25/04/14

Valmiina vappuun!

38 Yo_mirri_statuskuva_3_1.jpg

Enää alle viikko vappuun, joten on aika julkistaa erään vappu-aiheisen kisan voittajat… Nyt on juhallisin menoin (NOT!) suoritettu upeiden YO-laketti ja YO-mirri -pakettien arvonta. Jos kommenttejanne on uskominen, laketit ja mirrit taitavat tänäkin vuonna mennä kuin kuumille kiville. :) Mahtavaa! Tällä kertaa arpaonni oli seuraavien kommentoijien puolella:

saaruli:

Juhlin viime keväänä omia yo-juhliani, ja silloin olin hilkulla hankkia lakin sijasta tyttömäisen laketin! Päädyin kuitenkin lainaamaan rakkaan kummitätini jo hieman kellastunutta lakkia. Olen tyytyväinen silloiseen päätökseeni, mutta laketti olisi vapuksi ihan huippu! Mirrin voisin antaa vuoden päästä valmistuvalle sukulaispojalle. :)

Ellielliellie:

YO-lakkia en ole käyttänyt lakkiaisten jälkeen (meillä on itse asiassa sisarusteni kanssa yhteinen ”perintölakki”, ts. jokainen meistä on käyttänyt samaa lakkia lakkiaisissa, samankokoiset päät kun meillä on :D … tämä oli ensin vähän vitsi, siis kun veljeni ei saanut ajoissa lakkia hankittua yo-juhliinsa, mutta siskoni kohdalla se oli jo perinne ;)). Sen sijaan teekkarilakki on ollut päässä usein opiskelujen aikana (=patinaa) ja sittemmin vappuna. Viime vuosina sekin on ollut kaapin perilllä mutta ehkäpä tänä vuonna voisi kaivaa sen esiin. YO-laketti ja -mirri ovat oikein suloiset. Jos voittaisin, niin antaisin siskolle ja veljelle, heillä kun ei tosiaan ole koskaan ollut ihan ikiomaa yo-päähinettä.

Mikko Antero:

Voi miten tykkäisinkään tuosta YO-mirristä, käyttäisin sitä kyllä oikein mieluusti! Itse lakki on pysynyt aika visusti kaapin perukoilla valmistumispäivän jälkeen, sitä ei siis ole tullut vappuina käytettyä :D :) näkisin omaan tyyliin ehdottoman paljon paremmin sopivaksi tuon mirrin, joten sellaisen voisin kyllä hankkia!

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne ja vastailkaa viestiini pikimmiten, niin toivottavasti ehditte saada pakettinne vielä juuri ennen vappua. :)

Yo-Laketti_02_1.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts