16/04/14

Kaunis kuin karamelli

5 64 P4161337.JPG

Yhteistyössä Väska

Kirjoitin alkuvuodesta uudesta upeasta suomalaisesta laukkumerkistä Väskasta, jossa yhdistyvät upealla tavalla suomalainen suunnittelu ja espanjalaisen käsityön perinteet. En kommenttien perusteella ollut ainoa Väskaan ihastunut ja oli ilo kuulla muutamalta jo Väskan omakseen hankkineelta, että laatu todella vastasi mielikuvia ja odotuksia. Päädyinpä sitten itsekin ostamaan tabletilleni suojaksi kauniin Aamu-clutchin, kun löysin sen tarjouksesta. Ja on pakko todeta, että harvoin törmää yhtä korkealaatuisiin tuotteisiin kuin nämä Väskan laukut. Nahka on niin paksua, jämäkkää ja kestävän tuntuista, että veikkaan tuon clutchin päätyvän vielä perintönä jälkipolville useammankin sukupolven yli.

On aina jotenkin hyvin hämmentävää, kun saa joltakin itse ihailemaltaan tyypiltä viestiä, jossa tämä henkilö kertoo seuraavansa blogiani. Väskan suunnittelija ja perustaja Ann-Sofi pitää brändinsä nettisivuilla varsin matalaa profiilia, enkä ensimmäistä Väska-blogijuttua tehdessäni onnistunut edes selvittämään, kuka merkin taustalla häärii. Ihailin kuitenkin suuresti itse designin ohella hänen eettisiä ja ekologisia arvoja edustavaa suunnittelufilosofiaansa sekä jo kuvien perusteella loppuun asti mietittyä viimeistelyä ja laatua. Jutun julkaistuani sain Väskan suunnittelijalta Ann-Sofilta viestiä, sillä hän oli yllättynyt ja ilahtunut huomatessaan postaukseni. Yhtä yllättynyt ja ilahtunut olin minä, kun selvisi, että hän lukee blogiani. :)

P4161338.JPG

Yksi Väska kaapista siis jo löytyikin, mutta Ann-Sofi antoi minulle hiukan esimakua nyt keväällä ilmestyvästä ja itse asiassa tällä viikolla Suomessakin myyntiin tulevasta uudesta Aura-mallistosta. Sain valita yhden keväisen Väskan omakseni ja testata sitä jo vähän ennakkoon, ennen kuin mallisto varsinaisesti tulee myyntiin. Kun tutkin uuden malliston kampanjakuvia, tuli fiilis, että hitsi vie, suunnittelija on taas ylittänyt itsensä, sillä tämä mallisto on vielä upeampi kuin se edellinen! Tuttua paksua nahkaa ja tuttua muotokieltä, mutta tällä kertaa laukuissa on mukana samettisen pehmeitä pintoja, hempeän keväisiä värejä ja klassisia kulmikkaita muotoja.

Pähkäilin pitkään oman valintani kanssa, mutta päädyin lopulta pieneen, näppärän pienikokoiseen Sini-laukkuun puuterisen vaaleassa värissä. Ja kun sain sen viimein hyppysiini, niin olin oikeasti ihan mykistynyt siitä, miten ihanalta sen samettinen pinta tuntuu ja miten mielettömän kaunista työtä se onkaan. Vaikka ei sen olisi minua pitänyt yllättää – olinhan saanut esimakua Väskan uskomattomasta laadusta jo sen Aamu-clutchin myötä. Ainoa huolenaiheeni tuon Sini-kaunokaisen kohdalla on tuo hirmuisen arka väri. Uskaltaako noin hennon väristä laukkua käyttääkään? Jos teillä on hyviä vinkkejä tuon vaalean samettisen nupukkinahan suojaamiseen, niin niitä otetaan vastaan. Ihan perus suojasuihke nyt varmaan toimii ainakin?

P4161339.JPG

Suosittelen kurkkaamaan koko uutuusmalliston laukut Väskan nettisivuilta, joskin on varoitettava, että ne saattavat aiheuttaa sydämen tykytyksiä. Tämän oman Sini-laukkuni lisäksi tykästyin kovasti myös hauskaan Elma-reppuun. :) Ennemmin minä tällaisia ostan kuin kalliiden ulkomaisten luksusbrändien tuotteita! Mikäs on mallistosta oma suosikkinne? Ja kuinka monelta löytyy jo kotoa oma Väska?

P4161342.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts