17/03/14

Working girl

14 52 P3120343.JPG

Ehdin viime viikolla juuri ennen viikonloppuisia lumikuuroja intoilla vielä keväisistä tunnelmista kepeissä pikkukengissä ja ilman takkia. Olipa ihanaa päästä vilauttamaan vähän melkein paljaita nilkkojakin, kun sää hetkeksi lämpeni riittävästi. Nyt taidan pitää taas takin visusti päällä ja nilkat suojassa viimalta, vaikka aurinko keväisesti paistaakin. Näiden asukuvien myötä pääsen myös vilauttamaan toisen laukuista, jotka sain valita omakseni 2OR+BYYATin kauniista kevätmallistosta.

P3120305.JPG

En ole tosi pitkään aikaan käyttänyt bleiseriä ja nyt tuli jostain syystä sellainen bleiseri-fiilis. Puin tällä kertaa bleiserin kanssa skarpin mutta naisellisen silkkipaidan ja siniset perusfarkut. Koska kaipasin tosi simppeliä tyyliä, jätin korut ja muut kikkailut pois ja puin jalkaan matalat herrainkengät. Nuo ihanat ”pitsikuvioidut” kengät löysin jokin aika sitten Samujin sample salesta. Ja ne olivatkin aika kiva löytö, sillä jos ymmärsin oikein, niin ne ovat protomalli eli ei ole varmuutta ovatko ne edes menossa tuotantoon. Voi siis hyvinkin olla, että minulla on uniikit Samuji-tossut. :)

P3120319.JPG

Kenkien pitsi-teema toistui hauskasti sukissa ja clutchissa. Voitteko uskoa, että nuo kyseiset pitsisukat ovat jostain yli 20 vuoden takaa. Olen siis käyttänyt niitä joskus lapsena ja koska jalkani ei ikinä kasvanut tätä suuremmaksi, ne mahtuvat yhä. Lapsena inhosin sitä, miltä tuo pitsi tuntui jalassa, joten sukkia ei tullut silloin kamalasti käytettyä. No en niitä kyllä kovin usein käytä nytkään, mutta pitsinen pilkahdus housun lahkeen ja kengän välistä on kyllä hauska tapa piristää arkityyliä. 

P3120325.JPG

Ja tosiaan, nyt esittelyyn pääsee myös tuo 2OR+BYYATin sievä clutch. Oli tosi vaikeaa valita kaikista niistä kivoista väreistä se mieluisin, enkä ollut aluksi ollenkaan kiinnostunut tuosta ruskeasta. Mutta jotenkin innostuin siitä koko ajan enemmän, kun sovittelin sitä käsipuoleen ja nyt olen tosi tyytyväinen valintaani. Klassinen sävy sopii mahtavasti juuri tällaisten ajattomien asukokonaisuuksien kanssa.

P3120331.JPG

Unohdin aluksi hiukset nutturalle, vaikka niiden oli tarkoitus olla auki. Kyllä kokonaisuus nutturankin kanssa toimi, mutta minun makuuni asiallisesta bleiseri-lookista nutturan kera tuli vähän liiankin asiallinen, joten hoksasin jossain vaiheessa avata tukan ja antaa sen hulmuta tuulessa. Heti tuli vähän rennompi fiilis koko asuun. Sitten kun olisi vielä ollut tarraharja matkassa, niin olisi saanut nuo ylimääräiset nöyhdät bleiseristä irti. Huomaa, että talvitakin alla on pidetty pörröisiä neuleita, kun kaikki mustat vaatteet ovat täynnä tuota pientä nukkaa, aargh! :D

P3120347.JPG

Bleiseri Mallimari / second hand, silkkipaita H&M, farkut Lindex, herrainkengät Samuji, clutch 2OR+BYYAT (saatu blogin kautta), tähtisormus Pernille Corydon (saatu blogin kautta), huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 55)

P3120341m.jpgP3120321.JPGP3120344.JPG
P3120328.JPGP3120348.JPGP3120332.JPG
P3120345.JPG

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • hanne_tasteofhoney

  Aivan törkeen makee asu! Noi pitsisukat ja herrainkengät on ihan lyömätön kombo. Heh, ja arvostan tätä pientä sanaleikkiä otsikossa, koska tää outfit on aika kaukana siitä working girlistä mikä mulle ainakin tosta sanayhdistelmästä tulee mieleen ;)

 • ReettaM

  Ihana asu!:) Taitaa lähteä valkoinen kauluspaita ja farkut -kombo käyttöön ruudun täälläkin päässä huomenna!

 • Laukku-Lopo

  Hei Jenni! Olen kulkenut täällä hiljaisena lukijana jo useamman vuoden. Nyt oli pakko kommentoida tuota ihanan simppeliä mutta silti pienin kiinnostavin yksityiskohdin maustettua asuasi, ihan napakymppi! Kiitos sinulle muutenkin ihanan aikuisesta blogista! Tänne on aina yhtä mukava tulla lukemaan niin visuaalisesti kuin kielellisesti tasokasta sisältöä. Jatka samaan malliin :)

 • Haiha

  Todella ihanat värit asussa! Nuo farkut eivät ole minusta parhaimman malliset, mutta muuten tosiaan todella kiva yhdistelmä.

 • Saipe

  Ihan mielettömän upea asu! Paras ikinä, vaikka pidän tyylistäsi muutenkin todella paljon ja inspiroit joka kerta. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Hahahaa, tuo Working girl herättää kyllä varmaan monenlaisia mielleyhtymiä. Itse ajattelin lähinnä sitä 80-luvun klassikkoleffaa, mutta kyllä siitä tosiaan voi hauskat tuplamerkitykset löytää. En ehkä olisi kehdannut otsikoida näin, jos päällä olisi ollut tosi lyhyt hame. :D

 • Jenniii

  Kiitos! Valkoisen kauluspaidan ja farkkujen klassikkoyhdistelmä toimii kyllä aina!

 • Jenniii

  Voi kiitos ihanasta palautteesta ja on aina erityisen kivaa, kun joku hiljaa taustalla seurannut lukija intoutuu kommentoimaan. :) Välillä meinaa itselläkin unohtua, ettei asussa tosiaankaan tarvitse välttämättä aina olla mitään niin ihmeellistä ja varsin pienillä yksityiskohdilla voi tehdä simppelistäkin kokonaisuudesta kiinnostavan. 

 • Jenniii

  Kiitos! :) Itsekin mietin, että tässä kyseisessä asussa olisivat voineet toimia paremmin vähän suoremmat lahkeet, mutta käy tämä näinkin!

 • Jenniii

  Kiitos, aivan ihana kuulla! :) Hauskaa, että tämä asu innosti noin kovasti – itse kun vielä mietin, että mahdankohan edes laittaa näitä kuvia blogiin asti. :D

 • On kyllä kaunis tuo clutch! Oikein piste iin päällä, tuossa asussa. :) Tyylikästä.

 • Maisaimm

  Aivan ihana asu, ja ihan totta, olet yksi kauneimmista naisista mitä tiedän. Niin luonnonkaunis, positiivista elämänasennetta ja rakkautta hehkuva nainen. Olen jäänyt blogiisi täydellisesti koukkuun, mikä tänään todella varmistui. Halusin katsoa elokuvan, mutta en tiennyt mitä katsoa, joten laitoin googleen välittömästi ”pupulandia elokuva”.. Sieltä sitten löytyikin jostain Stuck in love, mikä osoittautuikin miellyttäväksi elokuvakokemukseksi :) Joten, kiitos että saan inspiroitua ihanista huulipunista, toinen toistaan suloisemmista vaatekappaleista, elämää pohdiskelevista mietteistä ja kaikesta muusta ilahduttavasta Pupulandiassa. Ihanaa kevättä!

 • Jenniii

  Kiitos! Clutch on kyllä ihana ja mikä parasta, tuohon voi tarvittaessa sujauttaa tabletinkin, jos pitää kuskailla sitä mukana menossa. :)

 • Jenniii

  Kiitos aivan ihanasta viestistä ja palautteesta! :)  Ja miten hauskaa, että löysit tuon elokuvan minun kauttani. Tosin piti hetken miettiä, että missäköhän olen sitä suositellut, koska suunnitteilla on ollut siitä jopa blogipostaus, mutten vain vielä ole saanut sitä aikaiseksi. Päädyin sitten googlaamaan itse itseäni noilla samoilla hakusanoilla ja kappas, selvisihän se. :D Facebookin puolella tosiaan jossain vaiheessa jo suosittelin. Ihana leffa ja paljon elämänmakuisempi kuin ne hömppäpömppä-romanttiset-komediat yleensä. :) Ihanaa kevättä myös sinulle!

Related posts