15/04/14

Hyvän mielen musiikkia ja muuveja

4 43 jungle-heat.jpg

Toivottavasti nämä musiikkijutut jaksavat vielä kiinnostaa, koska jonossa on vaikka kuinka monta. :) Tänään jakoon pääsee varsinainen hyvän mielen kokoonpano Jungle, joka starttasi toimintansa vasta viime vuonna. Levyä bändi ei ole vielä julkaissut, mutta muutamat sinkkuna julkaistut biisit tempaavat mukaansa aivan mahtavalla tavalla. Tykkään myös ihan älyttömästi Junglen musiikkivideoista, joissa on unohdettu kikkailut ja luotetaan tanssin voimaan. Näistä tulee niin hyvä mieli!

PS. Ja tosiaan, tuon Platoon-videon tanssijamimmillä on ikää kokonaiset 6 vuotta. HUH! En uskalla edes miettiä, mitä hänestä vielä tulee…

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts