19/03/14

Haluatko stailattavaksi?

24 45 P3190500.JPG

Oletko koskaan miettinyt, miten Pupulandian Jenni pukisi SINUT, jos vain päästettäisiin puikkoihin? :D No nyt se on mahdollisuus päästä kokemaan ihan käytännössä, sillä minua pyydettiin hiljattain mukaan hauskaan proggikseen, jossa pääsen stailaamaan yhden tyypin CityCenterin Hintahurrikaani-tapahtumassa. Ja se tyyppi voit siis olla vaikkapa sinä! 

Helsingin legendaarisessa Makkaratalossa sijaitseva kauppakeskus CityCenter järjestää siis to-su 3.-6.4.2014 Hintahurrikaani-päivät, joiden aikaan koko kauppakeskus on täynnä mahtavia tarjouksia ja hauskaa ohjelmaa. Ja lauantaina 5.4. mukana on myös sellainen tempaus, että yksi onnekas pääsee minun kanssani shoppailemaan tuona päivänä! Jos haluaisit kokeilla, miltä tuntuisi päästä meikäläisen stailattavaksi (ja tietenkin saada nuo valitut vaatteet myös omaksi!), kannattaa käydä kipin kapin osallistumassa kisaan, jota käydään siis CityCenterin FB-sivulla.

Kisan palkintoon kuuluu siis shoppailu-, sovittelu- ja stailauspäivä minun kanssani la 5.4. CintyCenterin Hintahurrikaani-tapahtumassa ja voittaja saa omakseen stailauksessa käytettävät tuotteet sekä stailauspäivään sisältyy myös kampaus, meikki ja valokuvaus. Lisäksi hänelle ja hänen ystävälleen tarjotaan ravintola-ateria italialaisravintola Leonardossa. Stailausprojektissa ovat mukana seuraavat liikkeet Accessorize, Clarks, Glitter, Kuvatehdas, Orsay, Piece of hair ja Studio 25 ja palkinnon kokonaisarvo on peräti 850 euroa, joten kannattaa ehdottomasti osallistua. Luvassa on siis voittajalle aika huippu hemmottelupäivä stailauksineen sekä hiuksineen ja meikkeineen, ja päivä huipentuu sitten lopulta ihanaan ravintolahetkeen kaverin kanssa muhkea ostoskassi kainalossa. Minusta tietysti kaikkein hauskinta olisi, jos voitto osuisi nimenomaan Pupulandian lukijalle, joten käykäähän klikkailemassa itsenne mukaan kisaan FB:n puolella! :)

P1247663.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lullah

  Wau mikä palkinto! Taas harmittaa, kun ei asu pääkaupunkiseudulla, eikä mitään mahdollisuutta olla tuona ajankohtana siellä. Olen hieman pehmentämässä pimeydenprinsessa lookiani ja sinun stailauksesi toisi varmasti aimoharppauksen pois päin gootista :D Mutta ei nyt tällä kertaa ainakaan. Toivottavasti menee tosiaan jollekkin lukijalle! 

 • Mape

  Mukana! =)

 • JoYlimys

  Mahtava palkinto, sulla on niin makee tyyli. Itekin asun kaaaaukana, mutta toivotaan että joku lukija voittaa!

 • kaikukatti

  Hei Jenni! Onko stailauksessa mukana mitään vaateliikkeitä? Vai kuuluuko siihen vain nuo edellä mainitut asuste- ja kenkäkaupat? Onpa hauska idea! :-) Olen itse valitettavasti tuolloin työmatkalla. :/

 • kaikukatti

  Enpäs huomannutkaan, että olihan siellä Orsay listalla! :-)

 • Jenniii

  Stailauksessa ovat mukana vaateliikkeet Orsay ja Studio25. :) Niistä varmasti löytyy paljon kivoja juttuja stailaukseen ja asusteilla sekä kengillä sitten täydennetään kokonaisuutta!

 • Mira P

  Super kiva juttu! Voi kun olis onni myötä :)

 • sopiva

  Syyni osallistu kilpailuun ovat seuraavat:
  1. Ollessani ala-asteella olin todella kateellinen kaikille jotka pääsivät Boosterin tyyli-korneriin stailattavaksi
  2. Lempivaatteeni on henkkamaukasta ostettu kissahame.
  3. Haluaisin olla ajattomankaunis ja tyttömäisen tyylikäs, asiallisen trendikäs ja nuorekkaan vakavastiotettava
  4. Kissahame, vaikka se kuinka ihana onkin, ei vastaa tuota yllä kuvailemaani tyylisuuntausta.
  5. En mä tiedä mitä lyhyen melko hoikan mutta timmistä kaukana olevan mirkun kuuluis pääleen laittaa jotta ne kuuluisat parhaat puolet pääsevät esiin piilottaen ne kuuluisat ongelmakohdat.
  6. Sä oot niin ihana!

  Et sellasta :)

 • Jenniii

  HAHAHAA! Harmi, että kisassa ei voi jättää perusteluita hengessä ”miksi juuri minä”! :D Tämä kommentti olisi ollut vahvana voittajaehdokkaana jo alkumetreillä. Toivotaan, että arpaonni on puolellasi!

 • SaR

  Oi miten ihana arvonta, äää..

  Nyt tarvitsee laittaa kaikki sormet ja varpaat ristiin, että lykästäisi. Olisi ihana päästä hemmoteltavaksi, kun kotona vajaan 5kk ikäinen vauva kyllä pitää toimeliaana :)

  Lisäksi pukeutuminen ja itsestään huolehtiminen on ollut noh.. hieman haastavaa ja retuperällä. Joten toivottavasti kerrankin edes tämän kerran voittaisi! <3

 • odotan malttamattomana, että pääsen seuraamaan tätä stailausta! raportoin Hurrikaania tänäkin vuonna. :)

 • CougarWoman

  Uhhh, miksei tämä ollut seuraavana viikonloppuna (tai siis pe 11.4. vink vink) – olisi ollut stailaajalle tarvetta.

  T: nimim. tukka-, meikki- ja vaatekriisi

 • Aina vain Facebook-kisoja!

  Kirjoitin tästä jo Natan blogiin: AINA VAIN FACEBOOK-KISOJA! Ärsyttävää! Suoranaista syrjintää Facebookiin kuulumattomia kohtaan!

 • jenna liisa

  Muhkee tuo synnyttäjän lantio! Kylläpä olet hedelmällinen!

 • pahanilmanlintu

  Toivottavasti sä et ole.

 • pahanilmanlintu

  Ok anteeks, toi oli rumaa. Tuppaa vaan vituttaan kaiken maailman vatipäät.

 • Jenniii

  Suurin osa blogissani olevista tai mainituista kisoista EI ole Facebookissa, joten eiköhän täältä löydy kivoja juttuja myös teille Facebookiin kuulumattomille. :) Itse järjestämistäni kisoista yksikään ei ole koskaan ollut Facebookissa, joten sinänsä nurina tästä asiasta minun tontillani on minusta vähän aiheetonta. Instagram-kisoihinkin olen aina antanut vaihtoehdon osallistua myös täällä kommenttiosiossa.

 • Jenniii

  Ja kylläpä sinä olet nokkela! 

 • Jenniii

  Haha, no niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Eli anna palaa vaan! :D

 • Jenniii

  Ja kappas vain, tuttu negistelijähän se siellä alati vaihtuvien nimimerkkien takana taas lymysi. Pusuja sulle! :D

 • Anurouva

  Ehdottomasti mukana! Nyt kaikki onni mahdit mulle Kiitos! :) :) :)

 • Mä haluun!! Ihan mahtava palkinto, ihan liian hyvää ollakseen totta :D

 • No siis äääk!!! Tottakai osallistun mukaan, tää on niin mahtava tilaisuus (kelle ikinä osuukaan). Tykkään tosi paljon sun tyylin naisellisuudesta ja leikkisyydestä. :) Enkä oo edes koskaan ollut vielä italialaisessa syömässä, kai sä liityt voittajan seuraan myös sinne :D?

  http://www.notsodespicableme.blogspot.fi/

  //Äsh, jostain syystä tää poisti koko edellisen kommenttini, joten jouduin kirjoittamaan sen uudestaan. Noh, pääpointtini saa nyt kuitenkin tuosta selville. :)

 • Nannannaa

  Pakkohan se on onneaan koittaa, jos tää ois se poikkeus, mikä vahvistaa säännön; mä kun en koskaan voita mitään. :D Ainoa voittoni ikinä on ollut sellanen huvittava keramiikkakippo jostain arpajaisista, mä toivon, että se ei ollut mun poikkeukseni. :D

Related posts