1/04/14

Haalarihaaste

7 74 bloggarimuoti_Jenni1.jpg

Jihuu, tänään on tas se päivä, kun uunituore Trendi ilmestyy kauppojen hyllyille! Viime kuussa uudistuneen lehden sivuilta jäi muutosten myötä pois katumuotiin keskittyvä Tyylihaukka-palstani, mutta toimituspa heitti minulle uudenlaisen haasteen. Maaliskuun numerossa starttasi nimittäin uusi palsta, jonka ideana on, että Lilyn bloggaajille heitetään joka kuukausi tyylihaaste liittyen johonkin ajankohtaiseen trendiin, usein vähän sellaiseen haastavampaan tyyli-ideaan, ja bloggaajat sitten loihtivat idean ympärille neljä erilaista tyyliä inspiraatioksi muillekin. Ensimmäisenä vuoroon pääsi upea Petra, joka stailasi housut ja hame -yhdistelmiä, ja jatkossa tulette näkemään palstan stailaushaasteiden kimpussa myös meikäläisen. Ensimmäiseksi tehtäväkseni sain haalarit eli kurkatkaahan tänään ilmestyvän lehden puolelta, millaisia kokonaisuuksia olen haalareiden ympärille keksinyt. :)

Tämän kuvan kautta saatte pienen maistiaisen siitä, mitä lehden puolella on siis luvassa. Tällaisia stailausprojekteja on aina hauskaa tehdä ja erityisen hauskaa se on nimenomaan silloin, kun minut haastetaan hiukan oman mukavuusalueeni ulkopuolelle – useimmiten nimittäin löydän itseni ihastelemasta jotakin sellaista, mitä en olisi koskaan ajatellut laittavani päälleni muuten. Se tosiaankin on useimmiten vain yhdistelystä ja stailaamisesta kiinni. :) Enpä olisi heti uskonut sanovani tai ajattelevai näin, mutta itse asissa juuri farkkuhaalarit näyttävät yllättävän kivoilta. Tämä oma stailaukseni valkoisen kauluspaidan, korkkareiden ja trenssityylisen takin kanssa sai jopa minut itseni harkitsemaan paluuta ala-astemuistojen kyllästämiin denim-haalareihin. Mitäs mieltä te muut olette haalarihommista ja etenkin farkkuhaalareista? Olisi kiva kuulla palautetta myös itse stailauksesta!

Kuva: Satu Nyström / Trendi

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maarit

  Mulla on kahdet farkkuhaalarit ;) Niitä on aina välillä kiva pitää!

 • HanKo

  Mä oon tähän asti ajatellut farkkuhaalareista, että eieiei. Tulee liikaa mieleen lapsuusajat 80-luvulta. Mut piru, sä saat nääkin näyttämäänn hyviltä. :D

 • jebs

  Mä oon jo yli vuosi sitten ostanut omat farkkuhaalarini ja käyttänyt ne melkein jo puhki. Ovat siis yhdet lempivaatteistani! Tosin lähipiiri luuli ensi pitkään, että olen raskaana, kun vedin aina päälleni farkkuhaalarit…

 • Olen hulluna farkkuhaalareihin! Itselläni on tummat farkkuhaalarisortsit ja vaalea farkkuhaalarihame käytössä!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Vaappu

  Siiiis, farkkuhaalarithan käy kaiken, ihan kaiken kanssa! Ne on MAHTAVAT! Omat hankin jo kun vanhoihin en mahdu, voisin käyttää joka päivä, heh!

 • Venlakarpalo

  Lehden neljää kuvaa katsoessa on vaikea uskoa, että olisit tippaakaan mukavuusalueen ulkopuolella!

  Itse olen käyttänyt viimevuosina paljon haalareita ja omistankin useamman… Farkkuhaalarit hankin lapsuuden jälkeen vasta vähän aikaa sitten, eikä niistä taida olla vielä kuvia. Kiinnitän heti  huomiota, jos jossain puhutaan yhtäaikaa vaatteista ja haasteista. Yritän tehdä lähipäivinä oman, pienen jutun haalareista.

  Oman lempparihaalarini voi kurkata noin vuoden takaisesta jutustani: http://www.lily.fi/blogit/karpalon-kankaisia-unelmia/60-luvun-kukkahaalari

Related posts