25/03/14

Fashion Film Festival -kisan voittajat on arvottu!

49 fff2014.jpg

Tittidii! Helsinki Fashion Film Festival starttaa ylihuomenna ja lippuarvonta on viimein suoritettu. Kolme onnekasta voitti siis pääsyn katsomaan vapaavalintaista elokuvaa kaverinsa kanssa viikonlopun leffafestareille. Rakastan järjestää kaikkia tällaisia kulttuuriaiheisia kilpailuja ja yhteistöitä, joten on aina huippua huomata, että siellä lukijoiden joukossa on samanlaisia innokkaita kulttuurin ystäviä kuin itsekin olen. :) Kiitos myös upeille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistavat tällaisten juttujen tarjoamisen teille. Onnetar suosi tällä kertaa arvonnassa seuraavia:

risia:

Äitini ihastui naisten painamiin bògòlanfini-kankaisiin ollessaan 2000-luvun alussa Burkina Fasossa dokumentoimassa Länsi-Afrikan maiden kehitysyhteistyöhanketta. Nyt, vuosikymmen myöhemmin olisi ihana muistuttaa tuosta ajasta viemällä hänet katsomaan NANA BENZiä ja samalla ehkä ehdottaa yhteistä Afrikan matkaa.

margeela:

nana benz ja madelmoiselle c dokkarit on ainakin nähtävä. mielenkiintoista päästä sisälle asioisten taustoista ja toimin itsekin muodin parissa. mammislomalla oleva ystäväni pääsisi ehdottomasti mukaani, jotta hän saisi pienen hengähdyshetken vauva-arjesta. ;)

Qjs:

Taas aivan MAHTAVA kulttuurikisa, miten muissa blogeissa ei ikinä oo näin hyviä kilpailuja? Mä haluisin aivan ehdottomasti nähdä ton Nana Benzin ja mukaan ottaisin jonkun vaatetusalan ystävistäni. Sairaan mielenkiintoinen aihe ja mä rrrrrrrakastan noita printtejä ja muutenkin kangat ja kikoit on niiin upeita vahvoine väreineen!

Onnea voittajille, teille on lähetetty lisäinfoa sähköpostitse! :) Ja muillekin vinkiksi, että kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa viikonloppuna joku elokuva tai dokumentti, vaikka onni ei arvonnassa olisikaan tällä kertaa ollut myötä. Koko Season Film Festivalin ohjelman löydätte TÄÄLTÄ! :)

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts