26/03/14

Nainen kameran edessä

24 49 jenniR315.jpg

Olen tehnyt muutaman valokuvausprojektin valokuvaaja Nadi Hammoudan kanssa ja jälleen kerran suostuin muutama viikko sitten hänen kameransa eteen. Olen aiemminkin puhunut siitä, että Nadin kuvaustyyli on aika rohkea ja itse jotenkin arkailen paljasta pintaa, joten meillä on aina mahtavia vääntöjä siitä, minkä verran kuvissa saa näkyä ja mitäkin. :D

jenniR314.jpg

Nadi tokaisi minulle viimeksi, että ”Anna minun kuvata se nainen, jonka näen edessäni. Ei aina sitä Pupulandian Jenniä.” On totta, että minut on totuttu täällä blogissa näkemään tietynlaisena ja taidan pitää aika hanakasti kiinni siitä linjasta, miten täällä blogissa esiinnyn. Jotenkin tuo kommentti hätkähdytti ja kun sen muotoili noin, ryhdyin itsekin ajattelemaan asiaa vähän toiselta kantilta. Vaikka olenkin täällä blogissa 100-prosenttisesti oma itseni, en tietenkään paljasta itsestäni tällaisella julkisella foorumilla kaikkea. Vaikka tuollaisten jollain tapaa henkilökohtaisempien kuvien näyttäminen kaikelle kansalle tuntuu hieman pelottavalta, on toisaalta hauskaa raottaa teille vähän toisenlaistakin Jenniä, joka täällä blogissa ei yleensä pääse esiin. Näissä kuvissa näette ehkä ripauksen enemmän sitä naista. :)

Kiitos taas kerran Nadille kivasta proggiksesta – oli huippua!

jenniR313.jpg

Tämä on muuten se asento, missä aina oikeasti nukun. Kädet ja ranteet tuolla lailla omituisesti sykkyrällä, lähellä kaulaa. :)

jenniR2-68.jpgjenniR310.jpg
jenniR311.jpgjenniR2-13.jpgjenniR316.jpg jenniR307.jpgjenniR304.jpg
jenniR309.jpg
jenniR318.jpg

Photos: Nadi Hammouda / Nadi Photography

Tags: ,

Categorised in: Muoti

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • maramiri

  Aivan häkellyttävän kauniita kuvia. Voi, miten mieletön ilmestys olet.

 • Hanna T.

  Aivan ihania kuvia! Nadi on vaan todella hyvä ja nainen kameran edessä selkeästi luonnonlahjakkuus :)

 • AnnaAusseista

  Wautsi!

 • jennimaria

  ihana olet :)

 • SamuliT

  Upeita kuvia upeasta NAISESTA. Ei voi mies muuta kuin ihastella <3

 • Vierailija

  Siis WAU! Oot aivan upea ilmestys! Ja valokuvaajalle myös kiitokset, ihan mahtavia kuvia. :)

 • Julia Toivola

  herranjumala, miten UPEA Jenni!

 • Upeita kuvia! Upea malli ja upea kuvaaja!

 • Mrs. K.

  Siis olet aivan upea, ja kuvaaja myös. Kauniimpi kuin monet ”mallit”.

 • jilaura

  Upeita! Todellakin hienoa nähdä erilaisia kuvia, hienosti valokuvaaja nähnyt sinut eri tavoin kuin minkälaisia kuvia sinusta normaalisti blogissa näkee :) Sulla on upea profiili ja mielettömät bambisilmät!

 • eevaunen

  Chic!

 • Anniaaah

  Tosi kauniita kuvia! Vau!

 • Voi jee. Hienoja.

 • LK

  Niin hassua… minä nukun myös juuri noin ranteet ylitaivutettuina kaulaa tai rintakehää vasten! Sitä vaan jotenkin tiedostamatta hakeutuu tuollaiseen asentoon, jotenkin mukavalta asennolta se kai sitten tuntuu. Ja usein ajattelen, että tämä on ihan hpsua, ei kukaan muu voi nukkua kädet tällaisessa sykkyrässä :)

 • Merja Tampere

  Todella kauniita kuvia! :)
  Kiitos jakamisesta.

  PS. meillä on sama nukkumisasento :)

 • M-

  Hyviä kuvia! Ja tosi hyvä että pidät pintasi, etkä anna riisua itseäsi liikaa. Mikään ei ole niin kyllästyttävää ja liikaa nähtyä kuin riisuttu nainen. Siinä samalla yleensä riisutaan luonne, persoona ja ihmisyys, ”de-humanisoidaan” ihminen objektiksi.

  Sitäpaitsi sulla on niin upeat kasvot, että niissä riittää mielenkiintoa, eikä tartte paljastella!

 • miiin

  Luulen ymmärtäneeni sun pointin ja oon samaa mieltä siitä, että tähän maailmaan mahtuu esineellistävää alastomuuskuvausta liikaakin. Mutta kyllä mun mielestä myös täysin/melkein alastomastakin kropasta saa kauniita, kiinnostavia ja nimenomaan inhimillisiä ja rehellisiä kuvia. Ehkä jopa luonteikkaampia kuin vaatteet päällä! Mua jopa vähän ärsyttää, että jos joku uskaltautuu hiemankin paljastaviin kuviin, leimataan heti lortoksi… Ihan niinkuin naisten tarvisi muka hävetä omaa alastonta vartaloaan.

  Joka tapauksessa, oot upee Jenni :)

 • Ainooo

  Upeita kuvia! Näissä on jotain ihan erityistä, ehkä juurikin se… nainen :) Olet todella kaunis!

 • Ihan mielettömän kauniita kuvia, joka johtuu paitsi hyvästä kuvaajasta, myös hehkuvan kauniista olemuksestasi! Oli ihanaa päästä kurkistamaan tähän naiseen ja naiseuteen joka kuvista välittyy. Pidän siitä turvallisen lempeästä ja hymyilevästä Pupulandian Jennistäkin todella paljon, mutta tämä avasi silmät huomaamaan kuinka monta puolta meissä jokaisessa naisessa on ja milloin mikäkin puoli on esillä. Ajatuksia herättävä ja herkullinen postaus ;)

 • Vierailija

  Aika moni nukkuu oudoissa sykkyröissä. Se on ihan sitä syvältä alitajunnasta, varmaan jostain sikiövaiheesta asti tulevaa, turvan hakemista.

  t. sykertäjä

 • magaron

  upeita kuvia! kaunis olet.

 • Emppuli

  Todella kauniita ja sensuelleja kuvia ja kaunis Jenni! Mut itse en kyllä näiden kuvien kohdalla paljaasta pinnasta puhuisi: eihän näissä näy kuin kasvot, käsivarret ja yläselkä. Nämä alueet on paljaina usein esim. ihan tavallisissa, ei millään tavalla rohkeissa iltapuvuissa.

 • hahe

  huh! en ollut käynyt sun blogissa syystä tai toisesta tosi pitkään aikaan ja nyt tulin käymään ekaa kertaa kuukausiin. mielettömiä kuvia, vau! muutenkin nää viimeisimmät postaukset joita luin – huikeita. tulipa hyvä mieli itselle, toivottavasti sullekin tämän kommenttini myötä. ihanaa viikon jatkoa! :)

Related posts