13/04/14

Metal & Dust

13 80 London-Grammar-If-You-Wait.jpg

Oi mikä mieletön uuden musiikin pariviikkoinen minulla onkaan ollut. :) Olen löytänyt parin viime viikon aikana aivan loistavia ja itselleni uusia artisteja sekä biisejä, että suorastaan hykertelen täällä itsekseni. Ja uusi soittolistakin syntyy täällä näiden löytöjen inspiroimana kovaa kyytiä. Tämän aamun uusi bongaus on brittibändi London Grammar, jonka bongasin pikkuveljeni soittolistalta. Pikkuveljeni listalle nappaama biisi kuulosti hyvältä ja ryhdyi testailemaan muitakin biisejä ja löysin tämän helmen Metal & Dust, joka sytytti heti isosti. 

Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan London Grammarin, jos Bat for Lashes ja Florence + The Machine sytyttävät. :) London Grammarin soundissa on jotain samankaltaista: vahva naisääni, dramaattista tunnelmaa, mahtipontisia melodioita ja elektro-viboja. 

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • cPatri

  Hei Jenni!! Tämä kysymys ei liity nyt tähän postaukseen, mutta haluaisin tietää, että mitä huulipunaa sinulla on blogin sivupalkin profiilikuvassa? :) Se näyttää niin pirtsakalta!!

  Makoisaa sunnuntaita ja kiitos Ihanasta blogista!

 • Jenniii

  Kyseessä on Face Stockholmin sävy Spice, mutta valitettavasti kyseisellä merkillä ei enää ole Helsingissä liikettä. Verkkokauppa kuitenkin löytyy. :) Tässä viime kesän postauksessa on lisäinfoa: http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/pieni-suuri-huulipunaopas-ja-kilpailu

 • emppuliini

  Oih, oon elänyt viime kuukaudet symbioosissa yhtyeen debyyttialbumin kanssa. Ihanaa musiikkia, ja olen ihan rakastunut naisvokalistin ääneen! Ovat tehneet myös paljon kivoja cover-versioita eri biiseistä, esim. Miley Cyruksen Wrecking Ball:ista, Youtubesta löytyy. :)

 • En olekaan ikinä kuullut kyseisestä bändistä, täytyy laittaa muistiin :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

 • Rakastan näitä musiikkipostauksia, tykkään noin suunnilleen kaikesta mitä vinkkailet!

 • Jenniii

  On kyllä tosi kaunista musiikkia ja hieno ääni tuolla laulajalla. :) Pitääpä tsekkailla myös noita covereita Youtuben puolelta, kiitos vinkistä!

 • Jenniii

  Suosittelen, tosi kaunista musiikkia! :)

 • Jenniii

  Voi miten ihana kuulla! :) Nämä ovat minulle itselleni pieni mutta tosi tärkeä osa tätä blogia, joten huippua, että sieltä lukijoiden joukosta löytyy myös samanlaisen musiikin ystäviä.

 • awsum

  Tessarosaa kompaten, nää musapostaukset on tosi kiva lisä! Esim. Say Lou Lou on kohonnut sun postauksen jälkeen yhdeksi lemppariartisteistani. :)

 • Hosuli

  Minä kans intoilen musiikkipostauksistasi! London Grammar on jo nimen perusteella hitti minun listallani. :D Ja biisikin on kaunis! Kiitos, kiitos, kiitos, rupean etsimään lisää bändin musaa.

 • marra

  kiitos Jenni tuhannesti tästä vinkistä. jälleen kerran havaitsin, miten samankaltainen meidän musiikkimaku on! London Grammarin debyyttialbumi on soinu miulla loopilla siitä asti, kun ensin kuuntelin tuon Metal & Dustin täällä siun blogissa. osu ja uppos, just tällasta musiikkia olinkin kaivannu! oma lemppari ehdottomasti Darling Are you Gonna Leave Me. KIITOS!

 • Annekatariina

  Nää sun musajutut on tosiaan huippuja. Mulle eniten tuolta levyltä iskee Disclosuren kanssa tehty Help me lose my mind, on soinu jo aika monta kertaa… :) Paras etkoilubiisi. Viime viikolla löysin yhden uuden lemparin, bändin nimeltä Future Islands. Niiltä on tullut just uusi levy ja esim. Like the moon on hyvä, suosittelen tsekkaamaan. Sillä laulajalla on ihanan tumma ääni. Myös muut levyt on hyviä!

 • H

  Kiitos tästä! :) Todella ihania musalinkkejä olet laittanut, näitä tulevaisuudessakin please! :)

Related posts