31/03/14

Viikon ajatus: toisten huomioimisesta

4 63 P3310751.JPG

Kaiken kiireen ja arkisen hässäkän keskellä on helppo unohtaa, miten omat pienetkin tekomme, sanamme ja eleemme vaikuttavat ihmisiin ympärillämme. Huonotuulinen tai negatiivinen ihminen levittää kielteistä tunnelmaa ympärilleen yhtälailla kuin hymyilevän ja aurinkoisen ihmisen olemus antaa usein hyvää mieltä ja energiaa muillekin lähellä oleville. Uhrataan tällä viikolla ajatus sille, millaisia fiiliksiä itse välitämme muille.

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • LindaT

  Ha, just eilen illalla juttelin mieheni kanssa, että mä en enää jaksa sitä negatiivisuutta ja kaikkien asioiden huonojen puolien etsintää. Sovittiin, että tällä viikolla otetaan yksi päivä, jolloin kumpikaan ei sano yhtään turhaa inhottavaa asiaa tai valita mistään. :D Tuli sinun lause just oikeaan aikaan. Elämä taitaa hymyillä takaisin paremmin, kun sille itse ensin hymyilee. :) Kivaa viikkoa sulle!

 • Vierailija

  Siis halleluuuuja! Mikään ei oo ikävämpää kun ikävä naama! Paras ase hapannaamoja vastaan on hymyillä niin hemmetin sydämmellisesti ja sanoa joku kohteliaisuus vielä ihan kiusallaan. Siinähän koittaa olla nyrpeenä, minä en ainakaan moiseen ryhdy.

  T. Kissahametyttö

 • pallero

  Toisen huomioimisesta tuli mieleen, että suosittelen sinulle, kukista pitävälle bloggaajalle, elokuvan Eedenistä pohjoiseen katsomista. Todella kaunis, kukkaisa, lämminhenkinen ja hauskakin suomalainen elokuvauutuus! Aurinkoista viikkoa :)

 • Marjaani

  Viikon ajatukset on olleet tosi ihania, kiitos näistä. Tykkään mietelauseista ja nää muutamat, mitkä oot jo ehtinyt tänne laittamaan, on kyllä tosi hyviä.

Related posts