27/03/14

We want Mø!

1 54 MØ-No-Mythologies-To-Follow.jpg

Olipa mahtavaa huomata, että moni muukin teistä on innostunut tanskalaislaulajatar Møstä. :) En ollut kisapostausta tehdessäni ehtinyt vielä kuunnella kunnolla uutukaista No Mythologies To Follow -levyä läpi, mutta lauantain keikkaa odotellessa olen nyt ottanut sen tehokuunteluun. Ja hitsi vie, meikäläinen on ihan myyty! Levyltä löytyi välittömästi muutama uusi suosikkibiisi, jotka löytyvät tämän postauksen lopusta, jotta tekin pääsette fiilistelemään.

Møn promoottori siis tarjosi minulle arvottavaksi kolme lippupakettia lauantain Tavastia-keikalle sekä kolme levyä ja arvonta on nyt juhlallisesti suoritettu. Mutta muistakaa, että keikkalippuja saa vielä, mikäli mielitte katsomaan neitokaista livenä ja arpaonni ei tällä kertaa ollut myötä. Onnettaren suosikeiksi valikoituivat kisassa seuraavat:

KEIKKALIPUT KAHDELLE

rouvarucola:

Møn musiikissa kiehtoo eniten se, että siinä rikotaan rohkeasti rajoja. Musiikki upottaa mielenkiintoisiin tunnelmiin, se on omaperäistä ja siinä on asennetta. Jos yhdellä adjektiivilla pitäisi kuvailla, niin sanoisin että jänskä. Osallistun keikkalippujen arvontaan.

Pelikaani:

MØssä ihastuttaa musiikki ennen kaikkea, ja hän onkin yksi tämänhetkisistä lempiartisteistani. Lempibiisini on Diplon kanssa toteutettu XXX88, mutta Spaissareiden Say You’ll Be There-coveri on myös todella kova! Lisäksi MØn tuottajan Vindahlin aikasempi tuotanto on tullut jokseenkin tutuksi, ja sitä kautta itseasiassa tutustuinkin MØhön. Pakko sanoa että tällä hetkellä tanskalaiset tekevät mielestäni todella raikasta musiikkia!

Musiikin lisäksi MØn itsevarma, skandinaavinen tyyli on iso plussa. Häntä ei kiinnosta bikineissä kiehnääminen videoillaan, vaan hän pukee päälleen mitä haluaa – välittämättä muiden mielipiteistä tai vallitsevista kauneusihanteista. Osallistun kommentillani keikkalippujen arvontaan.

hippunen:

Osallistun molempiin arvontoihin! MO on niin mun tyylistä musaa :)

LEVYT

iiida:

Minäkin makustelin Møta hetken, ennen kuin tykästyin. Nyt olen kuunnellut paljon varsinkin tuota Don’t Wanna Dance -biisiä. Pidän erityisesti Møn äänestä.

Osallistun sekä keikkalippujen että levyn arvontaan.

oclar:

Hänen musiikkinsa on niin ainutlaatuista ja myös tyyli. Se että hän vain tekee eikä vain meinaa (ei edes välitä muiden mielipiteistä!) on inspiroivaa.
Mahtavaa musiikkia!
Ja
Osallistun levyn arvontaan!

eleoa:

Jee, kiva arvonta! Olen ehtinyt kuunnella Møn uutta levyä vasta melko vähän, mutta vaikutelma muutaman kuuntelukerran jälkeen on tosi kiva ja freesi. Tykkään esim. linkkaamastasi Dont Wanna Dancesta sekä mahtavasta Spaissari-coverista! Osallistun sekä keikkalippujen että levyn arvontaan.

Onnea voittajille! Käykää kurkkimassa sähköpostejanne pikaisesti, niin saadaan palkinnot pakettiin! :)

EDIT: Huomio! Levyjen voittajat iiida ja eleoa!!! Teiltä molemmilta puuttui viestistänne sähköpostiosoite. Laittakaa minulle sivupalkissa näkyvään osoitteeseen viestä pikimmiten. Mikäli en kuule teistä viikon loppuun mennessä, arvon levyt uudelleen.

Tags: , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts