12/03/14

Väska kainalossa

3 36 P3100042.JPG

Tein pari viikkoa sitten mahtavia alelöytöjä netissä, kun Facebookissa newsfeediini tupsahti mystisen Kolme ja puoli -nimisen verkkokaupan linkki. Olisiko joku kaverini käynyt tykkäämässä siitä ja sitä kautta minäkin sitten päädyin selailemaan. No tarkempi tutkailu paljasti, että kyseessä on itse asiassa helsinkiläisen Nudge-putiikin verkkokauppa! Vastuullista muotia ja designia suosivasta filosofiastaan tunnettu Nudge onkin jo entuudestaan tuttu ja vaikka olenkin tehnyt siitä jo joskus muinoin juttua blogiin, niin aikeissa olisi nyt tehdä siitä uudelleen juttua pikkuputiikki-sarjaan. Mutta palattakoon siihen myöhemmin ja mennään itse tämän jutun asiaan! En nimittäin selvinnyt verkkoputiikkikierroksestani ostoksitta…

P3100052.JPG

Ihastelin taannoin suomalaisen Väska-merkin kauniita laukkuja ja verkkokauppaa selaillessani huomasin, että joitakin Väskan kaunokaisia oli laitettu alennusmyyntiin. Olen jo pitkän aikaa etsinyt tabletilleni kaunista suojakoteloa tuloksetta ja nyt tuo Väskan sievä Aamu-clutch oli sopivasti -50% alennuksessa. Haasteena kivan tablettisuojuksen hankinnassa on ollut koko: suurin osa suojista on tehty iPadille, joka on ihan himpun verran pienempi kuin tuo oma Sonyn tablettini, jonka sain joskus 1,5 vuotta sitten blogin kautta kokeiluun. Siinä sitten viivottimen kanssa mittailin tablettini ulottuvuuksia ja vertasin niitä Väskan kirjekuorilaukun mittoihin – ja wuhuu, näytti mahtuvan! Niinpä klikkailin kaunokaisen tyytyväisenä ostoskoriin ja huomasin vielä kassalla iloisen yllätyksen: postituksen sijaan ostoksensa voisi maksutta noutaa halutessaan myös liikkeestä. :)

P3100043.JPG

Ensimmäinen jännitysmomentti saatuani uutukaisen kotiin oli tietysti se, että mahtuuko se tabletti nyt sitten taskuun mittailuista huolimatta. Istuvuus on aika napakka, mutta kyllä se sinne sujahtaa. :) Ja uskon, että jäykkä nahka antaa myös ajan myötä hieman periksi ja pehmenee. Laukku on myös näppärän kokoinen muuta käyttöä ajatellen ja säilyttää takuulla linjakkaan muotonsa sisällöstä huolimatta, sillä materiaali tosiaankin on todella jämäkkää tavaraa. Hirveän paljo tuonne ei kerrallaan mahdu tavaraa, koska malli on niin kapea (syvyyssuuunnassa siis), mutta eipä kai clutcheissa muutenkaan ole tapana kanniskella kuin niitä välttämättömimpiä juttuja. Pääasia on, että huulipuna, kännykkä, rahapussi, taskupeili ja pari nenäliinaa mahtuu – huomatkaa listan ykkönen tietysti tärkeysjärjestyksessä, haha.

Näin ensikosketuksen jälkeen olen Väskasta varsin vakuuttunut. Nahka on paksua ja työnjälki huolellista – eikä sinänsä ihme, koska Väskan laukut tehdään käsityönä. Tuota paksua nahkaa käsissä pidellessään tuntuu, että on tehnyt elämänmittaisen sijoituksen, sillä tällainen tuote kestää varmaan vielä jälkipolvillekin ja todennäköisesti vielä paranee vanhetessaan. Tuota Aamu-clutchia on olemassa myös vaaleana luonnonvärisenä, mutta ostin itse mustan, koska se on niin helppo ja sopii kaiken kanssa. Toinen juttu on myös se, että vaalea sävy (vaikka vanheneekin kauniisti) kerää itseensä helposti värjäymiä ja tahroja. Ja onhan tuo musta myös kirjekuorilaukun roolissa aika näppärä väri.

Jos joku nyt tähän ihastui, niin kannattaa tsekata vielä tuo Kolme ja puolen ALE-osasto, koska siellä näyttäisi olevan jäljellä yksi kappale sekä näitä mustia että niitä luonnonvaaleita Aamu-clutcheja ja lisäksi pari muutakin Väskan laukkua on alennuksessa! :) Ja saahan niitä toki Väskan omastakin verkkokaupasta nyt alehintaan, mutta ainakin Helsingissä asuvien kannattaa tilata Kolme ja puolen kautta laukkunsa, koska silloin säästyy postikuluilta, jos hakee itse Väskansa liikkeestä.

P3100055.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts