3/04/14

Wannabe Ballerinas goes scifi!

53 seppo1.jpg

Nyt on taas se aika vuodesta, kun Wannabe Ballerinasin huikean kevätshown ensi-ilta lähestyy kovaa kyytiä! Tänä keväänä treenisalilla on huhkittu scifi-tunnelmissa, sillä muutaman viikon päästä järjestettävien kevätnäytösten teemassa sukelletaan nimittäin tieteisseikkailuun. 

Eletään vuotta 2046 ja ihmiskunta odottaa suurta teknologista mullistusta tapahtuvaksi. Hetkeä, jolloin koneesta tulee ihmistä mahtavampi. Mutta mitä tapahtuu, kun muuan Seppo yrittää tehdä vaikutuksen naiseen ja sinetöi epähuomiossa ihmiskunnan kohtalon. Maailman viimeinen Seppo, onko nyt hyvä fiilis?

Maailman viimeinen Seppo -nimeä kantavalla kevätshowllaan Wannabe Ballerinas juhlistaa 5-vuotista taivaltaan tuomalla lavalle ennennäkemättömän tieteisseikkailun. Itse olen ollut ryhmässä mukana vasta reilun vuoden, mutta ballerinojen historia ulottuu siis paljon kauemmas ja menneisyydessä tytöt ovat ehtineet esiintyä muun muassa Flow-festareilla, Kuudes Aisti -festareilla, Kansallisoopperassa sekä lukuisissa kaupunkikulttuuritapahtumissa. :) Tässä uudessa kevätshowssa nähdään muuten ballerinojen lisäksi yksi Ballereinot-ryhmän riveistä mukaan napattu karismaattinen miestanssija. Esityksen on ohjannut koreografimme Henna Riikonen, käsikirjoittajana toimii Aaro Teikari, valosuunnittelusta vastaa Ada Halonen ja puvustus on Samujinkin taustalta tutun Mari Kosusen käsialaa. 

seppo.jpg

Esitysten areenana toimii viime näytöksistä tuttuun tapaan Tanssiteatteri Hurjaruuth Kaapelitehtaalla ja showta esitetään huhtikuun lopulla yhteensä viiden näytöksen verran. Näytösten tarkat ajankohdat ovat:

ke 23.4. klo 20

to 24.4. klo 20

pe 25.4. klo 20

la 26.4. klo 15 ja klo 19

Liput näytökseen maksavat 15 euroa (+ toimituskulut) ja niitä saa Tiketistä. Ihan vain vinkkinä, että näytökset on joka sesonkina myyty loppuun. Jos siis mielii tulla katsomaan tätä mahtavaa spektaakkelia (ja meikäläistä siellä lavalla, hohoo), niin liput kannattaa ostaa mieleiseensä näytökseen hyvissä ajoin. Ja tietysti lämmöllä suosittelen, sillä luvassa on taas ihan huikeaa menoa, jännittäviä koreografioita, mahtavaa musiikkia, upeita esiintymisasuja, säkenöiviä ballerinoja ja mieletön show! ;) Eli tulkaa, tulkaa!

PS. Wannabe Ballerinasin löydät myös Facebookista ja itse näytöksen tapahtumasivun TÄÄLTÄ. Lisäksi ballerinojen touhuja voi seurailla Novelle-blogista, jossa ryhmämme vieraskynäilee säännöllisesti. :) 

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts