19/03/14

Kevättä rinnassa ja neonvärejä kynsissä

11 45 P3190508.JPG

Tänään oli jälleen kynsihuollon aika Bio Sculpturella ja päätin, että viime kuun hempeät prinsessakynnet saisivat keväistä jatkoa, joskin hieman räväkämmässä sävyssä. On hauskaa huomata, että aina kun kynsissä on jotakin erikoisempaa lakkausta, ne herättävät kovasti huomiota kanssaihmisissä ja noita vaaleanpunaisen ja kullan sävyisiä kynsiä kyllä ihasteltiin tosi monessa yllättävässäkin paikassa. :) Nyt kaipasin jotakin räväkämpää sävyä ja valitsin kynsiin sävyksi tällaista neonpunaista, joka on hieman sellainen oranssin ja korallin välimaastoon osuva sävy. Koska olen glitter-harakka, niin kummankin käden nimettömät saivat taas hieman kimallusta osakseen – tällä kertaa hopeanhohtoista. 

Tällä kertaa kynsistäni vastasi Mariannen sairastuttua samassa hoitolassa työskentelevä Riikka ja olikin jännä päästä uudelle tyypille laitettavaksi. Kaikille kynsien laittajilla on aina vähän oma tyylinsä ja käsialansa näissä hommissa, joten oli hauska päästä kokeilemaan uutta. Ja oikein kaunista jälkeä tuli, kiitos Riikka!

Hei kaipailen aina ideoita jo seuraavien kynsien varalle, joten olisi tosi kivaa, jos teille tulee hauskoja inspiksiä kynsien suhteen, että vinkkailisitte minullekin niistä. Oma mielikuvitus aina välillä ehtyy näiden kynsi-ideoiden suhteen. Eli ensi kertaa varten voi jo laittaa ideoita, jos tulee hyviä mieleen! Mitäs muuten tykkäätte neonkynsistä? Mikä on oma lempparisävynne kynsissä juuri nyt?

Kynnet sponsoroi Bio Sculpture.

PS. Tuo ylin peukku on omistettu sille NYT-liitteen toimittajalle, joka kirjoitti tämän vähintäänkin mielenkiintoisen kolumnin. :D

P3190514.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jane C.

  Peukku on paras ;-) Just sellainen sopivan ääliömäinen tapa ilmaista itseään!

  Mutta itse kynsiin – jostain syystä nää kynnet ei oikein nappaa :c Mun silmiin tuo oranssinpunainen ja hopea ovat vähän liian kaukana toisistaan, niinkuin väriopillisesti – ehkä jos hopea ei olisi glitterinen, vaan sellainen tasaisen metallinen, niin ei pistäisi ehkä niin niin pahasti silmään :-) Mutta eivät nuokaan mitkään kauheat ole!

 • Liinani

  Voin kuvitella kuinka kauniilta nuo näyttäisivät myös mintun värisellä lakalla ja kultaisilla glittereillä:)

 • Voi vitsit miten kivannäköiset! Itsekin leikittelen usein hopeilla glittereillä ja juuri tänään ostin ihanan punertavan lakan :) Ehkäpä seuraavalakkaus onkin sinun innoittamasi! :D

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • tiiavain

  Itselläni on jaloissa nudenväristä lakkaa, josta tykkään tosi paljon. Voisi olla varsinkin kesällä käsissä tosi nätti, etenkin vähän kevyesti ruskettuneella iholla! Harmittaa kun olen ravintolassa töissä, niin en voi oikein koskaan laittaa kynsilakkaa…

 • Sanddy

  Ihan kauniit nuo värit ainakin minusta ovat!

  Koska moni hakeutuu näiden blogipostausten innoittamana laitatuttamaan kynsiä, haluan tuoda esille oman kokemukseni Bio Sculpture -hoitolasta. Siellä minulle laitetut geelikynnet – samoin kuin palvelu – ovat olleet itselleni pettymys. Kynnet tehtiin kyllä aina huolella ja ne olivat ihan kauniit aluksi, mutta… Useammin kuin kerran ensimmäiset kynnet irtosivat jo alle viikossa. Koska tekijän (mm. Marianne) kalenteri oli täynnä, minun piti tulla korjauttamaan kynsiä kesken työpäivän pitkän matkan takaa, vaikka kerroin, että päiväajat ovat minulle todella hankalia. Toinen vaihtoehto oli se, että korjausaika olisi mennyt vähintään kahden viikon päähän, mikä ei tietenkään ole kivaa, kun on ensin maksanut kalliit kynnet ja sitten joutuisi olemaan ilman yhtä kynttä yli kaksi viikkoa. Bio Sculpture- hoitolan tapoihin ei siis kuulunut se, että mahdollinen korjaus pyritään järjestämään geelikynnet jo hankkineelle asiakkaalle mahdollisimman pian ja vaivattomasti!

  Olen sittemmin kokeillut mm. ProNailsin kynsiä, jotka olivat mielestäni erinomaiset ja pysyivät ainakin minulla paremmin. Mahdollisessa korjaustilanteessa asiaan kuulemma kuuluu, että asiakkaalle järjestetään korjausaika vaikka tekijän oman työpäivän jälkeen tai miten ikinä se saadaankaan asiakkaalle parhaiten sopimaan. Kun kynsistä maksaa pitkän pennin, haluaa ehkä moni muukin minun lisäkseni viedä rahansa sellaiseen paikkaan, josta kokee saavansa rahalleen parhaan vastineen.

 • Jenniii

  Harmi kuulla, että olet joutunut kokemaan hoitolassa pettymyksiä. :( Ymmärrän hyvin mielipahasi ja en oikein tiedä, mahtaako tuolle kynsien irtoilulle mitään, jos itse on kaikesta huolimatta noudattanut hoito-ohjeita kuuliaisesti. Joillakin ne vain yksinkertaisesti pysyvät paremmin kuin toisilla ja syyt näihin yksilökohtaisiin eroihin voivat olla kovin monenlaiset. Juuri tuo Bio Sculpturen hellävaraisuus on varmaan osasyy siihen, että geelit eivät tosiaan ole omissa kynsissä kiinni yhtä tiukasti kuin monet muut geelikynsilaadut. Toisin sanoen: vanhat geelit pystytään poistamaan ilman puolen tunnin liottelua ja oman kynnen pinnan viilaamista, kuten varmasti Bio Sculpturea kokeilleena tiedätkin. :) Itselläni kynnet ovat yleensä pysyneet jotakin 3-5 viikon välillä, ja joskus aivan poikkeuksellisen hyvin jopa 7 viikkoa, mutta tuo oli aikana kun vielä ex-anoppini huolehti kynsistäni. 

  Ymmärrän myös älyttömän hyvin harmistuksesi siitä, että irronnutta kynttä ei ole pystytty korjauttamaan riittävän nopeasti, mutta luulen, että tähän on varsin yksinkertainen syy. Tunnen Mariannea sen verran, että tiedän hänen tekevän hoitolassa ihan ympäripyöreitä päiviä eli käytännössä hän saattaa helposti olla töissä aamuseitsemästä iltakahdeksaan. Näin ollen tilanne vain on se, että vapaita aikoja ei yksinkertaisesti lyhyellä varoitusajalla ole ja varsinkaan niille vuorokauden suosituimmille tunneille, jotka osuvat juuri aikaiseen aamuun tai iltaan, kun suurin osa työssäkäyvistä haluaa aikansa. Päivät todellakin ovat aamusta myöhäiseen iltaan asti aivan täynnä asiakkaita ja Mariannekaan ei voi taikoa lisätunteja vuorokauteen. :( Lisäksi osa hänen työajastaan menee koulutustilaisuuksissa ympäri Suomea, jolloin hän ei välttämättä ole itse edes paikalla täällä Helsingissä koko viikkoa.

  Olen siis varma, että korjausgeelauksetyritetään järjestää asiakkaalle niin pian kuin mahdollista, mutta noin mielettömän suositussa hoitolassa suurin osa ajoista vain yksinkertaisesti on varattu jo viikoiksi eteenpäin. Palaute tavoittaa Mariannen varmasti myös tätä kautta, mutta suosittelen, että aina tällaisissa tapauksissa pettymys tai harmistus kannattaa viestiä suoraan yritykselle, jonka kanssa ollaan tekemisissä ja he varmasti yrittävät tehdä parhaansa korjatakseen tilanteen tai ainakin osaavat antaa selityksen (tai hyvityksen), miksi asia ei ole hoitunut asiakkaan toivomalla tavalla. Kivaa kuitenkin, että olet löytänyt itsellesi sopivamman kynsistudion jostain muualta. :)

 • Sara06

  Minä kävin syksyllä useaan otteeseen tuolla Bio Sculpturen hoitolassa Sinillä ja olin enemmän kuin tyytyväinen hänen laittamiinsa kynsiin. Yhden kerran kokeilin erästä kokematonta kynsihoitajaa toisella puolen Suomea, ja hänen työnsä oli kyllä täydellinen pettymys. Nyt pidän pientä taukoa (säästösyistä) ja jatkan taas geelikynsien laittoa kesällä. :-)

  Ikävä tietenkin kuulla, että kaikilla ei ole näin hyviä kokemuksia.

  Minä tykkään noista uusista kynsistäsi! Sattuisitko muistamaan sävyä, Jenni?

  Mitä tykkäisit tällaisista vähän erilaisista ranskiksista: http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/7b/8c/a0/7b8ca05816077a6de6ca9de742d3287a.jpg

 • Jenniii

  Kiva kuulla myönteisistä kävijäkokemuksista myös! :) Sini on kyllä tosi taitava, samoin kuin Marianne, joka siis tosiaan on Bio Sculpturen maahantuoja ja kouluttaa kaikki tekijät Suomessa. Mutta on aiemminkin tullut todettua, niin tällaisissa jutuissa todellakin on tekijäkohtaisia eroja. Kysehän on hiukan samantyyppisestä asiasta kuin vaikkapa kampaajalla käyminen – jotkut kampaajat ovat parempia ja taitavampia kuin toiset. Harmillista tietysti aina, jos omalle kohdalle sattuu joku ei-niin-taitava tai jostain muusta syystä jotakin menee pieleen. 

  En muista sävyä, mutta tsekkaan sen Mariannelta, kunhan palailee sairaslomalta ja infoan sitten täällä. :) Kiitos myös inspis-ideasta!

 • Jenniii

  Nyt on väri tarkistettu! Tuo neonsävy on numero 104. :)

 • Sara06

  Kiitos, täytyy painaa se mieleen! Tässä yksi uusi kuva, jossa voi olla inspiraatiosta useampiinkin erilaisiin kynsiin:
  http://www.pinterest.com/pin/459930180667611112/

 • kisse

  aivan ihanan raikkaat, minäkin haluan!!!

Related posts