25/03/14

Keikalle lauantaina?

64 56 mo-music.jpg

Tiedättekö, kun joihinkin biiseihin ihastuu heti ensikuulemalta ja toiset vaativat hiukan enemmän kuunteluita, ennen kuin niistä innostuu. Tanskalaislaulajatar  kuului minun tapauksessani juuri niihin artisteihin, jota piti ensin sulatella hetki, ennen kuin tykästyin. Moni tuttu oli suositellut artistitulokasta minulle arvellen, että pitäisin, joten annoin sinnikkäästi Mølle mahdollisuuden, koska tuntui siltä, että tästä minun pitäisi kaiken järjen mukaan tykätä. :D Lempi ei leiskahtanut tosiaan heti, mutta kappas vain, kuuntelut tekivät tehtävänsä ja nyt tykkään mimmin musiikista kovastikin.

Energistä elektro-poppia tekevä Mø julkaisi juuri muutama viikko sitten esikoisalbuminsa No Mythologies To Follow ja on itse asiassa tulossa nyt tämän viikon lauantaina Tavastialle Helsinkiin keikalle. :) Eli kiinnostavien keikkojen kevät jatkuu! Ajattelin itsekin suunnata keikalle lauantai-illan ratoksi tsekkaamaan artistin ihan livenä. Olettekos te jo ehtineet tutustua tähän musataivaan tuoreeseen tähtöseen? Laitoin postauksen loppuun pari omaa lempparibiisiäni maistiaispaloiksi. :)

MØ-No-Mythologies-To-Follow.jpg

Sain blogin kautta kivan mahdollisuuden tarjota teillekin jotain spessua liittyen Møn tulevaan keikkaan sekä juuri julkaistuun albumiin liittyen… Saan nimittäin arpoa teille muutaman lippupaketin keikalle sekä muutaman kappaleen tuota uunituoretta levyä myös! Koska tiedän, että moni teistä asuu jossain pääkaupunkiseudun ulkopuolella, niin päätin järjestää arvonnan siten, että kenellä tahansa on mahdollisuus osallistua. Saan arpoa teille 3 kahden hengen lippupakettia lauantaiselle keikalle Tavastialla (K-18) sekä 3 kappaletta noita No Mythologies To Follow -uutuuslevyjä. Osallistu kisaan seuraavasti: kerro kommentissasi, mikä Møssä ihastuttaa ja kerro myös osallistutko keikkalippujen (K-18) vai levyn arvontaan vai molempiin. Kisa toteutetaan nopealla aikataululla, jotta ehdin infota voittajia ajoissa ennen lauantain keikkaa. Kilpailu on siis voimassa to 27.3.2014 klo 11 asti ja muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. Toivottavasti nähdään lauantaina keikalla! :)

PS. Lisäinfoa keikasta on tarjolla Facebookissa sekä Tiketin sivuilla.

Tags: , , ,

Categorised in: Musiikki

64 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mansikkamaa

  Persoonallisuus, vimmaisuus, omaperäisyys, viehkeä ääni ja kaunista katsella.  Cd olisi mahtavaa saada eli Cd:n arvonnassa mukana.

   

  tiia68@gmail.com

 • eleoa

  Jee, kiva arvonta! Olen ehtinyt kuunnella Møn uutta levyä vasta melko vähän, mutta vaikutelma muutaman kuuntelukerran jälkeen on tosi kiva ja freesi. Tykkään esim. linkkaamastasi Dont Wanna Dancesta sekä mahtavasta Spaissari-coverista! Osallistun sekä keikkalippujen että levyn arvontaan.

 • Annez

  Neitokaisen biiseissä on herkkyyden lisäksi kivasti rytmiä ja rosoisuutta. Love it! Tänne kelpaisi kyllä ehdottomasti kaikki, liput taikka levyt!

 • roosa kotilainen

  täysin uusi bändi itselleni, kuulostaa mahtavalta nais volistilta, keikka kelpaa :o

  rosa.kotilainen@hotmail.com

 • Tiiaanna

  Mø on ihana! Tykkään hänen persoonallisesta tyylistään, hän on noussut lyhyessä ajassa ehdottomasti lempiartistieni joukkoon. Osallistun siis ehdottomasti lippujen arvontaan :)

 • sirpak

  Møn albumi kuulostaa keväältä 2014. Lisäksi en voi vastustaa mitään, mikä tulee Tanskasta! Keikkaliput kelpaisivat :-)

  twicecoloured (at) gmail.com

 • saravalmis

  Alle 18 vuoden ikäni vuoksi taitaapi osallistuminen rajoittua nyt vaan tuohon albumiin, joka on kyllä aivan ihana!

  sara_4ho@hotmail.com

 • Jiis

  Ihan uusi tuttavuus, mutta iski kyllä heti! Ihania biisejä ja ah, tuo ääni! Levy ja keikkaliput kelpaisivat kyllä molemmat.

 • RiikkaK
  Oo! Olen Møn levyn julkaisemisesta asti kuunnellut sitä ahkerasti Spotifystä ja tykännyt kovasti. Mietinkin tuossa hetki sitten, että toimii livenä varmaan täydellisesti. Laulajan ääni ihastuttaa erityisesti. Joskus tämän tyyliset bändit menee vähän minulta ohi, koska usein ne kuulostavat mielestäni vähän samanlaisilta… Mutta Mø on kyllä jäänyt poikkeuksellisen hyvin mieleen :)
   
  Osallistun molempiin arvontoihin.
 • hilla1

  Ääni, viehkeys ja omaperäisyys! Ehdottomasti parasta kevätmusaa.

  Osallistun keikkalippujen arvontaan, levy löytyy jo. :)

 • Aure

  Nyt vasta kuuntelin Møta, vaikka olen kuullut hänestä viime aikoina monelta taholta hyvää. Alun perin minua kiehtoi artistin nimen merkitys, ja nyt kyllä tykästyin todella paljon hänen musiikkiinsa. Lopullsiesti minut voitti cover Spice Girlsien Say You’ll Be Theresta :). Keikalle olisi tosi hauska mennä.

 • hannaV

  Juhuu, kiva arvonta tosiaan! Mahtava tyyli ja mahtava musiikki viehättää, kelpaa katsella ja kuunnella :-) eli keikkaliput tai levy kumpikin olis tosi jees!

 • Mariann87

  Minulle Mo kolahti ensikuulemalta! Osallistun kumpaankin arvontaan :)

 • Riia

  Mimmin musiikissa on jotain todella viehättävää ja koukuttavaa, mutta en osaa eritellä, mikä siinä kiinnostaa! Ehkä parempikin, ettei sitä lähde analysoimaan, vaan uppoutuu vaan fiilikseen, mitä musiikki tuo. Keikkaliput kelpaisi mulle. Olisi kiva nähdä, mitä tuntemuksia livemeno saa aikaan!

 • vilmamanda

  Mø on ollut ihan ehdoton viime viikkojen lemppariartisti! Ihana ääni ja persoonallinen meininki <3 Osallistun siis molempiin arvontoihin!

 • Mø pääsi kyllä välittömästi repeat-kuunteluun, kun levyn jostain bongasin. Albumi on kuunneltu jo moneen otteeseen läpikotaisin. Toimii! Osallistun siis ehdottomasti molempiin arvontoihin! :)

 • Pim!

  Kuinka osuva postaus! Löysin bändin viime viikonloppuna etsiessäni kivaa musiikkia lenkille ja ihastuin heti! Persoonallisuus (niin äänen kuin musiikin), raikkaus ja semmonen keväinen kepeys viehättää.. Indiepop on kyllä niin minun juttu <3 Harmi, että Helsinki on kaukana, eikä keikalle pääse; levyn ottaisin kyllä oikein mielellään :)

 • iiida

  Minäkin makustelin Møta hetken, ennen kuin tykästyin. Nyt olen kuunnellut paljon varsinkin tuota Don’t Wanna Dance -biisiä. Pidän erityisesti Møn äänestä.

  Osallistun sekä keikkalippujen että levyn arvontaan.

 • Ee

  Møsta on kyllä tullut yksi lemppariartisteista, vaikka hän onkin vielä aika uusi tuttavuus! Ensimmäisen kerran kuulin Møn Pilgrim -biisin, joka jäi päähän soimaan, ja sen jälkeen olinkin aivan myyty. Say You’ll Be There -cover on myös aivan mainio! Osallistun levyn arvontaan.

 • Qjs

  Noh, kylläpä nyt hellitään kilpailuilla! Osallistuisin mielelläni molempiin kilpailuihin! Tanskaan muuttanut ystäväni on suositellut tätä bändiä minulle ja vannotti menemään keikallekin, mutta olin siinä uskossa, että olisi loppuunmyyty tämä keikka?! Mutta taidankin vielä tarkistaa tilanteen ellei arpaonni suosisi. :)

 • Satsuma

  Olin kuullut Mø:n biisin Don’t Wanna Dance monta kertaa, mutta en oikein lämmennyt sille. Vasta kuunneltuani artistia Spotifysta ja löytäessäni yhden tämän vuoden kovimman biisin Waste Of Time:n niin Mø iski ja kovaa! Myös aikaisemmin kuulemani Don’t Wanna Dance olikin yhtäkkiä iha super biisi!! Olen kuunnellut levyä nyt taukoamatta sen ilmestymisestä asti ja tekisi mieli kuunnella se nytkin uudestaan ja uudestaan. Mø:n biiseissä ihailen sitä, että biiseistä löytää joka kerta jotain uutta joko uuden saundin, soittimen tai laulukohdan. Ihailen myös Mø:n laulutapaa ja sitä, miten hän leikittelee äänellään biiseissä. Kaiken lisäksi neitokaisella on niiiiin mahtava tyyli musavideoilla ja promokuvissa! Itsekin olen laulaja, joten olisin erittäin kiinnostunut näkemään Mø:n livenä!!!! :)

  Osallistun molempiin arvontoihin!

 • Ennu

  Löysin Møn ensiksi ihastuttavan Spice girls coverin kautta! Vanhana spassari fanina kyseinen biisi iski heti ja sitä kautta eksyin kuuntelemaan neidin omaakin tuotantoa ja tietysti tykästyin siihenkin :)

  Osallistun levyn arvontaan, sillä asustelen tällä hetkellä ulkomailla, joten keikalle en ikävä kyllä pääse, vaikka kuinka haluaisinkin.

 • Hennu!

  Mø:n uusi levy on ollut kovassa soitossa heti ilmestymisestään lähtien. Ennalta julkaistut maistiaiset lupailivat jo hyvää ja levy lunasti odotukset. Mø:n ääni on ihanan freesi ja persoonallinen. Ois huikeeta päästä tsekkaan miltä artisti livenä näyttää ja kuulostaa. Osallistun sekä lippujen että levyn arvontaan.

 • Ode

  Keikkaliput olisivat ihan huikeat! Kaverille tämä olisi ihan uusi tuttavuus, hyvää musiikkia jakaa mielellään…. Mukana siis keikkalippujen arvonnassa.

 • Makkarakeppi

  Ohoi!!! Osallistun molempiin arvontoihin! Rakastuin MOhon jo alun XXX 88 singlestä!

 • Sarrro

  Persoonallinen meininki ja juurikin sellasta ”tästä mun pitäisi tykätä”-musiikkia – ja tykkäänkin! :) ehdottoman hyvä on myös Spaissari coveri Say You’ll Be There!
  Ja sekä keikka että levy kiinnostaa!

  saarahak@gmail.com

 • Taina

  Mä ihastuin ensin XXX 88 -biisiin, jonka löysin jostain kun taannoin Diplon musiikkeja selailin :) Eikä levykään ollut pettymys.. Spaissari-cover on myös törkeen kova.

  Osallistun molempiin arvontoihin :)

  taina.kankainen (at) gmail.com

 • Susamaria

  En oo aikaisemmin kuullut artistista, mutta oli pakko heti mennä kuuntelemaan ja tykkään! Kuulostaa keväältä, kauniilta kengiltä ja itsevarmuudelta. Ihanaa olisi päästä ystävän kanssa keikalle heilumaan ja fiilistelemään hyvää musaa! :)

  sanna.hanen(at)gmail.com

 • elelisa

  Oi Mø on lemppari! Raikkaus, tyttöenergia ja oikea asenne = lyömätön yhdistelmä! Osallistun keikkalippuarvontaan :)

 • SiniM

  Mossa parasta on Pilgrim -biisi! Osallistun molempiin arvontoihin

 • Luonnollinen, oma itsensä, makee ääni ja saundit! Osallistun molempiin arvontoihin :)

 • Piiiiu

  Mukana keikka-arvonnassa! :)

 • SMM

  Itse törmäsin vähän vahingossa tähän artistiin, ja kuuntelinkin pitkään vain yhtä biisiä. Tykkään kappaleiden rytmistä ja fiiliksestä, joka kuuntelusta tulee. :-)

  Osallistun sekä lippupaketin että levyn arvontaan.

 • rouvarucola

  Møn musiikissa kiehtoo eniten se, että siinä rikotaan rohkeasti rajoja. Musiikki upottaa mielenkiintoisiin tunnelmiin, se on omaperäistä ja siinä on asennetta. Jos yhdellä adjektiivilla pitäisi kuvailla, niin sanoisin että jänskä.

  Osallistun keikkalippujen arvontaan.

 • Annamm

  Mulla kävi Møn kans just nii, että oli rakkautta ensi kuuntelulla ja ootin tulevaa levyä ku kuuta nousevaa! Siinä ihastuttaa semmonen tietty energisyys mutta kuitenki rauhallisuus. Ja tietenki jumalainen ääni!

  Osallistun levyn arvontaan :)

 • Nipsutin

  MØ tekee jollain tapaa tosi suloista ja innostavaa musiikkia et tekis mieli alkaa vaan tanssia ja heilua kotona kun kukaan ei oo näkemässä ;) Osallistun keikka-arvontaan!

 • kkassuee

  MØlla on oma tyylinsa ja hanen piittaamaton asenteensa ihastuttaa. Hän tekee omaa juttuaan täysillä eikä ole kiinnostunut muiden mielipiteistä! Neitokainen myös yhdistää musiikissaan elementtejä, joiden ei uskoisi toimivan keskenään mutta hän luo äärimmäisyyksistä upean sekamelskan mikä kiehtoo ja mistä löytää aina jotain uutta! Haluaisin hirveästi mennä keikalle, mutta opiskelijana ei ole ollut rahaa lippuihin! Osuu vielä täydellisesti juuri tälle viikolle jolloin olen Suomessa lomalla yliopistostani ja MØ:n keikka kruunaisi kyllä lomani ja antaisi puhtia viimeisiin tentteihin! Osallistun albumin ja lippujen arvontaan :)

 • Saanasofia

  Mulle melko uusi tuttavuus, hyvä meininki, kuulostaa kesältä! :) Köyhänä opiskelijana toivon onnettaren suosiota. Olisi ihan päästä näkemään tämä ihanuus livenä!

 • Saanasofia

  Lisäys edelliseen: osallistun keikkalippujen arvontaan!

 • tannttu

  Mahtava omatyyli! Aika uusi tuttavuus mulle, niin olishan se ny kiva nähdä livenä ;) Plus en ees muista, koska viimeksi kävin konsertissa. Osallistuisin lippujen ja levyjen arvontaan.

 • Omppupomppu

  Minun huomioni nappasi kappaleissa tyttömäinen badass asenne ja laulajan raikas ääni. Tykkään! Osallistun molempiin skaboihin, koska olisi mahtavaa kuulla häntä livenä sekä kotisoittimesta :)
  xx

 • Mumu

  Mun on pitänyt tutustua Møhon tarkemmin, olen kuullut niiltä muutaman biisin ja niissä fiilis on kyllä ollut kohdallaan ja oon tykännyt! Osallistun molempien, lippujen sekä albumien, arvontaan. Erityisesti keikalle olisi mahtava päästä! Kiitos muuten Jenni aivan ihanasta blogista ja mukavaa kevättä sulle (-:

 • yonna

  ihanaa musaa ja ihana tyttö! oon niin irroitteluillan tarpeessa ja ei-helsinkiläisenä tulossa sopivasti työkeikalle viikonlopuksi kaupunkiin joten liput keikalle olis aivan tykkihomma!

 • jiikoo

  Mieletön tunnelma musiikissa ja persoonallisen sopiva lauluääni. Keikkalippu kiinnostaa.

 • Pelikaani

  MØssä ihastuttaa musiikki ennen kaikkea, ja hän onkin yksi tämänhetkisistä lempiartisteistani. Lempibiisini on Diplon kanssa toteutettu XXX88, mutta Spaissareiden Say You’ll Be There-coveri on myös todella kova! Lisäksi MØn tuottajan Vindahlin aikasempi tuotanto on tullut jokseenkin tutuksi, ja sitä kautta itseasiassa tutustuinkin MØhön. Pakko sanoa että tällä hetkellä tanskalaiset tekevät mielestäni todella raikasta musiikkia!

  Musiikin lisäksi MØn itsevarma, skandinaavinen tyyli on iso plussa. Häntä ei kiinnosta bikineissä kiehnääminen videoillaan, vaan hän pukee päälleen mitä haluaa – välittämättä muiden mielipiteistä tai vallitsevista kauneusihanteista.

  Osallistun kommentillani keikkalippujen arvontaan.

 • chance

  tanskalaisesta ei vaan voi olla tykkäämättä!

  osallistun keikkalippujen arvontaan

 • lartsak

  Mø on ihanan erilainen, ja on tullu soitettua tosi paljon tänä keväänä! Varsinkin Never Wanna Know on ollut kovassa soitossa! Ja keikkaliput kiinnostaisi :)

 • hippunen

  Osallistun molempiin arvontoihin!

  MO on niin mun tyylistä musaa :)

 • apple

  Oi, keikalle olis kiva päästä, eli keikkalippujen arvonnassa ehdottomasti mukana!

 • drömskata

  Ihastuttaa eniten sanoa artistin nimi MØ ja artistin oma tyyli on ihan huikea! Keikkaliput siis kiinnostaisi. 

   

 • kannikka

  Olen ihan koukussa Waste of Time -biisiin, niin mahtava! Osallistuisin molempiin arvontoihin (:

 • R-cal

  JEE, iso peukku! MØ on mahtava! Ensimmäistä kertaa elämässäni kommentoin mihinkään blogiin, koska yksinkertaisesti haluaisin niin tuonne lauantain keikalle. Eli osallistun keikkalippujen arvontaan.

 • Matilde

  Uusi tuttavuus, mutta haluaisinpas voittaa levyn! Tulisi lisää kevätfiilinkiä!

 • Wanderer

  MØ on vaan ihana, siinä yhdistyy kaikki elementit, mistä artistissa tykkään; tarttuvat biitit ja persoonalliset lyriikat. Sekä keikkaliput että albumi kelpais!

 • Ava A

  MØ kuulostaa hyvälle, eihän sitä hyvään musiikkiin muuta tarvita. Osallistun molempiin arvontoihin.

 • Ava A

  MØ kuulostaa hyvälle, eihän sitä hyvään musiikkiin muuta tarvita. Osallistun molempiin arvontoihin.

 • Ap

  Osallistun sekä lippujen että levyn arvontaan! Niin magee ääni!

 • Haidi

  Osallistun molempien arvontaan! Ihana Mo!

 • Laurel Wreath

  Tässä viehättää ne piirteet, jotka vetoaa muhun joka kevät kaikessa musiikissa: raikkaus, rytmi, vapaus, poppimaisuus. Valitettavasti keikkapaikalle on vähän liian pitkä matka, joten osallistun vain levyn arvontaan.

   

 • vilmi

  Eniten ihastuttaa tuore soundi, tyylikäs ja persoonallinen ääni sekä mm. Don’t wanna dancen tanssittavuus :D Olisi mahtavaa nähdä tää livenä! Osallistun keikkalippuarvontaan!

 • oclar

  Hänen musiikkinsa on niin ainutlaatuista ja myös tyyli. Se että hän vain tekee eikä vain meinaa (ei edes välitä muiden mielipiteistä!) on inspiroivaa.
  Mahtavaa musiikkia!
  Ja
  Osallistun levyn arvontaan!

 • Nanaaaa

  Osallistun molempiin arvontoihin. :)

 • ainommm

  Iik keikalle! No Mythologies To Follow on niin tän kevään soundtrack. Välillä tuntuu et kaikki on ihan liian mullinmallin, mut sit kuulokkeissa soi Say You’ll Be There, Helsinki on kaunis, aurinko välkehtii ja tulee voittajafiilis. Harvoin musasta saa myös näin vahvasti inspistä pukeutumiseen. Parasta pitkään aikaan, keikka olis siis täydellinen kevään piristys!

  (aino.taskinen@helsinki.fi)

 • Mastma

  Kevät! :) Kiitos, Mø, uusi artisti minulle ja tykkään. Tallensin heti listoille!
  Sairasloma estää pääsyn keikalle, mutta levy olis ihana.

Related posts