19/03/14

Täydellisesti istuvat korkeavyötäröiset farkut, CHECK!

283 82 cubus-170314-72dpi_10.JPG

Yhteistyössä Cubus

Se on hassua, miten kaikki kivat yhteistyöt aina osuvat samaan sumppuun, joten tällä viikolla olisi taas luvassa pari hauskaa kilpailua teidän iloksenne! :) Ensimmäisenä vuoroon pääsee Cubus, jonka kanssa sukelletaan farkkujen maailmaan. Cubukselta nimittäin ilmestyi juuri äskettäin uusi farkkumallisto ja minua pyydettiin valitsemaan uuden malliston kahdeksasta farkkumallista oman suosikkini. Ja saanpa arpoa yhdet uutuusmalliston farkut teillekin!

Cubuksen uudesta farkkumallistosta löytyy housuja vähän joka makuun: on tomboy-tyyliä, farkkuleggingsiä, peppua kohottavaa mallia, korkeaa vyötäröä ja matalaa vyötäröä, mukavan pehmeää materiaalia sekä jämäkämpää kangasta. Tiesin heti, että minua kiinnostaisivat eniten nuo korkeavyötäröiset mallit, mutta olin hiukan utelias myös boyfriend-henkisten tomboy-farkkujen sekä peppua kohottavan mallin suhteen. Suuntasin sovittelukierrokselle Kampin uuteen Cubus-liikkeeseen, jossa en ollutkaan vielä ennen käynyt ja marssin suoraan asiantuntevan myyjän pakeille. Olen asiakkaana vähän sellainen, että helpotan mieluusti omaa sovittelu-urakkaani kysymällä myyjältä apua koon valinnassa sekä muissa tuollaisissa jutuissa. Ja se olikin hyvä, että sain myyjän avukseni, sillä hän osasi heti kertoa farkuista paljon lisätietoa ja ohjeistaa oikean koon valinnassa.

cubus-170314-72dpi_19.JPG

Omaksi lempparimallikseni osoittautui sovituskopissa juuri se samainen High Waist Hannah, jota olin kuvissakin ihastellut. Rakastan korkeavyötäröisiä farkkuja, mutta meikäläisen kurvikkaalle kropalle ei todellakaan ole ihan helppo löytää hyvin istuvaa korkeavyötäröistä housumallia. Kun naisellinen lantio ja takapuoli mahtuvat housuihin, yleensä vyötäröllä kangas lepattaa tyhjänä. Siksi olen aina ihan innoissani, jos onnistun löytämään meikäläisen muodoille sopivat korkeavyötäröiset housut – ja ilokseni sellaiset löytyivät Cubuksen uudesta farkkumallistosta. :) Ja itse asiassa olikin hauska kuulla vasta sovittelusession jälkeen, että tämän malliston suunnittelussa painopiste on ollut nimenomaan hyvässä istuvuudessa, jotta jokaiselle kropalle löytyisivät ne hyvin istuvat housut. Farkkumalliston suunnittelu alkoi kuulemma jo kaksi vuotta sitten ja suunnittelutiimi on käyttänyt paljon aikaa täydellisen istuvuuden tavoittamiseen. Ja sen kyllä huomasi sovituskopissa!

Materiaali on tuossa valitsemassani High Waist Hannah -mallissa ihanan pehmeää ja joustavaa, oikeastaan aika saman tuntuista kuin niissä BikBokin Never Denim -malliston lempparifarkuissani. Se ei sinänsä olekaan ihme, sillä BikBok ja Cubus ovat saman kattotalon sisarmerkkejä ja molempien merkkien farkut tulevat samalta tehtaalta Turkista. Ne BikBokin lempparihousuni eivät ole lörpähtäneet piirun vertaa vieläkään, vaikka sain ne käyttööni joskus viime lokakuussa ja ovat olleet käytössä jos nyt ei ihan päivittäin niin ainakin useana päivänä viikossa siitä lähtien. Uskallan siis asettaa myös Cubuksen pöksyille kovat odotukset. :)

cubus-170314-72dpi_16.JPG

Tässä samalla tulee esiteltyä näpsäkästi tältä viikolta myös yksi päivän asu, jonka pääsin näpsäkästi kuvauttamaan vaihteeksi studio-olosuhteissa Canonin studiolla. Kiitos avusta Canonille! Puin tällä kertaa korkeavyötäröisten farkkujeni kanssa ihanan vihreän silkkipaidan, jonka ostin Tukholman muotiviikon aikoihin & Other Storiesista. Olen aivan ihastunut tuohon vihreään väriin, jota minulla on nyt siis vaatekaapissa tuon silkkipaidan ja sen kauniin mekon muodossa. Se mekkokin on & Other Storiesista viime keväältä, joten pitäiskö tästä päätellä, että kyseisen merkin valikoimista löytyy kertakaikkiaan täydellisiä vihreän sävyjä? Maustoin asua vain pinkillä huulipunalla ja näyttävillä korviksilla ja siinäpä se!

Mutta nyt sitten siihen kisaan! Eli saan arpoa yhdet farkut tuosta uudesta Cubus-mallistosta teille ja kisaan pääsette osallistumaan seuraavasti: tutustu Cubuksen nettisivuilla uuteen farkkumallistoon ja kerro, mitkä 8 mallista ovat sinun lempparisi? Yksi onnellinen voittaa omakseen lempparifarkkunsa. :) Muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite ja kisassa on osallistumisaikaa la 22.3.2014 klo 24 asti. Onnea kisaan!

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

283 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • High waist hannah juurikin tuona sinisenä tai mustana. Joo!

 • NinaMaria

  En ole koskaan edes ajatellut, että Cubuksessa voisi olla hyvän näköisiä farkkuja mutta näköjään se on mahdollista. Tarvitsee siis varmaan joskus piipahtaa liikkeessä.

  Mielelläni arvontaan siis osallistun. Minustakin mieluisimmat ovat juuri nuo High waist hannah farkut, jotka sinäkin valitsit :) Tomboy tracytkin vaikuttivat ihan kiinnostavilta mutta boyfriend malliset farkut eivät aina minulle sovi (vaatii vähintään sen sovittamisen), joten nyt nuo hannahit vievät voiton. Lisäksi tuo sinun päälläsikin näkyvä väri on ihana. (ja kieltämättä sopii hyvin yhteen tuon ihanan vihreän paidan kanssa)

  ninamariatuulikki@gmail.com

 • Heidim

  Täydellinen istuvuus korkeavyötäröisissä farkuissa – sen verran pitkään etsitty juttu, että lempparit ovat ehdottomasti High Waist Hannah! :)

 • miljamatilda

  Kiitos farkkuvinkistä! Mulla samaa ongelmaa löytää istuvia farkkuja, juurikin muodokkaan alavartalon takia..Olen suosinut Acnen hieman lököttävämpiä farkkuja, mutta olisipa ihanaa omistaa tuollaiset oikein kurveja myötäilevät farkut!

  High Waist Hannah näyttää sulla niin hyvältä että lemppari on se :D

 • AinoLinda

  Oma lempparini on Push Up Pixie vaaleamman sinisessä värissä. Vaatekaapin molemmat matalavyötäröiset vaaleat pillifarkut alkavat olla parhaat päivänsä nähneet ja hyvä istuvuus kiinnostaa. Lisäksi plussaa tietenkin se, että noissa farkuissa kaikki salilla kovasti rehkityt tulokset pääsisivät kunnolla esiin :D

 • Leppari

  Skinny Low Salt näyttäis ihan täydelliseltä conssien ja nahkatakin pariksi kevääseen!

 • SiniSu

  Mun on kyllä pakko päästä kokeilemaan noita Pushup Pixie -farkkuja! Ja tummansiniset olis kivat, kun viimeaikoina oon jotenkin jähämtänyt mustiin farkkuihin, joten ehkä toi olis sopivan helppo siirtymä vähän vaaleempaan päin.

 • lots

  Tomboy Tracy – täydelliset kesäfarkut :)

 • Farkkufani

  Ihan ehdottomasti High Waist Hannah sillä rakastan korkeavyötäröisiä farkkuja joita muuten on todella vaikeaa löytää kaupoista.

 • iidaac

  Juurikin tuo High Waist Hannah nousi minunkin suosikikseni tuossa sinisessä värissä. Tykkään hiukan korkeavyötäröisemmistä farkuista ja vaatekaapistani puuttuu pari tuollaisia keskisinisiä farkkuja.

 • Olisi kiva sovittaa noita korkeavyötäröisiä, näyttävät upeilta sinun päälläsi!

 • Nennne

  Lemppareiksini valikoituvat ehdottomasti nuo sinunkin päällesi täydellisesti istuvat High Waist Hannah -farkut. Olen jo pitkään yrittänyt löytää uusia tummansinisiä pillifarkkuja vanhojen lempifarkkujeni tilalle, jotka ratkesivat liiallisesta käytöstä ja TÄSSÄ NE NYT VIHDOIN OVAT!! Tummansinisen lisäksi myös harmaat ja mustat näyttävät todella hyvältä! Nämä on ehdottomasti saatava, vaikka onnetar ei minua suosisikaan!

 • Saltsu

  High waist hannah ehdottomasti :)

 • Riksu81

  Enpä olisi ihan heti arvannut että Cubukselta löytyy näin makeita farkkumalleja! Kiitos vinkistä, mukana arvonnassa:)
  Suosikkini on Push Up Pixie, myös High Waist Hannah olisi mielenkiintoinen tuttavuus :)

 • K=Katariina

  Hei! Kiva saada vinkkejä farkuista, eikös se elämä olekin sitä että metsästää niitä KAIKKEIN täydellisimpiä farkkuja? Pidin push up Pixie-farkuista, sama värisävy kuin sinun farkuissa. Voisivat olla pepulleni sopivat, liian korkea vyötärö tekee pepustani vielä isomman näköisen kuin se jo on:(

 • marimari

  Nuo kuvassa näkyvät farkut sinisenä ehdottomasti!

 • essiessi

  High Waist Hannahit mustina, ehdottomasti! :)

 • Min

  Push Up Pixiet kyllä kiinnostavat kovasti, täytyy käydä varmaan sovittamassa noita Cubuksella! Tässä kisassa pelaan kuitenkin varman päälle ja valitsen nuo High Waist Hannahit mustassa värissä. Mulla on aika samanlainen vartalotyyppi ku sulla, niin tein päätelmän et jos ne noin hyvältä näyttää sun päälläs niin myös sitten munkin päällä! :D

 • aliisakoo

  High Waist Hannah tummansinisenä ehdottomasti ! :)

 • Sintti

  Oi, Push up Pixie kiinnostaisi minua littänälättänä-pyllyisenä kovin, mikäli se lupaa tehdä peballe ihmeitä! Keskisiniset farkut puuttuvat vielä minulta ja ne olisivat huippu lisä kevääseen!

 • hanko

  Korkeavyötäröisiin olen itekin kallellaan ja just tuo High Waist Hannah ja sinisenä miellyttää silmää eniten. :)

 • Kuura

  Straight Sarah farkut toimisivat minun kropalleni varmaankin parhaiten. Liian matala tai liian korkea vyötärö kun tuppaavat olemaan ongelmana. Ihania farkkumalleja kaikki, mutta tärkeimpänä kuitenkin löytää just ne itselle sopivat.

  Ja sähköposti: zallanen@hotmail.com

 • Riia

  Minä haluaisin mielenkiinnolla kokeilla Push up Pixieitä! Pieni pyllyn korostus ei ikinä ole pahitteeksi :) Ja tuo vaaleamman sininen sävy passaisi mahtavasti kesään.

 • RO

  high waist hannah on lemppari myös täällä! :)

 • jolielaide

  Jegging Janet toimisivat varmaan parhaiten tällaisella lyhyellä pylleröllä :D

 • Ruusunmarja

  Minunkin mielestä High Waist Hannah tummansinisenä vaikuttaa parhailta. Olisivat ihanat perusfarkut arkeen… Näyttää tosi hyvältä sulla ainakin!

 • Niinis

  Mun suosikki on ehdottomasti High waist hannah sinisenä!:)

 • Lauraee

  Tomboy Tracy olisi oivallinen valinta kesäksi, mukavan väljät ja rennot. Olen jo pitkään etsinyt täydellisiä rentoilufarkkuja, tuloksetta. Ihailin myös noita sinun farkkujasi. Koko mallisto pitää ehdottomasti tsekata paikan päällä. 

 • myview

  kyllä ne on nuo sinun jalassa olevat :) eli High waist hannah! makeupart@hotmail.fi

 • R6

  Tomboy Trasy slim vaaleina

 • Anna-Mari

  Kuvien perusteella Tomboy Tracy Relaxed – siinä näyttäisi olevan tarpeeksi tilaa reisille… Muuten kyllä korkeavyötäröinen Hannah, jos vain reidet sopivat niiden sisään :)!

 • Anska

  Farkut pitää ehdottomasti olla korkeavyötäröiset (oon sen verran haastavan mallinen :)), joten High Waist Hannah on myös minun suosikkini. Sinisenä tottakai!

  ansosa(at)netti.fi

 • Immoska

  Ottaisin myös nuo high waistit, ehkäpä mustana :)

 • Saipe

  Push up Pixie vaaleamman sinisenä. :)

 • Alliii

  Kattelin eka noita skinny high skyen farkkuja, koska ne vaaleammat oli ihanan väriset, niissä vaan näytti olevan vähän hassut takataskut ainakin minun makuun. Joten päädyin noihin push up pixien vaaleampiin, ehkä ne sitten vähän kohottaisi peppuakin ;)

 • Enninkengissa

  High waist hannah mustana!

 • Ekl

  Nuo korkeavyötäröiset kaunokaiset, tummansinisinä :)

 • marskuuu

  Mun valikoimasta puuttuu vielä boyfriendit eli ottaisin nuo Tomboy Tracy Relaxed farkut jos onni suosii ;)

 • J/SH

  Highwayt Hannahit ehdottomasti! Mustana!

 • eleoa

  Minunkin silmään nuo High Waist Hannahit näyttää ehdottomasti kivoimmilta, joko sinisinä tai mustina! :)

 • kristiinamt

  High waist hannah on kyllä paras, mutta mustina.

 • Ilonalily

  Ah nuo sun farkut on täydelliset ! Eli samanlaiset siniset High Waist Hannah olisi kiva lisä vaatekaappiini :D

 • Eevis_1

  Tummansiniset High Waist Hannahit kiinnostavat minuakin. :)

 • Embu

  High waist Hannah on munkin lemppari!

 • minskii

  jegging janet mulle! :)

 • Ssuvi

  Mulla ei ollut mitään hajua siitä, että Cubukseenkin voisi suunnata farkkuostoksille. High Waist Hannahit ottaisin minäkin, mustina tai sinisinä.

 • Mä valkkaisin varmaan nuo samat kun sulla on päällä eli High waist Hannahit sinisenä. :) En ole high waisteja vielä uskaltanut hankkia, kun olen yrittänyt päästä vyötäröllä mukana kulkevista jenkkakahvoista eroon ja niiden kanssa ei kyllä high waistit sovi kun näyttää peppu megakorkealta :D Nyt voisi jo mennäkin. :)

 • rp

  TomBoy Trace vaalean siniset olisvat aivan ihanat kesäfarkut.

 • High waist Hannah tännekin kiitos nam. Toivottavasti, jos voitto osuu kohdalle, nämä farkut istuvat yhtä nätisti mitä sulle.

 • Hennamr

  Varmaankin Push up pixie :)

 • Klaura

  Itse omistan yhdet heräteostoksena hankitut Cubuksen farkut, jotka ovat säilyttäneet kuosinsa mainiosti käytössä. Ostinkin parin niiden hinta-laatusuhteen vuoksi, sillä farkut olivat 98% puuvillaa ja hintaa vain 19,90.

  Toivoisin voittavani Push Up Pixiet, jos ne olisivat yhtään samaa maata kuin Liu Jon imartelevat pöksyt. Yksityiskohdat vaikuttavat valintaani, eikä housujen vyötärö vaikuta liian matalalta. Sellaiset sinisenä kiitos, jos vain arpaonni tällä kertaa suosisi. :)

 • Hanskii

  Kyllä ne ovat nuo High waist Hannahit! Korkea vyötärö on mukavin päällä ja sopii joka tilanteeseen.

 • SaR

  Push Up Pixie sävyssä Blue. Kauniit perusfarkut. Jos saisi tätä takapuolta hieman kohotettua ilman ylimääräistä rehkimistä :D

 • Jennii

  Suosikkini valikoimasta on mustat High Waist Hannah farkut! :) Korkeavytäröiset farkut tuo kauniisti naiselliset muodot esiin ja antaa hieman lisäpituutta jalkoihin.

 • Jeans

  Tummansiniset Pushup Pixiet!:)

 • pt

  Tummansiniset High waist hannah farkut olisivat kivat. :)

 • iiida

  High Waist Hannah on ehdoton lempparini! Omistan yhdet farkut Cubukselta, ja ne ovat todella hyvät, eli mielelläni ottaisin toisetkin. Nämä farkut olisi kiva saada mustana tai tummempana sinisenä.

 • Jaanuska

  tomboy tracey slim ehdottomasti! upeat housut!

 • KatriV

  Jee, hyvän näköisiä ja hyvän hintaisia farkkuja. Pitääkin käydä tsekkaamassa ensi kerralla, kun olen Suomessa. Suosikkimallini on straight sarah.

 • Anskuuu

  Olen käyttänyt Cubuksen housuja aiemminkin ja olen kyllä tykännyt, ovat vaan aina lopulta menneet rikki kovan käytön takia :/

  Noista housuista kaikki näyttivät hyvältä (varsinkin tuon mallin päällä!), mutta koska boyfriend-farkut ovat jo pidempään olleet hakusessa, niin pakko sanoa suosikikseni Tomboy Tracy Relaxed.

 • Tricky

  Lempparini ovat juuri nuo sinunkin päälläsi olevat High Waist Hannah-farkut. Upeat js istuvat ainakin sinulle todella hyvin!

 • Myyy

  Olipa vaikea valita sovittamatta omalle kropalle sopivat housut. Kaikki mallit kun näytti kuvissa niin kivoilta. Loppujen lopuksi päädyin kuitenkin Push Up Pixie -nimiseen malliin.

 • SiniM

  high waist hannah keskisinisenä

 • sti

  Minä vannon tumman kankaan, kapeiden lahkeiden ja korkeiden vyötäröiden nimeen – valitsisin siis itsekin varmasti päälläsi erittäin hyvältä näyttävät High Waist Hannahit :)

 • Amadeus

  High Waist Hannah, mustana ehdottomasti! :-)

 • miida

  tuo high waist hannah on munkin lemppari :)

 • Minä vain

  Tämän farkkufanaatikon on ihan pakko osallistua! :)

  Pidän kahdesta eri mallista, Push Up Pixiesta ja High Waist Hannahista. Kummankohan ottaisin, apua! :D Noo, valitaan Push Up Pixie, ja väri olisi tietysti musta. :)

 • anniel_

  Suosikkini ovat ehdottomasti nuo korkeavyötäröiset farkut. :)

 • han

  Valitsisin High Waist Hannah -farkut, korkeavyötäröiset on lempparini.

 • Nia Nia

  High waist Hannah ja korkea vyötäröisenä. Sininen sopii kesän väreihin loistavasti!

 • Jjjohanna

  Vaatekaappini puuttuva palanen on ehdottomasti Tomboy Tracy Relaxed :)

 • NMarie

  High waist hannah eeehdottomasti! Inhoan jos takapuolesta pilkistää pikkuhousut, siks suosin korkeita malleja, ja saahan ne jalatkin näyttää pidemmiltä ;)

 • Kissankieli

  High waist Hannah saman värisenä kun sinulla tuossa kuvassa. Ne on ihanat!

 • TtK

  Straight Sarah kiinnostaisi eniten ja voisi kuvien perusteella katsottuna olla potentiaalisesti sopivin vaihtoehto. Kapealahkeiset farkut ovat melko haasteellisia minun kurveillani. Täydellisesti istuvat, kapealahkeiset farkut ovat kuitenkin etsinnässä, joten täytynee käydä Cubuksessa sovittelemassa.

 • rpj

  High Waist Hannahit mustina ja sinisinä on ihan must, tuo malli on ihanan naisellinen!

 • jennu90

  Huippukiva arvonta! Uusia farkkuja kaipailisinkin, ja malliston lemppari taitaa olla nuo Push up-Pixiet mustana :)

 • Ap

  Eniten miellyttää Low Waist Lexiet vaaleansinisinä, joten sellaiset kiitos! :-)

 • Miss Piggy

  Sekä Push Up Pixiet että Tomboy Tracyt kiinnostavat, mutta kun on pakko valita niin Tracyt ottaisin :)

  misspiggyspearls@gmail.com

 • -H

  En ole koskaan käynyt Cubuksessa, olen mieltänyt sen jotenkin ”teinikaupaksi” ja laittanut vähän samaan kategoriaan Gina Tricotin kanssa. Kävin kuitenkin tutustumassa Cubuksen nettisivuihin ja eniten kiinnostaisi Push up Pixie -malli vaaleammassa sinisessä värissä.

 • Emma/My Exploration

  High Waist Hannah kiinnostelee täälläkin! :) Korkeavyötäröisten farkkujen metsästys on kuta kuinkin koko kevään ykkös prioriteetti – on kiva tuntea olevansa ”turvassa” silläkin hetkellä, kun pitää kumartua/kyykistyä.

 • Tin77i

  Nuo Push up Pixiet vaikuttavat kaikista eniten tyylisiltäni.

 • Öljy

  High waist hannah mustana :)

 • Fee-

  Ehdottomasti High Waist Hannah on myös oma suosikkini ja varmasti istuisi tosi hyvin mullekin – on ihan sama ongelma farkkujen kanssa.
  Itsekin oon huomannut &other storiesissa olevan hirmu hyviä sävyjä – just mm. vihreässä. Tulee turhan usein selailtua valikoimaa..

 • eee

  https://cubus.com/en/7145541_F990 high waist hannah mustana :) kaverillani on tämä malli ja on kehunut ettei löysty!

 • korulauseita

  Mua houkuttelisi eniten nuo Push up pixien vaaleamman siniset.

 • Titityy

  High Waist Hannah malli sinisenä, täydellisen näköiset :)

 • RiikkaK

  Farkkujen löytäminen on minullekin aina kamalaa tuskaa. Löysin ehkä vuosi tai kaksi sitten Lindexiltä yhdet ihan parhaat siniset farkut ja siitä asti olen käyttänyt niitä todella ahkerasti. Vielä eivät ainakaan näytä pahoja kulumisen merkkejä, mutta mietin tuossa hetki sitten, että pitäisi varmaan käydä katsomassa, myyvätkö ne vielä samoja farkkuja ja napata toisetkin, jos nuo nykyiset jossain vaiheessa sanovat itsensä irti! Nyt olen kuitenkin mustia farkkuja vailla ja vielä en ole löytänyt niitä täydellisiä. Haluaisin juurikin korkeavyötäröiset, kapeat ja ei liian paksua kangasta olevat farkut. Tuntuu kyllä että se on ihan mahdoton yhtälö. Ja jos muuten on kaikki kohdalla niin sitten istuvuus on huono… Noh, BikBok ja Cubus on vielä testaamatta, mutta ehkä nyt näiden sinun vinkkiesi avulla käyn sovittamassa niissäkin! Piti käydä jo silloin, kun aiemmin suosittelit BikBokia, mutta jostain syystä se sitten unohtui. Toivottavasti jommassa kummassa kaupassa tärppäisi. Paitsi jos arvontaonni osuisi kerrankin omalle kohdalle ;) Mustat High Waist Hannah -farkut vaikuttavat kyllä parhailta!

 • MeeriK

  Tuo High waist hannah vaikuttaa kyllä kivalta mallilta joustavuuden ja korkean vyötärön vuoksi :) Matalavyötäröiset farkut on yleensä vain tosi epämukavia. Tuo sininen väri on myös todella kiva, ei liian ”kirkas” muttei harmaakaan!

 • teijae

  High Waist Hannah! Tummansinisenä!

 • Marikka

  Alkuvuodesta etsin korkeavyötäröisiä farkkuja. Mahdotonta! Low waist tulee muotiin, joten tuntui, että kaupat tursusivat low waistia. Huomasin, että on vaikea löytää piukeat pöksyt, jotka kuitenkin ovat farkut eivätkä legginsit. Siniset farkut löysin UFFilta neljällä eurolla, mutta mustia jäin kaipaamaan!

 • veeraveera

  High waist Hannah olisi minunkin valinta, tuo päälläsi oleva sinisen sävy on aika lailla just sitä mitä oon itellenikin miettinyt. :)

 • Kyti

  High Waist Hannah mustana ehdottomasti

 • Oma lempparini olisi Skinny high skye keskisinisenä! Ihanat!!

 • maarett

  Täydellisesti istuvat korkeavyötäröiset farkut ovat täälläkin hakusessa, joten kääntyisin varmasti High waist Hannahin puoleen. Toisaalta Tomboytkin näyttävät kivoilta!

 • annh

  TomBoy Trace vaalean siniset olis ihanat kesäfarkut!

 • Monanen

  Lempparini ovat nuo Push Up Pixiet! Saisivat varmaan loihdituksi meikäläisen lättäpepulle vähän muotoja.. :) Ja tunnansiniset miellyttäisivät silmää!

 • SmM

  Vähän vaikea toki näin sovittamatta valita suosikkiansa, mutta sanoisin Tomboy Tracy slim vaaleansinisenä

 • sisa

  Näemmä korkea vyötärö hallitsee, High waist Hannah ehdottomasti. Ja mustana tietysti, klassikkojen klassikko!

 • mhs

  Push Up Pixiet ja Tomboy Tracyt jakavat suosioni, pitäisi päästä kokeilemaan mikä istuu itselle parhaiten.

 • Vierailija

  Kävin itsekkin tsekkaamassa Cubuksella nuo uudet farkut ja oli hyvännäköistä! Mun suosikki on toi pushup pixie tummana ;) elisamentula(at)gmail.com

 • Olzu

  Kesäfarkuiksi tomboy tracy relaxed vaalena tai tomboy slim tummana olisivat aivan mainiot ja sopisivat hyvin mukaan kesäreissuun.:)

 • HAMI

  sama kuin sulla eli high waist hannah! onhan korkeavyötäröiset housut ja hameet paljon mukavempia päällä, eikä tule vahingossa vilauteltua mitään. ja ne sentään pysyy päällä. :’–)

 • Katsss

  Push up pixie vaikuttaa parhaalta mallilta meikäläiselle :)

 • juolukka

  High Waist Hannahit! Mulla on niin ikävä korkeavyötäröisiä farkkuja. Yhdet täydelliset crockerit on kaapissa, mutta vielä täytyy odottaa, että saan ne taas jalkaan. Nimim. laskettu aika 15.4. :).

 • biljaana

  jotenkin nuo straight sarahit iskee silmiin, vaikka aika perusmallilta vaikuttavatkin.

 • Haiha

  Itse valitsisin näin summanmutikassa, siis ilman kokeilua, ehkä Push Up Pixie -farkut. En erityisesti tarvitse mitään nostoefektiä, mutta olen ymmärtänyt, että joissakin samantyyppisissä farkuissa olisi enemmän tilaa takapuolelle. Normaaleissa farkuissa omani litistyy liikaa, joten nuo voisivat olla potentiaaliset.

 • Tomboy Tracy Slim tummansinisenä on mun suosikkimalli!

 • Milou

  Olipas vaikea valinta Straight Sarahien ja Push Up Pixieiden välillä, mutta suoria farkkuja minulta jo löytyy – voittajaksi selviytyvät siis niukasti Pixiet, jotka näyttävät ainakin mallin päällä huikeilta. Vaikka nuo sinun farkkusikin näyttävät tosi hyvältä! :)

 • Hemey

  Push Up Pixie vaikuttaisi kivalta mallilta!

 • JN

  Mukana kisassa & tykkäsin eniten TomBoy Trace vaalean sinisistä farkuista, sopisi hyvin kevät & kesä farkuiski :)

 • anniinam

  Tomboy tracyt ois aivan ihanat nyt kevääks!

 • apple

  High Waist Hannahit on minun suosikkini noista vaihtoehdoista :)

 • rosarosa

  High waist Hannah olisi varmaan minunkin valintani! :)

 • Niisku

  Push up pixie! :)

 • Miaable

  Yleensä valitsen aina korkeavyötäröiset farkut, mutta tälläkertaa mielenkiinto kohdistui tummansinisiin push up pixie-housuihin. Ainakin mallin päällä ne näyttävät ihanilta! :)

 • Katttti

  Oijjoi! Kyllä mäkin kallistuisin High Waist Hannah-malliin! Näyttävät täydellisiltä. :)

 • Annim

  Tumman siniset High waist Hannahit olisi mun valinta!

 • pullapulla

  Push Up Pixiet värissä Blue olis oma valinta! Pepunkohotus ilman kuntosalia kiinnostaa aina :D

 • vilmi

  High waist hannah näyttää siltä, että se sopisi myös mun kropalle loistavasti – se siis :)

 • -ll-

  Korkeavyötäröiset.

 • Idai

  Nuo High waste hannahit näyttää kyllä hyvältä! Mulla on ollu tapana aina ostaa farkut, kuluttaa ne puhki ja sitten itkeä kun ei ole ikinä ehjiä farkkuja. Sitten tajusin, että ehkä jos omistais useammat kivat farkut, niin ei tulis aina vaan käytettyä niitä samoja, ja ehkä rikkinäisten housujen määräki vähenis siinä samalla :-D Yhdet lisäfarkut tulis siis tarpeeseen!

 • sininen laventeli

  Löysät boyfriend-farkut ovat kiehtoneet minua pitkään, sillä kaikki omistamani farkut ovat hyvin slimejä ja korkeavyötäröisiä. Cubuksen Tomboy Tracy Slimit vaaleana näyttäisivät täydellisiltä rosoisilta boyfriendeiltä! Sopisivat ihanasti kesään t-paidan ja aurinkolasien kaveriksi <3 Nytpä siis täytyy toivoa, että Onnetar kuulisi kutsuhuutoni :)

 • Keidi

  Kyllä nuo High waist Hannahit kelpaisi omaan vaatekaappiin. Juurikin katselin, että mun lemppari korkeavyötäröiset farkut alkaa olla parhaat päivänsä nähneet, joten uusi pari tulisi tarpeeseen. :)

 • päläpää

  noi samat! Minulla ei olekaan korkeavyötäröisiä farkkuja, mutta ne sopii paljon paremmin kauluspaitojen kanssa, joita minulla taas on aikas paljon!

 • lumina

  Nuo High Waist Hannahit voisivat olla aika passelit tännekin, toivon mukaan olisivat yhtä sopivat kuin sinullekin :) Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin muuten sopivat farkut, mutta vyötärön kohdalta tyhjä/liian iso kohta. Toisaalta, olisi kiva kokeilla Boyfriendejä ensimmäistä kertaa, jos High Waistit ei sovikkaan :D

 • choiru

  samaiset high waist hannahit olis kova juttu!

   

  anna.e.makela@jyu.fi

 • Hillatin

  High waist Hannah sinisenä miellyttää eniten omaa silmää. Kunpa vaan istuisivat tällaiselle persjalkaiselle yhtä hyvin kuin sinulle!

 • A.Elisa

  Farkut ja kevät on ehdoton kombo. Enten tenten Tomboy Tracy Relaxed vai High waist Hannah…
  High waist Hannah olisi sitten kuitenkin se mieluisin minulle.

 • nooralotta

  ihana arvonta! Skinny low Salt <3

 • Iiduska

  Minustakin High waist Hannah on ihanin malli, vaikka mietin jegginssien kanssa kauan. Sininen farkku kumminkin voitti :)

 • Mirja H

  High waist Hannah sopii varmaankin mun vartalolle parhaiten ja tuo sama sinisen sävy kuin sinullakin on, on varmasti ihanan pirtsakka keväällä! :)

 • hanma

  Jospa onni potkaisisi ja voittaisin nuo Straight Sarahit! Muuten täytyy varmaan mennä Cubukseen tutustumaan noihin lähemmin…

 • Ipe

  MUSTAT HIGH WAIST HANNAH -FARKUT!

  irmeli.nieminen@hotmail.com

 • Siiri E.

  Kyllä ne nuo Hannat olisivat mullakin, koska lantiota löytyy ja vyötärö on kapea. Ja varmaankin myös siniset, koska senvärisiä ei vielä ole :)

 • Jelena

  Upeet farkut kyllä! Itsekkin tahtoisin mieluusti High waist Hannah housut! <3
  jelena.nieminen@hotmail.com

 • jelluna8

  Korkeavyötäröiset ovat ehdottomasti lempparini. High wast hannas. Ja mustaia en vielä(kään!) omista :D.
  jelluna8@hotmail.com

 • Fiinu

  High Waist Hannah-malli sinisenä olisi myös minun valintani. Parit korkeavyötäröiset farkut omistavana voin vaan sanoa, että rakastan tämän hetken farkkumuotia! :)) Toivotaan vain, että reiteni menevät myös ko. farkkuihin… :P

 • JessinaNatalie

  *High waist hannah
  *Musta
  *Koko 24
  *jessina.nieminen@hotmail.com
  *JessinaNatalie

 • indieda

  Ihanaa! Korkeavyötäröisiä farkkuja on niin vaikea löytää. Täytyypä heti lähte Cubukseen hankkimaan uudet siniset farkut, kun edelliset ovat jo ihan puhki kulutetut. Eli Highwasted Hannah on minunkin lempparini :)

 • inkeri888

  Olen jo pitkään haikaillut korkeavyötäröisten farkkujen perään, joten valintani olisi Hig waist Hannahit!

 • Leele

  Push up pixie tai High waist hannah! En ole koskaan ollut matalavyötäröisten housujen ystävä…. Joskus vuosia sitten olen cubukselta farkut ostaneut, ja käytin niitä lähes päivittäin siihen asti että menivät rikki. Olivat ihan lempparifarkut ja hyvälaatuiset!

 • sh--

  PUSH UP PIXIET tummansinisinä vaikuttaa ehdottomasti kokeilemisen arvoisilta! :)

 • AnnaMm

  Hannahit on myös minun suosikki. Kaverini on ylistänyt juuri näitä.

 • Kedonkukka

  Itselläni on myös lantiota siunattu, mutta vyötärö on kapea. Ja pidän korkeavyötäröisistä farkuista, joten minunkin valintani on High Waist Hannah!

 • kzx

  No mutta, ei peppukuvaa, mitä se tällainen on? :D

  Jos arvonta sattuisi tähän osumaan, niin lahjoitan sen eteenpäin tästä kommentista laskettuna viidennelle.

 • pihka

  Vaaleat Tomboy Tracy Slimit on juuri sitä mitä olen etsinyt! Apua, pakko mennä cubukselle, jos en satu voittamaan.

 • Iiduliinu

  High Waist Hannah olisi minunkin valintani :) Olen aikaisemmin suhtautunut varauksella ”halpismerkkien” farkkuihin ja olen ostanut omani pidemmän aikaa merkkiliikkeistä. Nyt tammikuussa tuli kuitenkin akuutti farkkutarve edellisten kuluessa puhki ja lempikauppani oli liian kaukana tähän hätään. Päädyin kokeilemaan Lindexin farkkuja (muistaakseni olet jossain aiemmassa postauksessa kehunut heidän farkkujaan) ja hintaan 29,95€ löysin yhdet parhaimmista farkuistani. Tietysti farkuilla on ikää vasta 2kk, mutta niissä ei ole pienintäkään merkkiä polvipusseista ja ne ovat mielettömän mukavat päällä.

 • barael

  High waist Hanna, mutta mustat vai siniset, tarvinneeko valita…

 • Tia...

  Vaikea valita suosikkia.. :) Ehkä Push Up Pixie sinisenä.

 • fridakahlo

  High waist Hannah mieleisin

 • annaS

  Kyllä se on tuo High Waist Hannah. Näyttävät upeilta sun päällä! Itselläni on aina sama ongelma farkkujen kanssa, että jos ovat muuten hyvät niin lepattaa vyötäröltä. Pitänee siis käydä sovittamassa näitä farkkuja jos voitto ei osu kohdalle. :)

 • Cath

  Kuvien perusteella tykkään eniten Push Up Pixieistä vaaleamman sinisenä :)

 • Vippe

  Push up pixiet näyttää hyviltä!

 • KrisseK

  Noi samaiset High Waist Hannah malliset oli ihan löytö viime joulukuussa ja voisin pitää niitä joka päivä. Uudet mustana mahtuisi vielä täydentämään garderoobiani :)

 • nansk

  Olenkin etsinyt tuollaisia vaaleita ”reikäisiä” farkkuja, eli siis Low waist Lexie reikämallina meikäläiselle!

 • nansk

  Heh ja sähköposti anna_mikkonen (a) hotmail.com

 • Kiiku

  Seurasin vinkkiäsi joskus Lindexin farkkujen suhteen ja ne olivat mun mallille oikein hyvät, joten uskallan luottaa olevamme melko samaa mallia. Siispä High waist Hannah joko sinisenä tai mustana!

 • nennnii

  Mun lempparit on harmaat Push Up Pixiet!

  (enniri (at) gmail.com )

 • saravalmis

  apua! tekisi mieli sanoa sekä tomboy tracy että high waist hannah, ja kumpaakaan en ole kokeillut päälleni :(( sanonpa nyt että tomboy tracy!

 • saravalmis

  ja iloisesti unohdin sähköpostiosoitteen: sara_4ho@hotmail.com

 • Aino S

  High Waist Hannah mustana, koska muunlaisia farkkuja en oikeastaan edes käytä.

 • Lelluu

  Ottaisin itselleni joko TomBoyn Tracet tai nuo High waist Hannahit…jos noista nyt päätän niin noi TomBoyt. Oli aika vaikea päätös. :D

 • Salee

  Minun kropalleni käy parhaiten korkea tai vähintäänkin normaalikorkuinen vyötärölinja. Kapeat lahkeet ehdottomasti, koska ne on helpoin sujauttaa saappaiden sisään :)
  Todella hyviltä näyttivät nuo high waist hannah-farkut jalassasi!
  Ne on myös minun lempparit :)
  -Salee

 • reettaleena

  High Waist Hannah ja mustina ehdottomasti! Tuollaiset korkeavyötäröiset onkin ollut pidempään etsinnässä.

 • liilii

  Low waist Lexie. :)

 • jeeparaskilpailu

  push up pixien mä ottaisin!

 • piraija

  Vaikea valinta, mutta pakko valita Push Up Pixie ja tumma väri :))

 • Onpas kivoja farkkuja! Mutta kyllä varmaan tuo Push Up Pixie oli eniten mieleeni. Ja vaaleansinisenä farkkuna. :)

  marianne.salonen(a)hotmail.fi

 • svii

  Mulla on siitä hankala farkkuvartalo, että matalavyötäröiset jäävät liian mataliksi korkean selän takia, mutta en viitsi noita ”high wasted” farkkujakaan ostaa, kun ne itseä ahdistaa. :D Siksi kiinnostaisikin kokeilla tuota Straight Sarah-mallia!

 • .Tiia

  Straight Sarah -mallia olisi hauska kokeilla :).

  blackpluswhiteisgrey@gmail.com

 • s_heidi

  Kyllä se on tuo High Waist Hannah juurikin saman värisenä kuin sulla kuvassa. :) Straight Sarah oli toinen vaihtoehto, mutta korkea vyötärö kiinnostaa vielä enemmän. Mulla oli täydelliset korkeavyötäröiset farkut, mutta ne hajosi syksyllä. :/ Nyt oon yrittänyt metsästää samanmoisia, olisikohan ne nämä Hannahit…?

 • katja.t

  Skinny low salt vaikuttaa juuri minun tyyliseltäni parilta. :)

 • Becky

  Nuo farkut istuvat sinulle todella hyvin! Itselläni on ollut hyvin samannäköiset farkut lemppareina jo pitkään. Olen kuitenkin kaipaillut samantapaisia mutta eri värisiä rinnalle, ja tuolla Cubuksen mallistossahan näyttää olevan juuri sellaiset joita olen etsiskellyt, eli harmaat High Waist Hannahit olisivat minun ehdoton valintani :)

 • Alc

  Mäkin tykkään niistä sinisistä High waist Hannah farkuista ❤ Ne ovat ihania!

 • katapata

  Kyllä tuollaiset tummansiniset push up pixiet olisi aika mainiot! ;)

 • Pim

  Upean näköiset nuo farkut sulla! Itse en ole farkkuja Cubuksessa (vielä!) kokeillut, varsinkaan kun liikettä ei ihan lähikulmilta löydy.. Enskerralla varmaan sitten pitää. Kuvien perusteella lemppariksi löytyi Low waist Lexie, vaikka nuiden kuviesi perusteella on varmaan pakko joskus kokeilla tuota korkeavyötäröistä mallia, vaikka olen ajatellut ettei sellaisia voisi itselle mitenkään kuvitella! :)

 • Mawia

  High Waist Hannah sinisenä tai mustana olisi minunkin valintani :)

 • Sidyr

  Mä voisin kuvitella, että low waist Lexiet sopisivat mun kropalle parhaiten.

 • Mimatsu

  High waist Hannah vaikuttaa kyllä älyttömän lupaavalta. Uusille farkuille olisi kyllä tarvetta, täytyypä kipaista Cubuksen puolella testaamassa, jos arpaonni ei suosi!

 • Jane C.

  Tomboy Tracyt houkuttavat sikäli, että talvisin niiden alle saisi mahdutettua hyvät kasat pitkiä kalsareita ja sukkiksia :D Mutta toisaalta Skinny High Skyet taas viehättävät kapeudellaan ja korkealla vyötäröllään… Mun mielestä korkea vyötärö on ihan pop, eipähän muodostu jenkkakahvoja tai ikäviä painaumia :-)

 • kilvia

  Aivan äärettömän vaikea valita sinisten Push Up Pixieiden ja harmaiden Low Waist Lexieiden väliltä… (pixieiden/lexieiden – mitä sanoja nää nyt muka on?!)

  Valitsen lopulta Lexiet, koska olen harmaista istuvista farkuista haaveillut jo luvattoman pitkään. Oispa lyömätöntä, jos pysyisivätkin hyvinä ja napakoina/napakkina… Miten tämä sanojen muodostaminen on tänään niin vaikeaa?? Luovutan.

 • A.S

  Skinny low salt

 • Evita

  Heippa!
  kivojahan nuo kaikki näyttäisi olevan :) Valitsisin ehkä nuo Jegging Janet…minun on niin vaikea löytää istuvia farkkuja. Ehkä uskaltaudun menemään liikkeeseen ja pyytämään ihan henkilökohtaista apua istuvien farkkujen löytämiseen :)

  Evita

 • Qjs

  Moikka! Yllättävän samanlaisilta näyttivät farkut mallin päällä kuvissa, joten vaikea arvioida, mitkä sitten itselleni parhaiten istuisivat. Ne Tomboyt olisi ollut ihan ässät, jos olisivat vähän erilaisella pesulla – siksi suosikeiksi nousivat viimeiset eli High Waist Hannahit. Olipa kivoja muuten noi stailauksetkin/ehdotetut vaatteet noiden farkkukuvien yhteydessä, kivoja komboja!

 • Summerfeelings

  High Waist Hannah! :)))

 • vierailija

  high waist hannah! istuiskohan mulle yhtä hyvin kuin sulle, terveisin toinen leveälantioinen ja minivyötäröinen…

 • Noko

  High waist Hannahit ottaisin, itsekin kurvikkaamman alavartalon omaavana korkeavyötäröisiä farkkuja on ollut haastavaa löytää!

 • JennyP

  High Waist Hannah mustana! hyvät mustat korkeavyötäröiset farkut on ollut jo jonkin aikaa haussa, tuntuu että ne pysyvät hyvinä aina tosi vähän aikaa :/

 • Katri K

  Sovittamattakin tuo High Waist Hannah, uudet ja etenkin istuvat korkeavyötäröiset farkut ovat juuri hakusessa! Ennen blogitekstin arvontaosioon pääsemistä katselin jo Itiksen sivuilta, että sieltä löytyvät sekä Bik Bok että Cubus. Jos arvonnassa ei tärppää, sinne siis kokeilukierrokselle..

 • Pitkään uskollisesti palvelleet korkeavyötäröiset farkkuni ovat tulossa tiensä päähän (vaihdoin jo hajonneen vetoketjun ja paikkasin reiän sisäreidestä), joten nuo High waist Hannahit olisivat aivan täydelliset.

 • katjajohannan

  Haluaisin ehdottomasti juurikin nuo High Waist Hannahit mustana :) Itsekään en ole vielä löytänyt kurvikkaalle vartalolleni täydellisiä korkeavyötäröisiä farkkuja, olisi ihanaa päästä kokeilemaan noita! :)

 • birrew

  Jegging Jane on minun lempparini! ja vaaleina mielellään! :)

 • tristan_s

  Valitsisin ehdottomasti High Waist Hannah ja värinä tummansininen. Tuo sävy olisi kyllä ihan sitä mitä olen etsinytkin.

 • Melinka

  Skinny Low Salt näyttää ihanan rennoilta kevätfarkuilta, siinä vaaleammassa sinisessä värissä. Myös Push Up -pöksyt kiinnostaa!

  sanna.sipuli (at) gmail.com

 • SuviTuuIi

  High waist Hannah! Korkeavyötäröisiä farkkuja olen etsinyt pitkään ja hartaasti. Värivalikoimakin oli suorastaan loistava!

 • Maumau

  High waist Hannah mustana on oma suosikkini. Tälläiselle vannoutuneelle mekkoihmiselle istuvat farkut (ja sukkahousuihin tottuneelle korkea vyötärö) helpottaisi varmasti lahkeiden käytön aloittamista.

 • Virveliini

  Push up pixiet, tumman siniset! Löytyy jo hyvät korkeavyötäröiset kaapista :)

 • Emzel

  High Waist Hannahit täytyy käydä testaamassa ihan paikan päällä. Lempifarkkujen etsintä on päällä ja tilanne on epätoivoinen. Juurikin korkeavyötäröinen malli on ollut haussa täälläkin ja kyseiset näyttävät (ja kuulostavat) todella hyvältä.

 • Pirkko

  Tässä minun valintani.
  Hig Waist Hannah korkeavyötäröinen ilman muuta.
   

 • JLe

  TOMBOY TRACY SLIM -malli olisi mieluinen!

 • .WeRtY.

  High Waist Hannah ja sävynä blue: kivan näköiset perusfarkut ja sun käyttökokemukset kuulosti niin hyviltä! Oon itsekin tällä hetkellä koukussa BikBokin NeverDenim -farkkuihin ja miettinyt löytyykö mistään yhtä kivoja perushousuja. Mullekin kun on siunaantunut tämä vartalo leveähköllä takapuolella ja kapealla uumalla, niin istuvia farkkuja ei vaan millään tahdo löytää.

 • Jenni..

  Straight Sarahit olisivat varmaan parhaiten sopivat tälle kropalle :) värinä tummansininen.

 • Tofunakki

  High waist Hannah. Täällä toinen, jolle ei kovin monet farkut istu. :(

 • eh

  Lähtisin varmaan kokeilemaan noita Jegging Jane -housuja. Nyt tarvitaan joustoa! :)

 • Katyusha

  Kyllä tuo High Waist Hannah kuulostaa ja näyttää juuri siltä mitä haluaisin. Ja sinisenä, koska minulla ei ole tosiaan tällä hetkellä yhtiä ainoitakaan sinisiä farkkuja, ja kevään tullessa sellaisille olisi todellakin tarvetta!

 • kultasein

  Push Up Pixietä haluisin kokeilla, mielenkiintoista nähdä muuttaako oikeasti perberin ulkomuoto..(:
  ainohiltunen@helsinki.fi

 • Mindis

  Lempparit ovat ehdottomasti High Waist Hannah ja värinä tuo tummansininen! :)

 • Maiai

  Nuo samat kuin sinulla tahtoisin, juu!

 • Anniina J

  Push up pixiet harmaana/mustana olis varmaankin miun valinta, vaikka kesäksi kovasti houkuttelis myös noi Tomboy tracy slimit :)

 • sirpak

  Push Up Pixiet kiinnostaa, heh. Tummansininen ois oiva väri, suppeasta farkkuvalikoimastani kun moiset uupuvat.

 • vraa

  High waist Hannah on munkin valintani :) Ja mustana mielellään!

 • iinaii

  High waist Hannahit sinisenä olisivat varmasti täydelliset tällekin kurvikkaalle kropalle! Lisäksi tämä olisi oiva synttärilahja itselleni, sillä arvonta sattuu päättymään syntymäpäivänäni . ;)

 • Jenniii

  Hahaha! :D Tajusin vasta postauksen julkaistuani, että olisihan sitä tosiaan pitänyt ottaa joku kuva takaakin, mutta se ei tullut mieleen kuvaushetkellä. :D

 • Amanda1

  Uuh, oliskin just yksien mustien farkkujen mentävä aukkko vaatekaapissa! Eli High Waist Hannah mustana on mun suosikki. :)

 • Pihla X

  High waist Hannah on kyllä minunkin lemppari, minkään muun malliset housut ei miun kropalle sovellukaan kuin korkeavyötäröiset.

 • Marjan

  Mielellään kokeilisin High waist hannaheja ja tummansinisinä, kiitos.

 • Kata-a

  Push up Pixie, vaalein sävy. :)

 • Neelia

  Minun suosikkini ovat varmaan Push Up Pixie tai Straight Sarah.

 • empyreum

  Tomboy Tracy Slim näyttäisi omalle vartalotyypille ehkä sopivimmalta. Joten sanon sen!

  empyreum(at)luukku(dot)com

 • Heinis79

  Push up pixie -mallia tahtoisin ehdottomasti kokeilla! :)

 • Marmilla

  High waist Hannah vaalean sinisenä (:

 • Ihana

  High Waist Hannah tummansinisenä! On kauniit!

 • sannami

  High Waist Hannahit keskisinisenä ovat suosikkini. En omista kuin erilaisia mustia farkkuja, joten keskisiniset olisivat tervetullut lisä kesää ajatellen. Olen tykännyt Never Denimin farkuistani paljon, joten nämäkin farkut miellyttäisivät varmasti! :)

 • Matildah

  Voi, tykkäisin niin noista Push Up Pixie-farkuista. Jos ne tekisivät ihmeitä mun pepulle!

 • tomboy tracyt näyttivät kuvissa hyvältä. Tiedä sitten miten ne omaan krpoppaani istuvat… Tekispä mieleni mennä kokeilemaan!

 • Emilia M

  Oijoi, farkkujen hankkiminen sovittamatta kuulostaa pelottavalta… Hyvältä näyttävät High Waste Hannah, Push Up Pixie ja Straight Sarah. Korkeavyötäröiset olisi kyllä pitkästä aikaa ihanat!

 • sumpu

  Ah ihanaa viimein löytyy taas korkeavyötäröisiä farkkuja! Eniten iskuyrityksiä minulle on tullut kun sellaisissa kuljen. Kerran kulkiessani koulusta kotiin mies polvitui eteeni ja sanoi kumartuvansa kauneuteni edessä, ne farkut vaan kuluivat puhki ja haluaisin uudet. Joten High waista Hannah vaikutti täydelliseltä. sumpus@gmail.com

 • Jeans-and-me

  Minäkin ottaisin mielelläni nuo High waist Hannah housut, mutta mustana! Olen vasta muutama kuukausi sitten ostanut aikusikäni ensimmäiset farkut ja olen kyllä niihin kovin tykästynyt. Ottaisin niitä mielelläni lisää kaappiin!

 • Noooora

  High waist Hanna pitää päästä testaamaan, voitto tai ei voittoa :)

 • Li

  Minä käytännössä elän farkuissa, joten niitä on aika ajoin hankittava. Tuota korkeavyötäröistä mallia en ole vielä ostanut, mutta ajatuksissa olisi kivoja asuja mitä voisi niiden kanssa kehitellä. Valintani olisi siis High Waist Hannah mustana.

 • emmmi

  Valitsisin myös High Waist Hannahit sinisenä, tosi hyvän näköiset!!

 • _Laura_

  Minulla on hakusessa uudet farkut. Mekko on niin helppo pukea kiireessä päälle, kun kaapista ei löydy kunnon farkkuja. Jos arpaonni suosii, valitsenn Push Up Pixiet vaaleamman sinisessä värissä.

 • -SeLma-

  Push up pixiet lähtisi tänne, kai pieni kohotus on aina paikallaan… :)

 • Jaan

  Itseäkin kiinnostaa kovasti tuo High Waist Hannah -malli. Tuntuu, ettei noita korkeavyötäröisiä malleja ei oo ikinä missään.

 • Ssonja

  Push up Pixiet kelpaisivat tännekin! :-) värin valinta on hankalampaa, mutta päätyisin ehkäpä perinteisiin sinisiin.

 • Lilliputti

  Vaatekaapistani puuttu tällä hetkellä ne täydelliset siniset farkut, eli kyllä noi siniset High Waist Hannahit mullekin kelpaisi. :)

 • marikki78

  High Waist Hannah samanvärisenä kuin sinulle :) Minulla vähän jenkkakahvaa niin istuisi paremmin kuin matalavyötäröinen

   

  marikax@gmail.com

 • emiliaemma

  Push up pixiet olisi kyllä varmasti kokeilemisen arvoiset, vielä tuossa vaaleammassa sävyssä niin avot!

 • Lisbetti

  Push up Pixie on mun suosikki, tummemman sinisenä.

 • joutseninen

  Vau, olen niin etsinyt täydellisiä korkeavyötäröisiä farkkuja. Ehdottomasti nuo High waist hannahit!!

 • linde

  Voi kyllähän nuo High Waist Hannahit (siniset) kelpaisi!

 • liisukkak

  High waist Hannah olisi munkin valinta! Mulla on kans leveähkö lantio ja kapea vyötärö.

  Vinkkinä: Neuw-merkin korkeavyötäröiset farkut istuu tosi hyvin, suosittelen tsekkaamaan myös Levi’s High rise skinny -mallin, siinä on täydellisen kapea vyötärö ja peppukin mahtuu housuihin! :D Tätä mallia löytyy ilmeisesti vain tasaisen tummansinisenä deniminä.

 • Ida K

  Minä valitsisin nuo High waist Hannah farkut, juuri tuona sinisenä :) Olenkin etsinyt sinisiä, nimenomaan korkeavyötäröisiä, perusfarkkuja ja näissähän näyttää yhdistyvän kaikki kauniin värin ja pukevan mallin muodossa. Toivottavasti onnetar nyt siis suosisi, nämä kaunokaiset kotiuttaisin kaappini enemmän kuin mielelläni!

 • liinah

  Nuo high waist hannah-farkut, me likey! Tykästyin tuohon tummansiniseen sävyyn :)

 • Sarda

  Tummansiniset push up pixiet! HIIIIENOT!

 • Hill4

  Mulle sopivin olis luultavasti tuo sama mikä sulle, eli High Waist Hannah sinisenä.

 • Elluellu

  High waist hannah olisi myös tämän korkeavyötäröisiä farkkuja rakastavan tytön valinta!

 • Katarina W

  Push Up Pixie! Olisi jännä kokeilla jos todellakin toimivat :)

 • Indra

  Kyllä tuo High Waist Hannah olisi mullekin mieleinen. Nuo farkut näyttävät niin mukavilta ja istuvilta, että vaikkei arpaonni suosisikaan, voisin suunnata lähimpään Cubukseen sellaiset kotiuttamaan… :)

 • vavu

  Skinny Low Salt- mallin tummana. Siinä näytti olevan vain 2% elastaania, joten pitävät varmaan muotonsa.

 • buried_soul

  Harmaat High Waist Hannah! Ihanat :)

 • Sele

  Ihanaa, todellakin nuo High Waist Hannahit!

 • tannttu

  Highwaist Hannah munkin valinta!

 • ainoooo

  Ehdottomasti noi High wais Hannah!!!!!!! olen kyllastynyt etsinään muodokkaalle alavartalolle sopivia korkeavyötäröisiä farkkuja ja noi näyttää niin hyviltä et noiden on oltava hyvät! <3

 • PetraSSS

  Push up Pixie miellytti kuvien perusteella eniten :)

 • Anniv-

  Mustat High waist Hannahit ovat ehdottomat suosikit!

  anniinav@gmail.com

 • PauliinaL

  Tomboy Tracyt olisivat aivan ihanat kesäksi! :)

 • jeni

  Push Up Pixie tummansininesä olisi mun valinta!

 • Sanna

  Ottaisin High Waist Hannah -farkut värissä Blue. :)

 • MatildaMA

  Push up pixiet kuulostavat jo niin jännältä, että kyllä ne taitavat olla minun valintani! :)

  Yhdet cubuksen farkut multa jo löytyvätkin, ja ovat kyllä olleet aivan mahtavat!

 • inng

  Push up pixie ehdottomasti:)

 • Oi, nyt iski himo shoppailla! En ole päässyt Cubukseen pitkiin aikoihin, sillä muutin Turusta vuodeksi opiskelemaan Joutsenoon, josta ei ihan heti löydy tollaisia kauppoja. Turkuun päin matkaamista siis odotellessa! Omat lempparit ois näin nettituijottelun perusteella noi Push Up Pixiet, saisi lisäpuhtia treenaamiseen kun tietää, että farkut korostavat takapuolta.

 • No ompas outoa, kun lähetin kommentin, valitti sivu teknisestä häiriöstä. Pahoittelen, jos kommentti tulee tuplana! Tässä siis recap edellisestä:
  Tuli kauhea shoppaushimo tätä postausta lukiessa! Itse ottaisin mieluiten Push Up Pixiet, jos mäihä satttuu kohdalle. :)

 • Hannaj

  High Waist Hannahit näyttää kivalta! Etenkin tummansinisinä :)

 • Edgie

  High waist Hannah sinisellä värillä , täydelliset kevätpöksyt!

 • Anniiemilia

  Oi ihana arvonta! Mä haluaisin ihan ehdottomasti kokeilla vaalean sinisiä Push Up Pixie farkkuja! Oon niitä mallaillutkin ja kyseessä tosiaan on upeasti peppuun muotoa tuova malli! :))

 • sissu

  high waist hannah, harmaana. kaapista löytyisi sopiva aukko niille :)

 • pömppä

  Nuo Push up -farkut herättivät kiinnostuksen :D

 • pöllö

  Low waist lexie!

 • nanaa

  low waist lexiet valitsisin, koska oon ettiny tuollaisia revittyjä farkkuja jonkun aikaa, mutta vaikeaa löytää hyvin istua farkkuja! Lisäksi nuissa on ihana tuo väritys :)

 • iv

  Oh, olenkin juuri etsinyt sopivia farkuja myöskin kurvikkaalle vartalolleni! Tällä hetkellä revitty farkku puhuttelee minua erityisesti, joten low waist lexie tai skinny high skye olisi minun mieleeni. Ehkä päätyisin kuitenkin tuohon korkeampaan malliin : )

 • ellukka

  Skinny Low Salt vaaleina näyttävät ihanilta !

 • Lyyti h

  Tomboy Tracy relaxed, rentoutta vaihteluksi pillilahkeille :)

 • Lasikauris

  Tulipa sopivaan saumaan farkkukisa! Omistan ainoastaan yhdet käyttökelpoiset farkut, ne parit muut ovat löysät jo takapuolen alapuolelta ja leveälahkeista mallia. :( Ainot sopivat ovat juuri Cubuksen farkut ja uusille olisi välittömästi tarvetta!

  High Waist Hannahit mustina näyttävät hyviltä – tunnen oloni kotoisimmaksi korkeavyötäröisissä farkuissa ja sellaisia minulla ei ole. Vitsit, tämän kisan voitto todella tulisi tarpeen, joten pistän sekä varpaat että sormet ristiin ja toivon parasta :)

 • maketsu

  miun lempparit noista oli vaikee päättää! oon jo jonkun aikaa ettinyt kivan sävyisiä vaaleita farkkuja ja nyt sellaisen löysin tuosta skinny low salt-mallista. toisaalta parhaimmat mustat farkkuni hajosivat, ja niillekin olisi tarvetta… mutta vaikka nykyisin preferoinkin korkeavyötäröisiä farkkuja niin nyt värin puolesta skinny low saltilla mennään! :)

 • Anskuliini-

  Kävinkin tässä vähän aikaa sitten Cubuksella katselemassa farkkuja. Olis tosi kiva voittaa! Minulle kelpaisi High Waist Hannahit mustana. (:

 • pinka

  Tästä lähtien luotan farkkusuosituksiisi, sillä samasta lantio-vyötärö-dilemmasta kärsineenä olen todennut suosittelemasi mallit toimiviksi! Tämän myötä siis päätyisin itsekin sovittamaan tätä High waist Hannahia. Kiva pesu näissä sun pöksyissä myös!

 • Pilvijee

  Oivoi, vaikea päätös. Näin sovittamatta sanoisin kuitenkin lemppareiksi push up pixiet tai low waist saltit!! :) tosin kokeilemalla voisi huomata, että ehkä mullekkin esimerkiksi noi high waist hannahit tai muut korkeavyötäröiset sopisi sittenkin.. Sulle ne ainakin istuivat tosi hyvin!

 • tiinana

  onpa kiva kun muutkin pitää korkemepi vyötäröisistä. monet hakee vaan noita matalia. minulle kans korkeet

 • Jari

  Kaunista.

 • Essi

  Nuo hannahit kyllä miellyttää omaa silmääkin :)

Related posts