19/04/14

Pastellisävyinen pääsiäinen

18 47 P4181414.JPG

Oi että, mikä ihana sää tänä pääsiäisenä onkaan vallinnut! Olen odottanut talven jälkeen aurinkoa ja näitä vähän lämpimämpiä päiviä malttamattomana ja viimein uskalsin minäkin jättää villakangastakin eteisen naulakkoon, kun lämpömittari on nyt näyttänyt parina päivänä +15 astetta varjossa. Eilen jo hikoilin läkähtyäkseni auringossa, vaikka takki oli jo vaihtunut kevyempään, joten uskaltuduin kokeilemaan vähän keväisempää kokonaisuutta. Ja niinpä jätin rohkeasti kaulaliinan laukkuun auringossa paistattelun ajaksi ja annoin nilkkojen vilkkua ensimmäistä kertaa paljaina sitten viime syksyn. Sain myös piii-iiitkästä aikaa napattua asukuvia, kun sää suosi ja kuvaajakin oli saatavilla. Aika hyvin suoriutui muuten ensikertalaiskuvaaja tehtävästään! ;)

P4181437.JPG

Ulkoilutin nyt viikonloppuna ensimmäistä kertaa Tiger of Swedeniltä saamaani sample-takkia eli ihastuttavaa, hailakan vaaleanpunaista trenssiä, joka muuten on nähty monen lehden sivuilla viime aikoina. Mahdollisesti juuri tämä minun takkini, sillä nämä sample-kappaleethan ovat juuri niitä, joita lainataan muotikuvauksiin. :) Tai ihan tyylipuhdas trenssihän tämä ei ole, mutta saman henkinen kuitenkin. On myös kiva päästä kokeilemaan tällaista vähän pidempää takkimallia, sehän tuntuu juuri tällä hetkellä olevan kovassa nosteessa. Mitäs te muut tykkäätte näistä vähän pidemmistä kevättakeista?

Mutta onpa siis tosiaan mahtavaa, että nyt se kevät todella on saapunut: linnut laulavat, aurinko paistaa, ensimmäiset krookukset kukkivat ja lämpömittari on vahvasti plussalla. Tykkään!

P4181395.JPG

Vaaleanpunainen takki Tiger of Sweden (sample)*, harmaa kashmirneule Vince, farkut Never Denim / BikBok*, aurinkolasit Weekday, laukku Massimo Dutti, herrainkengät Samuji (sample), huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

*merkityt saatu blogin kautta

P4181443.JPGP4181441.JPGP4181405.JPG P4181447.JPGP4181430.JPG P4181446.JPG P4181452.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ellinkäinen

  Arvasinarvasinarvasinarvasin! Ja komiakin on ku mikä! <3

 • Jenniii

  HAHAHA! Emme taida puhua nyt takista… ;)

 • Ellinkäinen

  No ei nyt varsinaisesti mutta onhan tuo takkikin kyllä ihana ja keväinen. Kevättä rinnassa ja takissa :)

 • No, nytkö siellä Suomessa olis lämmintä?!! Olin siellä koko maaliskuun ja jäädyin joka päivä. Kivoja kuvia ja todella ihana toi takki!

  ps. mitä mieltä olet Suomessa tekemästäni kodin stailauksesta?
  http://shoptravelfood.blogspot.hu/2014/04/home-styling-project-13.html

 • Tiina-87

  Oliko tämä kuvaaja uusi miesystävä? Komea kuin mikä :)

 • sofiaaa

  Ihana asu, takki on kerrassaan upea – samoin nuo kengät joita olen ennenkin ihaillut! ;) Olisikohan jostain mahdollisuus hankkia tuollaiset?

 • Minä vain

  Ah, mikä takki! <3 Rakastan trenssitakkeja!

 • Vierailija

  Ihana trenssi; malli ja väri! Katsoin ensin ekasta kuvasta, että olet leikkauttanut itsellesi pitkän polkan, mutta etpäs ollutkaan. Pakko kyllä todeta, että sulle sekin kävisi kauniisti. Ihan tuli ekasta kuvasta Keira Knightley mieleen.

 • nn

  Tuollaiset tosi pitkät takit näyttävät aamutakeilta :D

 • Ullalaa

  Upeista upein takki, todella kaunis!

 • Jenniii

  Joo, täällä on nyt ollut muutaman päivän ajan ihanan lämmintä! Kuulun tosin, että keskiviikon jälkeen on kai taas viilenemässä, höh! No, pitää nauttia nyt kun voi. :) Ja kiitos, takki on kyllä tosi mieleinen!

  Näyttipä kodikkaalta ja nätiltä tuo kotistailauksesi! 

 • Jenniii

  Kiitos, ihana on! :)

 • Jenniii

  Guilty as charged! :D Ja kiitos, häntä kyllä ilokseen katselee. :)

 • Jenniii

  Kiitos, olen itsekin aivan ihastunut tähän takkiin! :) Ostin kengät Samujin sample salesta ja koska nämä taisivat olla peräti protomalli (eli varsinaisia sampleja edeltävä koemalli), en osaa yhtään sanoa ovatko nämä päätymässä myöhemmin tuotantoon. Ei taida auttaa kuin seurailla silmä kovana Samujin uutuuksia, josko siellä tulisivat joskus vastaan tällaiset. :) Kauniita herrainkenkiä löytynee kuitenkin myös muilta merkeiltä, joten jos tarve on akuutti, kannattaa varmasti katsella myös muualta. :)

 • Jenniii

  Kiitos, tämä on kyllä tosi kiva! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Ja tosiaan, niinpä näyttääkin! :D Olen itse asiassa pitkään jo miettinytkin, että jossain vaiheessa pätkäisen tukkaa lyhyemmäksi, juuri sellaiseen pitkään polkkamalliin. Vielä en ole kuitenkaan ihan valmis luopumaan pitkistä kutreistani. :)

 • Jenniii

  No täytyypä sitten pitää huoli, etten pue tätä sellaisten pyjamahousu-tyyppisten pöksyjen kanssa. :D Tai itse asiassa, alkoi heti houkuttaa tehdä juuri niin, haha!

 • Jenniii

  Kiitos! Tämän tyyppisiä olin ehtinyt ihastella lehtien palstoillakin, joten oli kyllä ihana yllätys saada tämä omaksi. :)

Related posts