13/03/14

Say Lou Lou, Say Wonderful

3 36 sayloulou.jpg

Tykästyin viime kesänä kauniisti soljuvaan Say Lou Loun biisiin Julian, joka viimein päätyi tuoreimmalle Pupulandian soittolistallekin. Jostain syystä en silti koskaan tullut kuunnelleeksi bändin muuta tuotantoa, jota tosin onkin toistaiseksi vielä aika rajallisesti saatavilla. Neitokaiset ovat nimittäin julkaisemassa albumidebyyttinsä vasta tänä vuonna (jos olen ymmärtänyt oikein, niin alkusyksystä?). Huomasin kuitenkin eilen, että bändi on tulossa keikalle Tavastialle vielä samana iltana ja lippujakin näytti olevan vapaana. Ihan uteliaisuudesta ryhdyin tutkimaan Say Lou Loun muitakin julkaistuja biisejä Spotifyssa ja omaksi yllätykseksenikin vakuutuin ruotsalais-australialaisten kaksosten musiikista siinä määrin, että löysin pian itseni Tiketin sivuilta naputtelemassa lippuja illan keikalle ostoskoriin.

sayloulou1.jpg

Sain houkuteltua mukaan ystäväni Annan, joka hänkään ei ollut aiemmin kuullut kuin sen Julian-hittibiisin, mutta eilen sitten valmistauduimme keikalle fiilistelemällä Say Lou Louta Spotifyssa. Minä olin ihan myyty, mutta Annassa musiikki ei herättänyt mitään suunnatonta ja välitöntä ihastusta, vaikka hän siis biiseistä ihan tykkäsikin. Joskus siihen ihastuksen syttymiseen tarvitaan livekeikka, koska eilisen Tavastia-keikan jälkeen Anna oli yhtä myyty kuin minäkin. Ja minä vielä vähän enemmän kuin aiemmin päivällä. Huh, ne mimmit ovat ihan loistavia! :) Siitäkin huolimatta, että vetivät keikan kuumeisina ja kurkkukivussa. Ja mitä olen muiden keikalla olleiden kommentteja elämyksestä nähnyt ja kuullut, niin kaikki paikalla olleet ovat vaikuttaneet olevan yhtä vaikuttuneita Say Lou Lousta. Näistä mimmeistä tulee vielä jotain suurta, sanokaa minun sanoneen!

sayloulou-v-magazine.jpg

Olipa mahtavaa lähteä tuolla tavalla spontaanisti nauttimaan livemusiikista ja löytää sitä kautta heti uusi lemppari. Jos Say Lou Loun musiikkia pitäisi jotenkin luonnehtia, niin dream popiksi kai tuollaista voisi kutsua. Sellaista kauniilla melodioilla varustettua ja helposti kuunneltavaa poppia, jossa on hitunen melankolisia sävyjä ja mahtipontisia rumpuja ja taustoja – selvästi kuitenkin perus-radiopopista erottuvaa soundia. Me likey! Ihmettelisin, jos kokoonpano ei olisi ensi syksynä Flow-festareilla. Suosittelen siis lämmöllä tsekkaamaan! Ja harvoin tekee mieli suositella melkein joka biisiä kuten nyt… :) Ja näistä biiseistä on tehty myös mahtavia remixejä, joten jos originaalit sytyttävät, niin kuunnelkaa nekin!

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • sarkku

    En ees tajua mitä ajattelin kun epäröin lähteäkö vai eikö Oulusta asti keikalle, kun voitin Ylex:ltä liput ! Oli kyllä mahtava keikka ja tosiaan kun pääsin bändiä tapaamaankin, niin voin kertoa että tyyppeinäkin olivat ihan äärettömän mahtavia :’3

  • lots

    ensisilmäyksellä tossa ensimmäisessä kuvassa naiset näytti ihan abban laulajilta. he :D

  • Elma

    Kiitos tästä esittelystä, loistavaa! Tasapaksuisuus ja koruttomuus laulupuolessa on ehkä ainut asia mikä jäi vähän kaihertaa mutta melodiat, ahh

Related posts