14/03/14

Puuterinvaalea päivä

7 95 DSC_0040 (3).jpg

Typerä päänsärky pilasi eilisen postaussuunnitelmat, mutta nyt taas back in the game. Ja toivottavasti migreenin tynkä pysytteleekin poissa! Minun piti jo eilen vinkta teille, että Lumi haastoi joukon bloggaajia mukaan stailauskisaan. Kukin bloggaaja sai valita mieleisensä laukun kevätmallistosta kuvauslainaan ja tehtävänä oli stailata ja kuvata laukun ympärille koottu asukokonaisuus. 

Vaikka aluksi ajattelin, että laukkuvalinta olisi niiden kaikkien kaunokaisten keskeltä liki mahdoton tehtävä, jostain syystä hempeän vaalea Frederik-salkku lopulta puhutteli minua kaikkein eniten. Ehkä se johtui siitä, että en omista yhtään tuollaista salkku-tyylistä laukkua, joten tässä oli hauska uudenlainen stailaushaaste. Myönnän, että myös laukun kauniin puuterinen sävy oli osaltaan vaikuttamassa valintaani.

DSC_0035 (2).jpg

Lopulta päädyin kokoamaan puuteribeigen laukun ympärille samaa sävymaailmaa toistavan hempeän vaalean asukokonaisuuden. Hailakan vaaleanpunaiset 2OR+BYYATin housut ja Iron helmenharmaa villaneule saivat riittää korkonilkkureiden ja pinkin huulipunan kera tyylin kulmakiviksi. Tuumasin, että vähemmän on enemmän ja annoin mielelläni kauniille laukulle tilaa ja huomiota. :)

Parhaasta stailauksesta kisaillaan Facebookin puolella, missä omaa suosikkiaan voi äänestää antamalla sille tykkäyksen peukuttamalla. Myös kaikkien ääniä antaneiden kesken arvotaan yksi Lumi-laukku. Käykäähän siis tsekkaamassa ehdokkaat ja antamassa ääni omalle suosikillenne TÄÄLLÄ! Olisi myös hauska kuulla, mitä pidätte puuterisesta asukokonaisuudestani? Onko ihan liian hailakkaa ja hempeää vai just sopivan herkkää? :) Ja tietysti kiitos jo etukäteen kaikista tykkäyksistä!

PS. Hahhaa! Huomasin, että asuni matchaa hienosti blogin banneriin. :D Ai mitenniin tykkään tällaisista puuterisävyistä?

DSC_0062.jpg

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts