3/04/14

Elämäni aakkoset

43 44 insta27.png

Täällä Lilyssä on nyt pari päivää kiertänyt Lotterietin starttaama aakkoshaaste ja minäkin päätin tarttua pohtimaan, mitä mikin kirjain voisi minulle symboloida. :) Osaa sai miettiä pitkäänkin, mutta osan kirjaimista kohdalla joutui tekemään vaikeita valintoja. Huvittavaa muuten, että sielunsiskoseni Hertan aakkosissa oli muutama ihan sama juttu samojen kirjaimien kohdalla, kun vertailin eilen illalla luonnostelemiani aakkosia hänen postaukseensa. Ei yllätä, haha. Mutta tässä siis tulevat meikäläisen elämän aakkoset juuri tämän hetkisten mietteiden mukaan:

A = aurinko

Olen valon lapsi ja saan ihan älyttömästi energiaa auringosta. Nyt kevätsäiden myötä tuntuu kuin joku olisi pumpannut nuppiin ja kroppaan tuplaten energiaa parin kuukauden takaiseen verrattuna. Huomaan valon vaikuttavan myös mielialoihini. Aurinkoisella säällä olen hyväntuulinen ja aikaansaava, kun harmaassa kelissä mieli on helpommin matala.

B = blogi

Olisipa vaikeaa kuvitella elämää ilman kohta jo 7 vuotta matkassa kulkenutta Pupulandiaa. Tuntuu hassulta, mutta kyllä tämä blogi vain minulle yhä edelleen on tosi tärkeä ja rakas juttu. :) Suurelta osin myös teidän lukijoiden osalta, eli kiitos!

C = citrus

Olen aina rakastanut sitrushedelmiä ja voisin popsia appelsiineja helposti vaikka useamman kilon kerrallaan. Myös klementiinit, verigreipit ja pomelot maistuvat, puhumattakaan sitruunasta ja limestä, joita käytän mielelläni vähän joka ruoassa. Hammaslääkäriltä on joskus tullut noottia, että runsas sitrushedelmien syöminen näkyy hiukan hampaissani – ovat niin happamia.

insta28.png

D = Diana

Ei, en viittaa Dianalla nyt Walesin prinsessaan, vaan maailman ensimmäiseen muotitoimitajaan Diana Vreelandiin. Kukaan yksittäinen ihminen ei ole inspiroinut minua samalla tavoin kuin hän. Vreelandista tehty dokumentti on ollut unohtumattomimpia elokuvakokemuksia minulle koskaan ja voisin katsoa sitä uudelleen loputtomasti. Käsittämättömän rohkea, luova, omaperäinen ja inspiroiva ihminen. Olen aina sanonut, ettei minulla ole idoleita, mutta Diana Vreeland taitaa olla idolini.

E = epäjärjestys

Ainakin tällä hetkellä kämpässäni vallitsee aikamoinen sotku. Olen tehnyt viime aikoina töitä kuin heikkopäinen ja silloin, kun on kaikkein kiireisintä, siivous tuntuu aina jäävän prioriteettilistan viimeiseksi. Inhoan sotkua, mutta etenkin kaiken hässäkän keskellä olen tosi huono pitämään tavaroita järjestyksessä. Toiveissa on, että viimeistään viikonloppuna saisin aikaa siivota rauhassa.

F = fiilis

Olen sellainen tyyppi, joka luottaa melkein kaikissa päätöksissään omaan fiilikseen. Mietin ja puntaroin usein asioita monelta kantilta, mutta loppujen lopuksi teen aina asiat viime kädessä fiilispohjalta siihen omaan vaistoon nojaten. Toistaiseksi koen, että on toiminut aika hyvin! :)

G = google

Miten tulisimmekaan toimeen ilman tuota hakukoneiden kuninkaallista? Ajatelkaapa, että vielä minun kouluvuosinani on eletty aikaa, jolloin tieto etsittiin tietosanakirjoista. Hullua!

insta29.png

H = hima

Olen kotihiiri ja viihdyn kotona ihan suunnattoman hyvin. Joidenkin mielestä ehkä liiankin hyvin. :D Mutta onpa ihanaa, kun on sellainen koti, missä on ilo olla ja sellaisia kavereita, jotka viihtyvät myös rauhallisia koti-iltoja yhdessä viettäen. Teen myös työt kotoa käsin, joten vietän tosi paljon aikaa tässä pikku-boksissani.

I = inspiraatio

Rakastan inspiroitua ja olen sellainen tyyppi, että pidän silmät ja korvat auki joka puolella kiinnostavien juttujen varalta. Se on varmasti myös yksi niistä syistä, miksi minun ei tunnu olevan kovin vaikeaa löytää aiheita blogiini. Erityisen kiehtovaa on tavata tyyppejä, joilla on ihan erilaisia tietoja ja taitoja kuin minulla.

J = jalkahieronta

Oi että, kuinka rakastankaan jalkahierontaa. Ei ole ehkä mitään rentouttavampaa kuin pötkähtää illan päätteeksi sohvalle ja antaa jonkun hieroa jalkoja. Ei sillä, kaikki muutkin hieronnat kyllä kelpaavat. ;) Mutta jalkahieronnassa on jotakin aivan erityisen rentouttavaa.

K = kukkaset

Ei varmaan ole jäänyt kenellekään epäselväksi, miten paljon rakastan kukkia ja kasveja. Saan aivan suunnatonta iloa niiden kauneudesta ja ostankin tuoreita kukkia kotiin lähes joka viikko. Viime aikoina olen ollut aikamoinen onnentyttö, sillä minua on useammin kuin kerran ilahdutettu kukkayllätyksillä. :)

insta25.png

L = loma

Sanotaan, ettei yrittäjällä ole lomaa ja tavallaan vähän allekirjoitan tuon. En ole pitänyt oikein kunnollista lomaa kohta pariin vuoteen muutamaa parin päivän reissua lukuunottamatta. Tekisi varmaan hyvää ottaa jossain vaiheessa joku oikein kunnon breikki ja matkustaa jonnekin kauas, minne internet ei ulotu. Toisaalta, tällä hetkellä on taas niin inspiroitunut olo, että en varmaan edes malttaisi lomailla, haha.

M = musiikki

En varmaan voisi elää ilman musiikkia. Olen aina suhtautunut musiikkiin tosi intohimoisesti ja kavereilla menevät välillä aivan yli hilseen kaikki intoiluni ja analyysini. Erityisen paljon viime aikoina ovat ilahduttaneet loistavat keikat, joita on ollut Helsingissä nyt useita. Myös klassisella musiikilla on tärkeä sija sydämessäni, sillä soitin nuorena viulua kahdeksan vuoden ajan.

N = naiseus

Olen vasta muutaman viime vuoden aikana alkanut tuntea itseni naiseksi tytön sijaan. Tästä aiheesta on käyty blogin puolellakin vilkasta keskustelua, että minkä ikäinen saa kutsua itseään milläkin sanalla, mutta minä sanon että ikä ja tunne iästä on ensisijaisesti korvien välissä. Koen olevani aikuinen ja koen olevani nainen, mutta sitä tyttömäistä pilkettä silmäkulmasta en halua menettää koskaan.

O = onni

Sitä kai kaikki ihmiset elämässä viime kädessä tavoittelevat. Se tosin taitaa vaihdella, mikä kenellekin sitten lopulta onnea tuo. Koen itse olevani monessa suhteessa onnekas ja onnellinen. Onnellisuus ei ole pysyvä tila, mutta toisaalta emme varmaan erottaisi onnea, jos emme muusta tietäisi. Tällä hetkellä minulla on elämässä valtavan monia syitä olla onnellinen, ja se on aika ihanaa.

insta30.png

P = positiivisuus

Perusluonteeni on sellainen iloinen ja hyväntuulinen. Yritän aina löytää asioista ja ihmisistä jotakin hyvää ja lähestyä asioita ennemmin myönteisten ajatusten kautta. Se ei tarkoita, ettenkö osaisi kohdata myös surullisia ja kielteisiä tunteita, mutta yritän olla jäämättä niihin vellomaan tai levittämättä niitä ympärilleni. Väitän myös, että omalla asenteella voi oikeasti vaikuttaa siihen, miten kivaa elämä on.

Q = quiche

Leivontabravuurini on suolainen piirakka, jonka ohje muuten kuuluu myös blogini googlatuimpiin kestosuosikkeihin. ;) Olen ehdottomasti ennemmin suolaisten kuin makeiden herkkujen ystävä, jos pitäisi valita. Äiti leipoo minulle melkein aina jonkun suolaisen piiraan, kun menen kylään vanhemmilleni. <3

R = rakkaus

Ja suurin niistä on rakkaus. Onpa ilo voida kertoa, että rakkausrintamalla elämä hymyilee jälleen. Varovaisesti ja poikkeuksellisen rauhallisesti rullailen asiassa eteenpäin, mutta ehkä elämäni ensimmäistä kertaa uskon siihen, että hiljaa hyvä tulee. Ja siltä myös todella tuntuu.

S = salmiakki

Salmiakki on karkkiheikkouteni, vaikka en muuten niin välitä karkeista. Mitä suolaisempi, kirpeämpi ja happamampi, sitä parempi! Ultimaalinen lempparini on ollut se Fazerin salmiakin muotoinen klassikko-salmiakki, jota ei enää saa kuin minikokoisena askissa. Kenen typerä idea oli poistaa markkinoilta ne salmiakkipussit ja jättää ainoastaan Super-salmiakki suureen kokoon pusseihin, häh? Tietysti irtokarkki-salmiakit ovat hyviä myös, Jyväskylän Kalpiksessa oli ainakin muinoin loistovalikoima!

insta26.png

T = työ

Taidan olla vähän työnarkomaani. Tai sanotaan niin, että olen työnarkomaani silloin, kun oikeasti nautin siitä mitä teen. Olen myös toisinaan ehkä vähän liiankin tunnollinen, mutta onneksi saan tehdä tällä hetkellä sellaisia hommia, mistä aidosti tykkään. Tällä hetkellä työt täyttävät elämää aika paljon ja toivon, että jossain vaiheessa tulee hieman rauhallisempi jakso. Osviittaa antaa se, että aloitan tällä hetkellä päivittäin työt aamulla klo 5.30-6.30 välillä. :D Onneksi olen aamuihminen.

U = upseeri

Veikkaanpa, että ette arvanneet tämän sanan kuuluvan aakkosiini… Tiesittekö, että olen kenraalin tytär? Olen monessa mielessä isän tyttö, sillä olen perinyt isältäni pääpiirteittäin sekä luonteeni että ulkonäköni. Temperamentti, kärsimättömyys ja tunteellisuus ovat varmaankin niitä vahvimpia persoonallisuuden piirteitä, jotka olen isältäni saanut. Pikkuveljeni on kuvaillut perheemme ”geenijakaumaa” niin, että isän ”räyhägeeneistä” (hahaha, sori iskä!) minulle on periytynyt 70%, hänelle 25% ja nuorimmaiselle on jäänyt vain 5%. Se kieltämättä kuvastaa luonteitamme aika hyvin.

V = vapaus

Yrittäjäksi siirryttyäni olen todella oppinut arvostamaan vapauttani. On ihanaa saada itse valita työaikansa ja voida vaikuttaa isosti myös omiin työtehtäviin sekä omaan työmäärään. Tällä hetkellä ajatus jossakin toimistossa kököttämisestä tuntuisi minulle aivan mahdottomalta, vaikka yrittäjyydessäkin on omat haasteensa ja kommervenkkinsä. Voi olla, että jossain vaiheessa muutan mieleni, mutta tällä hetkellä tämä työskentelytyyli sopii minulle täydellisesti.

W = Wannabe Ballerinas

Voisin sanoa, että aikuisbaletti muutti monella tapaa elämäni. Löysin omalta tuntuvan lajin ja lopulta pääsin osaksi jotain isompaa ryhmää ja yhdessä tekemistä. En ole koskaan ollut parhaimmillani suurissa ryhmissä, eikä elämässäni ole koskaan oikeastaan ollut edes osa isompaa kaveriporukkaa. Itse tanssin ohella myös siksi on ollut mahtavaa päästä mukaan Wannabe Ballerinasiin ja saada tehdä yhdessä porukalla jotain hienoa.

insta24.png

X = xylofoni

Olen aina tykännyt kaikenlaisista kellopelimäisistä äänistä ja soittimista. Ilmoitin lapsena äidille, että haluan alkaa soittaa viulun sijaan xylofonia. :D Äiti tokaisi, että siitä vaan, jos löydän musiikkiopiston, missä sen soittamista voi harjoitella. Ei minusta tullut xylofonistia, mutta nautin yhä sen kaltaisista soundeista ja yksi klassisen musiikin lemppareistani on Tchaikovskin Pähkinänsärkijästä tuttu Sugar Plum Fairy. 

Y = ystävät

Yksinoikeudella y-kirjain on omistettu maailman ihanimmille ystäville, joilla minua on siunattu. Olen lähes joka päivä kiitollinen siitä, miten ihania ihmisiä elämääni kuuluu. Minulla kesti aikansa löytää rinnalleni ne tärkeät ihmiset ja ystävät, ja suurimpaan osaan läheisimmistä kavereistani olen tutustunut vasta aikuisiällä. Vaikka moni sanoo, että aikuisena on vaikeampi ystävystyä, minulle se on jostain syystä ollut helpompaa kuin nuorena. Viime vuoden aikana löysin peräti kolme uutta sydänystävää. Ystävystymisestä ja ystävyydestä toivotaan usein blogijuttuja, joten ehkä tämä aihe pitäisi ottaa taas työn alle. :)

Z = zzzzz

Olen oppinut rakastamaan nukkumista ihan uudella tavalla parin viime vuoden aikana. Ehkä siihen on osasyynä myös se, että unentarpeeni on selvästi iän myötä kasvanut. Tein uuden vuoden kynnyksellä päätöksen, että yritän aikaistaa nukkumaanmenoa ja saada sitä kautta muutettua rytmiäni hieman aikaisemmaksi sekä nukutuksi enemmän. Olen onnistunut tavoitteessani melko hyvin ja nykyään herään yleensä aamulla 5.30-6.30 aikoihin, mutta se tarkoittaa myös sitä, että yökyöpelöinti on jäänyt ja meikäläinen kuukahtaa iltaisin yleensä joskus 22-23 aikoihin. Myönnän, että nukahdin viime viikolla yhtenä iltana jo 21.30. :D Mummo mikä mummo!

insta32.png

Å = åhhoh

Hupsista, sattuipa moka. Inhoan mokailua, kukapa ei. Olen kuitenkin yrittänyt viime vuosina opetella armollisemmaksi itseäni kohtaan. Luin joskus jostain, että ”The biggest mistake is being too afraid to make one.” Ja niinhän se on, että virheitä pelätessään ei kyllä loppujen lopuksi uskalla sitten oikein mitään. Olkaa siis armollisia itsellenne ja toisillenne. Ei se ole niin vakavaa ja kaikki mokailevat joskus.

Ä = äiti

On varmasti ollut aikoja, jolloin olen ajatellut, että emme kerta kaikkiaan ymmärrä äitini kanssa toisiamme yhtään. Olemme luonteiltamme melko erilaisia, mutta on ollut ihana huomata, kuinka aikuistumiseni myötä tulemme koko ajan paremmin toimeen ja että voimme puhua nykyään avoimesti lähes kaikesta. Äiti on edelleen minulle sellainen luottohenkilö, jolta kysyn neuvoa monissa elämän kummallisissa tilanteissa ja pulmakohdissa. Luotan, että kyllä äiti tietää. :)

Ö = öljyt

Olen hurahtanut etenkin kauneudenhoidossa erilaisiin öljyihin. Käytän niitä iholle ja hiuksiin, ja etenkin hiusten hoidossa en enää osaisi luopua öljyistä. Lempparini on ehdottomasti ollut Bonacuren Oil Miracle, joka tuntuu tällaisessa liukkaassa ja pohjoismaisen hennossakin tukassa niin kevyeltä, mutta suoristaa silti takut, hoitaa kuivia latvoja ja poistaa sähköisyyden.

Kuvituksena postauksessa on satunnaisia otoksia Instagramistani viime ajoilta. :) Minua voi siis seurata Instassa nimen @jennipupulandia takaa.

insta31.png

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

43 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hertta

  Siis et usko… kirjoitin omat aakkoseni pikaisesti, mutta laskin, että viidessä muussakin kirjaimessa minulla oli alkuun sama vastaus <3 suukot ja halit täältä kotilinnakkeelta!

 • Jenniii

  Hahaa, eikä! Mystistä, miten jonkun kanssa mietteet ja pohdinnat osuvat aina niin hullulla tavalla yhteen. Suukkoja sielunsiskolle sinne kotilinnakkeeseen! <3

 • Minä vain

  Näitä on ihana lukea! Uhkailin jo Natan blogissa, että taidan itsekin tehdä tämän postauksen lähitulevaisuudessa. :D

 • Näitä on aina tosi kiva lukea, kiitos! Yrittäjäkollega allekirjoittaa etenkin v-kirjaimen! :-D

 • Liinani

  Arvasin jo ennenkuin aloin lukea että P:n kohdalla on positiivisuus :) r ja y kohdat myös ihania:)

 • Embu

  Hei, mites ne Fazerin salmiakkimix-pussit, eikös niissä ole myös sitä ruutusalmiakkia…? Vai onko kyseessä eri karkki, en ole varma. Terveisin toinen salmiakkifani :)

 • Jenniii

  Ei se ole sama salmiakki, vaika näyttääkin samalta. Ihan eri makuinen, yhyy. :( Onneksi niitä ”oikeita” saa vielä niissä askeissa!

 • Hosuli

  Olipas tämä tosiaan yllättävän hauska postaus. Aakkosten listaaminen on vähän keinotekoista, kun olisi miljoona asiaa k:n kohdalle eikä yhtään x:n kohdalle, mutta hyvin toimi tässä tapauksessa!

  Jotenkin mietin postauksen alkupuolella, että onkohan rakkausrintamalla asiat jotenkin erityishyvin, kun tekstistä välittyi semmoinen vaikutelma. Ei hajuakaan, miksi, ja aavistus olisi voinut mennä ihan pieleen, kun kyseessä on kumminkin tuntematon ihminen. Hassuja nämä blogihommat. :) Huippua, että arvaus osui oikeaan, hihii!

  Töihin liittyvät pohdintasi ovat muuten olleet minulle tosi inspiroivia. Olen niidenkin kautta vähän miettinyt, että millaista työelämää haluan itselleni rakentaa. Tähän liittyen olisi pieni postaustoive: onko sinulla koskaan ongelmia töihin tarttumisen kanssa tai lykkäätkö joskus sellaisia vähän tylsempiä hommia? Jos, niin miten saat kannustettua itseäsi, ettet jää vain roikkumaan Facebookin tai lueskelemaan lehteä kotisohvalle? Minusta tuntuu, että kotona työskennellessä tulee helpommin vähän lusmuiltua kaiken maailman tekosyiden varjolla. :)

 • Katih

  Onpa mukava kuulla, että rakkausrintamalla menee hyvin. :)

 • SMM

  Minulla tuli ihan sama fiilis jo alkupuolella, että nyt välittyy joku jännä tasapainoinen ja onnellinen kuplivuus tästä tekstistä! R-kirjaimen kohdalla suu levisikin hymyyn kivojen uutisten kohdalla :-) Mahtavaa <3 Tosi kiva postaus muutenkin, monen kirjaimen kyllä arvasinkin jo etukäteen :)

 • Embu

  Okei, ymmärrän – ei ole nimittäin ainoa karkki, mikä on muuttunut huonompaan suuntaan lapsuusajoista. Sirkusaakkosetki on ihan erilaisia nykyään, nyyh!

 • Nalle

  Ihana R! Oon niin onnellinen sun puolesta♥

 • Vierailija

  Hei Jenni! Kiinnostuin tuosta mainitsemastasi balettiharrastuksesta! Oletko harrastanut ballettia lapsuudessasi vai aloititko vasta aikuisiällä? Minulla ei ole lainkaan baletti taustaa, mutta laji kiinnostaa minua valtavasti. Vaatiko aloittaminen sinulta paljon rohkeutta? Millainen ryhmänne taso on ollut ja pääseekö lajiin helposti mukaan aikuisiällä? Lopuksi täytyy vielä mainita, että ihailen valtavasti sitä, mitä olet urallasi saavuttanut sekä ennen kaikkea sitä, miten elät ja olet tässä maailmassa. xo

 • Näitä aakkosia on aina yhtä kiva lukea! Itse on pitänyt toteuttaa sama aihe vaikka kuinka ja kauan, mutta postausraakile vain jostain syystä pysyy raakileena. Ehkäpä tämä sai aikaan riittävän kimmoikkeen viedä luonnos loppuun ;)

 • Charlottaa

  Jei, r-kohta kuulostaa hyvää kaikista hienoimmalta!! Kyllähän se niin ehdottomasti on, että hiljaa hyvä tulee! :)

 • millamainen

  Olipas kiva lukea! Aivan ihania kuviakin olit laittanut. :>

  Mä tein vähän aikaa sit myös tän postauksen, kahdessa osassa tosin. :) (http://millamainen.blogspot.fi/2014/03/elamani-aakkoset-12.html    &  http://millamainen.blogspot.fi/2014/04/elamani-aakkoset-22.html)

 • Annannanna

  Ihan tuo R. :) Sun suhtautuminen parisuhteeseen ja eroon on ollut ihailtava. Kiitos kun olet jakanut, hyviä näkemyksiä. Toivottavasti jaat jonkinverran jatkossakin.

 • Edona

  Enpä olisi kyllä arvannut tota U-kohtaa, Pupulandia-Jennia ei arvaisi kapiaisen tyttäreksi. :) Mielikuvani upseereista on sellainen jähmeän järjestelmällinen, tunteeton, pikkutarkka ja ylväs. (Varsinkin, kun mainitsit tulleesi luonteessa enemmän isääsi.)

 • Ninne

  Joitakin salmiakin mallisia salmiakkikarkkeja saa myös monista videovuokraamoista, mutta onko nekin niitä väärän makuisia? Lukeutuvat kyllä ainakin omiin lemppareihini salmiakin rakastajana. :)

 • Vierailija

  En tiedä missä vaikutat, mutta viime viikonloppuna kävin ostamassa Helsingin Kannelmäen Prismasta niitä ruutusalmiakkeja punaisessa pussissa, joten luulisi niitä olevan myös muiden Prismojen valikoimissa. Ajattelin vain kertoa, ovat nimittäin parhaita ja siitä pienestä rasiasta ei tule kuin vihaiseksi.

 • Roosa

  ♡♡♡♡♡

 • Jenniii

  Tätä oli oikeasti aika hauska tehdä ja vielä hauskempi näitä on lukea muiden blogeissa, joten peukku ajatukselle! :)

 • Jenniii

  Muiden aakkosia on kyllä tosi hauska lukea. :) Ja kyllä, V on arvossaan. <3

 • Jenniii

  Hihii, selvästi monet lukijat tuntevat minut jo aika hyvin. :)

 • Jenniii

  Joo, ei ne ole niitä samoja. Tai itse en ole ainakaan irtokarkkiosastoilla siihen oikeaan Fazerin salmiakkiin törmännyt. Irtokarkeissa on kyllä muita tosi hyviä salmiakkeja tarjolla. :)

 • Jenniii

  Joo, tiedän tunteen! Minäkin sain kyllä kunnolla pähkäillä joidenkin kirjainten kohdalla, mutta mielestäni keksin kaikkiin kohtiin aika osuvat jutut. :) On muuten tosi jännä, miten sitä voi joskus aistia toisen mielialasta ja tunteista jotakin niin äärimmäisen hienovaraisista asioista. Taidatte te lukijat tuntea minut paremmin kuin välillä arvaankaan!

  Kiva kuulla myös, että töihin liittyvät jutut kiinnostavat. Itse kamppailen usein noiden samojen pulmien kanssa, mutta pistetäänpä postausaihe korvan taakse!

 • Jenniii

  No se on kyllä aika ihanaa! :) Ja tosi kivaa, että sinä ja tykkääjät iloitsette puolestani. <3

 • Jenniii

  Voi, olet ihana! :) Tällaisten kommenttien äärellä tulee olo, että minulla on kyllä maailman parhaat lukijat!

 • Jenniii

  En ole harrastanut balettia lapsuudessa (muutamaa satubalettituntia lukuunottamatta) eli aloitin nyt aikuisena ihan nollatilanteesta. Useimmilla tanssikouluilla on tarjolla aikuisbalettia tasoryhmittäin, niin että alkeisryhmässä todellakin aloitetaan ihan nollasta. Mukana toki saattaa ryhmässä aina olla joku, jolla on aiempaakin balettikokemusta, mutta ei sinne menemistä kannata ujostella, koska suurin osa tyypeistä todennäköisesti saa ensikosketuksen balettiin vasta siellä.

  Minusta lajiin pääsee mainiosti mukaan myös aikuisena, vaikka on joitakin juttuja, mitä aikuisena ei välttämättä enää voi samalla tavoin oppia kuin lapsena, sillä keho on jo muokkautunut tietynlaiseksi. Se tuskin kuitenkaan haittaa, koska eipä kukaan aikuisena aloittava enää ammattilaiseksi tähtääkään, vaan tanssii enemmänkin omaksi ilokseen. :)

  Käyn siis harrastamassa aikuisbalettia tanssikeskus Footlightissa, missä tunneilla keskitytään nimenomaan tekniikkaan ja harjoitellaan baletin perusteita. Olin käynyt balettitunneilla puolisen vuotta, kun pääsin mukaan Wannabe Ballerinas -ryhmään. Siellä huomio ainakin omalta osaltani keskittyy enemmän koreografioiden opetteluun kuin siihen tekniikkapuoleen, joten baletillisesti tekeminen on kaukana täydellisestä. Osa ryhmässämme on tosi taitavia ja kokeneitakin ballerinoja, ja osa taas ihan aloittelijoita kuten minä. Mutta Wannabe Ballerinasin nimi kertoo jo vähän ryhmän filosofiasta. ;) Vaikka tanssitaidot ovat ryhmän jäsenillä kirjavat, esityksiin panostetaan tosi paljon ja mukana oleminen vaatii melkoista sitoutumista.

  Ja kiitos vielä ihanasta palautteesta, tuli tosi hyvä mieli. :)

 • Jenniii

  Onhan tällaisen kokoamisessa jonkinlainen urakka ja joidenkin kirjainten miettiminen tuotti hieman päänvaivaa. Mutta näitä on kyllä tosi hauska lukea, joten suosittelen! :)

 • Jenniii

  Hihii, kiitos! Kerrankin on höyrypää malttanut olla ihan rauhassa ja näemmä se on ihan hyvä juttu. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Pitääpäs käydä lukemassa myös sinun elämäsi aakkoset!

 • Jenniii

  Hassua, että sieltä pystyi rivien välistä noin hyvin tunnelmani aistimaan. :) Ja hauskaa kuulla, että blogin vakkarilukijat osasivat jo arvailla ennakkoon, mitä tiettyjen kirjainten taakse kätkeytyisi!

 • Jenniii

  Kiitos! Ei se minullekaan aina ole ihan helppoa ollut ja kyllä sitä on jonkinmoisessa suossa ajoittain rämmitty itsekin noiden erosurujen kanssa, mutta kaikesta selviää ja jotenkin tuon viimeisimmän eron kohdalla löysin itsestäni jotain sellaista rauhaa ja viisautta, mitä en ole ennen kohdannut. Mahtavaa kuulla, että pohdinnoistani on ollut iloa ja hyötyä myös muille. :)

 • Jenniii

  Hahaa! Isäni on kyllä todella järjestelmällinen, täsmällinen ja pikkutarkka, mutta ainakaan nuo kaksi ensimmäistä eivät ole periytyneet tyttärelle. :D Mutta vanhemmistani isä taitaa silti olla se tunteellisempi siinä missä äiti taas on viimeisen päälle järki-ihminen. 

 • Jenniii

  Apua, pitääkö tässä lähteä Kannelmäkeen asti salmiakkiostoksille! :D Kiitos vinkistä, pitää ehdottomasti tsekata Prisman karkkihylly, jos tulee satuttua sinne joskus. Tässä keskustan kupeessa ei valitettavasti oikein noita automarketteja ole lähistöllä. Ehkä laitan äidin asialle… ;)

 • Jenniii

  Pusu sinulle sinne maailmalle! <3

 • Hanna-Leena

  Ihanaa, että elämä hymyilee! Jännä juttu, että moni meistä lukijoista olikin ounastellut, että rakkausrintamalla on tapahtunut jotain. Kukkajutut minun kohdalla vahvisti asian. ;) Ja mitä tulee hitaasti etenemiseen, suosittelen sitä vahvasti! Itselläni oli todella raskas ero takana, ja kun tapasin nykyisen poikaystäväni, päätimme yhdessä, että etenemme rauhallisesti. On ollut hienoa tutustua toiseen kaikessa rauhassa. Ulkopuoliset ovat hoputtaneet mutta onneksi ollaan keskitytty vain toisiimme. Mikään suhde aiemmin ei olekaan ollut näin vahvalla pohjalla. Toivon kaikkea hyvää myös teille kahdelle! <3

 • babushka

  Hei Jenni! Jos koskaan päätät aloittaa musiikkiharrastuksen uudelleen, olet tervetullut Helsinginkadun Jousiin (ks. esim. Facebook-ryhmämme), johon haetaan jatkuvasti uusia soittajia. Tämä muillekin jousisoittajille tiedoksi! :) Kiitos inspiroivasta blogista!

 • mandariiniliini

  Oi kirjoita Jenni se ystävyyspostaus, ajatuksesi aiheesta kiinnostavat kovasti!

  :)

 • Sonjaa

  Kiva postaus! Muutenkin pidän todella paljon sun tyylistä kirjoittaa. Susta saa niin lämpimän ja sympaattisen kuvan!

  Saanko kysyä, että missä olet tavannut sun uuden rakkaudenkohteesi? :) Ei ole pakko vastata jos kysymys tuntuu liian henkilökohtaiselta. Kysyn tätä sen takia, koska olen itsekin niin sanottu ”kotikissa” ja olen viime aikoina paljon miettinyt mistä tämän tyyppiset henkilöt löytävät elämänkumppaninsa. Vinkkejä saa antaa. :)

 • Jenniii

  Tosi kiva kuulla, että teksteistä välittyy tuollainen tyyppi. :)

  Olen tavannut poikaystäväni vähän hassujen mutkien kautta. Hän oli viime keväänä ja nyt viime jouluna katsomassa Wannabe Ballerinasin esityksiä ja söpö tyyppi jäi jo viime keväänä mieleeni. Nyt joulunäytöksen jälkeen hän tuli juttelemaan viimeisen näytöksen jälkeisillä jatkoilla baarissa, mutta tilanne meni jotenkin nopeasti ohi emmekä tulleet edes esitelleeksi itseämme. Muutama viikko myöhemmin törmäsin jotenkin puolivahingossa Facebookissa hänen profiiliinsa yhteisten tuttujen kautta ja tunnistin samaksi pojaksi sieltä näytöksistä. Hetken mielijohteesta poukkaisin eli tökkäisin häntä. :D Hän vastasi tökkäisyyn seuraavana päivänä viestillä ja muutaman viestin jälkeen pyysi minua treffeille. Ja nyt 3 kuukautta myöhemmin tässä ollaan. :)

  Minun paras neuvoni treffailumarkkinoille on rohkea heittäytyminen. Olen elämässäni päätynyt mitä jännittävimpiin tilanteisiin vain pitämällä silmät auki, missä milloinkin kuljen. Pieni hymy ja flirttikään ei ole pahitteeksi, jos toinen siihen tyyliin katselee. :) Olen itse sinkkuna ollessani tehnyt kaikenlaista: jutellut junassa tuntemattomalle, lähestynyt Facebookissa kiinnostavan oloista puolituttua tyyppiä ja kokeillut joskus nettideittejäkin. Naisen ei todellakaan tarvitse olla passiivinen osapuoli ja odotella miehen lähestymistä, vaan itsekin voi reippaasti tehdä tuollaisia huolettoman rentoja aloitteita.

  Enpä olisi arvannut, että se poukkaus johtaisi mihinkään, saati sitten seurustelusuhteeseen, mutta kokeilinpa silti. Kävi sitten pian ilmi, että viehätys ei ollutkaan yksipuolista. Poikakaverini oli kuulemma joulunäytöksen yhteydessä tapahtuneen kohtaamisen jälkeen huokaillut kaverilleen, että se tyttö taisi olla hänen unelmiensa nainen (tai jotain sen suuntaista), vaikka minä olin ajatellut, ettei sitä varmaan kiinnostanut, kun ei edes itseään esitellyt. :D Kun bongasin tyypin FB:sta, mietin pitkään, uskallanko edes tökkäistä, mutta uskon siihen että riskejä pelkäämällä ei koskaan voita mitään. Ja niinpä annoin mennä. Kannatti! :)

  Olen myös kuullut monien löytäneen onnen Tinderin kautta, joten sitäkin voin suositella kokeilemaan. :) Sitä ainakin voi testata kotisohvalta käsin, haha!

 • Minä vain

  Tein tämän eilen. Jos kiinnostaa, käy vilkaisemassa! :) http://erikanelamaa.blogspot.fi/2014/04/elamani-aakkoset.html

Related posts