11/04/14

Pehmeää kuin Balmuir

13 50 balmuir3.jpg

Yhteistyössä Balmuir

Sain joskus muutama vuosi sitten jossakin lahjakassissa maailman ihanimman ja pehmeimmän yllätyksen. Itse tilaisuus taisi liittyä kosmetiikkaan, mutta goodie bagiin oli jemmattu Balmuirin unelmanpehmeä ja pörröinen kid mohairista tehty huivi. Jotkut ehkä muistavatkin sen ihanan beigen pörhelön, josta tuli täydellinen kombo vaalean teddykarhu-takkini kanssa. :) Sain silloin ensikosketukseni Balmuiriin ja ällistyin vielä enemmän, kun googlailemalla selvisi, että ylellinen merkki olikin suomalainen. En nimittäin ollut koskaan ennen kuullut siitä. Pörröhuivista tuli ehdoton lemppari ja tykästyin siihen niin kovin, että ostinpa myöhemmin itse sitten vielä toisen samanlaisen – eri värissä vain. 

balmuir2.jpg

Balmuir on siinä mielessä melko käsittämätön merkki, että se on onnistunut ponnahtamaan varsin merkittävään maineeseen maailmalla ennen kuin sitä oikeastaan edes tunnetaan kunnolla täällä koto-Suomessa. Etenkin Aasiassa näitä tuotteita suorastaan jumaloidaan, eikä ihme, sillä Balmuirin ylelliset huivit, vuodevaatteet, viltit, pyyhkeet ja muut sisustusesineet valmistetaan maailman parhaista materiaaleista yksityiskohdista ja viimeistelystä (tai tuotannon eettisyydestä!) tinkimättä. Olen harvoin nähnyt merkkiä, jonka konseptissa ja tuotteissa ihan kaikki olisi niin viimeisen päälle mietitty loppuun asti. Tuntuu suorastaan hullulta, että Suomessa merkkiä ei juuri edes tunneta, vaikka sitä myydään maailman upeimmissa tavarataloissa kuten Merci Pariisissa tai Liberty Lontoossa. On ollut myös hauska bongailla Balmuirin pörröhuiveja maailmalla ihmisten yltä – etenkin lentokentillä olen nähnyt niitä vaikka missä. :) 

balmuir1.jpg

Suomessa Balmuirin tuotteita myydään Stockmannilla, mutta juuri tällä hetkellä merkillä on oma pieni pop up -putiikki Galleria Esplanadin toisessa kerroksessa. Liike on avoinna vielä ensi viikon keskiviikkoon asti ja pop up -kaupassa kaikista tuotteista saa -20% alennusta. Kävin itse eilen siellä kurkkaamassa tarjontaa. ja pääsin myös tapaamaan merkin perustajan, joka kertoi hykerryttäviä tarinoita brändin taustalta ja alkuvaiheista. Ennen Nokian leivissä työskennellyt Heidi Jaara tuli työnsä kautta tutuksi Aasian markkinoiden kanssa ja se on varmasti ollut suurena apuna maailmanvalloituksessa sen jälkeen, kun nainen päätti toteuttaa unelmansa Balmuirista. Tuntuu uskomattomalta, että tätäkin luksusbrändiä on alun perin pyöritetty oululaisesta autotallista käsin. Ihan huikea menestystarina!

Olin aika iloinen, kun Balmuirilta ehdotettiin, että voisin tarjota teille lukijoille jotain vähän erityistä lisäetua, jos piipahdatte tuolla pop up -putiikissa 15.4.2014 mennessä, mikä onkin liikkeen viimeinen aukiolopäivä (avoinna viimeisenä päivänä klo 15 asti). Kaikki tuotteet ovat putiikissa jo valmiiksi -20%, mutta mainitsemalla kassalla alekoodin Pupulandia, saatte vielä -10% lisäalennusta. Suosittelen lämmöllä, mutta annan jo valmiiksi varoituksen sanan: etenkin niihin huiveihin ja taivaallisen pehmeisiin viltteihin voi jäädä koukkuun. Niin kävi minullekin. :) Mutta käykää edes hypistelemässä, sillä sitä pehmeyttä ei osaa kuvitella, ennen kuin on koskettanut.

Tunteeko joku teistä Balmuirin jo entuudestaan? Entä onko jollakulla kenties jo kaapissa Balmuirin aarteita?

balmuir4.jpg

Photos: Balmuir

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • nansk

  En ollut kuullutkaan ennen Lily-yhteistyöpostauksia (Eevallakin oli), mutta musta on ihanaa että tällaiset suomalaiset brändit saavat täällä näkyvyyttä! Hyvä Lily! Harmi etten asu Helsingissä, tarttisin tuollaisen viltin kun on tuossa tokassa kuvassa. Näyttää unelmapehmeältä.

 • Jenniii

  Valkkasin itse juuri tuon nimenomaisen viltin, kun sain poimia jonkun tuotteista kiitokseksi yhteistyöstä mukaani. Ja se on siis 100% KASHMIRIA. Voi luoja, miten pehmeä!

  Yritin vihjata Balmuirin omistajalle, että tuo liike voisi tulla Helsinkiin ihan pysyvästikin… :)

 • Lora

  Pehmeä vaalea siniliila kashmirhuivi lähti viime kerralla mukaani Balmuirin ystävämyynnistä ja muuta huivia en tainnut käyttääkään lopputalven aikana. Huivi on niin iso, että toimii loistavana peitteenä pidemmillä lennoilla :)

  Suunnittelin piipahtavani tänään pop-up putiikissa joten tämä lisätarjous vinkki täytyy pitää mielessä jos vastaan tulee jotain vastustamatonta. Sen verran tyytyväinen olen ollut talvihuiviini, että keväisempi versio olisi kiva saada.

  Näitä menestystarinoita on ilo kuulla!
   

 • Vierailija

  Postauksesi siitä huivista, jonka sait yllätyslahjana, oli mielenkiintoinen. :)
  Se on todella tyylikäs, sekä väriltään kiinnostava.

 • Sra

  Myin pitkään Balmuirin kynttilöitä juurikin Stokkalla, jolloin merkki tuli tutuksi. Sillä on kyllä kaikin tavoin ihania tuotteita!

  Poikaystävä ihastui joskus tuohon kuvissa esiintyvään arkkuun, mulla on salainen toive semmoinen hänelle sitten joskus kun hän valmistuu. :) ja itselle sitten joskus ne ihanat lautasliinat..

 • Mullekin

  Ostin tyttärelleni joululahjaksi Balmuirin huivin, jota nyt lainailen:)
  Ensi viikolla haen omani, kiitos vinkistä!

 • LMN

  Merkki on mulle tuttu ainakin kolmen vuoden takaa.Ostin kaksi vuotta sitten tyttärelleni häälahjaksi parivuoteeseen sopivat pellavaiset liinavaatteet. Ovat kuulemma aivan ihanat. Puuvilla ei ole enää mitään. Olen itsellenikin suunnitellut ostavani, mutta toistaiseksi haaveilen niistä.

 • Jenniii

  Balmuirin tuotteissa on kyllä kaikki kohdallaan. :) Muista sitten mainita alekoodi, jos käyt pop upissa visiitillä!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Huivi on kyllä yksi lemppareista ja ah, maailman pehmein ja lämpimin. <3

 • Jenniii

  Oi, mikä ihana lahja! Niitä arkkuja on muuten saatavilla itse asiassa neljässä värissä: konjakinruskeana, tummanruskeana, mustana ja harmaana. Stockalla ei juuri näe muita kuin konjakinruskeita nahkatuotteita, mutta värejä on olemassa siis muitakin. :)

 • Jenniii

  Mahtavaa! :) Kerro sitten, millaisen valitsit! 

 • Jenniii

  Olen itse myös kuullut Balmuirin tuotteista pelkkiä kehuja ja itsekin voin niitä vuolaasti omistamistani tuotteista antaa. Suosittelen lämmöllä! :) Kiva myös tukea tällaista upeaa suomalaista menestystarinaa.

 • Champs-Élysée

  Ihania, kaikki Balmuirin tuotteet on niin kovin ihania.
  Tällä Oulussakin järjestettiin Pop-Up myyntejä, itse olin silloin valitettavasti Pariisissa. Nyt meitä on iiiiiso määrä sisustuksesta kiinnostuneita ystäviä, ja kaikki me odotetaan seuraavaa pop-uppia. Tulisipa se pian.

  Ps. Pupulandia <3

Related posts