23/03/14

Diamonds are a girl’s best friend

3 54 embellished1.jpg

Olen vähän sellainen harakka kaiken kimalluksen perään, vaikka en olekaan kovin hyvä käyttämään koruja. Olen myös ihastellut monia korukirjailtuja vaatteita ja aivan erityisen suuren sykähdyksen sydämessäni sai hiljattain aikaan Stella McCartneyn liikkeen ikkunasta Tukholmassa bongaamani koristekirjailtu mekko. Ollapa 2000 euroa tuhlata yhteen mekkoon… Tai kaipa sitä olisikin, mutta järkeni ei anna periksi, olkoon miten ihana tahansa. Sijaistoimintona shoppailulle tyydyn vain ihastelemaan kauniita timanttikirjailtuja vaatteita verkkokaupoissa ja kokosinpa niistä pienen inspiskollaasinkin. Kuka muu innostuu näistä? :)

Kollaasin vaatteet:

Oranssinpunainen mekko Topshop, kukkakirjailtu collegepaita MSGM / Farfetch, mintunvihreä mekko Needle & Thread / Net-a-porter, valkoinen paita Zara, vaaleanpunainen mekko Stella McCartney / Net-a-porter, valkoinen toppi Topshop, herrainhousut J. Crew / Net-a-porter, kukkamekko Marni / Outnet, farkkuhame Topshop, puuterinvärinen paita Needle & Thread / Net-a-porter

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts