14/04/14

Oi ihana Michelle

12 58 michelle-williams-louis-vuitton-2014-photos3.jpg

Tuntuu hullulta, että Michelle Williamsin esittämä Jen oli aikanaan inhokkihahmoni Dawson’s Creek -sarjassa. En jostain syystä voinut sietää hahmoa enkä näyttelijää, enkä varsinkaan ymmärtänyt, miksi Jen oli sarjan poikien keskuudessa niin suosittu. Vaan kyllä on ääni muuttunut kellossa sitten niiden aikojen. Jossain vaiheessa Michelle Williamsista kasvoi mielettömän kaunis ja lahjakas näyttelijä, joka on ilahduttavalla tavalla pitänyt päänsä ja itsensä kasassa Hollywoodin pyörityksessä. Jos nyt näin voi ihmistä lainkaan tuntematta sanoa, niin hän kyllä vaikuttaa yhdeltä maailman tavallisimmista ja tasapainoisimmista superstaroista – ja se on siis pelkästään hyvä asia. 

Jotenkin se mieli siis muuttui tuosta tyypistä aivan laidasta laitaan vuosien varrella, koska nyt Michelle Williams on minusta yksi maailman upeimmista naisista. Ja on kerrassaan ilo havaita, että hänen upeutensa on huomattu myös Louis Vuittonilla, koska kaunokainen tähdittää merkin kampanjaa nyt jo toista kertaa. Hitto vie, mikä beibe! Kyllä tuossa laukut jäävät sivurooliin, sanon minä. :)

michelle-williams-louis-vuitton-2014-photos2.jpg michelle-williams-louis-vuitton-2014-photos4.jpg michelle-williams-louis-vuitton-2014-photos5.jpg 629x943xmichelle-williams-louis-vuitton-2014-photos1.jpg.pagespeed.ic.uwEsKV8_jh.jpg

Photos: Michelle Williams by Peter Lindhberg with styling by Carine Roitfeld for Louis Vuitton (via Fashion Gone Rogue)

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Forget the bags, we want Michelle!

  Ah, voi ah mikä ihanuus

 • Mä en itseasiassa vieläkään oikein lämpeä Jenille eikun siis Michellelle, mutta näissä kuvissa täytyy kyllä todeta että on tosi kaunis ja sopii tollanen poikatukka ihanasti. <3

 • Maria S.

  Michelle on kyllä mahtava sekä ruudulla että näissä mainoksissa! Tässä kampanjassa tykkään arkisemmasta lookista; tuntuu, et LV haluaa profiloitua enemmän arkikäytön tai arjen luksuksen suuntaan.

 • juulimaa

  On kyllä ihana! Ja kylläpä näyttää raikkailta nuo värimaailmat! Teissä on kyllä Michellen kanssa jotain samaa, tuollaista raikkautta ja tyttömäisyyttä.

 • annaandandyathome

  On kyllä uskomattoman kaunis nainen ! Ja samaa mieltä Maria S.n kanssa siitä että ihanan ”arkinen look”

   

 • Koo

  Toimiva kampanja: Michelle saa mut ekaa kertaa koskaan ajattelemaan että voisin jopa ostaa Vuittonin laukun :D

 • Rheena

  Take this waltz…ihana leffa, ihana Michelle!<3

 • Hän vaikuttaa kyllä ihanan persoonalliselta myös haastatteluissa :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

 • vihreä ananas

  Aina kun näen Michelle Williamsin kuvia niin tekee mieli leikata tukka lyhyeks! :)

 • Mun mielestä taas se tummatukkanen pääosassa oleva jahkailijatyttö oli ihan älyttömän ärsyttävä ja pikkusievä! Jen oli kaikista normaalein koko sarjassa. :D Samastuin myös Jeniin, koska itsekin olin samanlainen pulloposki teininä. Eli mun mielestä Michelle on aina ollut kaunis. Hah. Nyt hän on tietty vaan paljon laihempi. (Tää oli muuten ensimmäinen kommentti minkä olen ikinä kirjottanut mihkään blogiin. Mitähän mä pistin mun espressoon.) Vuittonin päälle en oo ikinä ymmärtänyt.

 • Hosuli

  Laukkuja ei tosiaan juuri huomaa näistä mainoksista. Michelle on myös mahtava idoli lyhythiuksisille – hänen nimeään googlamalla löytyy kivasti kuvamateriaalia kampaajakäyntejä varten. :)

 • Jenniii

  Asiaan vaikuttanee myös se, että kerrankin noita laukkuja ei ole kuorrutettu niillä monogrammeilla! :D

Related posts