähän herkkä ihoinen, joten apteekkikosmetiikkaa perusvoiteista lähtien tulee käytettyä. :)

 • Norao

  Ihoni on aika kuiva ja kerää helposti epäpuhtauksia. Apteekkituotteita en ole oikein koskaan kokeillut, osittain ihan jo kalliin hintansa takia. Tämä uutuus kuulostaa siis kaikin puolin hyvältä ja ehdottomasti testaamisen arvoiselta :)

 • Anskuliini-

  Minulla alkaa olla kosteusvoiteet lopussa, joten olisi kyllä tarvetta uusille tuotteille. En ole käyttänyt apteekkituotteita ennen, joten olisi kiva kokeilla. Minulle kävisi normaalille iholle tarkoitetut tuotteet.

 • liisukkak

  Mulla on kunnon sekaiho, posket, suupielet ja silmänympärykset kuivat ja herkät, leuka normaali ja T-alue melko voimakkaasti rasvoittuva. Lisäksi pintakuivuutta löytyy, joten kosmetiikkatuotteiden valinnan puolesta melko haastava iho.

  Apteekkikosmetiikasta olen kokeillut Vichyn Idealia -tuotesarjaa sekä Aqualan L-perusvoiteita. Vichyn tuotteet toimivat silloin parhaiten kun ihokin on rauhallinen, eli kausittain :) Olisin kyllä tosi kiinnostunut kokeilemaan L300-tuotesarjaa, sillä etsin vieläkin ”sitä oikeaa”. :D

  lizzzieh_@hotmail.com

 • Jjjohanna

  Ihoni on kuiva, jopa atooppisuuteen taipuva, mutta samaan aikaan siinä esiintyy myös epäpuhtauksia. Minulle sopivien tuotteiden löytäminen on joskus siis varsin hankalaa – olisiko tässä pelastus? Apteekkituotteista on toistaiseksi hyviä kokemuksia, mahtavaa että sen laatuiset tuotteet voivat nykyään liikkua tällaisessakin hintahaarukassa.

 • CougarWoman

  Hep! Sekaiho couperosalla (yay) ja en ole käyttänyt, kun apteekkituotteet kuulostavat jo nimityksenä jotenkin niin…tummelilta (vaikka siis ei kai Tummelia apteekista saakaan) :D Tekisi kyllä mieli kokeilla ja vaikuttua. 

  cougarwoman75@gmail.com

   

 • Illu

  Ihoni on erittäin kuiva, mutta kuitenkin epäpuhtauksiin taipuvainen. Olen kokeillut joitain apteekin kosmetiikkatuotteita, mutta en ole löytänyt mieluisaa ja sopivan hintaista sarjaa. Apteekkituotteista päivittäisessä käytössä on perusvoiteet.

 • PihlaXX

  Oma ihotyyppini on omasta mielestäni sekaiho, vaikka moni meikkaaja väittääkin ihoani kuivaksi (kummasti se on sairaan rasvanen silti aina viimeistään iltapäivällä). Apteekkikosmetiikka kiinnostaa, mutta hinta arveluttaa. Olen joitain putsareita apteekista ostanutkin, mutta äsh kun on kallista :/

 • bbb

  Minulla on rasvoittuva sekaiho, joka on nyt kuluneen vuoden aikana alkanut myös kuivua todella pahasti. Ihosta löytyy myös muutamia finnien jättämiä arpia, punoittavia verisuonia nenän pielestä ja muutenvaan katkenneita verisuonia sieltä täältä. Kylläpäs tämä sai ihoni kuulostamaan kamalalta :D

  Muutaman kerran olen apteekki tuotteita käyttänyt, mutta ei ne juuri sen kummemmpia ole ollut kuin nuo markettitöhnät. Bongasin tuon L300 tuote-sarjan anttilan kuvastosta ja olen harkinnut sen kokeilua, kunhan nykyiset ihonhoitotuotteeni saan käytettyä loppuun. :)

 • Karoliina.v

  Oma ihoni on kuiva, mutta silti ajoittain epäpuhdas. Itse käytän aina apteekista saatavia kosteusvoiteita, koska mielestäni ne ovat tehokkaita ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä.

 • ElizabethRinne

  Oi, täytyypä lähteä etsimähän kipin kapin näitä tuotteita -kiitos kattavasta postauksestasi! :-)
  Ja oma ihoni on atooppinen ja apteekin tuotteita käytänkin pelkästään.

 • saaruliini

  Ihoni on herkkä sekaiho. Apteekkituotteista olen kokeillut Acoa ja Vichya. Apteekin kosmetiikkatuotteista on positiivisia kokemuksia. Tätä uutta sarjaa on kokeiltava!

 • Tapsi

  Sekaiho ja olen kokeillut ja käyttänyt Vichy tuotteita.

 • kaesa

  Mulla lienee sekaiho. T-alueella kiiltelee helposti ja poskiin+leukaan+otsaan+kaikkialle tulee usein finnejä. Tämän lisäksi onnistun kuitenkin vielä kärsimään pintakuivuudesta.. Apteekkikosmetiikkaa olen jonkin verran kokeillut ja itse asiassa harkinnut vakavasti täysin apteekkikosmetiikkaan siirtymistä.

 • Piiiiu

  Mun iho on sellainen pintakuiva, mutta kuitenkin rasvoittuva. Sekaiho? En oo kokeillut apteekkituotteita aiemmin ja toden nimissä olisi kyllä aika noin muutenkin miettiä omalle iholle sopivampia tuotteita, kuin mitä nyt käytän.

 • maijups

  Täällä ilmoittautuu yksi pintakuiva ja osittain herkkä iho, joka reagoi helposti mm.ilmastonvaihteluihin. T-alue rasvoittuu herkemmin, mutta herkän/kuivan ihon tuotteita saan käyttää ympäri vuoden. Olen kokeillut tuotteita laidasta laitaan ja lopulta aina päätynyt nimenomaan apteekkikosmetiikkaan, se kun näyttäisi parhaiten sopivan iholleni. Avenen, La roche Posayn ja Acon tuotteita löytyy tälläkin hetkellä kaapista ja Avenesta on tullut kyllä mulle sarjana rakkain :) Tämä L300-sarja on tullut jo monessa paikkaa vastaan, pitänee kokeilla tuotteita jossain vaiheessa!

 • ämm

  Viime aikoina olen laiminlyönyt ihoani oikein kunnolla. Toivottavasti onnistaa arvonnassa.

 • onnellinen otso

  Pintakuiva sekaihoni kiittäisi uusista testereistä. Varsinkin näin vuoden aikojen vaihtuessa on haastavaa pysyä ihon muuttuvien tarpeiden perässä. Apteekki puolelta on tuttuja klassikot Louis widmer ja vichy. Acolta käytössä aurinkotuotteet.

 • aisaam

  kuiva on iho ja vähän kokemusta apteekkikosmetiikasta.

 • Tanni

  Katselin tuota samaa sarjaa tänään kaupassa käydessäni ja tuumailinkin, että mikäs sarja se tämä on. Postaus tuli siis hyvään saumaan! :) Oma ihoni on kyllä sellainen hauska kombo, että: rasvoittuva, herkkä, ajoittain pintakuiva sekä epäpuhtauksiin taipuvainen. Käytän milloin mitäkin rasvaa, ihan sen mukaan minkämoinen iho sattuu olemaan sillä hetkellä. :D Apteekkikosmetiikasta on hyvin vähän kokemuksia, ajattelin kyllä testata seuraavaksi La Roche-Posayn tuotteita.

 • Ssuvi

  Mä olen viimeajat paininut ihonhoito tuotteiden valinnan kanssa. Iho tuntuu paikoin rasvoittuvalta ja epäpuhtaalta ja paikoin kuivalta – mietin jopa, että olenko tulkinnut oman ihotyyppini vääräksi tuomitessani sen sekaihoksi. Tällä hetkellä on kokeilussa apteekin Aco-sarja ja kokeilisin mielelläni tätä uuttakin sarjaa.

 • Annabella_

  Ihoni on kuiva, sen lisäksi rasvoittuva ja taipuvainen epäpuhtauksiin. Olen testannut mm. Vichyn, Acon ihonhoitotuotteita. Aurinkoista kevättä! :)

 • Hanna

  Oma ihoni on kuiva ja tarvitsee reippaasti kosteutusta, mutta toisaalta näppylät vaivaavat aina välillä T-alueella, mikä käsittääkseni on sekaihon merkki… Apteekkikosmetiikkaa olen varmasti joskus käyttänyt mutta juurikin tuo hinta yleensä hirvittää, esimerkiksi tällä hetkellä ’yövoiteena’ toimii joku Nivean perusrasva :D

 • Hanna-Leena

  Ihoni on aiheuttanut minulle ongelmia niin kauan kuin muistan. Teini-iässä minulla oli paljon näppylöitä eivätkä ne ole oikeastaan koskaan kadonneet, vaikka ikää on jo 31 vuotta. Itse asiassa viimeisen vuoden aikana ne ovat lisääntyneet. Etenkin poskista iho on puolestaan hirveän kuiva mutta ihohuokoset ovat suuret. Kaiken lisäksi minulla on couperosaa ja ihoni on todella herkkä. Apteekkikosmetiikka olen käyttänyt paljonkin mutta harmikseni erään apteekkikosmetiikkaa olevan lempparituotteeni valmistaminen on lopetettu.

 • pikkis

  Minulla on sekaiho ja apteekkikosmetiikasta olen käyttänyt mm. Acoa ja Avenea.

 • Indra

  Mulla on normaali/sekaiho. T-alue on usein vähän rasvaisempi, mutta muuten normaalille iholle sopivat tuotteet passaavat mullekin. En ole kokeillut apteekin ihonhoitotuotteita, luultavasti siksi, että olen pärjännyt ilmankin ja perusmarkettitavaraa saa halvemmalla.

 • ness

  Ihoni on kuiva ja epäpuhtauksiin (mustapäät, satunnaiset finnit) taipuvainen. Vichyä ja Acoa olen joskus kokeillut.

 • aadad

  Ihoni on tyypiltään kuiva ja erityisesti talvella on kamalaa, kun se hilseilee. Apteekkikosmetiikkaa olen käyttänyt joitakin satunnaisia purkkeja, mutta en säännöllisesti. Kumpa arpaonni suosisi!

 • tuulitu

  Minut on siunattu luonnostaan melko helppohoitoisella ja puhtaalla iholla, jota ei tarvitse niin hurjan kovin hoitaa. Ongelmana on enemmänkin kuiva iho. Apteekkikosmetiikkaa en ole käyttänyt ennen, mutta tietysti luontaistuotteita (mustaherukansiemenöljykapseleita) napsin hyvillä mielin. :-) Olen aina innokas kokeilemaan uutta kosmetiikkaa. Tällä hetkellä käytössäni on Artistyn kosmetiikkasarja ja olen ollut siihen ihan tyytyväinen. L300 kuulostaa vähän sopivamman hintaiseltakin.

 • amoretto

  Tämä sarja on näkynyt nyt paljon somessa, ja toivon pian pääseväni tutustumaan tuotteisiin vähän lähemmin myös itse :) Oma ihoni on kuiva, aika ongelmianen ja reagoi todella herkästi kaikkiin muutoksiin. Olin pitkään tyytyväinen Biothermin tuotteisiin, mutta joku ihossa on muuttunut kun ne eivät enää aja asiaansa kuten ennen, höh! 

  Olen joskus vuosia sitten käyttänyt Vichy merkin tuotteita, joita saa meiltä apteekista. En muista miksi ne jäivät, ehkä hintansa takia?

 • hanne_tasteofhoney

  Mulla on varmaan suht normaali, vähän herkkä iho. Apteekkikosmetiikkaa en ole juuri käyttänyt, olisipa mukava kokeilla näitä!

 • Myyy

  Oma ihotyyppini on sekaiho. En ole itse varmaan ikinä ostanut apteekkikosmetiikkaa, mutta vanhempieni luona käydessäni testaan aina äitini kylpyhuoneen kaapin sisällön.

 • Hilda

  Ihoni on sekaiho. Todella herkästi punoittava ja kuiva, mutta siltikin epäpuhtauksia ja rasvaisuutta on. Kosmetiikkasarjojakin on tullut kokeiltua monia, mutta sitä luottomerkkiä ei ole tullut vielä vastaan! Erityisesti hyvä kosteusvoide on ollut pidemmän aikaa etsinnässä.

 • Tuuli S.

  Sekaiho taitaa löytyä täältä :) Ja kokemusta löytyy apteekista saatavasta Vichy sarjasta kun olen entinen apteekin työntekijä niin tutuksi tuli silloin kyseinen sarja.

 • Helma

  Mulla on varmaan se kuuluisa sekaiho. Teinivuosista huomaan kyllä ihoni tulleen kovasti herkemmäksi. Mä oon sellainen ”sekakäyttäjä” sulassa sovussa luxus- ja halpismerkit.

 • __Maija__

  Oma ihoni on erittäin kuiva, ja atoopikkona minunkin on ollut vaikeaa löytää tuotetta, joka todella kosteuttaisi tarpeeksi ja ravitsisi ihoa sen vaatimalla tavalla. Apteekkituotteista olen käyttänyt reseptillä saatavia perusvoiteita, mutta ne eivät ole ainakaan oman ihoni kohdalla ole olleet riittävän hoitavia. Olisikin mukava päästä testaamaan tätä tuotesarjaa, josko löytäisin tästä sen oman luottotuotteeni! :) Mukavaa vappua!

 • Else

  Oi että, ihastuin noihin hirmu söpöihin purkkeihin. Pakko varmaan kotiuttaa noita ihan itse, jos ei arvonnassa nappaa. Vaikuttavat ainakin erittäin hyviltä nuo tuotteet.
  Minulla on hieman kuivuuteen taipuvainen iho ja varsinkin silmänympärykset pääsevät usein kuivahtamaan ikävästi. Epäpuhtauksista en onneksi joudu kärsimään lähes milloinkaan. Apteekkikosmetiikasta minulla ei ole kokemusta, joten olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan.

 • Emilia M

  Oi, kuulostaa kyllä myös minun pintakuivalle ja herkälle iholleni sopivalta sarjalta!

 • Sirppeli

  Oma ihoni on näin talven jäljiltä pintakuiva sekaiho, kesällä iho tuntuu aina paremmalta. Couperosaa on myös. Olen käyttänyt jonkin verran apteekkikosmetiikkaa, ja Humektan-kosteusvoide on vakiokäytössä.

 • pinka

  Ihoni on rasvoittuva, mutta samalla myös erittäin herkkä ja pintakuiva. Aika kinkkinen siis… Apteekkikosmetiikasta olen testaillut lähinnä kosteusvoiteita (Aco, Vichy…) toivoen löytäväni jonkun toimivan kosteuttajan ilman kiiltoa. Ehkä tässä uusi testattava listalle?

 • Anskurai

  Ihoni on atooppinen, kuiva ja herkkä, joten en ole koskaan käyttänytkään muuta kuin apteekin tuotteita. Lempparit on Avenen tuotteet ja orionin perusrasvat. Olen lukenut tästä sarjasta muualtakin ja aion ilman muuta kokeilla tätä sarjaa seuraavaksi.

 • Immu

  En ollut kuullut tästä tuotesarjasta, pitääpä ehdottomasti kokeilla! Minulla on kuiva, atooppinen ja herkkä iho, ja käytän enimmäkseen apteekkikosmetiikkaa. Tykkään Vichyn kosteusvoiteista, mutta ne ovat aika hintavia. Iholleni sopii kokeilemistani pesuaineista ainoastaan Avenen Extremely Gentle Cleansing Lotion. Käytän Cliniquen silmänympärysvoidetta ja kosteuttavaa geeliä kosteusvoiteen alle. Olisi tosiaan kiva löytää vähän edullisempia tuotteita, ihollani on tähän asti ollut kallis maku… :)

 • tiivaa

  Ihoni on pintakuiva ja couperoosaan taipuva. Apteekkituotteita olen käyttänyt hyvin vähän, tosin luotto kosteusvoiteeni on aqualan l. Olisi ihana päästä hemmottelemaan ihoa testaamalla näitä L300 tuotteita :)

 • Anna E.

  Minulla on pintakuiva sekaiho, joka oireilee toisinaan epäpuhtauksilla. Ihoni on myös ajoittain hyvin herkkä kosketukselle, jopa pieni kynnen raapaisu saattaa turvota ihollani hervottoman kokoiseksi. Olen kuitenkin oppinut elämään oikuttelevan ihoni kanssa ja löysinkin iholleni sopivan kosteusvoiteen lopulta ihan perusmarketista. Apteekin kosmetiikkatuotteista minulla ei ole aiempaa kokemusta, olen jostain syystä pitänyt niitä aina hieman ”mauttomina ja hajuttomina” – mutta toisaalta tehokkaina. Muutama viikko sitten jouduin kuitenkin kokemaan karvaan pettymyksen, sillä luottorasvani valmistus oli lopetettu. Kenties tästä sarjasta löytyisi minulle seuraava Se Oikea? Lisäksi nuo söpöt hennon vaaleanpunaiset purnukat kylppärissä olisivat suorastaan ilo unisille aamusilmille. ;)

 • Karoliinaaa

  Heips, uudet kosmetiikkasarjat kiinnostaa aina! Oma ihoni on pintakuiva sekaiho? Joskus siis rasvoittuva/epäpuhtauksiin taipuva mutta pintakuiva. Apteekkituotteista olen testannut ainakin Acoa ja Vichya. Toivottavasti onnetar suosii.. :)

 • annijj

  Ihotyyppini tuntuu vaihtelevan vuodenajan mukaan, lähimpänä se on kuitenkin sekaihon tuntomerkkejä. Apteekkikosmetiikasta olen käyttänyt ainoastaan täsmätuotteita, joista ei ole pahaa sanottavaa :)

 • Miaable

  Ihoni on pintakuiva sekaiho jos sellaista on edes olemassa! :D Tuntuu että ihoni imee hanakasti rasvoja,mutta rasvoittuu samalla otsalta ja poskipäiltä, joten oikeiden rasvojen löytäminen on aika hankalaa… Apteekki kosmetiikkaa olen halunnut monesti kokeilla, mutta monet rasvat ovat aika kalliita ja mielummin olen laittanut rahat johonkin tunnettuun ”luxus” merkkiin. En tiedä edes miksi?? :)

 • kinuski

  Itselläni on kuiva ja herkkä iho ja esimerkiksi sopivan meikinpuhdistusaineen löytö on harvinaisuus (suurin osa kirelee ja kiristää pesun jälkeen). Apteekkituotteista olen vichya kokeillut satunnaisesti äitini purnukasta, mutta noin säännöllisesti käytettynä ei ole tullut kokeiltua – vaikka varmasti kannattaisi!

 • Katiainen

  Täytyypä testata tuota sarjaa. Itselläni on kuiva iho, varsinkin talvella todella ongelmallisenkin kuiva.
  Olen kokeillut joitain apteekkituotteita, itse tykkään perusmerkeistä kuten Favora. Apteekkituotteissa kuten muissakin on kyllä isoja eroja laadussa, varsinkin kun merkkivalikoima on viimeaikoina kasvanut. Toisin en kyllä ole laadunkaan suhteen niin tarkka, kun usein tulee nämä tuotteet ostettua kauppareissun yhteydessä marketista :)

 • Ihotyyppini on stressifinneilijä. Jepp, ei mikään ”oikea” termi, mutta finnejä pukkaa kun stressaan. Minulla ei ole kokemusta apteekin kosmetiikkatuotteista, yleensä käytän luonnonkosmetiikkaa. Olisi mielenkiintoista tietää miten iho muuttuu (?) jos käyttäisi apteekkituotteita!

 • Anniv-

  Ihoni on pintakuiva ja herkkä, mutta ajoittain rasvoittuva ja taipuvainen epäpuhtauksiin. Apteekkituotteista olen käyttänyt etenkin Sebamedia, Vichyä ja Acoa.

 • Tia...

  Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka on myös herkkä, couperoottinen ja atooppinen. Oikein ihana yhdistelmä siis; ihossani on yleensä samaa aikaa kaikki mahdolliset iho-ongelmat aina finneistä ja kanjonin kokoisista ihohuokosista kuiviin laikkuihin ja ajoittain atooppiseen ihottumaan asti. Sopivien ihonhoitotuotteiden löytäminen onkin lievästi sanottuna hankalaa, joten ottaisin enemmän kuin mielelläni testiin nämäkin uutuudet! Sarjan silmänympärysvoide taitaakin mennä ostoslistalle jos onni ei nyt potkaise, sillä itsellänikin on vaikeuksia löytää tarpeeksi tehokasta silmänympärysvoidetta :)

 • Elina--

  Minulla on herkkä ja pintakuiva sekaiho, joka ajoittain ilmoittelee mahdollisesta couperosasta, joten on jokseenkin haastavaa löytää sopivia ihonhoitotuotteita. Apteekkikosmetiikkaa on tullut testailtua jonkun verran, mutta kuten sanoit, ne todella on aika hintavia. Mielenkiinnosta taitaa lähteä tämä sarja testiin, ihan jo huokean hintansa vuoksi :)

 • rimpula

  Herkkä sekaihoni tykkää Vichyn tuotteista. Aurinkotuotteet on yleensä myös tuota tai sitten Favoraa tai Eucerinia. Acolla on myös kiva puhdistusvaahto ja käsirasva. Yksi ylitse muiden on kuitenkin punainen Bepanthen: sopii huuliin, rohtumiin, kynsinauhoihin… you name it <3

 • Sannananna

  Kuiva ja atooppinen täällä hei ^_^ Apteekkikosmetiikasta on kyllä kokemusta paljonkin, koska ihotyyppini vuoksi sieltä enimmäkseen tulee ihonhoitotuotteet ostettuakin. Tätä kyseistä merkkiä en ole vielä testannut, mielellään kokeilisin.

 • laurasinisofia

  Olen atoopikko. Ihoni ei ole kovinkaan herkkä, mutta kuiva kylläkin ja kuiva iho on suuri ongelma etenkin talvisin. Onneksi nyt keväällä, keskuslämmityksen hieman heikennettyä tehoaan, iso alkaa voida paremmin. Silti suosin kuivalle iholle tarkoitettua kosmetiikkaa. Apteekkikosmetiikasta tutuin merkki on Aco, jonka laadukkaat puhdistustuotteet ovat ovat myös oikeaa hintaluokkaa. Monet apteekkikosmetiikan merkit ovat erittäin hintavia, joten tällainen uusi sarja on enemmän kuin tervetullut. :)

 • Miaa

  Ihoni on sekaiho, jossa on runsaasti epäpuhtauksia, mutta samalla iho kiristää helposti ja on todella pintakuiva. En ole vuosiin käyttänyt muuta kuin apteekkikosmetiikkaa. Olen kokeillut Eucerinin, Acnicylin, Vichyn ja Avenen tuotteita, ja tällä hetkellä käytössä on La Roche-Posay-sarja, josta on tullut ihan lemppari. Olisi mielenkiintoista kokeilla tätä L300-sarjaa.

 • maijis85

  sanoisin ihoni olevan kuiva sekaiho. Apteekkikosmetiikkaa en ole vielä kokeillut, monesti on kyllä ollut mielessä. Tätä sarjaa olisi kiva kokeilla.

 • Marrelii

  Minulla on atooppinen iho ja siksi kasvoni tarvitsee hyviä tuotteita kosteuttamaan kuivaa ihoa. Minulla on muutamia luottotuotteita joita sitten vaihtelen vähän rahatilanteen mukaan:) Apteekkituotteista minulla on hyviä kokemuksia ja niiden sopivuuteen iholleni on helppo luottaa. Minulla on sama ongelma silmänympärysihoni kanssa kuin sinulla, joten täytyypä kokeilla tuota uutuutta!

 • hanna_

  Lähinnä olen apteekista ostanu aurinkosuojavoiteita, lisäksi muutaman kerran muuta kosmetiikkaa. Tiedän siellä olevan hyviä sarjoja tarjolla, mutta joskus on myös hinta tullut vastaan.

 • hilda

  Pintakuiva mutta epäpuhdas sekaiho täällä :) Jonkin verran olen apteekkikosmetiikkaa käyttänyt, ja Sebamedin kasvosaippua on ainoa löytämäni putsari, joka todella puhdistaa muttei kuivata! Suosittelen :) Täytyypä tutustua uuteen tulokkaaseen.

 • Mulla on kasvojen iholla kaikki mahdolliset ongelmat/haasteet: epäpuhtaus (akne/suunympärysihottuma), rasvaisuus, pintakuivuus, couperosa, keratosis pilarit, atopia ja yleisesti herkkyys. Nyt olen ensimmäistä kertaa kokeillut apteekkituotteita ja mietin, josko pysyisin niissä jatkossakin.

 • jen-hei

  Minulla on kuiva, mutta silti epäpuhtauksiin taipuvainen iho ja koska olen ylittänyt jo kolmenkympin rajapyykin niin kaikenlaiset iän tuomat haasteetkin alkavat näkyä ihollani. Olen supertarkka ihon putsailija ja kosteuttaja ja yritän koko ajan keksiä ratkaisuja ihoni vaatimuksiin ja ongelmiin, mutta valitettavasti sitä suosikkituotesarjaa ei vaan ole vielä löytynyt. Törmäsin tuohon L300-merkkiin markettini kosmetiikkahyllyllä ja vaikutti kiinnostavalta. Vielä en ole uskaltautunut ostamaan, mutta mielelläni kokeilisin josko siitä löytyisi vihdoin se iholleni sopivin ratkaisu :)

 • ömmm

  Ihoni on herkkä, atooppinen ja allerginen pintakuiva sekaiho. Eli vaikeahoitoinen. Käytän vain apteekkikosmetiikkaa. Tuota sarjaa en ole vielä saanut testata, mielelläni kokeilisin!

 • -R

  ihoni oikuttelee kuin pahempikin teini,vaikka ikää on mittarissa jo ihan mukavasti…suurimman osan ajasta iho on rasvoittuva ja öljyinenkin jopa,epäpuhtauksiinkin kallistuva,ja sitä seuraa useasti superkuiva jakso kun hilseilee ja kiristää ;s moisen uhmailun takia olenkin kääntynyt apteekki-tuotteiden puoleen mutta kultainen keskitie on edelleen hakusessa…. :/

 • katjah78

  Hei

  Minulla on pintakuiva sekaiho, joka rasvoittuu otsasta :( Monet puhdistustuotteet kuivattaa ihooni kuivia läiskiä, joten käytän mietoja voidemaisia puhdistustuotteita. Sopivaa silmänympärysvoidetta en ole löytänyt helposti ärtyvistä ja vuotavista silmistä johtuen. Oliskohan nämä tuotteet sopivia?

 • Mer

  Olen herkka silmistani, vuotavat helposti kun voiteet ”lampiavat” kasvoilla.
  Ihoni on pintakuiva ja lisaksi nyt sytostaattihoidot vaikuttavat ihon kuntoon.
  En voi ostaa mitaan (oppinut kantapaan kautta) ennenkuin voin kokeilla tuotetta, en kuitenkaan kokeile avatusta naytepurkista koska sielta kouhaistaan kasille rasvaa ohikukiessa.
  Jostain syysta pienia naytepurkkeja ei vain saa. Joten niin kauan pitaydyn ”entisissa” merkeissa vaikka tiedan etta olisi hyva vaihtaa koska ihollekin olisi vain hyvaksi.

 • Mulla on pienestä pitäen ollut atooppinen iho, eli kuiva ja herkkä. Mulla kans silmänympärysiho menee pahimmillaan ihan hilseileväksi, ja jossain vaiheessa kokeilinkin Avenen silmänympärysvoidetta, joka oli kyllä hyvä mutta ei ihan sovi opiskelijabudjettiin…

 • Huiskaus

  Ihoni taitaa olla normaalityyppiä, joka kuitenkin kiukkuilee usein kuivuudella ja satunnaisilla epäpuhtauksilla, jos se ei saa säännöllistä kosteutusta. Apteekkituotteista ei ole kokemusta, mutta niitä olisi kiva testata.

 • annilii

  Lähes normaali iho, T-alueelta rasvoittuvampi. Aco, Vichy, Widmer ja Sebamed tullut kokeiltua.

 • Ana

  Minulla on ärsyttävä sekaiho, joka on paikoin kuiva ja paikoin jopa rasvoittuva ja ajoittain normaali. Tiedän, että pitäisi kääntyä apteekkituotteiden puoleen, mutta jotenkin en ikinä saa aikaiseksi – etenkin, kun tuotteet ovat vieraita. Käytin vuosia todella huonoa päivävoidetta, joka oli aivan liian paksua, mutten jaksanut etsiä uuttakaan. Tämä kertoo ihan liikaa ihonhoidoistani, tuo paketti tulisi siis todellakin tarpeeseen :)

 • Charl

  Ihoni on sellainen joka saa slaagin kun jotain muutoksia tapahtuu. Olen välillä käynyt apteekissa etsimässä sopivia tuotteita, mutta arkikäyttöön ne ovat minulle liian hintavia. L300-tuotteiden hintahaitari kuulostaa budjetilleni sopivammalle ja nuo purnukat ovat ihania! Tuotesarja tulee ehdottomasti testaukseen, josko slaagien määrä vähentyisi?

 • Anna-Mari

  Ihoni on atooppisuuteen taipuiva, herkkä ja helposti kuivuva. Olen käyttänyt erinäisiä apteekkituoteita, koska ne tuntuvat sopivan jollain lailla melkoisen vaikealle iholle. Olen tästä uudesta sarjasta lukenut kommentteja, jotka ovat järjestään positiivisia – olisi hieno päästä kokeilemaan olisiko tämä sopiva omalle ongelmaiholle.

 • Herkkä sekaiho couperosalla.
  Tuntuu vaihtelevan vuodenaikojen mukaan aikalailla. Apteekkituotteista on kokemusta etenkin Vichyn osalta. Pidän Vichyn putsareista, mutta nyt ei ole pitkään aikaan tullut ostettua niitä, kun tykkään vaihdella merkkiä. Myös joitain Acon ja Erisanin tuotteita on tullut kokeiltua ihan hyvällä menestyksellä.
  L300 olisi kiva päästä testaamaan :)

 • Marjaani

  Olen jo muutaman tv-mainoksen nähnyt ja miettinyt, että pitäisiköhän kokeilla… :)

  Ihoni on enemmän tai vähemmän sekaiho. Enää se ei rasvotu niin pahasti kuin joskus nuorempana, mutta ajoittain löytyy epäpuhtauksia ja talvisin iho kuivaa todella voimakkaasti (suvussa atooppisuutta).

  En ole kokeillut apteekkikosmetiikkaa juurikin sen korkean hinnan takia, joka tuntuu varsinkin opiskelijan lompakossa. Mutta kiinnostusta olisi ehdottomasti ja hintansa puolesta L300 voisi ollakin testaamisen arvoinen. :)

 • HeidiKa

  Tämä tuotesarja voisi olla juuri se, mitä olen koko elämäni etsinyt! Ihoni on pintakuiva, mutta herkästi rasvoittuva. Lisäksi olen herkkä monelle voimakkaasti hajustetulle tuotteelle, joten olen tähän asti suosinut vain apteekin tuotteita, muutamia hairahduksia lukuunottamatta. Se täydellinen ihonhoitosarja on vielä löytämättä, oi jospa se olisikin juuri tämä!

 • SannaLL

  Mulla iho on varsinkin talvisin melko kuiva, mutta kesäisin lähempänä normaalia. Apteekkikosmetiikkaa on tullut ennenkin käytettyä jonkin verran, sillä tuotteet joita myydään apteekissa tuntuu jotenkin ”luotettavammilta” :) Siispä, tämän tuotesarjan kokeileminen houkuttelee ehdottomasti! Hauskaa vappua kaikille!

 • MariMari

  Minulla on hyvin atooppinen iho niin kasvoissa kuin vartalossa, joka vaatii jatkuvaa rasvaamista ja rasvoja joutuu ostamaan vähän väliä. Erityisesti silmänympärysvoidetta ja yövoidetta tarvitsisin uudenlaista. Tällä hetkellä on käytössä Avenen, Aqualanin ja Dermalogin apteekkituotteet, jotka alkavat jo ärsyttämään ihoa, vaihtelua kun pitää tehdä välillä rasvoissa. Edullisten ja hyviä rasvoja saa hakemalla hakea, joten mieluusti kokeilisin L300 tuotteita!

 • Jaan

  Minulla on normaali-kuiva iho ja ongelmallisimpana kohtana on nimenomaan kuiva silmänympärysiho.
  Apteekkikosmetiikasta olen kokeillut vain Avenea.
  Kiitos, että vinkkasit tästä sarjasta.

 • Minä vain

  Mulla on tuon pinkin sarjan kasvovoide, ja se on ihan loistava! Siksipä haluaisin saada myös muut pinkin, eli kuivan ihon, sarjan tuotteet. :) Apteekkituotteista Favoran tuotteita olen kokeillut, ihan hyviä nekin.

 • Ihoni on melko toivoton tapaus, rasvoittuva ja epäpuhdas, mutta kuiva ja herkkä. Apteekkikosmetiikka ei ole erityisen tuttua, Biothermia ja Eucerinia olen joskus kokeillut. Tällä hetkellä käytän pääasiassa luonnonkosmetiikkaa, mutta tuo sarja kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta synteettiseksi kosmetiikaksi. Pikavilkaisun perusteella ovat myös salisyylaatittomia, eli en ole niille allerginen! Ihanaa, kokeiluun menee!

 • apparition

  Moikka! Kiitos kiintoisasta vinkistä, hyvää silmänympärysvoidetta olenkin etsinyt, Kiehls on testissä hyväksi todettu mut Se on kallista.. Mulla on sekaiho, joka vähän kenkkuilee. Saako näitä tuotteita ihan mistä vaan peruskaupasta?

 • Emmi-Maria

  Itselläni on todella kuiva iho jota on tullut hoidettua apteekin perusvoiteilla ja Favora-sarjalla. Lemppareita on ainankin Aqualan ja Ceralan perusvoiteet ja Favoran uusi puhditusvaahto.

 • LKM

  Ihoni on pintakuiva, ja välillä kärsin suurista näpyistä, oikeastaan pahkuroiksi niitä voisi kutsua. Parhaan avun olen löytänyt miedoista pesuaineista ja kookosöljystä, jota käytän öisin. Lisäksi ruokavalion muutos ja vihreiden kasviksien lisääminen lautaselle on vaikuttanut positiivisesti ihon kuntoon :) Päivävoide on edelleen haussa, sillä meikin alle kookosöljy ei ole paras mahdollinen.

 • maiijju

  Mulla on sekaiho, ja varsinkin yön ajaksi tykkään laittaa jotain kosteuttavaa voidetta, koska ihossani on kuivia läiskiä. Olen käyttänyt apteekkikosmetiikasta Eucerinin tuotteita.

 • SannaML

  Minulla on sekaiho ja taistelen jatkuvasti epäpuhtauksien kanssa. Apteekkikosmetiikkaa käytän silloin tällöin, lähinnä Vichyä.

 • pöllö

  Pintakuiva ja herkkä. T-alueelta kuitenkin rasvoittuva ja näppyä tulee silloin tällöin. En ole juurikaan tutustunut apteekin valikoimaan, pitääkin katsastaa valikoima.

 • Siiri E.

  Ihotyyppini on surkea mahdoton rutikuiva ja kammottavasti rasvoittuva sekaiho :’D En ole kokeillut apteekkikosmetiikkaa mutta todellakin varmaan kannattaisi!

 • Iidis

  Minulla on aika kinkkinen sekaiho – se on pintakuiva mutta myös paikoitellen rasvoittuva. Nyt se on jostain syystä, auringon vuoksi ehkä, voinut hitusen paremmin :) Apteekkikosmetiikasta on ainoastaan positiivisia kokemuksia! Hyvä hinta-laatusuhde ja miedot tuoksut!

 • Vierailija

  Ihotyyppini on herkkä sekaiho. Apteekkikosmetiikasta on aikaisempaakin kokemusta. Vichy-sarjan tuotteet ovat parhaat tähän asti käyttämistäni tuotteista.

 • enkm

  Mulla on todella kuiva iho ja apteekkikosmetiikasta ei ole kokemusta!

 • today

  Herkka, punoittava, kuivakin on ihoni. Apteekkituotteista Aqualan L ja Vichyn tuotteet olleet käytössä.

 • spring_95

  Oma ihoni on kuiva ja herkkä, lisäksi sillä on vähän taipuvaisuutta atooppisuuteen. Olen käyttänyt apteekkikosmetiikkaa hyvin niukasti, ainoastaan on ollut käytössä Aqualan Duon perusvoide. Siksikin myös olisi mielenkiintoista päästä testaamaan!

 • Nipsunapsu

  Pintakuiva ja varsinkin talvella rutikuiva iho. Montaakin apteekimerkkiä tullut kokeiltua, mutta ei tätä vielä.

 • KikkaJ

  Apteekkikosmetiikka hoitaa herkkää couperosaihoani. :)

 • masi

  Olisi mielenkiintoista tutustua tähän tuotesarjaan! Itselläni on kuiva iho ja varsinkin talvella se ikävästi hilseilee. Ei ole mitään kokemusta apteekkituotteista entuudestaan.

 • katri80

  Sekaiho joka ei ole koskaan kokenut apteekkikosmetiikan kosketusta, vaan joutunut tyyymään markettikamaan

 • NinaK

  Minulla sekaiho ja on kokemusta apteekkikosmetiikasta – ihan laadukasta on =).

 • Vierailija

  Ihoni on tosi kuiva. Olen kokeillut vichy tuotteita apteekinhyllyltä. Kiva olis saada tämä kyseinen tuote merkki kokeiluun.

 • mhs

  Oma ihoni on iloinen sekoitus atoopikkoa, normaalia ja rasvoittuvaa. Kaikenkaikkeaan siis varsin haastava hoidettava. Minullakin tuotteet vaihtuvat usein, mutta Acon vaahtoputsari on kulkenut matkassa useamman vuoden. Myös luonnonkosmetiikka kiinnostaa.

 • Arhippa

  Ihoni on kuiva ja herkästi reagoiva. Lähinnä on kokemusta Vichyn, Acon, Avenen ja Favoran sarjoista

 • KatriinaL

  Vaikuttaa todella kokeilemisen arvoisilta tuotteilta. Oma ihoni on kuiva ja atooppinen. Aiemmin olen kokeillut apteekin kauneustuotteista vain Eucerinin puhdistusgeeliä.

 • Minna Maria

  Minulla on kuiva ja atooppinen ihoni. Kaikki kosmetiikkatuotteeni ostan apteekista. Tämä tuotesarja on vielä ihan tuntematon.

 • Hannara

  Ihoni on pintakuiva sekaiho, joten kosteutuksen tarvetta ilman kiiltoa on tarpeen.

 • saaras

  Oma ihoni on kuiva ja olen etsinyt sopivaa puhdistusvaahtoa jo pitkään, mutta vaahtoja on harvoin kuivalle iholle. Tämän sarjan versio pääsee ehdottomasti testiin!

 • usva

  Pintakuiva ja herkkä iho, mutta myös epäpuhtauksia. Joitain satunnaisia kokeiluja lukuunottamatta en ole juuri käyttänyt apteekkituotteita, lähinnä hintojen takia…

 • Vanilla_Creme

  Minun iho on taipuvainen rasvoittumaan, johon aina muutamia näppyjä ilmestyy edelleen, vaikka 3-kympin puolessa välissä ollaan jo. En ole aiemmin käyttänyt apteekin kosmetiikkatuotteita ja siitä syystä tätä tuotetta olisi mahtava päästä kokeilemaan!

 • Jans

  Ooh nyt on kyllä hyvä vinkki! Mulla on kans tosi kuivat silmän ympärykset, ja muutenkin hirmusen herkkä iho, joten tää lähtee testiin samantien. Oon vuosia käyttänyt apteekin perusvoiteita, kaikki muu valitettavasti tuntuu vaan ärsyttävän:-/ nätit purkit noissa plussaa!

 • Kats

  Minulla on kuiva ja hieman herkkä iho. Lähes pelkästään apteekkituotteita on tullut käytettyä jo pitkään, mutta monet niistäkään eivät ole tuntuneet riittävän kosteuttavilta olematta kuitenkaan liian paksuja. Näitä voisin kokeilla seuraavaksi :)

 • satsumasatu

  Oma ihoni on pintakuiva sekaiho, joka tarvitsee aina lisäkosteutta. Sopivia kosteusvoiteita on vaikea löytää, kun kuivan ihon tuotteet ovat yleensä iholleni liian rasvaisia ja monet muut liian kevyitä. Yksi tosi hyvä voide löytyy nimenomaan sieltä apteekista, Elivon 24h kosteusvoide. Apteekkikosmetiikkaa on muutenkin tullut kokeiltua sopivia tuotteita metsästäessä, tykkään myös NatuViven ja Favoran tuotteista. Putsareiden kanssa ihoni ei onneksi ole niin kranttu, melkein kaikki käy.

 • pihlis

  Oma ihoni on erittäin pintakuiva. Olen jo pitkään käyttänyt acon ihonhoitotuotteita ja olisi mukava testata josko tämä olisi ihoni uusi ystävä :)

 • pihka

  Oma ihoni on luultavammin sekaiho, kuivahko mutta silti epäpuhtauksia tulee. Jotenkin ärysttävän vaikeaa löytää niitä sopivia tuotteita. Vichya olen käyttänyt sekä myös Acoa apteekkituotteista, mutta en niin ihastunut että olisivat jääneet vakkarikäyttöön. Pitääpä tsekata tämä uusi sarja.

 • Jeejeee

  Nuo pinkit kuivan ihon tuotteet olsiivat itselleni varmaankin sopivat. Apteekista ostan ihonhoitoon yleensä vain perusvoiteen ja Bepanthenia.

 • Mastodon

  Minulla on kuiva ja osan aikaa herkkäkin iho. Epäpuhtauksia ei pahemmin ole, että se hyöty sentään, mutta varsinkin talviaikaan ihoni saatta ihan jopa hilseillä kuivuuttaan. Apteekkimerkkejä olen kokeillut mm. Avene, Vichy, Favora…

 • paperbackwriter

  Ihoni on pintakuivuuteen taipuvainen sekaiho, jossa riittää epäpuhtauksia. Varsinainen unelma siis. :D Apteekista olen ostanut lähinnä Acon tuotteita.

 • Annasam

  Oma ihoni on nykyään taipuvainen epäpuhtauksiin ja olisi hienoa päästä kokeilemaan uutta sarjaa. Olen joskus tainnut kokeilla apteekkimerkkejä, mutta vakkareita niistä ei ole noussut.

 • Aamunkoi

  Kuiva ja varmaan nyt 36-vuotiaana jo kohta vanhenevakin iho, argh.
  Olen tykästynyt Vichyn tuotteisiin mutta markettikosmetiikan puoleltakin tulee päivittäiskäyttöön tulevat putelit usein napattua

 • Vierailija

  Minun ihotyyppini on melko hankala sekaiho. Olisi kiva kokeilla L300 tuotteita! Apteekkikosmetiikka tuotteet ovat minulle tuttuja, melkein kaikki kosmetiikkatuotteeni ovat apteekkikosmetiikkaa.

 • nn

  Käytän apteekkituotteita. Etenkin kasvojen aurinkovoide tulee aina ostettua apteekista. Myös tämänhetkinen kosteusvoide on sieltä. Ihoni on ongelmallinen kuiva/rasvainen epäpuhdas sekaiho. Eli kaikki ihotyypit löytyy alueittain kasvoiltani. Nyt etenkin kun käytän apteekkien aknevoiteita, on iho punakka, hilseilevä ja vaikea muutenkin :/ Aknelääke on kuitenkin auttanut akneen, joten suht tyytyväinen olen ihoni tämänhetkiseen tilaan :) Tuo silmänympärysvoide kiinnostaisi etenkin!

 • Malaika

  Onhan noita tullut testattua, Vichyä, La Roche-Posay, Favoraa… Kohtuuhintainen apteekkitasoinen sarja olisi kyllä tervetullut kukkarolle. Ja herkkähän tämä minun hipiäni on…

 • norbert

  Ihotyyppini on jotakuinkin pintakuiva sekaiho. Käytän pääasiassa juuri apteekkikosmetiikkaa ihonhoidossani: Sebamedia kasvojen pesuun, Humektania kosteutukseen. Nuorempana kokeilin myös muita apteekkisarjoja lievän aknen hoitoon, mutta monta vuotta olen mennyt edellä mainitulla kombolla, jonka olen todennut toimivaksi :)

 • Sizu

  Herkkä ja pintakuiva iho. Käytän yleensä apteekin Ceridal-öljyä ihonhoitoon.

 • aiiiiiino

  mulla ontosi herkkä ja pintakuiva iho, apteekki sarjoja on lukuisat kauneus tyypit kyllä suositellut, mutta jotenki ne on aina jäänyt ostamatta korkean hintansa takia.. mutta nyt kuulosti hinta haarukka semmoselta että voisin ehdottomasti kokeilla!! kiitos vinkistä :D

 • hetaliisa

  Oi että! Luinkin näiden tuotteiden tulosta Suomeen ja innolla kokeilisin erityisesti sarjan kasvojen puhdistustuotteita, sillä vakioputsarin maahantulon lopettamisen jälkeen kaipaan uutta lempparia tilalle :)

 • tiku

  Ihoni on tyyppiä ongelma. Kuiva ja älyttömän herkkä. Olen kerran ollut meikattavana, ja meikkaajakin hämmentyi, kun poskipäälleni jäi punainen jälki kohtaan, johon hän kevyesti tuki kättään tehdessään silmämeikkiäni. Ihoni on atooppinen, hyvin ohut ja epäluotettava: ikinä ei voi tietää, millainen naama katsoo aamulla peilistä. Mutta sentään saan pisamia! Apteekkikosmetiikasta ei ole juurikaan kokemuksia, ellei perusvoiteita lasketa.

 • Kristaliini

  Varmaan lähes kaikkia apteekin sarjoja on tullut ainakin kokeiltua. Tämä kuulostaa lupaavalta. Ihoni on pintakuiva mutta silti t-alueelta rasvoituva.

 • Inkeri83

  Mulla on myös kuiva ihotyyppi! Kosteuttavan tuotteen löytäminen iholleni on kyllä tuottanut vaikeuksia. Apteekkituotteista olen kokeillut Vichyä, mutta taisin ostaa liian vahvan ihonkuorintatuotteen.
  Silmänympärysiho kaipaisi erityisesti kosteutta.

 • marimari

  Ihoni on sekaiho ja oikeastaan apteekkikosmetiikka on ainoa joka auttaa pitämään epäpuhtaudet ym harmit kurissa. Ja onhan se ainakin olevinaan jotenkin laadukkaampaa. :)

 • Lemmikki

  Minulla on sekaiho ja olen kokeillut joitain apteekkituotteita iholleni. Tämä uutuus vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.

 • Jaanuska

  Minulla on erittäin kuiva ja herkkä iho, sekä lisäksi pitkälle edennyt couperosa, joten ihon hoito on vaativaa. Edes kaikki apteekin tuotteet eivät sovi minulle, sillä ihoni reagoi myös allergiatestattuihin tuotteisiin. Suosin Avenen tuotteita; niille en ole vielä herkistynyt. Tähän tuotesarjaan en ole vielä ehtinyt tutustua, kehuja olen kuullut paljon.

 • Nellukka

  Ihoni on hieman kuiva, eli tarvitsen kosteuttavaa tuotetta. Apteekkimerkeistä on tullut käytettyä ainakin Vichya, Acoa ja Favoraa. OStan niitä jos on joku tarjous, sillä olen aika tarkka euroistani.

 • Jemma T

  Aivan mahdoton sekaiho, joka on rutikuiva pakkasessa ja superrasvainen ilmastoinnissa. En ole löytänyt mitään tuotteita, jotka sopisivat iholleni täydellisesti. Tarvitsen paljon kosteutusta, mutta inhoan öljyistä ihoani toimistohommissa, öljy saa jopa vedenkestävät meikit leviämään suttuiseksi. Täällä tropiikissa asia on onneksi toisin :)

  Apteekkikosmetiikasta olen käyttänyt perusvoiteita ja joitan kuivan päänahan hoitoaineita, mutta muuten kemppariosasto on apteekissa tuntematon. Innolla kokeilen L300:a kun tulen parin viikon päästä Suomeen!

  Kiitos ihanasta blogista!

 • Mariamaria

  Apteekista on tullut hankittua lähinnä perusvoiteita ja esim. Eucerin ja Decubal sarjoja. Ihoni on herkästi reagoiva ja kuivuu helposti

 • anki anki anki

  Ihoni on normaali tai kuiva, ja silmänympäryksen kuivumista terveydenhoitaja epäili jo atooppiseksi oireeksi. Tuo silmänympärysvoide kuulostaa tosi hyvältä! Käytän tällä hetkellä apteekin perusvoiteita, joista rasvaisempaa apo basea kasvoille ja jotain kevyempää vartalolle. Perusrasvat ja pesu seba medillä ovat ainoat rutiinini. Tuntuu kyllä, että silmänympärysvoide olisi rutiineihin hyvä lisä. Jospa nyt saisin aikaiseksi sellaisen hankkia!

 • Tuikkumuikku

  Ihoni on herkkä ja kuiva, sekä keskialueelta hiukan rasvoittuva. Näppylöitä ei kuitekaan riesana ole. Sekaiho siis kai lyhykäisyydessään kuitenkin. Vichy on tähän saakka ollut lempparini.

 • iv

  Oma ihoni on vaihtelevasti todella kuiva ja epäpuhtauksiin taipuva. Olen kokeillut aika laidasta laitaan erihintaisia tuotesarjoja, mutta en ole ainakaan vielä löytänyt omaa kestosuosikkia. Tämä sarja vaikuttaa lupaavalta ja ulkonäkökin miellyttää silmää.

 • marikki24

  Ihoni on hieman ongelmallinen; pintakuiva, rasvoittuva ja hormooninäpyille altis… Työsarkaa siis riittää. Olen kokeillut apteekkikosmetiikkaa (Vichy) ja olen ollut tyytyväinen; yksinkertaista ja toimivaa, mutta vielä on haussa SE ihonhoito tuotesarja… :)

 • Mulla on rasvoittuva iho, mutta viime aikoina se on ollut poikkeuksellisen ongelmallinen myös siksi, että se on ollut kuitenkin älyttömän pintakuiva! Nää ongelmat alkoi joskus lokakuussa ja vaikka kuinka oon yrittänyt vaikuttaa esim. ruokatottumuksilla ihon hyvinvointiin, ei tilanne ole parantunut hirveästi.

  Jonkin verran on kokemuksia apteekkikosmetiikasta. Favora on ehkä itselleni tutuin merkki. :) Sitäkin näyttää joistain marketeista nykyään saavan.

  marianne.salonen(a)hotmail.fi

 • Milou

  Minulla on pintakuiva mutta epäpuhtauksiin taipuvainen iho, joka on tuottanut ongelmia teini-ikäisestä saakka. Aknea minulla ei enää onneksi ole satunnaisia finnejä lukuun ottamatta, mutta jatkuva tappelu kasvojeni kanssa on aiheuttanut sen, että käytän nykyäänkin lähes pelkästään apteekkikosmetiikkaa. Erityisesti kuorintavoidetta pidän itselleni todella tärkeänä tuotteena hyvän kosteusvoiteen lisäksi, ja olen suosinut näissä usein Vichyn, Favoran tai Acon tuotteita vähän vuodenajasta ja ihon tilanteesta riippuen. Tuota L300-sarjaa testaisin mielelläni, ja olinkin jo vähän siihen tutustunut netissä ennen kirjoitustasi, mutta oli kiva kuulla sinulta positiivisesta käyttökokemuksesta!

 • iida--

  Minulla on sekaiho, jonka kanssa ei onneksi tarvitse sen kummempia tuskailla, jos muistaa pestä ja rasvata tunnollisesti! Olen kokeillut Louis Widmerin tuotteita, jotka eivät sopineet minulle kovin hyvin. Juttelin tästä L300-merkistä viime viikolla hetken aikaa tuote-esittelijän kanssa ja kiinnostuin. Kiinnostavaa tietää, sopisiko tämä merkki minulle Widmeriä paremmin.

 • essip

  Ihoni on herkkä ja kuiva. Olen kokeillut apteekkituotteista ainoastaan avenea, tämä uusi tuotesarja kiinnostaa!

 • katja.t

  Oma ihoni on herkkä ja punoittaa pienimmästäkin ärsytyksestä. Samalla rasvainen ja kuiva, eli kaikkea mahdollista! :) 

  Apteekkikosmetiikkaa olen käyttänyt jonkun verran, kokeillut mikä toimisi omalle iholle. Vielä en ole löytänyt täydellisiä tuotteita, mutta etsintä jatkuu. Viimeisimpänä olen kokeillut Vichy Dermablend -meikkivoidetta ja puuteria. Meikkivoide jäi ainakin käyttöön.

 • annnu

  Ihotyyppini on kai normaali tai kuiva. Riippuu vuoden ajasta. En ole varsinaisesti selvittänyt:) Apteekkikosmetiikasta on kokemusta lähinnä hiustenhoidon puolelta.

 • Melly

  Ihoni on melko hankala ja se on aiheuttanut minulle vuosien varrella paljon päänvaivaa. Useimmiten ihoni on ärsyttävän rasvoittuva ja toisinaan taas kuiva ja kutiseva. Epäpuhtauksia ilmaantuu edelleen liiankin usein. Olen 30-vuotias, joten ryppyjäkin on jo jonkun verran ilmestynyt. Olen kokeillut ties kuinka monta erilaista ihonhoitosarjaa, mutta valitettavasti sitä täydellistä en ole vieläkään löytänyt ahkerasta metsästyksestä huolimatta. Nykyään käytän enimmäkseen markettien ja Dermosilin tuotteita. Apteekkituotteitakin on tullut kokeiltua. Olen kokeillut mm. Sebamed Clear Facea ja Louis Widmeriä. Tuo L300-sarja kuulostaa todella hyvältä ja innostuin heti, kun kuulin sen saapuvan Suomeen. Tahtoisin ehdottomasti kokeilla sitä!

 • SAriV

  Sekaiho, kuiva osin ja osin rasvoittuva. Tähän asti kokeilluista tuotteista parhaat olen löytänyt Biothermin tuotteista.

 • Ama

  Ottaisin mielelläni tästä kopin. Ihoni huutaa jotakin kosteuttavaa! En ole oikein löytänyt mitään erityisen loistavaa ihonhoitosarjaa, joten taidan antaa L300:lle mahdollisuuden.

 • Too

  Pintakuiva sekaiho, joten voit arvata, että ei ole helppoa löytää sopivia tuotteita, kun toisaalta kiristää ja toisaalta kiiltelee… Apteekin valikoimat ovat tuttuja, etenkin Favoran ja ACOn voiteet.

 • Bonanza

  Viimeiset kaksi kuukautta olen taistellut ihoni kanssa, tuntuu että olen saanut jonkun äkillisen kuivuuskohtauksen mutta rasvoittuneisuus ei ole hävinnyt mihinkään. Minulla on tällä hetkellä menossa erilaisia kokeiluja ei rasvojen kanssa ja toivon, että ennen kesää ihoni voisi paremmin ettei tarvitsisi käyttää meikkiä.

 • Esli

  Itselläni on myös melko herkkä ja kuiva iho, eikä vielä koskaan ole tullut vastaan kosteusvoidetta, johon olisin täysin tyytyväinen. Olen myös käyttänyt muutamia apteekista saatavia kosmetiikkatuotteita, mm Aco, Eucerin,Vichy, mutta heidänkään tuotteet eivät erityisemmin hurmanneet vaikka voittivatkin monet markettimerkit. Aloin noin pari kuukautta sitten käyttämään neitsytoliiviöljyä kosteusvoiteena kasvoille ja on pakko kertoa, että hurmaannuin täysin. Minun iholleni se sopii todella hyvin ja etenkin kuivat ja kutisevat silmänympärykset olen sillä saanut rauhoitettua. Ainut huono puoli on, että ilman meikkivoidetta ja puuteria iho jää melko kiiltäväksi, mutta toisaalta kun niitä käytän lähes päivittäin muutenkin niin kiilto ei ole ollut pahempi ongelma.

 • kiiku

  Minulla on erittäin kuiva ihotyyppi ja paljon allergioita, joten ihon kanssa ollut ongelmia oikeastaan koko elämäni. Kaiken maailman purkkia ja purnukkaa löytyy apteekista ja muualta ostettua sekä ihan resepti rasvoja. Tätä l300 en vielä ole kokeillut ja mistäs sitä tietää, se voisi vaikka toimiakkin!

 • Piiti

  Olen +50 v ja atoopikko ja muutenkin ongelmaihoinen. Käytännössä sekaiho ja kokeiluja on ollut hoitotuotteista ihan laidasta laitaan. Kalliista edullisimpiin. Apteekkituotteista Eucerin on sopinut, mutta näin eläkeläiselle liika kallista. Reseptirasvoja on kokeiltu silloin, kun iho on ollut oikein huonona. Mukavaa olisi löytää sellainen sarja, joka sopisi, toimisi ja olisi vielä kukkarollekin mukava.

Related posts