27/03/14

Reissupäivän asuinspiraatio

54 sss49.jpg

Meikätyttö ottaa tänään nokan kohti Tukholmaa! Löysin nimittäin jostain kätköistäni joku aika sitten lahjakortin laivalle ja päätimme hetken mielijohteesta kaverini kanssa lähteä pienelle tyttöjen reissulle päiväksi Tukholmaan. Maissa emme ehdi seikkailla kuin muutaman tunnin, mutta parasta tässä matkassa onkin seura ja se, että ehdimmepä kerrankin kunnolla viettää aikaa yhdessä, kun olemme jumissa siellä paatissa pari iltaa. :D

sss48.jpg

Matkan ensisijaisena tavoitteena on siis laatuaika ystävän kanssa, hyvä ruoka sekä inspiraation imeminen itseeni Tukholman kaduilta. Virittäydyin reissutunnelmaan selailemalla Stockholm Street Stylen sivuille ikuistettuja tyyliniekkoja ja bongasin muutaman rennon tyylin, joita voisi soveltaa vaikka reissuasuksi. Näissä kaikissa lookeissa on jotain hurmaavaa huolettomuutta – osassa vähän hienostuneemmalla tavalla ja osassa enemmän sellaisessa turisti-hengessä. Mitkäs kokonaisuuksista ovat teidän lemppareitanne? :)

PS. Voi siis olla, että olen huonosti netin äärellä iltapäivästä lauantaihin asti, mutta kuullaan siis viimeistään siinä vaiheessa, kun tulen reissusta kotiin! Vielä ainakin yksi postaus kuitenkin vielä tänään tulossa, sillä julkistan Mø-kisan voittajat vielä ennen lähtöäni! Osallistumisaikaa on vielä klo 11 asti, huom!

sss52.jpgsss63.jpg sss69.jpgsss50.jpg sss55.jpg sss75.jpg sss77.jpg

Photos: Stockholm Street Style (published with permission)

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts