15/04/14

Vielä kerran hammashommia!

7 50 P1217459.JPG

On ollut ihan tosi mielenkiintoista kirjoitella viime aikoina kaikenlaisista hampaisiin liittyvistä asioista ja vielä kiehtovampaa on ollut se keskustelu, joka aiheiden tiimoilta on kommenttiboksin puolella heräillyt. Kiitos siis kaikille hammaskeskusteluihin osaa ottaneille. Olen oppinut valtavasti uutta ja on ollut ilo huomata, että postaukset selvästi ovat antaneet teille muillekin paljon. :) Huippua!

P4061112.JPG

Vielä on sen verran luvassa hammasjuttuja, että viisi onnekasta ovat voittaneet itselleen Yotuel-tuotepaketit ja nyt olisi aika kertoa, keiden puolella onnetar on tällä kertaa ollut. :) Annanpa sitä ennen vielä pari pientä Yotuel-vinkkiä, jotka olen itse saanut parhaan (eli valkoisemman) lopputuloksen saavuttamiseksi: hampaita kannattaa pestä kolme kertaa päivässä vähintään kolmen minuutin ajan. Kahdellakin pesukerralla saa tuloksia, mutta ehkä hiukan hitaammin. Tuo kolmen minuutin vaikutusaika on silti tärkeä, sillä optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi hammastahnan on hyvä päästä vaikuttamaan hampaiden pinnoilla mahdollisimman kauan. Sain myös vinkin, että suuta ei välttämättä kannata huuhtoa pesun jälkeen. Minulle tuo on kyllä vaikea noudattaa, koska suu vain jotenkin tuntuu raikkaammalta, jos sen saa huuhdella pesun jälkeen.

P1217551.JPG

Mutta nyt siis ne voittajat! :)

N-ennu

Kuuden vuoden tupakointi teki omat merkkinsä hampaisiini. Juuri nyt keväällä tulee kolme vuotta täysin savutonta elämää mittariin, mutta lukuisat markettien valkaisevat hammastahnat eivät ole auttaneet hävittämään tummentumia. Hampaiden valkaisu on ollut haaveissa jo jonkun aikaa, mutta opiskelijan budjetti ei siihen veny.. Olisi mahtavaa voittaa ja päästä kokeilemaan olisiko tästä paljon kehutusta Yotuelista apua!

kakku

Kuulostaapas hyvältä tuotteelta! En ole kokeillut valkaisevia hammastahnoja, mutta tällä hetkellä menossa on kotivalkaisu Crest Whitestrips-liuskoilla. Eroa entiseen en ainakaan vielä näin viikon käytön jälkeen huomaa, vaikka olen lukenut muiden hyvistä kokemuksista. Tämän jälkeen taidan kääntyä suosituksesi myötä Yotueliin ;)

Miumaunmukkaan

Pitääpä lueskella, että mikä on tuotteen teho hammaskiveä vastaan, sitä kun tulee sen verran paljon vaikka kovasti koetan hammaslankainta ja -väliharjaa käyttää. Minulla on myös hampaissani ikävät tummat jäljet jo aikaa sitten poistetuista hammasraudoista, joten olisi ihana kokeilla Yotuelia. Osallistun siis innolla.

Neelia

Hampaat on minulle vähän kuin pakkomielle. Yritän hoitaa hampaitani mahdollisimman hyvin, ja tarkastutan ne usein. Valitettevasti juon paljon, eli päivittäin, Coca Colan zeroa, ja pelkään joka päivä, mitä se tekee hampailleni. Hampaani ovat kyllä, ainakin vielä, kunnossa, eikä colan juonnilla ole ainakaan vielä ollut kiilteelle haittaa. Hammaslääkärikin neuvoi olemaan panikoimatta! :)

Hampaanpesun yhteydessä käytän AINA lankaimia! Olen todennut ne hirvittävän hyviksi, sillä olen vähän neuroottinen hammavälien puhtauden kanssa. Hammastahnana olen käyttänyt Pepsodentin micro granule -tahnaa. Minulla se on toiminut tosi hyvin ja lisäksi se on hyvänmakuista.

Kerran olen valkaissut hampaani tuolla samalla menetelmällä kuin sinä. Se toimi aika hyvin, vaikka omat hampaani ovat melko valkoiset. Vaikutus kesti jonkun aikaa, mutta mielestäni hampaani ”tummuivat” vähitellen entisen värisiksi.

Olisi todella kiva kokeilla Yotuelin valkaisevaa tahnaa, etenkin kun olen menossa naimisiin kesällä ja kuvissa olisi hyvä olla valkoisin mahdollinen hymy! :)

Lumimarja

Voi että nyt kyllä kiinnostaa kisa ja kovasti! Minulla on hammaslääkärin mukaan ”hyvät ja vahvat eli hieman kellertävät hampaat”, minkä vuoksi minulla ei ole koskaan ollut reikiä. Miinuksena onkin sitten tuo keltaisuus… En ole juuri valkaisevia hammastahnoja kokeillut, koska hampaiden suojaaminen ja fluori on ollut se ykköskriteeri tahnan valinnassa. Käytin noin puolen vuoden ajan yhtä valkaisevaa tahnaa, enkä huomannut sen valkaisutehoa. Tätä on pakko kokeilla! Eikä tarvitsisi miettiä, suojaako tahna tarpeeksi, kun kerran hammaslääkärisikin suosittelee.

Pari ksylitolipastillia aina ruoan jälkeen :) Ja hampaiden pesu aamulla ENNEN sitruunavettä ja aamupalaa! Siinä tärkeimmät ohjenuorani. Hammaslankaa pitäisi käyttää (hammaslääkäri sanoo siitä aina), mutta jotenkin se aina unohtuu, ja kylmät väreet tulee pelkästä lanka-ajatuksestakin… Voisi nostaa sen paketin nyt johonkin esille, että tulisi käytettyä.

Kiitos kaikille kisaan ja keskusteluun osallistuneille ja onnea voittajille! Sähköpostissa odottaa lisäinfoa. :)

P4061119.JPG

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Eikös kilpailun pitänyt olla voimassa torstaihin 17.4 asti?

 • EmiliaMaria

  Olipas muuten ärsyttävä ominaisuus tuossa hammastahnatuubissa, että se korkki ei ole ihan satavarma, vaan falskaa sitä tahnaa sinne korkkiin ja tulee sotkua. Luulis ton hintaisessa tahnassa olevan pakkauskin laadukas, vaan ei :/ Muuten kyllä ääni yotuelille, mieskin tykkäs että aftat hävisivät. 

 • Jenniii

  Apua, minulla on sinne kyllä lipsahtanut väärä päivämäärä, sillä kisan oli määrä olla voimassa vain to 12.4. eli viikolla on heittänyt vahingossa tuo voimassaolopäivä. Olen näköjään ollut itse aikaani edellä kisaa julkistaessa. Pahoittelut, jos tästä on aiheutunut harmia jollekulle. 

 • Jenniii

  Minä en ole moista falskaamista huomannut. Voisiko olla kyseessä joku maanantaikappale vai onko sama juttu tullut vastaan jo useammassakin tuubissa?

 • Vierailija

  Heippa, siis to 10.4.? Lauantaina oli 12.4. Vai oonko nyt ihan sekaisin..hmm

 • Jenniii

  Kääk, olen nyt sekoillut päivämäärissä ihan huolella, siis katsonut väärää kuukautta tai jotain. :D Mutta joka tapauksessa kisan oli tarkoitus olla voimassa noin viisi päivää kuten blogikisoissa yleensäkin, eli nyt se on kyllä jo päättynyt. Pahoittelut sekoilusta! :D

 • Jenniii

  Tai sitten se oli vain joku hämärä näppäilyvirhe. Joka tapauksessa, kun voittajatkin on nyt julkaistu, niin kisa on siis päättynyt.

Related posts