7/04/14

Yes sir, I can boogie

17 96 P4061077.JPG

Pääsin pari kertaa viime syksyn Vero Moda -kiertueella Max Factorin meikkitaiteilijan Piia Hiltusen meikattavaksi ja tykästyin kovasti hänen meikkaustyyliinsä. Olen aiemminkin kirjoitellut siitä, että meikkaajilla ja kampaajillakin on oma käsialansa – ja toisten käsiala tuntuu vain enemmän omalta kun toisten. Piiasta tuli heti sellainen fiilis, että meillä pelaa homma hyvin yhteen. Mietimme jo silloin syksyllä, että olisi hauska joskus kokeilla jotakin meikkausprojektia yhdessä ja nyt pari viikkoa sitten Piialta tuli viestiä, että tehtäisiinkö jotain nyt lähiaikoina. Sitten plärättiin kalentereista yhteinen aika ja sovittiin meikkaustuokio! Ja niin eilisestä tulikin astetta hehkeämpi sunnuntaipäivä… ;)

P4061080.JPG

Ihan ensimmäiseksi Piia laittoi hiukseni kuntoon, sillä sade yllätti matkalla ja saavuin paikalle ihan uitettuna koirana. Olen vähän sitä mieltä, että minulla pitäisi aina olla tuollainen kiharapehko! Meikin suhteen annoin Piialle täysin vapaat kädet ja hän sanoi inspiroituneensa ensi syksyn catwalk-meikeistä. Meikkiini napattiin siis Kenzon näytöksestä sininen eyeliner-tyyli ja Pradan näytöksestä runsaat, paksusti ripsivärillä harjatut ripset. Meikäläisen naamassa tämä look noihin kiharoihin yhdistettynä (ja varsinkin tuo ylläoleva kuva) toi mieleen ainakin itselleni vahvasti jotain 70-luku-viboja kuten otsikkokin kertoo. :D

P4061068.JPG

Pakko sanoa, että tykkäsin tästä meikistä tosi paljon! Tässä on jotenkin jotain samaa kuin siinä muutama vuosi sitten minulle tehdyssä sinisessä smokey eyes -meikissä. Vähän kuin kevyempi ja helpompi versio siitä. Se on myös todettava, että vaikka sininen silmämeikki on jättänyt moniin traumoja erityisesti 80-luvulta, niin se on itse asiassa todella raikas vaihtoehto mustalle. Omalla kohdallani tykkään myös siitä, että sininen meikki tuo mahtavasti esille sinivihreiden silmieni vihreät sävyt. 

P4061059.JPG

Ajattelin laittaa tästä meikistä vielä ihan kunnon ohjeetkin vaihekuvineen blogiin myöhemmin (todennäköisesti huomenna), niin rohkeat pääsevät itsekin kokeilemaan. Olen varma, että tätä tulen testaamaan ja käyttämään myös itse, sillä olen ihan täysi tumpelo silmämeikkien kanssa ja tällaisen lookin loihtiminen ei vaadi kovinkaan kummoisia taitoja, mutta sopii silti näyttävyydessään mahtavasti johonkin iltapippaloihin. :) Kiva oppia tällaisten helppojen silmämeikkien tekemistä myös itse, niin ehkä voisi joskus sitten kokeilla niiden ainaisten huulipunien sijaan myös toisenlaista tyyliä. Mitäs tykkäätte tällaisesta sinisestä eyeliner-lookista? 

Kiitos Piialle upeasta meikistä ja kampaamo Dynastialle kauniiden tilojensa lainaamisesta. :)

P4061053.JPG P4061111m.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • annastiinalainen

  Wow mikä kaunotar! Näytät upealta! :)

 • .Tiia

  Kaunis nainen ja kaunis meikki! Ja vau mitkä hiukset :)! T: *miksi leikkasin pitkät hiukseni polkkamittaan*

 • Blue_Sky

  Kaunis! :) En voi uskoa, että tuosta aiemmasta sinisestä smokey eye bloggauksesta on jo noin pitkä aika :D Jotkut bloggaukset vaan jää mieleen niin selkeästi ja sitten aina kun blogeissa viitataan vanhempiin postauksiin niin ei voi muuta kuin todeta, että aika vaan menee niiiin nopeasti :) 

 • Jenniii

  No sanos muuta! En ollut itsekään uskoa, että siitä on todella jo 2,5 vuotta, koska minullakin on sellainen fiilis kuin se meikkipostaus olisi ollut blogissa ihan äskettäin. :D Mutta hauskaa kuulla, että se sama postaus on jäänyt mieleen myös lukijoille, koska se on varmaan yksi omista lemppareistani (eikä vähiten sen ihanan meikin takia) kautta aikojen. :)

 • millamainen

  WOW, mikä kaunotar! <3 

  Milla / millamainen

 • sisa

  Oi, sulle sopii näemmä meikki kuin meikki. Ihanasti muutut hieman eri näköiseksi, mutta samalla näytät aina itseltäsi. 

 • Vierailija

  Uuh, näytät ihan barbielta.

 • Heiditsi

  Olin itse tulossa sanomaan juuri samaa, että miten tuosta smokey eye -meikistä voi olla jo noin pitkä aika :D :O Aivankuin se olisi juuri ollut :) Mutta hyvän blogin seurassa on aika mennyt kuin siivillä :)

  Kaunis meikki tässäkin ja hiukset :)

 • Vitsi että näytät ihan nuorelta Carrielta, siis siltä Carrien päiväkirjojen Carrielta. Etenkin tuossa ekassa kuvassa, vautsivau!

 • Jjjohanna

  Upea kokonaisuus, taas kerran :) kysyisin, että miten nämä kiharat tehtiin?

 • Miaable

  Ihana! Sun kannattais Jenni tosissaan harkita permanenttiä tms. koska näytät uskomattoman hyvältä kiharahiuksisena :)

  Ja odotan innolla ns.tumpelo-ohjetta tuon silmämeikin tekemiseen! ;)

 • Tästä sain kyllä inspiksen kokeilla jotain väriä oikeesti meikissä… tai onhan harmaa, musta ja valkonenki värejä :-D Tosi hyvältä näyttää!

 • Tonttutyttö

  Oho! Sullahan on SILMÄT! :)

 • miio

  Aivan UPEA beibe! En olisi uskonut, että sininen eyeliner voi näyttää kenelläkään noin hyvältä :O

 • Vieras

  Siis apua, noin kauanko siitä on? Muistan tuon postauksen hyvin, ja olisin sanonut ehkä että teit sen noin vuosi sitten. :D

  Ootpas Jenni taas upeana!

 • Emmi L.

  Mulla ei oo mitään muuta sanottavaa kun että wau! Näytät upealta!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • natural beauty

  Tiia, sun kampaushan on kaunis, ihanat hyväkuntoisen näköiset hiukset. Classy :)

Related posts