17/04/14

West Coast

3 32 Lana-Del-Rey-West-Coast-Feature.jpg

En oikein aina ole ollut ihan varma, mitä mieltä olen Lana Del Reystä, mutta ei sitä kyllä käy kieltäminen, että neitokaisella on liuta ihan erinomaisen hyviä pop-kappaleita ansioluettelossaan. :) Korvaa miellytti myös tämä tuorein tulokas West Coast, joka julkaistiin pari päivää sitten kovalla ryminällä. Tummasävyinen biisi onnistui heti ponnahtamaan sosiaalisessa mediassa ahkeraan kiertoon, mutta siltä varalta, että joku teistä ei ole ehtinyt vielä tätä kuulla, niin laittakaahan soimaan!

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Suvi55

  Lana Del Rey on ihana ja olen hänen musiikistaan pitänyt huisisti, mutta tämä uutukainen jättää jotenkin kylmäksi. :( Ehkä tähän kasvaa vielä kiinni tai sitten on vain odotettava josko uuden levyn toinen sinkku iskisi enemmän. :)

 • Tämä kyseinen biisi ei ole suosikkini, vaikka tykkään tästäkin. Young and beautiful on vieläkin suosikkini!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Niania

  En malta odottaa videota tähän biisiin, takuuvarmasti visuaalisesti upeaa tavaraa tulossa, niin kuin kaikki aieimmatkin Lanan videot! Ja tykkään kyllä biisistäkin. :)

Related posts