27/03/14

Vote for Pedro

1 47 P3270744.JPG

… eikun Pupulandia! ;) Taas on blogikinkereitä tiedossa, sillä Indiedaysin järkkäämät Blog Awardsit lähestyvät myös. Sain kunnian päästä ehdolle yhdessä kilpailukategoriassa, josta olen oikeastaan erityisen ylpeä: Vuoden blogiteko 2013. Ja ehdolle on asetettu postaus valokuvien tekijänoikeuksista viime syksyltä. Olin melkoisen hämmentynyt, kun totesin viime syksynä villinä vellovien tekijänoikeuskeskusteluiden tuoksinassa, että missään ei oikeasti ole tarjolla selkeäsanaista ja suoraviivaista opastusta bloggaajille (ja muillekin netin käyttäjille) valokuvien tekijänoikeusasioista. Kaikki vain valittavat, mutta kukaan ei tee mitään konkreettista, miten tilannetta saataisiin parannettua. Niinpä ryhdyin itse toimeen ja tein rautalankamallin tällaisesta ohjeistuksesta, jonka avulla ei varmasti tule tehtyä laittomuuksia tai väärin. 

Vuoden blogiteko -kategoriassa on ehdolla muitakin hienoja blogitekoja, joten käykäähän kurkkaamassa ehdokkaat ja äänestäkää omaa suosikkianne. Olen tietysti kovin iloinen, jos joku katsoo minun blogitekoni palkitsemisen arvoiseksi. :) Kiitos siis jo etukäteen! Äänestysaikaa on ensi viikon loppuun asti.

Muistuttelenpa tässä samalla vielä parista muustakin äänestyksestä, jotka ovat vielä muutaman päivän ajan voimassa ja joissa Pupulandia on ehdolla. Aussie Blog Awards -kinkereiden Readers’ Choice -kategoriassa pääsee äänestämään Pupulandiaa TÄÄLLÄ! Ja Lumin stailaushaasteessa pääsee antamaan äänensä peukulla suosikkistailaukselleen tai suosikkibloggaajalleen Facebookissa. Jos siis tykkäsit puuterisen lempeästä asukokonaisuudestani, olen kovasti kiitollinen, mikäli käyt antamassa äänesi tykkäämällä TÄSTÄ KUVASTA. :)

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts