7/04/14

SOHN – James Blaken jalanjäljissä

3 44 Sohn-tremors-FINAL-1024x1024.jpg

Bongailen aina hyvää uutta musiikkia vähän milloin mistäkin ja yllättävän usein mainioita biisejä osuu korvaan vaatekaupoissa. Jokin aika sitten olin käymässä Weekdayn liikkeessä ja höristelin siellä korviani, kun kiertelyä tahditti niin loistavan kuuloinen kappale. Piti oikein mennä nykimään myyjää hihasta, että josko tämä tietäisi, mistä biisistä mahtaa olla kyse. Sattui olemaan hänen oma iPodinsa, joka siellä musaa soitteli, joten mimmi kirjoitti minulle artistin ja kappaleen paperilapulle ylös. Lappu unohtui luonnollisesti jonnekin laukun pohjalle varmaan kuukaudeksi, mutta viikonloppuna se sattui sormiin ja laitoin biisibongauksen soimaan. Ja hitsi vie, intuitio oli oikeassa! Kappale on loistava. :)

Kaikki James Blaken ystävät, tässä on teille kiinnostava uusi tuttavuus SOHN. Tai ainakin minulle tulee tuosta Lessons-biisistä todella vahvat James Blake -vibat: jännittävää rytmitystä, mystisiä elektrosoundeja ja kuulaan kaunis miesääni. Me likey! SOHN on lontoolaismuusikko Toph Taylorin musiikillinen alter ego ja debyyttialbumi Tremors ilmestyi kuin kohtalon oikusta TÄNÄÄN. :) Löytyy muuten myös Spotifysta, joskaan en ole itse vielä ehtinyt tsekata. Pistäkääs siis nimi korvan taakse ja jäädään odottamaan jatkoa!

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Hassua! Tää on jo kolmas päivä peräkkäin kun tää SOHN-nimi kantautu mun verkkokalvoille. Ensin Spotify Discover ehdotti (en ottanut vielä neuvosta vaaria) ja eilen tämä tuli vastaan Soundwavessa jonkun kuuntelemana. Olen melko varma, että koskaan aiemmin en oo nimeä kuullut. Kiva kun pistit nuo biisit tuohon, jotenkin helpompi äkkiseltään kohdistaa keskittyminen pariin hyväksi koettuun viisuun kuin kokonaiseen uuteen albumiin. Hyvältähän tuo kuulostaa, voinen siis edetä albumiin! :)

  • maimikki

    Kuulostaa niin hyvältä! Oon jo aiemminkin huomannut, että meillä on pelottavan samanlainen musiikkimaku. SOHN on ihan uusi tuttavuus, mutta syventyy näköjään jo hieman syvemmäksi ihastukseksikin. :) Ja tuo ensimmäinen biisi ”Lessons”, iski kyllä sanoituksineen välittömästi juuri tämän hetkisiin tuntemuksiini.

  • Stiinaniina

    Sohn on niin hyvä! Tein saman bongauksen pari viikkoa sitten.
    Jos James Blakesta digailet niin kokeile seuraavaksi Spooky Blackia: https://www.youtube.com/watch?v=dT2YDdZdE-I&list=UULOEoIwtbUmVU1EGZFGxfGw

Related posts