16/04/14

Esittelyssä ystävän koti: kurkistus Riikan keittiöön ja ruokailutilaan

7 52 P4151290.JPG

Enpäs malttanut odottaa tämän ystäväni Riikan kotijutun kanssa kauempaa, vaan laitan saman tien ensimmäisen olohuone-esittelyn perään tulemaan tämän toisenkin puoliskon kämpästä. :) Asunnosta sekä sen asukeista löytyy enemmän infoa tuosta aiemmin tänään julkaistusta blogijutusta ja nyt keskitytään enemmän visuaaliseen puoleen. Pääsin siis eilen kuvaamaan ystäväni Riikan ja hänen miehensä kaunista kotia ja nyt esille pääsee asunnon keittiö ja ruokailutila -puolisko. Kämppä on siis käytännössä yhtä isoa huonetta, mutta aiemmassa postauksessa painopisteessä oli olohuone-osasto.

P4151277.JPG

Kuten jo aiemmassa jutussa mainitsinkin, suurin osa asunnon kalusteista on metsästetty roskalavoilta, kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista, tai saatu perintönä sukulaisilta ja tuttavilta. On kivaa huomata, miten sekalaisistakin elementeistä kootusta sisustuksesta voi tulla niin harmonisen näköinen, kun asialla on osaava ja hyvällä visuaalisella silmällä varustettu sisustusintoilija. :)

P4151282.JPG

Suuren ja kodikkaan ruokapöydän ympärille on koottu ihastuttava kokoelma kolmenlaisia tuoleja ja muutenkin sisustuksessa on käytetty ennakkoluulottomasti luovuutta: esimerkiksi ruokapöydän ylle laskeutuvna valaisimen kupu on alun perin ollut erikoinen pöytä, josta on sitten vain muokattu lamppu. Oma ehdoton sisustussuosikkini ystäväpariskunnan kotona on silti tuo mahtava Pinokkio-suppilo, joka onkin ripustettu seinälle ihan aitiopaikalle. Aikuisenkaan sisustustyylin ei tarvitse olla tylsää ja huumorintajutonta – ja se näkyy kyllä tässä kodissa! :)

P4151326.JPGP4151260.JPGP4151303.JPG P4151278.JPG

Veikeä Kekkilän katoksen mallinen vihervalo on lahja Riikalta miehelleen.

P4151274.JPG

Pitkänenäinen suppilo-Pinokkio löytyi italialaisen Alessin valikoimasta. 

P4151300.JPGP4151279.JPGP4151273.JPG
P4151271.JPG
P4151323.JPG P4151306.JPGP4151305.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Koti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • vraa

  Ei liity nyt postauksen aiheeseen, mutta kuuntelin tässä samalla blogiasi lueskellessa musiikkia ja totesin, että saattaisit pitää tästä: https://soundcloud.com/ama-diver/steaua-lost
  Adda Kaleh -nimellä tuottava nainen maalaa musiikilla voimakkaita ja eeppisiäkin maisemia. Tuo kyseinen biisi on aika tumma ja voimakas, jota kuulas lauluääni tasapainottaa.
  Tässä puolestaan Throwing Snow’ta featuroimassa http://vimeo.com/90742488 (On muuten hieno video!)

 • Liinani

  Ihana tapa pitää tuoreita yrttejä esillä:)

 • Hih, bongasin jo ekasta kuvasta hyllyltä tuon ihanan, vaaleanpunaisen radion. Itselläni on lähes samanlainen! On kyllä ihana vekotin ♥ ja parasta taitaa olla töpselisähkön toinen vaihtoehto, patterit, joiden ansiosta kevyen pikkuradion saa mukaan piknikeille ja retkille.

  Koti näyttää kyllä ihanan kauniilta, aivan kuten sanoit. Omassa kodissani vallitsee luova ja lievästi hallittu kaaos, muttei kuitenkaan sotku, ja vähän samaa henkeä tuntuu tuoltakin löytyvän :)

 • Jenniii

  Pitipä tsekata nuo heti. :) Ensimmäinen biisi ei ihan iskenyt, mutta tuo video oli ihan huikea ja siitä biisistäkin innostuin enemmän. Kiitos vinkeistä ja saa jatkossakin ehdottomasti laittaa! 

 • Jenniii

  Joo, tuo Kekkilän vihervalo on todella kivan näköinen sisustuselementti. Olen vähän itsekin haikaillut sellaisen perään, mutta ainakaan nykyiseen omaan keittiöön tuollainen ei harmi kyllä mahdu. Ehkä seuraavassa kämpässä sitten! ;)

 • Jenniii

  Tivoli Audiolla on kyllä niin tyylikkäitä radioita! Minullakin sellainen nököttää tuossa hyllyllä, vaikkakin ihan hillitysti valkoinen. :)

 • Vierailija

  Kiva, että teet kotijuttuja, minä ainakin tykkään! Erityisen inspiroivaa on nähdä koteja, joiden sisustuksessa on suosittu kirppisjuttuja. Yllättävän monilla on edelleen sellainen käsitys, että kirppikseltä löytää vain huonolaatuista ja vähän rähjäisen näköistä tavaraa, vaikka niin ei todellakaan ole. Itse olen löytänyt esim. huuto.netistä ison antiikkikaapin murto-osalla siitä hinnasta, mitä antiikkiliikkeet vastaavista pyytävät.

Related posts