28/04/14

Menovinkki maanantai-illalle (+ eräs dj-debyytti)

5 53 P4275047.JPG

Tämä vinkkaus tulee nyt hiukan lyhyellä varoitusajalla, koska viime viikolla aivokapasiteetin varastivat Wannabe Ballerinasin kevätshow sekä eilinen bloggajakirppis. Mutta jos tälle maanantai-illalle ei satu olemaan ihmeempää ohjelmaa, niin minulla olisi tarjota yksi kiinnostava tilaisuus. Yhteistyöni Suomen valokuvataiteen museon kanssa on nimittäin poikinut aika jännittäviä juttuja. :)

Suomen valokuvataiteen museossa vietetään tänään Portfoliopäivää, jonka ideana on ollut, että mukaan valitut nuoret sekä kokeneemmat valokuvaajat voivat saada palautetta työskentelystään alan asiantuntijoilta. Valokuvataiteilijoilla on tapahtumassa mahdollisuus esitellä teoksiaan, kertoa suunnitelmistaan ja tavoitteistaan sekä esitellä portfolionsa henkilökohtaisesti asiantuntijoille. Ja nyt päästään siihen teidän kannalta kiinnostavimpaan osioon, sillä päivän päätteeksi museolla järjestetään yleisölle avoin iltatilaisuus klo 18-21 (vapaa pääsy!).

Tilaisuuden ohjelmassa on valokuvascreening Portfoliokatselmukseen valittujen valokuvaajien töistä, puhetta, musiikkia ja rentoa yhdessäoloa. Ajatuksena on ollut, että tilaisuudessa valokuva-alan toimijat pääsevät kohtaamaan toisiaan sekä valokuvataiteesta kiinnostunutta yleisöä eli paikan päällä on siis mahdollisuus jututtaa valokuvataiteilijoita sekä selailla heidän portfolioitaan. 

Mikä tästä illasta tekee erityisen jännittävän minun kannaltani, on se, että Suomen valokuvataiteen museolta pyydettiin, että MINÄ tulisin tänään illalla soittamaan tilaisuuteen musiikkia! Mietin pitkään, että uskallanko ottaa moisen vastuun, mutta hauskaltahan tuo kuulosti (ja yhteyshenkilö oli kova ylipuhumaan), niin että nyt sitten teen vähän kuin dj-debyyttini tuolla illan tapahtumassa. :D Paikan päällä on ihan oikeakin artisti, sillä illan aikana tilaisuudessa esiintyy Barry Andrewsin disko, mutta muina aikoina kuullaan meikäläisen musiikkivalintoja. Jos siis haluatte tulla katsomaan, kun minä panikoin ja sekoilen dj-pöydän äärellä ja kajautan ilmoille siinä sivussa Pupulandian soittolistoilta tuttuja äänimaailmoja, niin olette lämpimästi tervetulleita vakoilemaan tätä toimintaa illalla Suomen valokuvataiteen museolle!

Lisäinfoa illan tilaisuudesta voi kurkata museon nettisivuilta sekä Facebookin puolelta. :)

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • My Man Jeeves

  Onnea levareiden taa!

 • Jenniii

  Haa, kiitos! Tällä kertaa käytössä eivät ole oldschool-levarit, vaan tämänpäiväinen debyytti toteutetaan vähän modernimman tekniikan avulla (onneksi!), mutta voi olla, että menee sormi suuhun ensikertalaisella siitäkin huolimatta. Ystävällisesti minulle on kuitenkin hommattu paikalle tekninen tuki, joka jeesaa, jos paniikki iskee. :D

 • My Man Jeeves

  No panic!

  Onneksi läppärinkin takaa voi näyttää ja kuulostaa hyvältä vrt. Wino4ever. <3

 • Jenniii

  Tai tabletin, kuten meikäläisen tapauksessa! ;) Jännää tulee! Ja kiitos tsempeistä! <3

 • pinka

  Onnea keikalle ja terkkuja Barrylle! Huikee tyyppi ;)

Related posts