10/04/14

Pikkuputiikit esittelyssä: Pieni Kenkäpuoti & Juju Jewellery

6 55 P4101168.JPG

Pikkuputiikki-esittelyiden osalta jatketaan tälläkin viikolla kenkien parissa, sillä poikkesin tänään Kampissa Eerikinkadulla sijaitsevassa kenkäliikkeessä, joka kantaa osuvasti nimeä Pieni Kenkäpuoti. :) Joku saattaa muistaa putiikin jo aiemmasta sijainnistaan Bulevardilta, mutta minulle liike oli ihan uusi tuttavuus, vaikka se on sijainnut nykyisellä paikallaan jo pari vuotta. Jotenkin sitä aina viilettää tuolla niin vauhdilla, ettei hoksaa välttämättä katsella ympärilleen. Kiinnostukseni tutustua putiikkiin kuitenkin heräsi ihan uusiin sfääreihin, kun sähköpostilaatikkooni kolahti jokin aika sitten tiedote, jossa kerrottiin, että Pienestä Kenkäpuodista saa nykyään Julia Lundstenin luotsaaman Finsk-merkin kenkiä. Tänään olin sitten sopivasti kulmilla, joten poikkesin sisään.

P4101170.JPG

Pienen Kenkäpuodin kokoelma koostuu eurooppalaisten merkkien valikoiduista helmistä ja valikoimassa on ekologisesti valmistettuja, käsintehtyjä ja muotoilullisesti astetta erikoisempia jalkineita. Liikkeessä on myynnissä kenkiä muun muassa näiltä brändeiltä: Finsk, Terhi Pölkki, United Nude, Bubetti, Gaudi ja Duckfeet. Hintahaarukka vaihtelee suunnilleen 100-400 euron välillä kengistä ja merkistä riippuen. Bongasin itse putiikista useammatkin todella hurmaavat kengät, joten suosittelen ehdottomasti piipahtamaan. :) 

P4101149.JPG

Ja satuinpa muuten putiikkiin tänään ihan kreivin aikaan, sillä selvisi, että nyt tänä viikonloppuna meneillään on spessujuttuja. Kannattaa siis pistäytyä ihan erityisesti nyt huomenna tai lauantaina, sillä Pienessä Kenkäpuodissa vietetään silloin Finsk-kenkämerkin ystävämyyntejä. Valikoimaa on kuulemma todella runsaasti (sekä mallikappaleita että edellisten mallistojen aarteita) ja kengät ovat parhaimmillaan jopa -70% alennuksessa. Finskin kenkien ystävät, huomio!

P4101177.JPG

Pienessä Kenkäpuodissa ei muuten myydä ainoastaan kenkiä, vaan liikkeen yhteydessä on myös Juju Jewellery -koruputiikki. Koruputiikin valikoimassa on myynnissä koruja neljältä suomalaiselta korusuunnittelijalta: Sanna Sillgren, Mari Kallionpää, Sanna Nuutinen ja Heta Anderson. Napsin kenkien ohella kuvia myös upeista koruista, jotka ovat nekin ehdottomasti tsekkaamisen arvoisia.

Onko putiikki jollekulle teistä entuudestaan tuttu vaiko ihan uusi tuttavuus? :)

P4101157.JPGP4101172.JPGP4101147.JPG P4101163.JPGP4101180.JPGP4101176.JPGP4101148.JPG P4101188.JPGP4101151.JPGP4101199.JPG P4101152.JPG P4101158.JPG P4101175.JPGP4101162.JPG P4101187.JPG P4101154.JPG P4101155.JPG P4101153.JPG P4101191.JPG P4101207.JPG P4101208.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • minny

  pliiis, kerro minkä merkkiset ovat nuo sandaalit, joissa keltaista ja kultaa? Aivan ihan just sellaset joita oon jo kauan etsinyt! Onko kys. liikkeellä nettikauppaa? Asun ulkomailla, joten en pääse kovin usein Helsingissä pyörähtämään.. :(

 • pinjuska

  Samalla kun metsästin kaupan facebook sivuilta tietoa timanttiballerinoista (on muuten makeet!) huomasin kyseisten sandaalien olevan Skin by Finskin merkkiset :)

 • Jenniii

  Kyllä, nuo kyseiset kengät ovat Skin by Finsk -mallistoa. Mahtavaa, kun on näin vikkeliä ja avuliaita lukijoita. :D

 • Joo noi timantiballerinat on huikeet! Ja samoin ne kelta-kultaset sandaalit pisti myös heti silmään, vau!

 • amelia

  Pakko kyllä näin tilaisuuden tullen hehkuttaa FINSKiä ja Julia Lundstenia. Oi mikä virtuoosi on se nainen! <3 Olen onnistunut kehittämään itselleni pienoisen fetissin näihin kenkiin, omista kaapeista löytyy jo kolme paria (whooops…). Ja kaikki ne on ostettu merkin säännöllisin väliajoin järjestämistä online sample saleista. Siellä on yleensä yksi pari per koko aina mallista tyrkyllä, joistain malleista vain yksi koko (oi te onnekkaat kolmikasijalkaiset :D). Olen mm. herännyt yöllä päivystämään alen alkamista, kun muistaakseni sale alkoi kerran meidän aikaa about kahdelta yöllä. Mutta kun ne on niin kauniita! Ja niin mukavia jalassa! Rakkautta!

 • Vierailija

  Aivan ihana juttusarja! :)

Related posts