10/04/14

Pastellivärejä ja graafista kimallusta

10 44 P4101146.JPG

Olen näissä kynsijutuissa tällä hetkellä jotenkin ihan hurahtanut kaikkiin hempeisiin pastellisävyihin ja kimallukseen. Viime kuussa laittamani neonväriset Bio Sculpture -kynnet keräsivät kovasti kommentteja livenä ja moni ihasteli hehkuvaa sävyä, joka oli kyllä minulle itsellenikin kovasti mieluisa. Nyt räväkän neonkauden jälkeen päätin jatkaa hempeän keväisissä pastellitunnelmissa, mutta keksin yhdistää pastelleihin (ylläri) glitteriä sekä vähän graafista kuviointia.

Yritän aina keksiä kynsijutuissa jotakin uutta, jotta en toistaisi itseäni, mutta vaikeaahan se on, kun ajan myötä muotoutuu tiettyjä omia lempparivärejä ja muita lempijuttuja. Ei siis yllättäne ketään, että pastellikynsissäni nähdään mintunvihreää. :D Tosin puolustuksekseni sanottakoon, että viimeksi minttua on ollut kynsissä joskus lähes vuosi sitten! Lempivärini sai rinnalleen kuitenkin tällä kertaa jotain uutta, nimittäin vaaleanlilaa. Värivalinta on siinä mielessä kiinnostava, että olen aina inhonnut syvästi vaaleanlilaa. Nyt päätin haastaa itseni keväisissä pastellitunnelmissa. En olisi voinut ainakaan tässä vaiheessa kuvitella ottavani kokonaan liiloja kynsiä, mutta yhdessä kynnessä tuon hopeisen glitterkolmion takaa pilkistävä sävy ei pomppaa silmille liikaa ja näyttää itse asiassa aika hauskaltakin.

Onko teillä muilla muuten jotain inhokkivärejä? Entä onko mieli muuttunut jonkun värin suhteen jossain vaiheessa? Minulle on käynyt monenkin inhokkivärin kohdalla, että kun aika on ollut kypsä, olen kääntänyt kelkkani. Toisaalta olen myös kyllästynyt joihinkin entisiin lempiväreihini ajan mittaan.

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

P4101141.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • JennL

  Oi kuinka kauniit kynnet! En ole koskaan ollut kynsien lakkaaja, en liioin pidä korujakaan (vihkisormusta lukuunottamatta), mutta nyt olen ilmeisesti löytänyt sisäisen tyttöni ja olen huomannut selaavani kynsilakkoja ja jopa miettinyt arkista kaulakorua. Oliskohan se kolmenkympin kriisiä positiivisessa mielessä näin hieman jälkikäteen :)

 • Vaalean liila on ihana! Kuuluu omiin lempiväreihini, minttu ja hopeaglitter myös. Tosi suloiset kynnet!

  Inhosin joskus aikoinaan ”likaista” keltaista. Heh, nykyään se on lempivärini. Edelleenkään en ole kunnolla päässyt yli sinisen vainoharhoista, se ei tunnu kovin omalta enkä tykkää käyttää sitä. Toisilla kyllä tykkään sinisestä, varsinkin turkoosiin taittuvista ja yön sinisistä, kauniita sävyjä. Mutta saan näppylöitä ajatuksestakin, että pitäisi sellaisia päälle vetää… brr. Tuntuu, että sininen ei yksinkertaisesti sovi minulle, mikä ei kovin kaukana totuudesta olekaan. Tunnen oloni epämukavaksi sinisissä. Tosin nykyään omistan kyllä jo yhden sinisen korun, josta pidän kovasti, ehkä tämä tästä! :D

 • riinu

  Mul on kans ollu joku pakkomielle saada mintunvihreet kynnet ja ah kui rakastan näitä! Tiistaina tajusin mistä tää on peräsin ko astelin aikuisbalettitunnille ja tajusin olevani mintunvihreässä tanssistudiossa (on muuten charmantein paikka ikinä, kakluunit ja kaikki).

 • Hosuli

  Inhokeista lemppareiksi ja lemppareista inhokeiksi, niinhän se värien kanssa menee. Entinen inhokkini tummansininen (niiiiin tylsä väri, olisin sanonut joskus) on nyt selvästi nousemassa henkilökohtaisella trendilistallani. Vanha ykköslemppari ruskea taas on ollut out jo pitempään. Ehkä sen uusi nousu nähdään lähivuosina. Harmaa on pitänyt pintansa kauan eikä siihen kyllästyminen vaikuta todennäköiseltä – onneksi, sitä on nimittäin koti ja vaatekaappi täynnä.

 • Amal

  Olen todella huono kokeilemaan mitään uutta, joten karsastan suurta osaa väreistä, etenkin kynsissä. Olen kuitenkin tietoisesti pyrkinyt ottamaan vähän rennommin, vaatekaappiin on jo eksynyt kirkkaan oranssi ja vihreä neule ja kynsikokeilut jatkuvat hitaasti mutta varmasti :) http://www.lily.fi/blogit/kuplassa/kynsihulluttelija-iski-taas

 • Ihanat, pastellinvärit toimii tosi hyvin! http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

 • Minä vain

  En ikinä suostu laittamaan kynsiini oranssia enkä keltaista. Oranssia en hyväksy kuin hiuksissa, keltaista en lainkaan. Lempivärit taas ovat säilyneet samoina jo vuosia.

 • laura kkk

  Voi kuinka kauniit kynnet! :) Pastellit sopii niiin hyvin kevääseen!

 • Näistä sun kynsistä tuli niin mieleen mun ekaluokan kynät. Ne oli just tuon värisiä (ja tietty lisänä yks pakollinen vaaleanpunainen). Hassua, kuinka sun kuvat sai aikaan aivan selkeän tunnemuiston niistä kynistä (ja aikaa ekaluokasta on kuitenkin se noin 25v) :).

 • yassu.f

  Kyllä toi pastelli vaan on ihana väri! Hienot kynnet on! :)

Related posts