6/04/14

Sunnuntain lempeä aloitus

5 44 Rhye-Woman.jpg

Biisi ja bändi voivat olla teistä monelle jo tuttuja, sillä albumi ilmestyi jo viime vuonna, mutta minä bongasin Rhyen vasta eilen. Olen kuullut Open-biisin jossain joskus ennenkin, mutta eilisiltaisella Spotify-seikkailullani se tuli vastaan uudelleen ja sain viimein kappaleelle nimen ja esittäjän. :) Ihastuin biisin pehmeästi soljuvaan melodiaan ja kuuntelin sitä eilen illalla heti saman tien repeatilla varmaan 15 kertaa. Rauhallinen ja lempeä kappale sopii mahtavasti myös tällaisiin aamutunnelmiin, joten toivottelenpa sen myötä teille leppoisaa sunnuntain alkua!

PS. Shokkipaljastus: en olisi kuuna päivänä uskonut, että Rhyen laulaja on mies. Sellainen vaihtoehto ei olisi biisiä kuunnellessani tullut edes mieleen, mutta kyllä se vain on.

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • riiri

  Mitä mies??? En ois kyllä uskonut!! nyt oon hämmentynyt :-D

 • Jenniii

  No niin minäkin. :D Mutta kyllä se mies on, usko tai älä!

 • Minä vain

  Minä taas kuulin heti, kun laulu alkoi, että laulaja on mies..

 • Jenniii

  Hassua. Minä kun en kuule tuossa miestä edes nyt, kun tiedän sen olevan mies. :D Toisaalta, ei ole koskaan ihan sama juttu kuunnella sitä alusta asti tietoisena, että mitä sukupuolta laulaja on, varsinkin jos ääni on yhtään kysymyksiä herättävä. Mutta kaunis ääni joka tapauksessa! :)

 • Hosuli

  Mies tai nainen tai jotain muuta, ihan sama, mutta biisi on jotenkin ihanan uneliaan rauhallinen ja koukuttava. Kiitos vinkistä!

Related posts