21/03/14

Tauluja ja henkareita

3 47 P3099864.JPG

Löysin kuvakansioistani vieläkin pari ihanaa kuvaa Wiken kotoa, jotka ovat jääneet julkaisematta, joten taas olisi luvassa hauskaa sisustusinspistä à la Wikke. ;) Olemme monesti jutelleet siitä, että vaikka sisustustyylimme ovat täysin erilaiset, tykkäämme silti monista samoista jutuista ja saamme aina mielettömästi inspistä toistemme luona kyläillessämme – sekä myös toistemme asukuvia napsiessamme. 

P3099866.JPG

Kun vierailin Wiken luona ensimmäistä kertaa koskaan, kodin seinillä ei ollut yhtäkään taulua tai kuvaa. Asunto oli kauniin ja pelkistetyn näköinen sellaisenaan, mutta kyse ei ollut siitä, etteikö taloudessa olisi omistettu yhtään taulua, vaan tarina oli tuttu: niitä ei vain ollut vielä saatu aikaiseksi laittaa seinille. Koiravauva Milon saapuminen perheeseen vauhditti nurkissa pyörivien taulujen ripustusta ja nyt siellä komeilee seinällä mahtava taulukokoelma. Ja koska kyse on luovasta ihmisestä, tietenkään ripustuksessa ei ole turvauduttu pelkästään tylsän perinteisiin systeemeihin. Erityisesti tuo henkari-idea on minusta tosi hauska! :) Inspiraation täyteistä perjantaiaamua siis!

PS. Jos joku miettii, mistä nuo kauniit mustat henkarit ovat, niin ne ovat Hayn valikoimaa – itse asiassa ne tismalleen samat henkarit, jotka minulla roikkuvat vaaterekillä kuparin värisinä. :)

P3099865.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Koti, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Haiha

    Tuli muuten tuosta edellisestä postauksesta mieleen, että jos haluaa ostaa Suomessa valmistettua purukumia, ei suinkaan kannata ostaa Jenkkiä (vaikka moni luulee sen valmistuksen olevan edelleen Suomessa) vaan Fazerin purukumeja, jotka siis tosiaan tehdään kotomaassamme.

  • Tuo henkari-idea on kyllä todella hurmaava ja sellainen, josta voisin napata inspistä myös oman työhuoneeni seinälle! :)

  • Kissankieli

    Aah, toi on aivan loistava idea! Pidän myös tuosta linnut mökissä -ajatuksesta. Voisi kyllä kevään kunniaksi vähän viritellä jotain uutta seinille :)

Related posts