22/04/14

Lisää pastelleja!

25 47 P4211550.JPG

Minulta toivotaan usein, että tekisin päivän asujuttuja enemmän siitä näkökulmasta, miten niitä tuttuja vaatteita voi hyödyntää monin eri tavoin. Monet tutuiksi tulleet luottovaatteet vilahtelevatkin asupostauksissa usein, mutta nyt kun asujuttuja on tullut tehtyä tosi harvakseltaan, on luonnollisesti tehnyt mieli kuvata mahdollisimman erilaisia asukokonaisuuksia. Pidin kuitenkin toiveenne mielessä, kun nappasin viikonloppuna vielä kolmannetkin asukuvat. Puin nimittäin ylle taas sen ihanan pastellipinkin trenssin. :)

P4211573.JPG

Vaaleanpunainen pitkä trenssitakki on jo itsessään aika hallitseva vaate, joten päätin ottaa toiveenne haasteen kannalta: miten tästä takista saisi luotua vähän erilaisen asukokonaisuuden, vaikka asun ydin säilyy samana? Jos viimeksi yhdistin hailakkaan pinkkiin ruskeaa nahkaa ja sinistä farkkua, tällä kertaa takki sai rinnalleen toisenlaisia sävyjä. Kun vaatteessa itsessään on jo suuri yhtenäinen väripinta, kannattaa lähteä muuttamaan sen tyyliä asusteilla. Erivärisiä ja -tyylisiä asusteita tai kenkiä valitsemalla erikoisemmankin takin saa näyttämään vähän erilaiselta.

P4211588.JPG

Tämänkertainen takkityylini syntyi vähän puolivahingossa kokeilemalla. Yhdistin ensin vaaleanpunaiseen takkiin räväkän pinkit lenkkarit, jotka olen muuten itse suunnitellut. :) Sain lenkkarit blogin kautta joskus kolme vuotta sitten, mutta lempparikengiksi ne ovat nousseet nyt vasta tänä keväänä ja yhdistelen surutta räikeän värisiä kenkiäni ihan kaiken kanssa. Tällä kertaa ne siis saivat maustaa hempeän väristä takkityyliä. Neon-sävyissä hehkuva pinkki toistui myös pipossa ja kaulaan kietaisin puolestaan sitruunankeltaista. Tykkäsin ihan älyttömästi itse tästä raikkaasta väriyhdistelmästä, joka ei silti hypi silmille, koska takin vaaleanpunainen pohjasävy on kuitenkin niin rauhallinen ja vaalea. Jotenkin värit eivät ihan pääse oikeuksiinsa kuvissa, mutta eiköhän näistä ideaa saa. :)

P4211568.JPG

Vaaleanpunainen takki Tiger of Sweden*, leggingsit Lindex*, keltainen kashmirhuivi Arelalizza, pinkki pipo H&M, lenkkarit Nike Free ID*, laukku Longchamp, aurinkolasit Ray-Ban*, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

*merkityt tuotteet saatu blogin kautta

P4211582.JPG P4211592.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Muoti

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pirtsu

  Hihii, ihanan raikkaana olet ollut ulkosalla. Kiva, etta olet ottanut haasteen vastaan ja kokeillut erilasia kokonaisuuksia. Itse pukisin seuraavaksi korkkarit tuon takin kanssa:)

 • Jenniii

  Ehdottomasti! :) Korkkarit ovat olleet mielessä jo monta kertaa, mutta nyt näitä kuvia on räpsitty kävelyiden lomassa, niin ei ole viitsinyt kävelykengiksi korkkareita valita. :D Tai olisi voinut tulla kävelyseuralaiselta valituksia askeleen tai lenkin lyhyydestä. Ensi kerralla luvassa korkeampaa korkoa, lupaan!

 • NinaLi

  Todella kiva yhdistelmä tuo lime ja pinkki :)

 • Aisha J

  Niin raikas pipon ja huivin yhdistelmä! Ihana kokonaisuus muutenkin :)

 • riiri

  Värit on kyllä ihanat, mutta en vaan ymmärrä kenelläkään tuota trenssi/tai muu tyylikäs vaate+lenkkarit tyyliä.

 • Else

  Siis aivan mahtava asu! Tässä kokonaisuudessa iskee kyllä kaikki.

 • Jenniii

  Se toimii kyllä yllättävän kivasti! :) Kannattaa aina kokeilla kaikenlaista, niin löytyy positiivisiakin yllättäjiä!

 • Jenniii

  Kiitos! Tämän yhdistelmän puen varmasti päälle vielä toistekin. :)

 • Jenniii

  Minä taas olen tykästynyt tosi paljon tuohon lenkkareiden yhdistelyyn vähän kaikenlaisiin asuihin. Poikakaverini tuli juuri New Yorkista matkalta ja sanoi, että siellä on ihan JOKA naisella sellainen muuten supersiisti asukokonaisuus mutta jalassa lenkkarit. Niin pitkään tämä lenkkaritrendi on kyllä jo maailmalla jyllännyt eikä näytä laantuvan, että eiköhän tuo vielä Suomeenkin rantaudu siinä määrin, että silmä tottuu. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Kiva kuulla, että tykkäsit. Kivaa postailla pitkästä aikaa päivän asuja taas!

 • Gänkki

  Paras perustelu e v ö ! Poikkis&nyc.

 • Jenniii

  Haha! :D Ilmeisesti ilmiö oli siellä todella silmiinpistävä, koska tämä oli yksi ensimmäisistä asioista, mitä tyyppi koki olennaiseksi minulle kertoa. Siis ihan hämmennykseen asti oli kuulemma joka ikisellä naisella tuo sama look. Mutta kuten todettua, kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta. ;) Huonoja uutisia silti lenkkarityylin inhoajille, koska veikkaan, että tämäkin näky tulee yleistymään ainakin Helsingin kaduilla entisestään.

 • Satunnainen vakkarilukija

  Ihania uutisia :D Enkä tarkoita lenkkarit New Yorkissa-uutista, senhän me jo tiesimmekin, vaan parisuhdeuutista! Onnea teille, kaunista kevättä!
  Ilmankos näytätkin kuvissa niin sädehtivältä…

 • Jenniii

  Onpa kiva kuulla, että siellä iloitaan minun puolestani. :) Tällä hetkellä kyllä aurinko paistaa niin taivaalla kuin ajatuksissakin. Vähän tästä uutisesta jo vihjailinkin siinä taannoisessa elämäni aakkosia listaavassa postauksessa ja Instagramin puoleltakin jotkut ovat saattaneet poimia vihjauksia. Ei sitä malta ihan vaiti pysyä, kun olo on onnellinen. :)

 • Hosuli

  Ihan mahtava väriyhdistelmä! Rohkea mutta jotenkin niin harmoninen. Otan tästä mallia ja nappaan vähän kirkkaampia vaatteita käyttöön.

 • veveveveveera

  Tosi ihana asu! fiilistelin kovasti jo instan puolella. Kauniit ja raikkaat värit.

 • pb_fin

  Oikein kiva yhdistelmä (jopa se myssy), mutta nuo lenkkarit. Kääk! Joo, myönnetään, että niillä on mukavampi kävellä pitkiä matkoja kuin korkkareilla, mutta kyllä ne kokolailla pilaa hyvän kokonaisuuden. Ei se tee niistä yhtään paremman näköisiä, vaikka miljoona nykkiläistä kävelee niillä päivittäin töihin. Mieluummin korkojen kopsetta Pariisin tai Rooman tyyliin.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Jotenkin tuo vaalea pastelli tuossa taustalla rauhoittaa kokonaisuuden, vaikka mukana on kirkkaitakin värejä. 

 • Jenniii

  Kiitos! Kiva kuulla, että tykästyit! :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Mitä lenkkareihin tulee, niin ne selvästi jakavat mielipiteet, sillä osa tykkää ja osa ei. Eli saa ilman muuta olla mitä mieltä haluaa, mutta minun päätäni tässä tuskin pystytte kääntämään, koska omaan silmään tuo kontrasti näyttää kivalta. :) Ensi kerralla varmasti yhdistelen takkia sitten korkkareihin, mutta tällä kertaa näin!

 • Miksi olla erilainen, kun voi olla samanlainen?

  Paras perustelu: poikkis ja kun kaikki muutkin… :D

 • Jenniii

  Okei? :D Eiköhän tämä sinun mielipiteesi tullut jo selväksi. Mitä tyyliasioihin tulee, niin harvapa meistä niin älyttömän omaperäinen on, vaikka niin itse saattaakin kuvitella. Muodissa kaikki on jo nähty ja tehty, joten minä poimin trendeistä omaan tyyliin mukaan ne jutut, jotka omaa silmää miellyttävät. Minulle omaperäisyys ei ole mikään itseisarvo, vaan tärkeintä on, että itse viihdyn tyylissäni.

  Ja mitä nyt sitten tuohon ”kun kaikki muutkin” -ajatukseen tulee, niin vaikka tämä lenkkaritrendi maailmalla isosti katukuvassa näkyykin, Suomeen se ei ole vielä selvästikään älyttömän suurella volyymilla rantautunut. Oma alkuperäinen kommenttini ei ollut varsinaisesti mikään perustelu millekään, sillä miksi minun pitäisi perustella omaa tyyliäni kenellekään? Pukeudun juuri niin kuin itse haluan. :D Kunhan kertoilin, millaisia trendejä maailmalla on näkynyt viime aikoina, kun osalle tämä lenkkariasia tuntuu olevan niin outo juttu. Suurin osa ihmisistä tottuu lähes joka villitykseen siinä vaiheessa, kun sitä näkyy katukuvassa riittävästi. Omaan silmään tällaisissa lenkkariyhdistelmissä ei ole enää mitään outoa, kun näitä on katumuotikuvissa ja muualla maailmalla tullut vastaan siinä määrin.

 • mn

  Kenenkään tyylitietoisen silmä ei ikinä tule tottumaan yhdistelmään lenkkarit ja trenssi. Ajan kanssa ei, ei ikinä. Miten ihmiset kehtaavat käyttää ko.yhdistelmää? Lenkkarit on lenkille jne.

 • Jenniii

  Ai että kenenkään ikinä? Olet varmasti oikeassa ja tiedät absoluuttisen TOTUUDEN. Tyyli on juuri niitä teemoja, jonka parissa tällaisia absoluuttisen totuuden asioita on paljonkin.

 • iidaaaaaaa

  Hei Jenni! tykkään blogistasi tosi paljon, kiva huomata että verrattuna kaikkiin ns. ostosblogeihin verrattuna tässä blogissa sä käytät tosi usein jo aiemmin ostettuja vaatteita mutta aina uudelleen yhdistettynä! oot todella taitava kirjoittaja ja tää on yks harvoja blogeja joista lukee myös tekstit-ei ainoastaan katso kuvia :) oon lukenut sun blogia ja pitkänpitkän aikaa mutta koskaan en ole mtn kommentoinut. Oot tosi suuri inspiraatio varmasti monelle muullekkin. Hyvää keväänjatkoa! :) t.ida

Related posts