8/04/14

Uusin koruihastus: Erica Weiner

6 47 erica-weiner-jewellery1.jpg

Olen vähän huono käyttämään koruja ja ostankin uusia koruja siksi varsin harvoin. Yleensä sormuksessa, korviksissa tai kaulaketjussa pitää olla jotakin vähän erityistä, jotta kiinnostun. Sellaisia tulenpalavia ihastuksia syttyy siis korujen osalta vain hyvin satunnaisesti. Olen koruissa vähän sellainen joko tai -tyyppi: korun pitää useimmiten olla joko supersimppeli tai vaihtoehtoisesti supernäyttävä. En oikein osaa käyttää mitään siltä väliltä.

Viime Tukholman reissulla bongasin Grandpa-liikkeestä merkin, jonka korut näyttivät heti jotenkin minulta. Otin kännykällä kuvan suunnittelijan nimestä, jotta muistaisin sen myöhemminkin. Kysessä oli Brooklynistä kotoisin oleva Erica Weiner, jota ryhdyin kotona googlailemaan. Itseoppineella korusuunnittelijalla on oma verkkokauppa, mutta pieni tutkimusretki nettisivuilla osoitti, että mimmi onkin korualalla jo melko iso tekijä. Hän korujaan nimittäin jälleenmyydään ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa vaikka missä, jopa Suomessa. Tajusin vasta noiden nettisivujen kautta, että pikkuputiikkisarjassakin esittelemäni Sofinah myy Erica Weinerin koruja.

Ihastuin Tukholmassa yhteen koruun siinä määrin, että ostin sen tuliaiseksi itselleni matkalta. Ja taisipa olla jonkinlaista johdatusta se päätös, sillä ensin selvisi kassalla, että kyseessä oli viimeinen kappale tuota tiettyä korua ja Erica Weinerin nettiivuilta sitten sain vielä lukea, että kyseinen korumalli on sielläkin loppuunmyyty. Kaulaketju on roikkunut ostohetkestään lähtien matkassa mukana miltei joka päivä – hyvä ostos siis. :) Pakko muuten mainita, että tuolla Erica Weinerin nettisivuilla yksi parhaista jutuista ovat kunkin korun omalle sivulle kirjoitetut kuvaustekstit ja tarinat korujen synnystä. Oma kaulaketjuni kantaa nimeä Wrong Angle Necklace ja sen hauskan taustatarinan pääsee lukemaan täältä. :)

erica-weiner-jewellery2.jpg

Photos: Erica Weiner

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hertta

  Tsihihi, tää alkaa mennä jo aika hupaisaksi: http://www.lily.fi/blogit/lilous-crush/ihastuttava-erica-weiner. Ihania ovat.

 • Jenniii

  Purskahdin nauruun tuon nähtyäni. :D Tämä todellakin alkaa olla jo vähän yliluonnollista. Mutta ainakin tätä meidän sielunsiskouttamme tulee vahingossa todisteltua vähän joka käänteessä, hihi. <3

 • Oi, kieltämättä ihania! Herkkyys tuntuu olevan varsin kantava voima. Tykkään varsinkin lehtikoruista ja niistä kaikkein eniten tuosta ihanasta lehtisormuksesta (http://ericaweiner.com/collections/collection-rings/products/bent-feather-ring). En ollut kuullut koko merkistä ikinä ennen!

 • Vierailija

  Moi, luin vanhempia päivityksiäsi ja pakko kommentoida hammastahna asiaa. Itselläni oli yli parikymppiseksi sama juttu, ei yhtään reikää. Vaidettuani luomuhammastahnaan kävi kuten sinulle, eka reikä (ja toistaiseksi vika, sillä vaihdoin takasin tavalliseen.) Itse pidin Weledan suolahammastahnasta paljon. Myöhemmin löysin kuitenkin Frantsilan hammastahnan, tietääkseni ainut luomuhammastahna, jossa on ksylitolia! Tällöin reikiä ei tullut. No, nyt olen kuitenkin viimeajat käyttänyt erilaisia valkaisevia tahnoja, sillä jossain vaiheessa alko hampaat vähän kellertämään ja se häiritsemään. En ole löytänyt tahnaa joka selkeäasti auttaisi asiaa.

 • Hosuli

  Kauniita ja jotenkin tutun näköisiä koruja, hmm! Jossain olen noihin törmännyt. :) Kenties sitten Hertan blogissa. Nuo alarivin solmusormukset on supernättejä ja taiteilijan verkkokaupassa älyttömästi lisää houkutuksia, iiks.

 • Minä vain

  Ihania, totta turiset! :)

Related posts