6/04/14

Kaikki tarpeellinen yhdessä tuubissa

211 95 P4061125.JPG

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä Yotuel

Hampaat ovat viime aikoina päässeet paljon esille täällä blogissa ja vielä yhden postauksen verran olisi luvassa hammasasiaa. Tässä alkuvuoden aikana on ehtinyt hammasrintamalla tapahtua kaikenlaista: alkuvuodesta viimein toteutin pitkäaikaisen salaisen haaveeni hampaiden valkaisusta ja pari kuukautta myöhemmin sain järkytyksekseni kuulla, että aiemmin reiättömässä purukalustossani oli nyt käynyt hammaspeikko kylässä. Varsinaista draamaa suorastaan, etten sanoisi. Hah.

Kerroin jo tuossa viime hammaspostauksessa, jossa jaoin pöyristykseni siitä viheliäisestä reiästä hampaassani, että hammaslääkäri arveli tämän uuden ikävän käänteen syypääksi parin viime vuoden aikana käyttämääni fluoritonta luomuhammastahnaa, sillä mitään muuta eroa aiempiin reiättömiin vuosiin ei ole hampaiden hoitotottumuksissani ollut. Hän kehotti vaihtamaan hammastahnan fluorilliseen versioon. Mutta sattuipas niin, että olin juuri pari viikkoa aiemmin (vielä reiästä autuaan tietämättömänä) vaihtanut tahnan vuosien käytön jälkeen toiseen, sillä minua pyydettiin mukaan kokeilemaan apteekkimerkki Yotuelin All-in-one -hammastahnaa blogikampanjan tiimoilta. (Ja psst, jutun lopusta löytyy jotain kivaa myös teille!)

P1217474.JPG

Olen ollut niin tykästynyt tuohon aiemmin käyttämääni luomuhammastahnaan (ennen kuin sain kuulla reiästä), että en ole halunnut käyttää mitään muuta. Jotenkin luomutahnan tuntuma suussa on ollut huomattavasti markettien perustahnoja mukavampi: suuta ei pesun jälkeen kuivaa eikä limakalvoja ärsytä. Kun olen muutaman kerran luomuun vaihdettuani kokeillut tavallista hammastahnaa, olen huomannut eron heti. Jotenkin niistä tavallisista markettitahnoista vain jää suuhun ihan erilainen, huonompi fiilis. Ja siksi suhtauduin hieman skeptisesti Yotueliinkin, kun minua kysäistiin mukaan kampanjaan. Epäröinnistä huolimatta Yotuel kuitenkin herätti uteliaisuuteni kahdesta syystä: se on apteekkituote ja olen ollut kiinnostunut valkaisevista hammastahnoista siinä mielessä, että voisiko niillä auttaa alkuvuodesta tekemäni hampaiden valkaisun tuloksia kestämään paremmin. 

Tutustuin tuotteeseen hiukan tarkemmin ensin ja päätin sitten uskaltautua kokeilemaan. Valkaisevat hammastahnat ovat mielenkiintoinen tuoteryhmä, sillä varsin harva valkoisempaa hymyä mainostava hammastahna todellisuudessa varsinaisesti valkaisee hampaita, vaan teho perustuu yleensä siihen, että tahnan avulla hampaista saadaan poistettua ruoasta, juomasta ja tupakoinnista syntyviä tummentumia. Yotuel kuitenkin on siis niitä ainoita hammastahnoja, jotka oikeasti valkaisevat hammasluuta eivätkä ainoastaan poista tummentumia. Ja mikä parasta, Yotuelin valkaisuteho ei perustu hankaukseen, joka voi vahingoittaa hampaan kiillettä, vaan papaijasta saatavaan papaiinientsyymiin tai karbamidiperoksidiin (kuten tässä testaamassani All-in-one -tahnassa). Tästä syystä Yotuelin hammastahnoja voi käyttää vaikka jatkuvasti, toisin kuin monia muita valkoisempaa hymyä lupaavia tahnoja.

P4061119.JPG

Olen aika varovainen hampaitteni suhteen ja siksi harkitsin aikanaan tosi kauan esimerkiksi sen hampaiden valkaisun tekemistä, koska en halunnut ottaa riskiä, että vahingoittaisin hampaitani mitenkään. Sama juttu on ollut erilaisten valkaisevien hammastahnojen suhteen, sillä olen kuullut paljon juttuja, että hankaukseen perustuvat vaalentavat tahnat voivat tosiaankin pahimmassa tapauksessa jopa vahingoittaa hampaita. Yotuelin puolestaan kerrotaan tutkitusti jopa vahvistavan kiillettä. Apteekkituotteen status ja kattava tietopaketti Yotuelin nettisivuilla huojensivat mieltäni ja uskaltauduin siis kokeilemaan. Tosin mainittakoon tähän väliin, että apteekkien lisäksi Yotuelin hammastahnoja myydään myös Stockmannilla, Sokoksella sekä Emotion-erikoisliikkeissä.

Hammastahna-aiheen noustua tapetille hammaslääkärin vastaanotolla, mainitsin tohtorille vaihtaneeni itse asiassa juuri pari viikkoa sitten siitä luomuhammastahnasta Yotueliin. Vaikka lääkäri oli alkuun suositellut minulle toista fluoripitoista hammastahnamerkkiä, hän nyökytteli hyväksyvästi mainittuani Yotuelin ja totesi, että ”Se on kyllä tosi hyvä!” Hammaslääkärikin tiesi mainita poikkeuksellisen pienen hankausarvon ja papaiinientsyymin sekä tietysti tuotteissa myös mukana olevan fluorin ja ksylitolin. Olin helpottunut, että sain uudelle tahnalleni hammaslääkärin siunauksen, sillä missään nimessä en halua yhtään reikää enempää enkä tietenkään vahingoittaa kallisarvoista purukalustoani.

P1217524.JPG

Olen nyt testaillut hammastahnaa muutaman viikon ajan ja täytyy myöntää, että olen ollut tosi tyytyväinen, vaikka luovuinkin lemppari-luomuhammastahnastani haikein mielin. Ensikertalaiselle tuo Yotuelin vaahtoamaton koostumus saattaa tuntua kummalliselta, mutta itse ehdin jo luomu-aikoinani tottua vaahtoamattomaan hammastahnaan. Joillekin nuo vaahtoavat tahnat nimittäin aiheuttavat suun kuivumista, ärsytystä ja/tai kivuliaita aftoja. Minulla ei varsinaisia ongelmia koskaan ollut, mutta huomasin silti aikanaan vaihdettuani pois vaahtoavista hammastahnoista, että suutuntuma oli pesun jälkeen huomattavasti miellyttävämpi, vaikka vaahtoavan tahnan koostumus onkin jotenkin kivempi hampaita pestessä. Makukin Yotuelissa on ihan hyvä, joten kaikin puolin vaihto hammastahnasta toiseen tapahtui varsin kivuttomasti.

Mitä tulee Yotuelin valkaisutehoon, niin en omalla kohdallani odottanutkaan suuria tuloksia, sillä kävin tosiaan alkuvuodesta hampaiden valkaisussa. Olen kuitenkin valkaisun jälkeen ollut huomaavinani, että hampaiden sävy on tummunut muutamassa kuukaudessa ehkä noin asteen verran. Toisaalta, kun hampaat kaiken kaikkiaan vaalenivat 2-4 astetta, on ero entiseen edelleen huomattava. Myös aiemmin selkeästi muuta hammasrivistöä keltaisempien kulmahampaiden sävy on valkaisun jälkeen pysynyt selvästi vaaleampana. Koska kaikenlaisia värjääviä ruokia ja juomia tulee arjessa joka tapauksessa nautittua, olen miettinyt, ettei tällaisen hellävaraisen valkaisevan hammastahnan käyttö olisi välttämättä ollenkaan huono idea ikään kuin hampaiden valkaisun ylläpitomielessä.

P4061123.JPG

En siis usko Yotuelin valkaisevan välttämättä jo valkaistuja hampaitani entisestään, mutta veikkaan, että se auttaa pitämään sävyn kirkkaana ja vaaleana paremmin myös jatkossa. Mitään ennen- ja jälkeen-kuvia en ole parin viikon testijaksolta ottanut, mutta oma arvioni on, että se pieni pinnallinen tummentuma, jota parin kuukauden aikana ehti hampaisiin kertyä valkaisun jälkeen, on kyllä kaikonnut Yotuel-käyttöjakson myötä. Testauksen lopputuloksena sanoisin, että tässä tahnassa on oikeastaan vähän nimensä mukaisesti (All-in-one) kaikki, mitä minä hammastahnaltani kaipaan. :) Onnistunut kamppis siis, sillä Yotuel sai minusta tyytyväisen asiakkaan, joka marssii testituubin loputtua ostamaan uuden samanmoisen.

Sain myös ilon ja kunnian jakaa hyvää eteenpäin, sillä saan arpoa viidelle onnelliselle 5 kappaletta Yotuel-tuotepaketteja (yksi palkintopaketti sisältää 4 tahnaa, arvo noin 50 €). Kisaan pääsette osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen aiheeseen liittyen. Voitte vastailla esimerkiksi johonkin seuraavista kysymyksistä: Oletteko muut kokeileet Yotuelia? Tai ylipäänsä valkaisevia hammastahnoja? Olisi kiinnostavaa kuulla kokemuksia! Entä millaisia hampaidenhoitorutiineja tai -vinkkejä teillä on? Kisa on voimassa to 12.4.2014 klo 24 asti ja muistakaahan jättää kommentin yhteyteen myös toimiva sähköpostiosoite. :)

PS. Facebookista Yotuelin löytää täältä

P4061133.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

211 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lillille

  Osallistun. Yotuel on minulle uusi tuttavuus, mutta markettien ”valkaisevia” tahnoja olen käyttänyt ennenkin. Hampaiden harjauksen ja lankauksen lisäksi aloitin Eeva Kolun blogista lukemani öljypurskuttelun. :)

 • Saraaa

  Minkä maalainen tuo yotuel on? ku tajusin että espanjaksi yo=minä, tu=sinä ja el=hän eli tuo nimi ois suomennettuna minäsinähän :D

 • millamainen

  Ooo, mahtava arvonta! Mä en ole koskaan kokeillut mitään valkaisevia tuotteita, mutta haluaisin ehdottomasti! 

   

  Milla / millamainen

 • Salee

  Olen kerran aikaisemmin kokeillut Yotuel-hammastahnaa. Siitä on kyllä jo mooonta vuotta. Ihan suoraan sanottuna en huomannut että tahna olisi valkaissut hampaitani. Tosin tykkäsin pesutehosta, sehän se on tärkein.
  Olen muutenkin skeptinen kaikkiin tollaisiin valkaiseviin hammastahnoihin yms. ryppyvoiteisiin. :) Pääasia että hammastahna pitää hammaspeikot loitolla!
  p.s. Pitää tunnustaa: minäkin olen aina pessyt hampaat vasta aamupalan jälkeen. Täytyypä nyt muuttaa tapojani!

 • Emiliaaa

  Heissan! En ole kokeillut Yotuelia enkä muitakaan valkaisevia tahnoja, juuri pienen hampaitten vahingoittamisen pelon takia… Tuota ehkä sitten uskaltaisikin kokeilla! Hampaitani hoidan säännöllisesti ja tunnollisesti: huolellinen pesu aamuin illoin, usein aterian päätteeksi juustoa tai pähkinöitä happohyökkäys pysäyttämään ja xylitol-purkkaa tietysti :)

 • Helma

  Mä oon jo vuosia ollut tyytyväinen Yotuel-käyttäjä. Ensin alkuun olin varma hampaideni valkaisu-vaikutuksesta ja nyt ajattelen sitä lähinnä ylläpitävänä. Olen kuitenkin aktiivinen kahvinjuoja ja satunnainen punaviinin ystävä. Mutta hampaisiin olen aikas tyytyväinen. On myös ollut hyödyllistä kuulla kokemuksiasi luomutahnoista.

 • Jaja

  En ole kokeillut valkaisevia hammastahnoja. Yotuelista olen kuullut, mutta omaan testaukseen ei se vielä ole päässyt. Mielelläni pääsisin kuitenkin tahnaa testaamaan, sillä kahvin ja teenjuonti on tummentanut hampaitani aikalailla eikä hampaita huvita sen vuoksi hymyillessäkään esitellä. Ehkä tästä voisi olla siis apua, kun varsinaiseen hampaiden valkaisuun en tahdo mennä :)

 • Jenniii

  HAHAHA, olipa mahtava oivallus! :D Tutkin pakkausta, ja kappas vain ”Made in Spain”!

 • annaS

  Itse en siedä enää ollenkaan vaahtoavia hammastahnoja, ja tätä Yotuelia olen käyttänyt jo tovin – enkä voisi olla tyytyväisempi! Lisätahnat ei siis olisi pahitteeksi. ;)

 • Katttti

  Olen kokeillut muutamaa eri merkkiä, mutta kyllä Yotuel on eniten mieleeni. :)

 • Lullah

  Olen oikeastaan vähän aikaa harkinnut valkaisevaa hammastahnaa, sillä elämäntapoihini on tullut muutoksia, joiden myötä tulee pistettyä suuhun ja juotua juuri näitä tummentuvia aiheuttavia asioita. Esimerkkinä vaikkapa punaviini. Olen muutenkin huomannut, ettei nyt ole pesuteho aivan kohdillaan, enkä saa kaikkea likaa pois hampaistani nykyisellä tahnalla ja harjalla. Alkaa olla kohta sellanen tv-shop fiilis et ”There’s got to be a better way!” Pitää selvittää, missä vika :D

   

  sonja.immonen@gmail.com

 • Zohanna

  Itse aloin kiinnittää huomiota hampaiden kuntoon kun noin vuosi sitten huomasin etuhampaideni heiluvan. Monella hammaslääkärillä kävin kun en uskonut heilunnan olevan normaalia, mutta ilmeisesti se vain nyt on näin. Hammaslankaa aloin tuolloin käyttämään ja ihmetyksekseni siitä on tullut osa päivittäistä iltarutiinia! Suosittelen, sillä joskus jos on jäänyt putsaamatta niin seuraavana päivänä langan mukana lähtee todella paha haju. Eli kyllä siellä vaan niitä bakteereita elelee :) apteekista ole. Ostanut emmelle merkkistä valkaisevaa tahnaa, yotuelia ei ole tullut vielä kokeiltua.

 • Hansuli

  Tämä menee kyllä ehdottomasti kokeiluun! Täälä on aina vaivana nuo aftat ja kuiva suu. Valkaisuteho tulee isona plussana päälle!

 • piraija

  Mä oon tosi altis aftoille ja olin tosi pitkään ihan neuvoton niiden kanssa. Kipu oli järkyttävää enkä voinut tehdä oikein mitään ikinä. Vaihdoin ystävän suosituksesta vaahtoamattomaan hammastahnaan ja aftat ovat pysyneet poissa. Yotueliä en ole kokeillut, mutta jos arpaonni ei suosi niin voisin kipaista apteekkiin ja kokeilla. Hampaiden valkaisuakin olen miettinyt, koska olen kokenut, etteivät valkaisevat hammastahnat toimi ja samalla tavalla kuin sinä, niin itsekin olen ollut vähän epävarma tosta omasta purukalustosta…

 • Lispetti

  Moi, jäin ihmettelemään tätä lausetta: ”Myös aiemmin selkeästi muuta hammasrivistöä keltaisempien kultahampaiden sävy on valkaisun jälkeen pysynyt selvästi vaaleampana.” Mahtaako kyseessä olla kuitenkin kulmahampaat? :) Ja sitten itse asiassa alkoi naurattaa, kun kuvittelin noiden hymykuviesi kulmahampaiden tilalle välkkyvät kultahampaat, kuin jollain venäläisellä automogulilla konsanaan :D
  Ja sitten itse asiaan, eli Yotuelia olen kokeillut muutama vuosi sitten, mutta tahnalla ei ollut minkäänlaista vaalentavaa vaikutusta hampaisiini. Ehkä tahna on vuosien varrella kehittynyt, joten olisin kiinnostunut testaamaan :)

 • MariR.

  Yotuelia olen käyttänyt lähes aina, nyt hairahduin ostamaan toista merkkiä, mutta tämän loputtua kipitän kyllä apteekkiin hakemaan taas yotuelit! On se vaan paljon parempaa ja kun on tottunut tuohon vaahtoamattomuuteen, niin vaahto suorastaan yököttää..

 • hheidi

  Yotuelista on vaan hyviä kokemuksia! Vaahtoamattomuus on yks ehdottoman suuri plussa, en voi sietää perus-pepsodentin vaahtoa hampaita pestessä. :D Tahnoille tulis todellaki käyttöä, toivotaan parasta!:)

 • PihlaXX

  En ole ikinä edes kuullut hammasluuta valkaisevista hammastahnoista! Ehkä ihan hyvä, jos ne kerta voivat ollat myös haitaksi. Olen itse pitkään harkinnut hampaiden valkaisua, mutta köyhänä ihmisenä en ole haavettani toteuttanut. Josko Yotuel auttais ensihätään :)

 • Mimosa.

  Ei oo tuttu merkki. Ite oon metsästänyt vuosia hyvää hammastahnaa, joka ei aiheuttais aftoja. Mies sen sijaan mielellään testaa kaikkia uusia tahnoja ja mielellään voiton hänelle antaisin yllätyksenä. Meillä ollaan viime aikoina koitettu panostaa tohon hammaslangan käyttöön.

  mimosa.mammikoura@gmail.com

 • hheidi

  Ja se sähköpostiosote oli elle004 ät hotmail.com :)

 • adelinaf

  En ole koskaan kokeillut tuotetta, mutta olisi mukava kokeilla. Hampaani tarvitsevat valkaisuun!
  Onko sinulla luontaistuotteet tai rutiineja valkoiset hampaat, että itse käyttää?

 • SaR

  Kokeiltu on Crestin valkaisevat liuskat ja siitä seurannut järkyttävä hampaiden vihlonta. Näin epäonnistuneen testin jälkeen olen kiertänyt kaikki valkaisevat tuotteet kaukaa. Tämä olisi kyllä kiva nyt koittaa :)

 • Hemey

  Itse ostin Oral-B:n Suomeen juuri rantautunutta valkaisevaa tahnaa. Hampaitani ei ole koskaan valkaistu, eikä hammasluuni itsessään ole kovin vaalea, mutta huomasin jotain pientä eroa hampaissani. En silti kehuisi tuota Oral-B:n versiota kovin tehokkaaksi. Haluaisin kovasti kokeilla tuota Yotuelia, koska omatkaan ikeneni eivät pidä markettitahnoista!

 • Jenniii

  Kääk, kylläpä sattui kohtalokkaaseen paikkaan typo. :D Tietenkin tarkoitus oli kirjoittaa kulmahampaat kuten arvelitkin. Vaikka olisivathan ne kultaisetkin varmaan melkoisen komeat! ;) Hahaha!

 • Sidyr

  Yotuelia emme ole ennen kokeilleet, mutta kuulosti vakuuttavalta kyllä. Olisi kiva päästä kokeilemaan, jos en voita niin taidan ostaa tuubin.:)

 • mauku

  Oon nyt kokeillut ensimmäistä kertaa valkaisevaa hammastahnaa, Oral B:tä, jota Saara Sarvas suositteli. Kyllä mä ainakin valokuvista huomaan, että hymy on kirkastunut, vaikka luutahan tuo ei valkaise. Yotuel kiinnostaa kovasti, etenkin kun nyt muutama lempibloggaaja on antanut sille suosituksensa :)

  anna.e.makela@jyu.fi

 • Tsirps

  Olen käyttänyt Yotuelia vuosiaan ja ollut erittäin tyytyväinen. Minulla oli aikoinaan teen liittämisen kellastamat hampaat, mutta ne ovat valkaistuneet huomattavasti.

  Vaahtoavat tahnat tuntuvat kyllä oudoilta youtuelin jälkeen, jos niitä joutuu jossain käyttämään.

 • heidipu

  Moikka! On ollut tosi mielenkiintoista lukea hammasaiheisia postauksiasi viime aikoina, itselläni kun on juuri tällä hetkellä valtavasti ongelmia purukalustoni kanssa. Viisurit vaivaavat jokainen vuorollaan ja kerta toisensa jälkeen istun hammastapurren itkukurkussa poisto-operaatiossa. Olen nuori, mutta reikiäkään ei riitä yhden käden sormet laskemaan, vaikka huolehdin hampaistani mielestäni hyvin. Vuodenvaihteessa vaihdoin sähköhammasharjaan ja lääkärin suosituksesta olen yrittänyt opetella käyttämään lankaa. Viime röntgenkuvissa minulla havaittiin kaiken huipuksi vielä ylimääräinen hammas, joka on poistettava kirurgisesti :'( Kipu suussa on jotain niin kokonaisvaltaisen masentavaa että on surullista että kohdalleni on nyt vain sattunut osumaan se maailmankaikkeuden kettuilevin hammasrivistö! Onneksi viisureita ei riitä loputtomiin ja toivottavasti pääsen joskus balanssiin hampaideni kanssa.

 • Saraaa

  Jes jotaki hyötyä ees tästä neljän vuoden espanjan opiskelusta :D

 • Johanna O

  Itse olen testannut kyseistä tahnaa, mutta hinta hieman kirpaisee. Olisipa siis kiva voittaa tuotteita. :)

 • Miisumussukka

  Olen arvonnassa mukana. Yotuelia en ole ennen kokeillut, mutta paljon hyvää olen siitä kuullut. Itsekin käytin pitkään fluoritonta Aloe vera -luomuhammastahnaa mukavamman suutuntuman vuoksi, mutta tekstistäsi valistuneena lopetin käytön samantien. Kiitos siis valistuksesta! Saa nähdä, josko Yotuel olisi seuraavana kokeilulistalla. :)

 • kaesa

  Silloin tällöin olen kokeillut valkaisevia hammastahnoja, mutta tökötti tuppas aina olemaan niin kirvelevää ja lopputulos ei kuitenkaan ollut mitenkään huomattava, niin ei ole tullut tavaksi. Nyt olen kokeillut tätä oil pulling -kylmäpuristetulla kookosöljyllä purskuttelua aamuisin. Aivan joka-aamuiseksi tavaksi ei ole vielä tullut, lähinnä siksi että liian usein erehdyn syömään aamupalan ennen purskuttelua ja sitten sitä ei enää kannata tehdä :D

 • Aura

  Olen kokeillut Yotuelia ja voi hitsi ois kivaa voittaa sitä muutama purkki varastoon, en oikein raaski ostaa sitä itse.

 • Yotuel on mulle ennestään täysin tuntematon merkki. Valkaisevia tahnoja on usein tullut toljotettua kauppojen hyllyllä, mutta tiiviisti olen vielä pitäytynyt pepsodentin vihreässä. No okei, kerran hairahduin ja ostin samaisen merkin White Now -tahnan. Ei se omasta mielestä sen kummemin valkaissut, mutta ihan kiva kokeilu.

  Pientä kirkastusta hampaani kuitenkin kaipaavat, joten olisi ihan loistava voittaa tämä Youtuelin tahnapaketti. Ja sitä vaihtelua siinäkin tulisi, minä kun olen niin tapoihini pinttynyt ihminen :D

 • Jenniii

  No minäkin olen espanjaa opiskellut, mutta ei tuo silti tullut minulle mieleen ennen kuin sinä sen sanoit. :D

 • yövalo

  Ostin muutama vuosi sitten ekan kerran Yotuelia, mutta se maistui niin kammottavalle (ihan kenkälankille!), että en muista, käytinkö putkiloa edes loppuun. Vähän myöhemmin ostin saman merkin jotain toisenlaista hammastahnaa (molemmat oli siis valkaisevia), joka maistui jo paljon paremmalle jostain syystä. Sitä oon sitten käytellyt, samoin toisen apteekkitahnan Emmellen valkaisevaa tahnaa, josta tykkään jostain syystä enemmän. On kyllä molemmista apua hampaiden tummenemiseen! Eron huomaa heti. Vaahtoamattomuus välillä ärsyttää, mutta kaikkeen tottuu. En pese valkaisevilla joka päivä, vaan käytän aina välillä perus markettitahnoja, sillä ovat niin paljon halvempia.

 • LK

  Olen käyttänyt Yotuelin hammastahnoja jo vuosia. Alkuun vaahtoamattomaan koostumukseen piti hieman totutella, mutta nyt se taas tuntuu paljon miellyttävämmältä kuin vaahtoavat tahnat. Ajoittain vaivaavat aftat ovat pysyneet paremmin poissa vaahtoamatonta tahnaa käyttämällä. All-in-onea en ole vielä kokeillut, joten tässä arvonnassa olisi kiva voittaa!

 • Mium

  Olen kokeillut joskus aiemmin Yotuelia ja mielestäni se jonkin verran teki hampaat vaaleammiksi. Voisin testailla taas uudemman kerran.

 • Sandie83

  Marketin valkaisevia on tullut testattua useampaakin merkkiä ja Oral B:n uusi valkaiseva odottaa testausta. Olen kuitenkin tällä hetkellä melko skeptinen,sillä aiemmatkaan markettituotteet eivät ole purukalustolleni ihmeitä tehneet ja mietityttää myös näiden tuotteiden voimakkuus. Olisiko apteekin tuotteissa hellävaraisuus ja tehokkuus samassa kiinnostaa myös minua tämän postauksesi myötä.

 • sinisini

  Käytän valkaisevaa hammastahnaa, mutta olen miettinyt, että pitäisi testata noita tahnoja, jotka kuivattavat suuta vähän vähemmän. :)

 • Harakka

  En ole valkaisevia kokeillut juuri niiden hampaita vahingoittavuuden takia, mutta jos tuotteen teho ei perustukaan hankaamiseen niin kokeilisin mielelläni. Hinta ei vain opiskelijabudjettiin sovi, joten voitto olisi mukavaa. Tosin niiden putkiloiden jälkeen olisi ehkä pakko nipistää jostain muusta ja ruveta käyttämään Yotuelia säännöllisesti, jos se kerran on niin hyvä kuin mainostetaan.

 • En ole Yotuelia kokeillut, viime aikoina käytössä on ollut kaupan Elmex. Reikiä minulla ei ole ikinä ollut, mutta pientä vaalennusta en panisi kyllä pahakseni :)

 • GraceKelly

  Tuttu tuote! Olen käyttänyt Yotuelia jo pitkään juurikin tuon afta-asian vuoksi. Aluksi vaahtoamattomuus tuntui oudolta, mutta juuri pari päivää sitten tajusin, että nyt taas kovasti vaahtoava ja voimakkaan makuinen hammastahna tuntuisi ikävältä. Täyskäännös siis tällä rintamalla! ;)

 • groupe

  En ole käyttänyt Youtuelia koskaan, olen kyllä katsellut niitä apteekissa, mutta jostain syystä jäänyt aina ostamatta. En ehkä ole tiennyt miten ne eroavat kaupan hammastahnoista. Myönnän, että hipsin lähiapteekkiini ostamaan tätä. Onneksi se on auki 24/7!

 • Jenni..

  Joskus nuorempana olen kokeillut vaahtoamattomia tahnoja mutta en niistä silloin piitannut ollenkaan. Nyt olen huomannut että varmaan ne marketin tahnat aiheuttaa aftoja aina aika ajoin..
  en vaan ole saanut aikaiseksi perehtyä muihin vaihtoehtoihin joten postauksesi tuli ikään kuin tilauksesta :)
  …jospa arpaonni potkaisi. Kun ei tullut lotossakaan mitään. :)

 • Mari_Johanna

  En ole kokeillut Youtuelia koskaan, mutta kaipaisin jotain uutta vaalentavaa hammastahnaa, joten tätä olisi kiva koittaa!

 • pums

  käytän crestin vaalentavaa hammastahnaa, mukava olisi kokeilla jotain toistakin!

 • nimbus

  Kiva arvonta :) En ole kokeillut Youtuelia, mutta erittäin mielelläni kokeilisin! Olen jo vähän aikaa miettinyt hammastahnan vaihtoa, koska luulen, että nykyinen hammastahna saattaa olla yksi kuivien huulieni pahin kuivattaja. Uusi sähköhammasharja pitäisi varmaan myös ostaa, kun nykyisestä loppuu virta yhden käytön jälkeen! Ei muistaakseni ainakaan alussa näin pian loppunut..

 • Miiiii

  En itse ole koskaan uskaltautunut käyttämään valkaisevia tahnoja. Olen ollut kovin epäileväinen juuri noista sinunkin mainitsemistasi syistä. Tuollaista tutkitusti hellävarainen valkaiseva tahna olisi kyllä kiinnostava kokeilu. Toivottavasti tärppäisi.

 • Hampaani ovat aina olleet todella keltaiset. En ole koskaan kokeillut valkaisevaa hammastahnaa, mutta tuota voisin uskaltaa kokeilla!

 • hukka

  En ole kokeillut tuonmerkkistä tai minkään muun merkkistä valkaisevaa hammastahnaa, mutta olisi kyllä mielenkiintoista (ja tarpeellista) kokeilla!

 • Hammaskeiju

  En ole kokeillut, mutta kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta!

 • Siljja

  Minä olen vuosia sitten valkaissut hampaani Amerikasta ostetuilla valkaisuliuskoilla. Tehokkaita olivat, mutta sanotaan että ne saattavat vahingoittaa hampaita. Tulokset ovat silti tosi pitkäaikaiset… Ehken kuitenkaan enää heikkoihin hampaisiini niitä laittaisi. Siispä Youtuel kuulostaa mielenkiintoiselta!

 • Laurel Wreath

  Enpä ole kokeillut mitään valkaisevia tahnoja, sillä olen vähän pelännyt juuri sitä, että ne vahingoittavat hampaita. Tämä sen sijaan kuulostaa tosi hyvältä!

 • Pirkko

  En ole kokeillut vois olla mukava tuttavuus.
  Olen arkaillut pelännyt että vaurioittaiskohan hammaskiillettä

 • Jenya

  Mulla ei oo aktiivikäytössä ollu valkaisevia tahnoja, mut silloin tällöin esim. Matkalla on tullu käytettyy sellanen minituubi. Mulle riittää et suu on puhdas, mut nyt kiinnostuin, koska apteekkituote, ni täytyy siin jotain tehojakin olla :D

 • pikkunenMaijanen

  Voi Yotuel, käytin näitä tahnoja lukiossa ollessani, jolloin lukulomalla kahvia kului ja nämä olivat pelastus. Sittemmin on näiden käyttö jäänyt, ihan vain sen takia, ettei koti ole näppärästi apteekin yläkerrassa. Kotiuttaisin tahnat kuitenkin koska vaan uudelleen, ovat ne niin supereita.

 • Saipe

  Voijjj, tätä pitäisi kyllä taas kokeilla. Muutama vuosi sitten käytin Yotuelia kun vielä tupakoin, mutta nytkin kahvi- ja teehirmuna olisi syytä ottaa taas käyttöön. :)

 • Katja123456

  Fluoriapatiitti on kestävämpää kuin hampaiden oma hydroksiapatiitti. Kalsium korvataan fluorilla. Aina luonnontieteisiin ja isoon pahaan lääketeollisuuteen ei kannata suhtautua niin skeptisesti..:) luu ei ole ihmisen kovin luu luonnostaan, me vain vahvistamme sitä fluorilla. Hampaissa luun uloin kalvo puuttuu eli se ei korjaa itse itseään. Fluori käyttöön!

 • hetaliisa

  Kuulostaa melkein liian täydelliseltä hammastahnalta! Hammashistoriani on hyvin samanlainen omaasi verrattuna ja ihka ensimmäinen reikä tuli täytenä yllätyksenä vuosi sitten. Olin järkyttynyt, sillä hyvinhoidetut ja reiättömät hampaat ovat olleet ylpeyden aiheeni :) Olisi kiva kokeilla toimiiko valkaiseva hammastahna lupaamallaan tavalla, sillä en uskalla kokeilla mitään rajumpaa keinoa!

 • Oi, olisipa nappiosuma, jos voittaisi! Valkaiseva hammastahna kelpaisi kyllä kun on tupakoinninkin lopettanut ja kahvia tulee juotua useampi kuppi päivässä. Lisäksi monet hammastahnat ”polttavat” suussa, kun ovat niin voimakkaita ja super raikkaita. Muutenkin suuhygienistin neuvosta en purskuta pesun jälkeen hammastahnaa pois suusta, niin että liian vahva hammastahna on todellakin nounou. Yotuel on nimenä ja myyntipaikkansa vuoksi luottamusta herättävä ja plussaa kyllä siitä, että sinunkin hammaslääkäri sen käyttämisen siunasi. ;)

 • Tia...

  Käytän valkaisevia hammastahnoja silloin tällöin, mutta pelkään niiden hampaita kuluttavaa vaikutusta, joten olisi aivan mahtavaa kokeilla Yotuelia!

 • iv

  Olen kokeillut kerran Youtuelin tahnaa ja pidin kyllä siitä! Pakkauskin on neutraalin tyylikäs. Ainoa miinuspuoli on hinta, joten toivottavasti onnetar olisi puolellani!

 • Anniv-

  Yotuel on yksi lempi hammastahnoista. Hinta vaan on melko tyyris.

  anniinav@gmail.com

 • Tiiaaaaaa

  Valkaisevat hammastahnat kiinnostavat kovasti, mutta jotenkin sitä aina nappaa kaupasta mukaan sen tutun tahnan, jota on käyttänyt vuodesta toiseen. Omiin hampaiden hoito rutiineihin kuuluu hampaiden pesu aamuin illoin (aamulla ennen aamupalaa), purkka ja ksylitolipastillit (omat suosikit ovat lapsille suunnattuja muumi ja herra Hakkarainen pastilleja) ja suuvesi.

 • Maria1111

  Olen kokeillut Yotuelia ja mielestäni ihan ok. Tuo että hankaa hampaita vähemmän, kuulosti mukavalta : ).

  Itse tällä hetkellä hampaanhoitorutiinit: pesu aamulla ja illalla sähköhammasharjalla, joka ikinen päivä. Illalla käytän myös hammaslankaa.

  Minäkin olen ollut ilman reikiä melkein parikymppiseksi asti, mutta sitten rupesin käyttämään fluorittomia luomuhammastahnoja (käytin niitä pari vuotta) ja mahdoton karkinsyönti ilmeisesti teki sekin tehtävänsä koska nyt reikiä on n. 6. Olen vaihtanut takaisin fluorihammastahnaan.

  Lisää reikiä ei ole hetkeen tullut ja toivon että nämä hoitorutiinit auttaa ettei tulekaan! : )
  Myös karkinsyönnin olen käytännössä lopettanut. Ennen meni suunnilleen päivittäin aterioiden välissäkin, nykyään satunnaisesti pieniä määriä ruoan jälkeen.

  Ksylitolia en voi purkassa käyttää paitsi satunnaisesti ehkä puolikkaan purkkatyynyn, koska minulla on ärtyvän suolen oireyhtymä / IBS kuten yhdellä seitsemästä maapallon ihmisasukista ja ksylitoli on monilla meillä yksi vältettävistä asioista jos mielii että pysyy hyvä olo. Hammastahnassa olen kuitenkin huomannut että ksylitoli ei niin haittaa, koska sitä ei kuitenkaan niellä.

  Osallistun mielellään kilpailuun! : )

 • anna-liisa

  Olen käyttänyt tuubin joskus ja toisen joskus toiste; en muutenkaan ole ollut kovin merkkiuskollinen hammastahnojen suhteen. Ja tyyriys on kyllä ollut vakiintumisen esteenä.

 • Din

  Olen lukenut Yotuelista nyt viikon sisällä kolmesta blogista, tämä on selvästi jonkin suuremman suunnitelmaa heittää tielleni uusi, toivottavasti parempi tahna! Tähän asti ollaan menty pepsodenthymyllä :)

 • Jenniii

  Onpa kiinnostavaa kuulla, että sinullekin reikiä syntyi vasta, kun siirryit fluorittomiin luomuhammastahnoihin (vaikka toki karkin syönnilläkin on varmasti tapauksessasi merkitystä). Se nimittäin tukee ajatusta, että minunkin kohdallani kyse todella olisi ollut tuosta hammastahna-asiasta, kun hampaisiin ilmestyi se reikä. 

  Olen kuullut muiltakin, että kaikille ksylitoli ei vain kertakaikiaan sovi ja tietenkään sitä ei silloin kannata käyttää. Myös liiallisella käytöllä on (laksatiiviset) seurauksensa, vaikka sen kummempia vatsaongelmia ei muuten olisikaan. 

  Kiitos kiinnostavasta kommentista!

 • Jenniii

  Joku muukin tuolla kertoi, että hänelle oli tullut reikiä aiemmin reiättömiin hampaisiin fluorittoman luomuhammastahnan käytön jälkeen eli ei tuo hammaslääkärini arvio ilmeisesti ihan tuulesta temmattu ole ollut. Ilmeisesti luomutahnojakin on olemassa fluoripitoisina versioina joillakin merkeillä (olisiko ollut Lavera?) eli välttämättä ei ole pakko fluorin takia luomusta luopua, jos asia on itselle tärkeä. Nyt olen kuitenkin ollut tosi tyytyväinen tähän Yotueliin parin viikon perusteella. :)

 • Jenniii

  Iik, heiluvat etuhampaat kuulostavat hurjalta! Mutta hyvä, jos ei ole kyseessä mikään, mistä tarvitsisi huolestua. :) Viime hammaslääkärikäynnin jälkeen teki kyllä hammaslanka tulonsa minunkin jokapäiväisiin iltarutiineihini. 

 • Jenniii

  Se on muuten totta, että kun on kerran tottunut siihen vaahtoamattomuuteen, niin vaahtoutuvat tahnat tuntuvat sen jälkeen ihan omituisilta. Suu on jotenkin ihan liian täynnä sitä tahnaa! :D

 • _l_

  Yksi kokeilun haluinen lisää.

 • Jenniii

  Auts, vihlonta on kyllä tosi inhottavaa. Minullakin hampaita vihloi hiukan sen itse valkaisuoperaation aikana, mutta sen jälkeen ei ole vihlonut lainkaan eli ei jäänyt onneksi pysyväksi vaivaksi. Tämä Yotuel vaikuttaa kyllä niin hellältä hampaille, että uskaltaisin kyllä sinullekin suositella. :)

 • Jenniii

  Tosi kiva kuulla, että näitä hammasjuttuja kohtaan on ollut kiinnostusta. :) Näistä on kyllä herännyt mukavasti keskustelua kommenttiboksinkin puolella. 

  Apua, ei kyllä käy kateeksi tuo sinun hammashistoriasi, mutta toivotan tsemppiä koitoksiin! <3 Minullakin on vielä tuo toisen puolen viisurileikkaus edessä, yyh…

 • Jenniii

  Minulla ei hinta jotenkin enää kirpaise, koska olen niin monta vuotta käyttänyt sitä luomutahnaa, jonka hinta on 7-8 euroa purtilo. Alkuvaiheessa kirpaisi senkin kanssa kovasti, mutta nyt kolmen vuoden kokemuksella olen vain tottunut siihen, että hammastahna voi maksaa vähän enemmänkin. :)

 • Jenniii

  Hui, kenkälankin makuinen hammastahna kuulostaa kammottavalta. :D Vaikka en olekaan siis kenkälankkia maistanut. Tämä minun käyttämäni maistuu kyllä ihan hyvältä, sellaiselta hennosti minttuiselta. Maku ei ole yhtä voimakas kuin markettitahnoissa, mutta ei millään tavalla häiritseväkään. :)

 • Dina__

  En ole kokeillut valkaisevia tahnoja, koska olen ollut samanlaisesti varuillani hampaideni puolesta kuin sinäkin. Tuo kyllä kuulostaa sen verran luotettavalta, että olisi mielenkiintoista kokeilla. :)

 • mila

  En ole Yotuelia kokeillut, mutta tekstisi myötä kiinnostus kyllä heräsi! Perus pepsodent on ollut käytössä, mutta olisin halukas kokeilemaan juurikin jotain hellävaraisempaa vaihtoehtoa, kun nykyinen tahna saa tosiaan suun vähän kuivan tuntuiseksi.

 • Miss Piggy

  Yotuelia on tullut vuosien varrella käytettyä varmaan 20 tuubia :) Tykkään siis kovasti. Jostain syystä vain viime vuosina olen käyttänyt ”tavallisia” tahnoja ja unohtanut valkaisevat kokonaan. Pieni Yotuel-kuuri tekisi kyllä hyvää! :)

  misspiggyspearls(at)gmail.com

 • Mape

  Yotuelia en ole kokeillut, mutta Elmexin tehopuhdistajaa käytän kerran viikossa tavallisen hammastahnan ohella. Koska tupakoin ja juon sekä kahvia, että teetä, puhumattakaan päivittäisestä mustikan syönnistä, tuo kevyesti valkaiseva tahna tulee tarpeeseen…

 • mammuuu

  Oon kokeillu vaikka minkälaisia valkaisevia hammastahnoja, mutta tehoa niistä ei löydy minun tummuneille hampailleni ja en uskalla niitä kauaa käyttää juuri tuon fluorin puuttumisen vuoksi. :/ mutta tota ois kiva kokeilla, kerta se sisältää myös fluoria! :O

 • RiinaSusanne

  En ole vielä käyttänyt, mutta mainosten uhrina olen kyllä suunnitellut ostavani kyseistä tahnaa. Toivottavasti voitto osuu kohdalleni niin ei tartte kaupoille lähteä.

 • naranja

  Hampaiden valkaisu on kiinnostanut jo pitkään! Yotuelia en ole käyttänyt, mutta aina välillä ostan jotain valkaisevaa hammastahnaa. Toisaalta en usko, että ne ”markettituotteet” toimivat ja oikeasti muuttavat hampaiden väriä.

 • alley_

  Reilu viikko sitten huomasin mustikoiden syönnin jälkeen, että hampaisiini oli jäänyt siniset läikät. Hätäännyin ihan hirveästi ja lähdin hamstraamaan erilaisia hammastahnoja mm. Frantsilan hammastahnaa (mitä löytyy fluoripitoisenakin) ja joitain valkaiseviakin. Hammaslääkärini ei huomannut eroa, mutta kyllä sielä muutosta on tapahtunut! Olisi ihanaa saada kokeilla Youtuelia, jos se oikeasti toimisi ja pelastaisi hymyni :)

 • Nannil

  Olen ostanut marketista monia ”valkaisevia” tahnoja, tietty pettynyt niihin. En ole raskinut ostaa tuota Yotuelia, mutta köyhän ei (tässäkään asiassa) tulisi ostaa halpaa vaan panostaa kerralla :D

 • NinaMaria

  Oon kokeillut yotuelia (sitä vanhaa mallia) joskus vuosia takaperin samoin kuin momia muita valkaisevia hammastahnoja. Mitään tehoja en ole huomannut ja se vanha yotuel vielä muistaakseni vihloi. Mutta mielelläni oisin tätä versiota kokeilemassa sillä mitä enemmän ikää tulee lisää sitä enemmän nämä tummenevat hampaat ärsyttää. Eli arvonnassa mukana.

  ninamariatuulikki@gmail.com

 • Lako

  Ei ole yotuelia tullut koskaan kokeiltua, mutta sait tässä kyllä vakuutettua sen tehosta :D Olen ottanut rutiineihini oil pullingin jonka bongasin Kaikki mitä rakastin-blogista, ja täytyy sanoa että koko suu tuntuu puhtaammalta! Purkan pureskelua olen myös lisännyt, kiitos sinun jenkki-postaustesi :D

 • Elohiiri

  Tämä on minulle ajankohtainen aihe.
  Olen alkanut huomaamaan pieniä ”värivirheitä”
  hammaskalustossani. Nyt pitäisi vain löytää hyvä
  tahna hampaille. Yotuelin tahnat kuulostavat kokeilemisen
  arvoiselta!

 • .Tiia

  En ole koskaan aiemmin käyttänyt valkaisevia hammastahnoja, sillä pelkään niiden hankaavaa ja hammaskiillettä tuhoavaa vaikutusta. Kuitenkin päivittäinen teen juonti on saanut hampaat hieman tummumaan, ja ainakin itse huomaan tuon selvästi. Marssinkin tammikuun tienoilla apteekkiin, ja farmaseutin opastuksella ostin juurikin tuon Yotuelin All-in-onen testiin, ja tykästyin saman tien! Ja kyllä sen valkaisevat taikakonstit myös toimivat, sillä huomaan hampaideni olevan selvästi valkoisemmat kuin aiemmin :). Jäin siis koukkuun ja tämä arvonta olisikin todella kiva voittaa!

  blackpluswhiteisgrey ät gmail.com

 • Juon vähän liiankin paljon teetä ja se tummentaa hampaita, joten silloin tällöin on tullut ostettua valkaisevaa hammastahnaa. Yotuel on lapsuudenkodista tuttu, opiskelijana en ole sitä raaskinut ostaa. Mulle tuli tavaksi käyttää valkaisevaa iltaisin ja jotain raikkaampaa aamuisin :)

 • Elliisa

  Olen joskus kokeillut noita markettien valkaisevia hammastahnoja, mutta en kyllä huomannut hampaissani mitään eroa. Minullakin juuri kulmahampaat ovat hiukan muita hampaita tummemmat, joten olisi kiva saada se pieni väriero korjattua. Yotuel kuulostaa hyvältä ja pitänee varmaan kokeilla, vaikkei nyt arpaonni suosisikaan :) Mukavaa, kun täältä blogista saa aina hyviä vinkkejä.

 • Emsel

  Kiva kuulla lisää hehkutusta Yotuelista. Olen harkinnut tahnan vaihtoa ja kyseinen brändi on kyllä herättänyt kiinnostukseni. Täytynee kurvata apteekin kautta joku päivä ja testata :)

 • jans

  Mä oon pitkään halunnut vaihtaa hammastahnan luomuun, mutta juuri tuo vaahdottomuus on pitkittänyt muutosta..ehkä nyt näidenkin sanojen rohkaisemana olisi aika kokeilla, tuo valkaiseva ominaisuus kuulostaa timantilta mustan teen ystävälle!

 • RoosaB

  Osallistun!
  Mulle on aina pienestä pitäen kertynyt tosi paljon reikiä. Lisäksi mun hampaat ovat osittain päällekkäin, kun ovat todella ahtaalla. Niitä on oi’ottu kaikin mahdollisin keinoin joku 7 vuotta, mutta turhaan. Jopa muutama hammas on revitty irti, jonka seurauksena ylärivi on suora! (Oi miksi samaa ei tehty alariviin?)

  En ole koskaan erikoisemmin perehtynyt hammastahnoihin. Olen ostanut hinnan perusteella jotain sellaista about keskihintaista tahnaa. Pepsodentin perustahna on ollut kovassa käytössä. Mieli tekisi kokeilla tuota apteekin tahnaa.

 • Oliivi74

  Tämän postauksen innoittamana kulkee tieni tänään apteekin kautta. En ole Yotuelia tai muita valkaisevia hammastuotteita kokeillut, koska olen ollut hyvin varovainen etenkin valkaisevien tuotteiden suhteen peläten niiden vahingoittavan hampaita suojaavaa kiillepintaa. Nyt tuli kuitenkin sen verran uskottavaa kerrontaa Yotuelin hyvistä vaikutuksista ja tehosta, että tämä tyttö vaihtaa marketin hammastahnan oitis Yotueliin!

 • Jesku

  En ole kokeillut, mutta suunnitelmissa on ollut kyllä :)

 • Noors

  Hampaidenhoitorutiineihini kuuluu pesu kahdesti päivässä sekä hammasvälien puhdistaminen päivittäin. Tämä on toiminut hyvin kyllä, mutta vuosien myötä kauniin valkoiset hampaat tummuvat väkisinkin, joten valkaiseva tahna olisi paikallaan.

 • Ava A

  Olen kokeillut joskus Yotuelia (mutta se ei tainnut olla tuo All in one) ja mielellään kokeilisin uudestaan, mutta nykyisessä taloudellisessa tilanteessa tulee useimmiten tartuttua markettien perustahnoihin.

 • ambe

  Löysin itse Yotuelin noin pari vuotta sitten ja tykästyin siihen heti! Haaveilen hampaiden valkaisusta, mutten ole sitä vielä tehnyt lähinnä taloudellisen tilanteeni vuoksi. Valkaisemattomiin hampaisiin Yotuel on mielestäni tepsinyt mainiosti – hienoinen sävyero ja tummentumien vaaleneminen on ollut havaittavissa! Minulla on erittäin helposti reikiintyvät hampaat, vaikka olen aina hoitanut hampaitani hyvin. En tiedä sitten onko sattumaa, että Yotuelin myötä reiät ovat merkittävästi vähentyneet… en ole tullut ajatelleeksi, että hammastahnalla voisi olla niin paljon vaikutusta reikiintymiseen vaikka olenkin aina kiertänyt marketin Pepsodentit kaukaa… Lisäksi minulla on erittäin herkästi vihlovat hampaat, mutta Yotuel onkin ainoa valkaiseva tahna joka hillitsee vihlontaa.

  Olen todella tarkka hampaideni hoidosta ja siksi minua onkin aina suututtanut sieltä täältä tupsahtelevat reiät ja reiän alut! Harjaan hampaani aamuin illoin ja lankaan aina kuin muistan ja jaksan – vähintään kuitenkin kolmesti viikossa. Ruuan tai juoman nauttimisen jälkeen huuhtelen suuni vedellä ja pureskelen xylitolipurkkaa.

 • Helena M

  Markettien valkaisevat hammastahnat ovat olleet käytössä, mutta vähän mietityttää niiden hankaava vaikutus hampaille. Yotuel kuulostaisi siis hyvältä!

 • jode-

  Muutama vuosi sitten kokeilin apteekissa myynnissä olevaa valkaisevaa hammastahnaa yhden tuubin verran. Kalliin hintansa vuoksi palasin takaisin markettien hammastahnoihin. Tämä postaus herätti mielenkiinnon testata taas valkaisevaa hammastahnaa. Siispä taidankin käydä jo tänään hakemassa yhden Yotuelin:)

 • Heidi B.

  Wau! On kyllä tuttu tuote, ja siitä ei voi muuta sanoa kuin, että mahtava tuote! Pitkään etsisin tuotetta joka saisi hampaat tuntumaan puhtailta vielä myöhemminkin päivällä ja Yotuel on juuri sellainen. Tuote valkaisee (sen huomaa!) ja ainakin mulla tuntuu kuin hammaskivetkin lähtisi pois. Itsellä ollut myös aikaisemmin aftoja, mutta nyt kun tullut vaihdettua tähän vaahtoutumattomaan hammastahnaan, niin ei ole niitäkään näkynyt<3 :)

  Joskus on tullut kokeiltua markettien ”valkaisevia” tuotteita, eikä niissä tuntunut olevan muuta eroa normaaleihin tuotteisiin, kuin Whitening -nimi tuubin kyljessä :/

 • EmiliaMaria

  Kyseistä hammastahnaa olisi kyllä mukava testata. En ole aftaherkkä, mutta en pidä voimakkaan makuisista hammastahnoista. Pieni kirkastus hampaiden väriin kirkastaisi myös päiväni. 

 • Niinis

  Itse olen käyttänyt Emmelle- merkkistä valkaisevaa hammastahnaa ja Yotueliakin olen joskus tuubin verran kokeillut. Se vaikutti ihan hyvältä ja nyt pienen mainospuheesi jälkeen aion kyllä seuraavalla kerralla valita Yotuelin vanhan tutun sijaan:)

 • Pikku-Ulla

  Iteänikin arveluttaa kaikki valkaisuun liittyvä, mutta ehkä tuota voisi uskaltaa kokeilla =)

 • niinak

  Hah, juuri aamulla sain taistellen puristettua vanhasta hammastahnatuubista viimeisetkin ulos, tänään on siis joka tapauksessa kipitettävä hammastahnaostoksille! Olen aikaisemmin mielenkiinnolla tutkaillut noita markettien vaalentavia hammastahnoja, mutta en ole uskaltanut kokeilla juuri tuon hammaskiilteen mahdollisen vahingoittumisen vuoksi. Yotuelia voisinkin rohkaistua seuraavaksi kokeilemaan, erityisesti jos onni potkaisisi tässä kisassa!

 • MinnaK

  On tullut kokeiltua tahnaa jos toista, ja mielellaan kokeilisin tatakin :). Tuo papaiinientsyymi heratti myos mielenkiinnon, kuulostaa huomattavasti paremmalta hampaille! Mukana arvonassa siis ollaan molemmat peukut pystyssa.

 • Hosuli

  Valkaisevat, turvalliset ja hellävaraiset hammastahnat kiinnostaa. Minäkään en tosiaan uskalla luopua fluorista, mutta luonnonkosmetiikan hammastahnoihin tottuneena vierastan vaahtoavuutta ja voimakasta makua/tuntumaa. Yotuelin testaaminen voisi siis olla hyvä idea, hmm…

 • Siiri E.

  Olisi kiva kokeilla Yotuelia, koska juon koko ajan teetä ja pelkään että hampaat alkavat tummua :’)

 • PikkuMamma

  Olen tilannut aikaisemmin Crestin tuotteista whitestrips -valkaisuliuskoja ja tahnaa ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Para-aikaa on käytössä Oral-B 3D-white luxe Glamorous Shine -hammastahna, minkä pitäisi olla samaa kamaa kuin nuo Crestin tuotteet ja hyvin toimii. Ainoa miinuspuoli on se, että luin jostakin, ettei kyseisiä tahnoja pitäisi ottaa jatkuvaan käyttöön, joten siinä mielessä Yotuel kiinnostaisi..

  heidi.j.a.lindstrom@gmail.com

 • maarett

  Yotuel on minulle vieras tuote, enkä ole oikeastaan muutenkaan tutustunut valkaiseviin hammastahnoihin. Käytössäni on ollut lapsuudesta asti Elmex-tahna, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla, onko apteekkitahnasta todella valkaisemaan hampaitani.

 • R.

  En ole kokeillut, isäni sitä käyttää. Myyntipuheesi oli niin vakuuttava, että nyt haluaisin kyllä itsekin kokeilla. Olen aiemmin käyttänyt luomutahnaa, mutta nyt halvinta markettilaatua, kun en ole jaksanut luomukaupoille lähteä hammastahnan perässä. Tilanne on sikäli samantapainen kuin sinulla, että vain yksi reikä on mulla hampaissa ollut, nuorempana ei koskaan mitään.

 • Minä vain

  Nimeltä tuote on tuttu, mutten ole kokeillut. Nyt siihen olisi mahdollisuus tämän kisan myötä! :) Olen kokeillut Pepsodentin valkaisevia hammastahnoja, mutten ole kylläkään hampaissa mitään eroa koskaan huomannut..

 • Calculatingbimbo

  En oo aiemmin oikein uskaltanut kokeilla noita valkaisevia hammastahnoja kun pelkään juurikin tuon kiilteen puolesta. Mutta nyt ehkä rohkaistun kokeilemaan tuota Yotuelia :)  t: keltahampainen tyttö

 • liinah

  Olen kokeillut Yotuelia ja tykkäsin siitä kovasti. Tuntui, että se valkaisi kyllä hieman, ja ainakin jaksoin keskittyä hampaiden pesuun paremmin :D Hinnan vuoksi en sitten kuitenkaan sitä ottanut käyttötahnaksi. Nyttemmin olen siirtynyt sähköhammasharjaan, ja käytän päivittäin hammaslankaa. Rei’iltä olen säästynyt tähän mennessä, mutta pieni valkaisu olisi paikallaan ;)

 • Superope

  Olen käyttänyt ja tykännyt Yotuel-hammastahnoista. Haluan osallistua.

 • crybaby

  Käytin Yotuelia joskus vuosia sitten tuubillisen, kun olin viimein raaskinut sellaisen jostain reissusta ostaa. Sittemmin olinkin sen kokonaan unohtanut, ja olisipa mukava voittaa tällainen arvonta, sillä hampaat ovat alkaneet taas muuttua kovin keltaisiksi. Muistelen sen olleen nimittäin oikein toimiva tuote.

 • Neelia

  Hampaat on minulle vähän kuin pakkomielle. Yritän hoitaa hampaitani mahdollisimman hyvin, ja tarkastutan ne usein. Valitettevasti juon paljon, eli päivittäin, Coca Colan zeroa, ja pelkään joka päivä, mitä se tekee hampailleni. Hampaani ovat kyllä, ainakin vielä, kunnossa, eikä colan juonnilla ole ainakaan vielä ollut kiilteelle haittaa. Hammaslääkärikin neuvoi olemaan panikoimatta! :)

  Hampaanpesun yhteydessä käytän AINA lankaimia! Olen todennut ne hirvittävän hyviksi, sillä olen vähän neuroottinen hammavälien puhtauden kanssa. Hammastahnana olen käyttänyt Pepsodentin micro granule -tahnaa. Minulla se on toiminut tosi hyvin ja lisäksi se on hyvänmakuista.

  Kerran olen valkaissut hampaani tuolla samalla menetelmällä kuin sinä. Se toimi aika hyvin, vaikka omat hampaani ovat melko valkoiset. Vaikutus kesti jonkun aikaa, mutta mielestäni hampaani ”tummuivat” vähitellen entisen värisiksi.

  Olisi todella kiva kokeilla Yotuelin valkaisevaa tahnaa, etenkin kun olen menossa naimisiin kesällä ja kuvissa olisi hyvä olla valkoisin mahdollinen hymy! :)

 • Netushka

  Olen itsekin juuri valkaissut hampaani, ja haluaisin tulosten pysyvän mahdollisimman pitkään. Yotuelin kokeileminen kiinnostaa siis! En ole koskaan käyttänyt valkaisevia tahnoja koska olen myös pelännyt seurauksia, mutta tätä täytynee kokeilla.

 • keltainen kulmahammas

  En ymmärrä miksi juuri kulmahampaat kellastuvat eniten. Inhottavan näköistä, kun ne erottuvat muista – eivätkä suinkaan edukseen. Olisi mukava kokeilla, josko tällaisesta aineesta olisi siihen apua! :)

 • EN

  Osallistun! Hammastahnamarkkinoilla on aika villi tilanne, kun on jos jonkinlaista tahnaa tarjolla, mutta aika heikosti tietoa, mikä tahna oikeasti toimii! Jos tämän merkin hyväksyy hammaslääkärikin, niin on luotettava! Ellen voita, niin käyn ostamassa itse :)

 • Vierailija

  Käytän Yotuelia aina tapailemani miehen luona, joten pitäisi kai hankkia omakin puteli :)

 • mansikkamaa

  Olen käyttänyt Yotuelia jo vuosia. On hellävarainen suulle ja puhdistaa mielestäni markkinoiden parhaiten ns.liat hampaista eli hampaat ehdottomasti näyttävät valkoisemmilta. Enemmän kuin ilolla mukana arvonnassa. :)

   

  tiia68@gmail.com

 • pöllö

  En ole ikinä testaillut, kun ajattelin sen pilaavan kiillettä. Voiko tahnaa käyttää myös hampaisiin mitkä on katkenneet ja korjattu muovilla?

 • siruli

  Valkaisevia hammastahnoja en ole kokeillut, kun juurikin olen ihmetellyt, kuinka vahvoja ne ovat. Yotuel kuulostaa nyt kyllä houkuttelevalta. Suurta plussaa siitä, ettei ole vaahtoavaa.

 • Sara06

  Minä kärsin autoista, ja vaihdoin hammastahnani sellaiseen, joka ei sisällä natriumlauryylisulfaattia. Alftat ovat pysyneet poissa ilmeisesti juuri tuon vaahdon aiheuttavan aineen pois jättämisen takia.

  Kokeilisin mielelläni tätä tahnaa. :-)

 • Tiop

  Ei ole tullut käyteltyä valkaisevia hammastahnoja juuri tuon haitallisen vaikutuksen takia. Hieman valkoisemmat hampaat olisi kyllä kiva saada, mutta hampaiden valkaisu hammaslääkärillä yms. on liian tyyristä. Kiinnostus heräsi tätä tuotetta kohtaan ja tekisi kyllä mieli kokeilla ja katsoa, että onnistuuko se valkaisemaan.

 • Hillukka

  Mulla on ollut käytössä youtulen valkaiseva kynä muutaman kerran, ja säännöllisessä käytössä sen vaalentava tulos on selvästi nähtävissä! Ja mikä parasta, kun on suht säännöllisesti sitä käyttänyt, yksikin lisäys kerta tekee hampaista kirkkaammat (pikapelastus siis esim ennen treffejä tai illan viettoa ulkona ;) )

 • Tuyaa

  En ole kokeillut valkaisevia hammastahnoja, mutta olen juuri miettinyt, että olisi mielenkiintoista kokeilla niitäkin, kunhan hampaani on taas muuten saatu kuntoon. Olen niitä epäonnisia, joiden hampaat reikiintyvät, vaikka pesen hampaani aamuin illoin fluorihammastahnalla, käytän hammasväliharjaa ja hammaslankaa päivittäin ja syön aina ruuan jälkeen ksylitolpurkkaa… ”Ylläpitoremontteja” täytyy siis tehdä säännöllisesti, ja tällainen on juuri paraikaa meneillään. Palkinto olisi kiva piristäjä rempasta selviämisen jälkeen!

 • tuutikki1

  olen satunnaisesti kokeillut valkaisevia tahnoja enka kylla ole koskaan huomannut eroa. muuten tykkaan puunata hampaitani varsin tarkasti enka enaa ymmarra miten olen joskus voinut olla kayttamatta hammaslankaa ja suuvetta!

 • sinp

  Olen käyttäny satunnaisesti apteekkihammastahnoja (mm. Yotuel, Emmelle), kuitenkin useammin tulee tyydyttyä markettitahnoihin, koska nuo apteekkitahnat tekevät liian suuren loven budjettiin.

 • Tii-tii

  Tätä nimenomaista tahnaa en ole koittanut, mutta jotain muita valkaisevia joskus. Mutta aikaa on vuosia niistäkin! Hampaani kyllä kaipaisivat kevätpiristystä, joten innolla otan osaa arvontaan!

 • Heidi B.

  osallistun siis arvontaan! :D

 • buried_soul

  En ole koskaan kokeillut valkaisevia hammastahnoja. Olis kyllä kiva testata ja nähdä saako niillä tuloksia aikaan. :)

 • Sankelika

  Yotuel on ehdottomasti paras valkaisevista  hammastahnoista ja hintansa väärti!

 • Miumaunmukkaan

  Pitääpä lueskella, että mikä on tuotteen teho hammaskiveä vastaan, sitä kun tulee sen verran paljon vaikka kovasti koetan hammaslankainta ja -väliharjaa käyttää.

  Minulla on myös hampaissani ikävät tummat jäljet jo aikaa sitten poistetuista hammasraudoista, joten olisi ihana kokeilla Yotuelia. Osallistun siis innolla.

 • Jjjohanna

  Valkaisevia tahnoja käytän silloin tällöin ”tehohoitojaksoissa”, mutta en säännöllisesti. Nyt taisi löytyä tosiaan päivittäiseenkin käyttöön sopiva valkaiseva supertahna! On ehdottomasti ostettava jos ei voitto napsahda kohdalle :)

 • Magnolia

  Tulipa sopivaan aikaan tämä kirjoitus :) Olin juuri pohtinut yotuelin hammastahnan kokeilemista…olen jo jonkin aikaa käyttänyt apteekista saatavaa suomalaista Salutem-hammastahnaa, joka on myös vaahtoamaton tahna…tähän vaihdoin siksi, että itselläni myös nuo tavalliset tahnat kuivattivat suutaa liikaa..kun oli tottunut tuohon vaahtoamattomuuteen, tahna tuntuikin erittäin hyvältä…salutemia voin siis suositella..olin kuitenkin miettinyt jotakin mahdollisesti valkaisevaa vaihtoehtoa, kun haluaisi tuota sävyä hieman raikastaa..epäilys on kuitenkin ollut juurikin tuo haitta hampaille…kiva lukea faktoja yotuelista, varmasti pääsee nyt viimeinkin kokeiluun…tahnan hinta on hieman kallis (tuo salutem on esim.yliopiston apteekissa n. 6.5e), mutta toisaalta, suun terveyteen jos mihin kannattaa panostaa! :) vinkiksi kaikille testaamista harkitseville – yotuelin hammastahnaa näytti olevan keskiviikkona alkavilla hulluilla päivillä hieman halvemmalla, joten jos siellä piipahtaa kannattaa napata tuubi mukaan! :)

 • annio

  mä oon tykästyny oral b:n pro expertiin. Vaikka tahna tuntuu suussa vähän hiekalle, on teho ihan mieletön! Kiva ois kokeilla yotuelia, kun oon siitä vaan hyvää kuullu :)

 • RiikkaMaija

  En ole kokeillut ennen Yotuelia, mutta olen kiinnstunut jos silla saisi vähän vaalennettua hampaita!
  Valkaisua olen varovaisesti miettinyt myös…

 • Fanny213

  Ihana kuulla näin positiivisia kommentteja Yotuelista niin sulta kuin hammaslääkäriltäsikin! Tahtoisin itsekin kokeilla valkaisevaa hammastahnaa mutta esimerkiksi tota viime aikoina blogimaailmassa kovastikin pinnalla ollutta, marketeissa myytävää en ole uskaltanut kokeilla. Mulle tulee helposti aftoja ja markettitahnat epäilyttävät muutenkin. Yotuelista oon lukenut itsekin, ja ollut jo aikeissa ostaa, mutta tää tuli nyt niin hyvään saumaan niin sama se on kokeilla arpaonnea ;)

  fannykeranen@mail.com

 • kisse

  Osallistun! Olen jo pitkään miettinyt hampaiden valkaisemista. Yotuel on varmasti kokeilemisen arvoinen.

 • twia

  En ole ikinä käyttänyt valkaisevia hammastahnoja juurikin sen hankaavan ominaisuuden vuoksi. Yotuel on ihan uusi tuttavuus.

 • Zindis

  En ole Yotuelista vielä kuullutkaan ja omiin hammasrutiineihin kuuluu nimenomaan nuo valkaisevat tahnaa joten ties mitä hallaa olen jo tehnyt omille hampailleni…

 • katja.t

  Täällä yksi aftavaivainen. Tosin sen jälkeen kun aloitin käyttämään vaahtoamatonta hammastahnaa, aftat ovat vähentyneet. Yotuelia en ole kokeillut, mutta mielelläni kokeilisin uutta tuttavuutta! 

 • Karkulainen

  Olen kokeillut Yotuelin tahnaa ja sillä oli tosiaan kirkastava vaikutus. Tämä oli hyvä muistutus, voisi kyllä kokeilla toistekin! :)

 • Wow! Tuo tahna vaikuttaa lupaavalta ja varmasti aion ottaa testiin. Olen pitäytynyt tähän asti sinisessä pepsodentissä paria hairahdusta lukuun ottamatta. Hampaani kylläkin tarvitsisivat pientä freesausta vaaleampaan suuntaan, mutta olen ollut aina aika arka vaalentavien hammastahnojen suhteen. Tämä postaus vakuutti Yotuelin turvallisuudesta varsinkin, jos tämä vahvistaa hampaiden kiillettä!

 • masi

  Onpas kiva arvonta! Itse en ole valkaisevia hammastahnoja vielä kokeillut, mutta olisi kiva kokeilla :)
  Omia hammashoitorutiinejani on hampaiden pesu aamuin illoin, ja aamulla juurikin ensitöikseni menen aina pesemään hampaat. Juuri sen takia kun olen kuullut sen mitä sinäkin hammaslääkärillä käydessäsi, että pitäisi pestä hampaat ennen aamupalan syömistä. Koitan myös säännöllisesti aterioiden jälkeen syödä purkkaa ja ksylitolipastilleja, mutta joskus se unohtuu…

 • reettaleena

  Valkaisevista olen kokeillut vain markettituotteita ja niistä en ole huomannut olevan mitään näkyvää hyötyä – Yotuel siis kiinnostaisi! Muuten hampaidenhoitorutiineihini kuuluu xylitol-purukumi aterioiden jälkeen, langoittaminen tai tikuttaminen ehkä kerta viikkoon ja uusimpana uutena oil pulling eli kookosöljyn purskuttelu aamuisin. Oon vaan sen verran laiska ja aamu-uninen, että siitä ei meinaa tulla ihan jokaisen aamun tapa.

 • Vierailija

  Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tuotteelta.

 • Elli J.

  Olisipa mukava kokeilla Youtuel-tahnoja. Kaupasta ostetut valkaisevat tahnat kirvelevät suussa.

 • Tapsi

  Kuulostaa tosi hyvältä ja varmaankin tulen kokeilemaan tuotetta :)

 • sup

  itse olen käyttänyt jo vuosia apteekin vaahtoamattomia tahnoja koska minulle kaupan tahnat aiheuttavat aivan jäätäviä aftoja. en ole aftoista kokonaan eroon päässyt mutta kaikkeni teen pienentääkseni niiden ilmestymisen todennäköisyyttä, pahimmillaan saattaa olla puolet suusta tulehduksen vallassa ja kaulan imusolmukkeet turvoksissa… mielelläni testaisin siis uutta tulokasta näille markkinoille :) valkaisevuus on vain plussaa tässä tapauksessa!

 • indieda

  En ole ikinä oikein uskaltanut käyttää valkaisevia hammastahnoja juuri näiden kauhukertomusten takia. Olen aina ajatellut että tahnat nimen omaan hankaavat väriä hampaista pois, joka ei kuulosta mitenkään kivalta. Mutta tällaista Yotuelia voisin vaikka kokeilla, kun siitä on nyt niin paljon puhuttu blogeissakin!

 • villanen

  Kerran olen kokeillut Yotuelia ja tosi jännältä kyllä tuntui pestä hampaat tahnalla, joka ei vaahtoa yhtään! Ei sitten tullut ostettua uutta tuubia kovan hintansa takia. Mustakin on tullut lähiaikona todella tarkka hampaidenhoitaja ja siksi olisikin tosi hienoa voittaa tällainen paketti omaksi! :) Mun avaintekijät on sähköhammasharja ja hampaiden pesu heti herätessä, ennen aamupalaa.

 • JenniM

  Minäkään en pidä vaahtoavista hammastahnoista. Kun on muuhun tottunut, niin joskus perus-pepsodentilla kun päätyy harjaamaan, tuntuu vaahdon määrä hurjalta suussa. Yotuel on mulla vielä testaamatta, kokeilisin mielelläni!

 • mustavalas

  En ole käyttänyt Youtuelia. Käytössä on ollut jonkinlaisia valkaisevia hammastahnoja.

 • kukkainen

  En ole koskaan kokeillut Yotuelia, mutta mieli kyllä tekisi. Vaikken hirveästi uskokaan valkaisevaan vaikutukseen :)

 • Kanelitar

  Tutustuin noin vuosi sitten Yotueliin vakio-apteekissani työskentelevän kosmetologin ansiosta. Itsekin olen suhtautunut kovin varovaisesti erilaisiin valkaisuhoitoihin – olen pelännyt niiden vahingoittavan hampaita. Apteekista löytynyt Yotuel on ollut minullekin vastaus kaikkiin toiveisiin! Vaikka Yotuel-tuubi onkin hintava markettituotteisiin verrattuna, en ole halunnut vaihtaa hammastahnaa Yotuelin käytön aloittamisen jälkeen. Tuo paketti tulisi siis tässä taloudessa taatusti käyttöön!

 • Osallistun arvontaan. Yotuel on ainoastaan nimenä tuttu. Aftojen takia olen käyttänyt vain vähän vaahtoavaa hammastahnaa nimeltään Emmelle. Mielelläni kokeilen myös Yotuelia. Jos kärsii aftoista niin kannattaa ehdottomasti vaihtaa hammastahnaan, joka ei pahemmin vaahtoa. Ei ole vuosiin tullut yhtään aftaa.

 • hölöttilöö

  En ole ikinä käyttänyt mitään valkaisevia hammastahnoja, olen hampaitteni suhteen suorastaan neuroottinen! Pakko langata vähintään kerran päivässä ja harjata kahdesti. Näin joskus usein unia jossa kaikki hampaani putosivat, nyt en ole onneksi nähnyt noita unia enää vuosiin, mutta kyllä se silti aina hirvittää mennä hammaslääkärille tuomiota kuuntelemaan. Ikinä minulla ei kyllä ole reikiä ollut, en tiedä mistä tämä kammo on saanut alkunsa :D

 • Jsm

  Olen haikaillut valkaisua jo pitkään ja ensi viikolla se tapahtuu! Youtuel tueksi, kiitoksia mielellään :)

 • kirsti h

  Mullakin oli käytössä luomuversio hammastahnasta jonkin aikaa ja juurikin fluorin puute sai vaihtamaan takaisin markettitahnaan. Tuo Youtell- tahna kuulostaa kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoiseta!! Niin ja omissa hammashoitorutiineissa olen pikkuisen koukussa ” Oil pullingiiin”, eli öljyn purskutteluun suussa, jolla mahdottoman paljon hyviä vaikutuksia suun ja koko kehon hyvinvointiin!

 • kultanugetti

  Osallistun arvontaan! Kylläpä osui hyvään saumaan tämä arvonta, sillä juuri viime viikolla tutkin näitä hammastahnoja apteekissa. En ole koskaan käyttänyt valkaisevia hammastahnoja niiden hankaavuuden takia, kiille kun on vaurioitunut tarpeeksi jo muutenkin.. tämä olisi siispä kuin minulle tehty.

 • pinka

  Valkaisevia tahnoja on tullut kokeiltua silloin tällöin, vailla sen kummempia tuloksia. Nyt kevään aikana käymäni suuren hammasremontin jäljiltä olen tehnyt vakaan päätöksen pitää superhyvää huolta hampaistani! Jos ei kaunis hymy motivoi tarpeeksi, niin vähintäänkin törkeät summat hammaslääkärilaskuissa… ;)

 • Marja-Liisa

  Jos tämä on niin hyvä kuin luvataan, niin haluaisin kyllä kokeilla. Kahvi ja ikä kai hampaita tummentaa… Mutta en ole valmis vaalentamaan hampaita niiden terveyden (kiilteen) kustannuksella. Tätä kokeilisin kyllä.

 • Java

  Täällä myös yksi luomutahnojen käyttäjä ja reikiä 0. Mielelläni ottaisin Yotuelin kokeiluun, koska en ole aiemmin sitä testannut. Tämä all-in-one olisi siis ihan uusi tuttavuus.

 • N-ennu

  Kuuden vuoden tupakointi teki omat merkkinsä hampaisiini. Juuri nyt keväällä tulee kolme vuotta täysin savutonta elämää mittariin, mutta lukuisat markettien valkaisevat hammastahnat eivät ole auttaneet hävittämään tummentumia. Hampaiden valkaisu on ollut haaveissa jo jonkun aikaa, mutta opiskelijan budjetti ei siihen veny.. Olisi mahtavaa voittaa ja päästä kokeilemaan olisiko tästä paljon kehutusta Yotuelista apua!

 • Lumimarja

  Voi että nyt kyllä kiinnostaa kisa ja kovasti! Minulla on hammaslääkärin mukaan ”hyvät ja vahvat eli hieman kellertävät hampaat”, minkä vuoksi minulla ei ole koskaan ollut reikiä. Miinuksena onkin sitten tuo keltaisuus… En ole juuri valkaisevia hammastahnoja kokeillut, koska hampaiden suojaaminen ja fluori on ollut se ykköskriteeri tahnan valinnassa. Käytin noin puolen vuoden ajan yhtä valkaisevaa tahnaa, enkä huomannut sen valkaisutehoa. Tätä on pakko kokeilla! Eikä tarvitsisi miettiä, suojaako tahna tarpeeksi, kun kerran hammaslääkärisikin suosittelee.

  Pari ksylitolipastillia aina ruoan jälkeen :) Ja hampaiden pesu aamulla ENNEN sitruunavettä ja aamupalaa! Siinä tärkeimmät ohjenuorani. Hammaslankaa pitäisi käyttää (hammaslääkäri sanoo siitä aina), mutta jotenkin se aina unohtuu, ja kylmät väreet tulee pelkästä lanka-ajatuksestakin… Voisi nostaa sen paketin nyt johonkin esille, että tulisi käytettyä.

 • Irkku O.

  Yotuelia en ole kokeillut, joitakin muita satunnaisesti kyllä. Mikään niistä ei ole jättänyt pysyvää jälkeä, ei muistiin eikä hampaisiin (heheh). Välitän vinkin vaahtoamattomasta tahnasta miehelleni, joka saa silloin tällöin kivuliaita aftoja. Omat hampaani ovat tätä lähes reikiintymätöntä mutta ”hieman” kellertävää lajia, joten tuo Yotuelin tahna voisi toimia itsellänikin.

 • Sesse

  Ei ole kokemusta kyseisestä merkistä. Itse olen ollut uskollinen pepsodent käyttäjä vuosikaudet, välillä on tullut muutama tuubi sensodyneä käytettyä. Hammasluuni on luonnostaan aika valkea ja helposti reikiintyvä, jos niillä nyt oikeasti on joku yhteys, mutta näin siis minulla ainakin. Tietysti iän myötä hammasluukin tummenee, iän,teen ja kahvin ym. vaikutuksesta. Olisi kivaa kokeilla myös tätä itselleni utta merkkiä, kuka tietää, pepsodentkin saattaisi väistyä ;)

 • Emiilia

  Olen käyttänyt ainoastaan Yotuelin hammastahnaa jo ainakin 10 vuoden ajan (alunperin hammaslääkärin suosituksesta)! Jopa asuessani Ruotsissa useita vuosia hamstrasin aina seuraavien kuukausien Yotuelit Suomen-reissullani :) Syynä uskolliseen Yotuelin käyttööni on ollut ennen kaikkea sen vaahtoamattomuus. Hampaani ovat pysyneet hyvässä kunnossa, joten ainakaan tuo tahna ei ole niitä vahingoittanut. En usko Yotuelin kuitenkaan erityisesti valkaisseen hampaitani, vaan ehkä ennemminkin estäneen niiden tummumisen. Tuota All in one -tahnaa en kylläkään ole kokeillut, joten kiinnostaisi kokeilla, onko sen valkaiseva vaikutus suurempi kuin klassisen Yotuelin.

 • empyreum

  En ole Yotuelia testannut, mutta muutaman kerran olen koittanut markettimerkkien valkaisevia hammastahnoja. Olen hyvin epäileväinen niiden suhteen ja se oikeastaan johtuu vain niiden kirkkaansinisestä väristä. Sininen vaahto suussa on vain jotain kovin epämiellyttävää, joten olen jättänyt valkaisevat suosiolla hyllylle. Tämä Yotuelin kuitenkin vaikuttaa lupaavalta, etenkin koska ei vaahtoa.

 • Heini79

  Mukana :)
  En ole kokeillut tätä hammastahnaa koskaan enkä muitakaan valkaisevia (poislukien perus-pepsodentit yms). Kerran hampaani on hammaslääkärillä ”valkaistu”, sellainen keveä menetelmä, lopputulosta en oikein edes huomannut, hih ;) hammasluuni on melko kellertävä väriltään, siksi kyllä mielellään kokeilisin tätäkin tuotetta! kahvia ja teetäkin tulee juotua, eli osittain väri selittynee ihan värjäytymillä.

  Mukavaa kevättä Pupulandiaan!

 • pihka

  Tätä voisn kyllä oikeasti kokeilla, vaikkei arpaonni suosisikaan. Aiemmin testissä on vain ollut näitä marketista saatavia valkaisevia tahnoja, joilla en ole nähnyt olevaan käytännössä mitään vaikutusta purukalustooni. Omaan ärsyttävästi yhden hampaan, joka on hitusen tummempi kuin muut ja se häiritsee. Tosin saisipa ne hampaat kokonaisuudessaankin olla hieman valkoisemmat :)

 • Saskia

  Oi, olipa hyvä ajoitus! Ajattelin itse juuri siirtyä fluorittomaan tahnaan, mutta nyt taitaa jäädä tekemättä. Yotuelia pitää kokeilla!

 • eraisane

  Olen kokeillut joskus Yotuelia, mutta tuolloin en käyttänyt sitä kyllin kauaa ja siirryin syystä tai toisesta kaupan tahnoihin. Nyt kun kauhistuneena katselen peilistä keltaisia hampaitani, haluaisin ehdottomasti kokeilla uudelleen!

 • iekku

  En oo koskaan uskaltanu kokeilla noita valkaisevia hammastahnoja just siks ku oon kuullu huhua että ne vähintään syövyttää hampaat suusta tai jotain :D mutta jos hammaslääkäri kerta on tän mönjän hyväksyny nii sitä voisin kokeilla mielelläni!

 • AnnaMm

  En ole kokeillut yotuelia, mutta luettuani kommentteja kiinnostus tahnaa kohtaan kasvoi. Hammastahnoistakin pitäisi olla pienet testituubit.

 • Helmi1

  Olen käyttänyt Yotuelia pari vuotta hammaslääkärin suosituksesta ja ollut tyytyväinen. Juon paljon teetä, mikä värjää hampaita. Yotuelin all-in-onea en ole vielä kokeillut, ja se kiinnostaisi.

 • Else

  En ole Yotuelia koskaan kokeillut ja en myöskään käytä markettien valkaisevia tahnoja, sillä en halua hampaitani millään ylimääräisellä vahingoittaa. Reikiä minulla ei ole koskaan ollut, mutta hammasluuni on luonnostaan harmittavan keltainen. Hampaidenvalkaisukin on harkinnassa, mutta siihen pitäisi sitten laittaa vähän enemmän rahaa. Ehkä tämä hammastahna olisi edes pieni askel kohti sitä Pepsodent-mainosten hammaskalustoa=)

 • Milsu

  Minulla on sama juttu kuin sinulla, viime kerralla hammaslääkäri ilmoitti, että aiemmin reiättömiin hampaisiini on ilmaantunut reiän alku! En myöskään ole uskaltanut testata valkaisevia tahoja, mutta ehkäpä tuota Yotuelia voisi testata…

 • PetraSSS

  En ole koskaan kokeillut Yotuelin tahnoja, mutta ne on kyllä pitempään jo kiinnostaneet ja nyt varsinkin haluaisin kokeilla kun sullakin oli noin positiivisia mietteitä siitä :)

 • Suvix

  Yotuelia onkin pitänyt jo vuosia vuosia sitten testata.. Josko nyt olisi aika :) Ps. Mukavan monipuolinen blogi sinulla!

 • En ole kokeillut Yotuelia, mutta joistakin valkaisevista hammastahnoista on kokemuksia. Ne ovat tuntuneet hyvin perustahnoilta, enkä ole huomannut hampaiden värissä muutoksia. Valkoisemmat hampaat olisivat kyllä tosi jees! :)

 • -Saara-

  Tuo varmaan vaatii hetken totuttelua tottuminen vaahtoamattomaan tahnaan. Silloin tällöin käytettynä jossain yökylässä tuntuu, ettei tällainen vaahtoamaton edes voi mitään puhdistaa. Tuo valkaiseva koostumus ilman hankaavia aineita kyllä kuulostaa harkitsemisen arvoiselta.

 • Mollamaija

  Tämä olikin hyvä ja hyödyllinen postaus :) Jo pitkään valkaisua miettineenä taidankin varata ajan ennen kesää. Itselläni on helposti reikiintyneet hampaat ja niiden hoitamiseen olen testaillut paljon kaikenlaisia tahnoja, mutta tätä ei ole vielä tullut kokeiltua. Olisi kyllä kiva voittaa paketti.

 • Impala

  En ole ennen kokeillut (tai edes kuullut) Yotuelia, mutta kiinnostaisi kovasti kokeilla! Hampaiden valkaisu on kallista puuhaa, ja koska minulla ei ole mitkään standardimalliset hampaat, ei kotivalkaisukaan välttämättä onnistuisi. Siispä tämä sopisi kokeiltavaksi aivan loistavasti!

 • HeidiT.

  pesen aamuin illoin. olisi kiva kokeilla valkaisevaa tuotetta ensimmäistä kertaa!

 • marikki78

  Muutama vuosi sitten ostin Yotuelia ja se oli muistaakseni ihan ok tuote. Nyt olisi innostusta taas kokeilla. Hampaani kaipaisivat pientä vaalennusta. 

   

  marikax@gmail.com

 • Pauletta

  Yotuelia en olekaan vielä kokeillut. Eeva Kolun öljynpurskutusta kylläkin, ja ihan kun se toimisi?!?!

 • pikkumyyy

  En ole koskaan kokeillut Yotuelin hammastahnoja. Olen käyttänyt vain jotain Pepsodentin ”valkaisevaa” tahnaa, mutta eipä se taida oikeasti vaikuttaa mitenkään, en ainakaan ole huomannut mitään tuloksia. :D Olisipa kiva kokeilla tuota Yotuelia!

 • pikkumyyy

  En ole koskaan kokeillut Yotuelin hammastahnoja. Olen käyttänyt vain jotain Pepsodentin ”valkaisevaa” tahnaa, mutta eipä se taida oikeasti vaikuttaa mitenkään, en ainakaan ole huomannut mitään tuloksia. :D Olisipa kiva kokeilla tuota Yotuelia!

 • Sindu

  Hei tämä kisahan tulee hyvään saumaan! Luin nimittäin samaisesta hammastahanasta juuri muualta ja kiinnostuin. Omat hampaani kun ovat kovin päässeet vuosien varrella kellastumaan, mutta en voi käyttää valkaisevia hammastahnoja enkä käydä valkaisussa, sillä hampaani vihlovat todella herkästi. Siksipä juuri haluaisin tätä tahnaa kokeilla!

 • Riiinuska

  Olen miettinyt muutamaan kertaan hampaiden valkaisua, mutta en ole sitä vielä saanut aikaiseksi. Olisi hieno kokeilla ensin tätä Yotuel hammastahnaa, jos sen myötä saisi valkoisemmat hampaat, enkä tarvisisikaan valkaisua. :)

 • Susannna

  En ole käyttänyt kyseistä tuotetta, mutta olen harkinnut vaalentavan tuotteen ostamista. Markettien valkaiseviatahnoja en uskalla ostaa, koska niissä saattaa olla hankaavia, kiillettä kuluttavia aineosia. Meidän perheessä käytetään vaahtoamattomia tahnoja, sillä mieheni kärsi aftoista (joita ei ole ollut enää) ja itselläni kuivuu suu ihan saharaksi. :D

 • usva

  En ole Yotuelia kokeillut, mutta kyllä kiinnostaisi testata :)

 • mettemaria

  Sun tekstejä on tosi mukava lukea ja hammaspostaukset on ollu kans mielenkiintoisia:)! Itse en ole aiemmin käyttänyt valkaisevia hammastahnoja, mutta just nyt sun postauksen innoittamana hankin testiin pienen putkilon Yotuel:a classic mintin makusena. Se on siis nyt menossa testaukseen!
  Ikinä ei ole ollu kahdenkymmenen elinvuoteni aikan reikiä mulla, mistä oon tosi tyytyväinen, etuhampaasta on kuitenkin lohjennut muutama vuosi palanen kovan törmäyksen takia muutama vuosi sitten, joten siinä proteesi. Oon aika harjaushirmu, harjaan kolme kertaa päiväsää hampaat ja käytän suuvettä ja hammaslankaa ja kaikkea muuta mahollista, et hampaat pysyis hyvinä :).

 • metsämiehentytär

  En ole uskaltanut käyttää ettei kiille vahingoitu. Yotuel voisi olla kokeilemisen arvoinen-kiitos postauksestasi.

 • Indra

  En ole kokeillut kyseistä tahnaa, mutta tavallisia valkaisevia kyllä. Niiden hankaukseen perustuva valkaisu kuitenkin huolettaa, joten tässä voisi olla se parempi vaihtoehto kirkkaamman hymyn saamiseksi.

 • neitiR

  Valkaisevista hammastahnoista on tullut käytettyä lähinnä Pepsodentin White Now-tahnaa ja uusinta Oral-B:n vastaavaa.. Mitään eroa en kylläkään ole huomannut, lähinnä ärsyttää tuo noissa käytetty sinisen värinen tahna joka tuntuu värjäävän joka paikan.. Kärsin myös paljon aftoista, joten olisi ehkä jo aika kokeilla tuommoista vähemmän vaahtoavaa versiota!:)

 • Margie

  Olen kokeillut useita valkaisevia hammastahnoja, mutta en ole havainnut valkaisevaa vaikutusta. Siksi olisikin kiinnostavaa kokeilla Yotuelia nähdäkseni onko siitä apua tummentumien vaalentamiseen. Luomuhammastahnat ovat myös tuttuja, samoin niiden vaahtoamaton tuntu, mutta olen pikkuhiljaa vaihtanut takaisin fluoripitoisiin ei-luomuihin.

 • kakku

  Kuulostaapas hyvältä tuotteelta!
  En ole kokeillut valkaisevia hammastahnoja, mutta tällä hetkellä menossa on kotivalkaisu Crest Whitestrips-liuskoilla. Eroa entiseen en ainakaan vielä näin viikon käytön jälkeen huomaa, vaikka olen lukenut muiden hyvistä kokemuksista. Tämän jälkeen taidan kääntyä suosituksesi myötä Yotueliin ;)

 • sumppo

  Yotuel merkkiä en tunne, mutta kaikenlaisia muita valkaisevia hammastahnoja olen kokeillut näkymättömin tuloksin.

 • tiiti66

  Yotuel on vielä testaamatta, hinta on useimmiten ratkaiseva valintaperuste hammastahnahyllyllä käydessä. Mielelläni testaisin Yotuelia, mielikuvani siitä on ihan hyvä.

 • Tämähän kuulostaa loistavalta tahnalta! Tiiätkö estääkö tuo myös hampaiden vihlontaa? Itsellä on ollut vuosikausia käytössä (valkaiseva) Sensodyne-tahna, sillä se tuntuu olevan ainut vihlontaan auttava tahna. Sen sijaan aftaongelmaa se ei ole ratkaissut, mutta ne on mulla muutenkin niin kausittaisia että liekö tahnalla edes vaikutusta…

 • -AnnaManna-

  Yotuel ei ole itselleni tuttu merkki ja siksi kokeilisinkin sitä mielelläni. Hampaat ovat pääasia vai miten se meni :)

 • elpukka

  Olen joskus tuota hammastahnaa kokeillut, mutta omaan käyttöön ei ole tullut ostettua sillä opiskelijabudjettiin se tuntuu aika kalliilta :/ Iloinen siis olisin jos omalle kohdalle voitto osuisi :)

 • HeiniMatilda

  Itse olen käyttänyt kohta vuoden luomuhammastahnaa mutta nyt olen alkanut miettiä, josko pitäisi vaihtaa tehokkaampaan (?) tavaraan, kun tuntuu, että ientulehdus tuntuu aina vaan uusiutuvan. =/ Harmi, sillä olen kuitenkin muutoin luomun ystävä.

 • Kylie

  En ole käyttänyt valkaisevia hammastahnoja, koska olen pelännyt niiden hankaavaa vaikutusta. Purukalustoni oli lukioaikaani asti täysin reiätön, kunnes muutin toiselle paikkakunnalle ja kunnallisen veden piiriin. Silloin ei tuntunut edes aamuin illoin tapahtuva harjaaminen ja kerran päivässä lankaaminen pitävän reikiä poissa, kun taas aikaisemmin riitti pesu vain illalla. Ehkä ruokatottumuksetkin muuttuivat samaan aikaan. Ja tummentumia on tullut niin että huh huh! Täytyy pitää Yotuel-nimi mielessä, ehkä testaan sen tehoa pelkästään – valkaisuun en taida vielä uskaltaa… Kiitos vinkistä!

Related posts