17/03/14

Voittajan kainalossa…

5 49 2orplus-clutch-voittaja.jpg

… keikkuu kohta unelman kaunis clutch! :) Tiedän, että moni on siellä jo jännittyneenä odotellut viime viikon mahtavan kisan tuloksia. Ja nyt odotuksenne palkitaan, on nimittäin aika julistaa ihanan 2OR+BYYAT -clutchin voittaja. Mahtavaa, että suomalainen design innostaa näin kovasti, sillä kisa sai ihan huiman osanoton. Ja jos nyt voitto meni tällä kertaa sivu suun, niin clutch-kaunokaisia myydään 2OR+BYYATin verkkokaupassa eikä hintakaan ole mikään ihan mahdoton. :) Mutta nyt siis on aika julkistaa, kuka autuas oli onnettaren suosiossa tällä kertaa:

laalaalapa:

Tuo pienempi kokoinen, luonnonvalkoinen clutch tulisi vain ja ainostaan TARPEESEEN. Yhtäkään clutchia ei kaapista löydy ja sille olisi kyllä käyttöä. Reppu ei kuulemma ole edustuskelpoinen juhlaverme. I wonder why. Ja voi pojat kuinka kaunis se on!

Käyhän kurkkimassa sähköpostiasi, siellä odottaa lisäinfoa! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille. :) En ehtinyt vielä viime viikolla paljastaa omia laukkuvalintojani, mutta niitä on luvassa vielä tässä piakkoin.

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Malin

  Hei! Esiintyykö nimimerkki baylsaan95 Instagramissa sinun kasvoillasi, vai onko kyseessä doppelganger? :) Onpa yhtä aikaa kurjaa ja koomista jos kyseinen henkilö on varastanut kuvasi. Mukavaa viikkoa mahdollisesta ryöstöstä huolimatta!

 • Jenniii

  Kiitos viestistä! Olen jo yrittänyt raportoida kyseisestä henkilöstä ylläpidolle, mutta ilmeisesti se ei ole mennyt perille. :(

 • Jenniii

  En pääse katsomaan kyseisen henkilön kuvia, koska kyseessä on yksityinen profiili, mutta ainakin profiilikuvana on minun kuvani. Tiedätkö, käyttääkö hän kuviani myös muualla profiilissaan?

 • Malin

  Minäkään en tätä kulissien takaa löytyvää henkilöä tunne ollenkaan, enkä myöskään näe kuin profiilikuvan. On kyllä lapsellista touhua. Instagramissa ei taida tällaisten väärinkäyttäjien raportoiminen tapahtua yhtä helposti kuin Facebookissa, josta heidät poistetaan heti.

 • Jenniii

  No todella. :( Laitoin nyt henkilöstä uudelleen ilmiannon menemään eteenpäin ja toivon, että asiaan puututaan. Tuo ilmoittaminen on tehty aika hankalaksi Instagramissa, mutta toivon, että tällä kertaa onnistuisi tuo ilmianto. Kiitos vielä, kun ilmoitit!

Related posts